çok kararsızım çok zor bi durum

Sapık ya torunu yaşında . Kimseye güven kalması . Bira içecekmiş zıkkım içsin .

Babanızdan çekinmeniz çok normal . Ama Allah korusun takip eder bir şey yapar . Siz ailenizle bu konuyu paylaşın .

Babanız 100 yaşındaki adama meyletmeyeceğinizi zaten bilir

işte bu yuzden aileme anlatacağım olanı biteni. yanlışlarımın farkındayım ders oldu.. daha tedbirli davranacağım.

ya ben bazı cümlelerimde hata yapmışım noktalama ve imla kurallarına uymamışım adam 40 küsür yaşlarında ki isterse 100 olsun isterse 40,30 olsun o tarz insanlar alakadar etmez beni.. aynen babamda bunu bilirde işte ben yinede çekine çekine anlatacağım. babamın simdiki tepkisi Allah korusun ilerde daha kötü bi durum olmasından iyidir. tavsiyeniz için teşekkür ederim

İnsanız biz . Basiretimiz bağlanabiliyor işte bazen böyle . Bir musibet bin nasihatten iyidir . Görüp göreceğiniz olumsuzluk bir bu olsun inşallah

İnsanız biz . Basiretimiz bağlanabiliyor işte bazen böyle . Bir musibet bin nasihatten iyidir . Görüp göreceğiniz olumsuzluk bir bu olsun inşallah

aynen öyle.. bugun çok iyi anladım bunu. amin inşallah sağolun

Canim sende cok hatalisin yalniz, adam sana seni birakiyim diyor kibarca reddediyorsun sonra bira icicem sana araba surduruyum diyor telefonumu yaz diyor yaziyorsun, arkadasimla buluscam isim gec biter diyorsun. Yani baya baya diyaloga girmissin telefonunu almissin adamda takliriz kimse duymaz demis. Sen ilk basta "sapikmisin terbiyesiz" deyip gecip gitseydin ya. O kadar diyaloga girmeni anlamadim ben adaminda huyunu biliyormussun ben olsam yolumu degistirir yanindan bile gecmem. O anki sinirle sevgiline soylemis bulundun herhalde ama ikna etmeye calis, benimde basim belaya girer de durum adliyelik olunca ucu sana gelecek illa ki cunku. Babandan cekiniyorsan da en azindan annene soyle o da babana anlatir uygun bi aninda. Bence en dogrusu bu is buyurse altindan hic kalkamazsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bendede bayağı hata var kabul ediyorum. zaten bu yumuşak başlılığım yuzunden oldu tersleyemedim beni suclu cıkarır falan diye aklıma binbir türlü saçma sey geldi o an. aileme diyeceğim yolumuz kesişmez insallah bi daha

Kızcagiz medenice cevap vermiş komşusu olduğu için. Ayrıca 20 yaşında olduğunu da unutmamak lazım. Çok küçük bir yaş değil belki ama hayat tecrubesinin yeni yeni kazanıldığı bir yaş.

Canım ailecek görüşüyoruz demişsin.
Ailecek görüşmeniz, senin onu terslemene engel değil.
Kibarca reddetmişsin ama anladığım kadarıyla adam kibarlıktan oldukça uzak...
Ailene anlat ve bir daha aynı gevşekliği yaparsa sert bir şekilde tersle. Anca bundan anlar böyleleri. Sen yumuşak davranıp kibarca reddettikçe, senin naz yaptığını bile düşünür böyleleri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

çok yumuşak davranmışsın, bunda yaşının genç olmasının da cesaretsizliği var. bu tür sapık ruhlu adamlar zaten savunmasız insanlara sataşır. sevgilini karıştırma o genç yanlış bişey yapar ama ailene mutlaka söyle. babandan çekinirsen annene söyle.
senin yaşlarındayken aynısı benim başıma gelmişti. mahallenin serserisi orta yaşlı ayyaş, işe gidip gelirken bana sözle sarkıntılık etmişti. anneme söyledim, ertesi gün benimle evden çıktı. serseriyi durak yakınlarında gördü annem adama bir saldırdı, ben şaştım kaldım. hem sözle hem tokatlarıyla.
Allah rahmet eylesin anacım, adamı bir güzel rezil etti, adamda birdaha yoluma çıkamadı.
yani ailene mutlaka söyle bu terbiyesiz adam senin teşekkür ederim istemiyorum demelerinden anlamaz, naz yapıyorsun sanır.

keşke sert davransaydım keşke ama yapamadım . naz yaptıgımı falan düşünüyosa eğer bi daha ki karşılaşmamızda bişey derse bayağı terslicem
ama inşallah karşılaşmayız hic bi zaman

çok iyi yapmış anneniz nur içinde yatsın. işte konuşmada çok hatam var çok. kendime çok kızıyorum olan oldu ama bundan sonraki tavrım dahada önemli artık napim girdim berbat bi diyaloga

İnşallah karşılaşmazsın canım.
İçini ferah tut, bu sefer nazik davranmış olabilirsin ama bi dahaki sefere böyle olmayacağına dair tenkit et kendini.

İnşallah karşılaşmazsın canım.
İçini ferah tut, bu sefer nazik davranmış olabilirsin ama bi dahaki sefere böyle olmayacağına dair tenkit et kendini.

benim düşüncemde aynen böyle işte. teşekkür ederim çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…