28 yaşındasınız .iyi bir işiniz var. ve korunmuyorsunuz. hani cahil olsanız derim bilemedide. düzenli bir cinsel hayatı olan bir kadının bunu dikkate alması gerekmez miydi.Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir okuyarak takip etsem de bugüne kadar hiçbir şey yazmadım. Ancak bu sefer büyük bir problemim var ve bu sorunu kimseye açamadığımdan ötürü, burada anonim olduğumdan size açmaya karar verdim. 28 yaşında iyi bir işi olan bir bayanım. Mantık evliliği bu vakte kadar çok mantıklı gelmemişti, ondan ötürü hiç bulaşmadım. Hep gerçek aşkı aradım durdum fakat 25 yaşımdan sonra ümidi kestim. Malumunuz çeşitli birlikteliklerim oldu ancak öyle ciddiyete dökülmedi. Geçtiğimiz aylarda kısa süreli bir birliktelik yaşamıştım. Ardından, 1 ay kadar sonra ciddi ciddi bir başka birisine aşık oldum. Hem de ilk görüşte, yıllardır beklediğim buymuş gibi. O'nun da bana hisleri farklı şekilde değil. Ancak bu güzelliği bana yaşatan kaderin sillesi büyük oldu. Kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyordum, durduk yere moralim bozuk oluyor ve hiç düzelmiyordu. Bir gün tuttum durduk yere kustum. Hamilelik testi aldım hemen eczaneden. 3-4 tane farklı test yaptım hepsi pozitif sonuç veriyordu.
Hemen ertesi günü bir jinekologtan randevu aldım. Aslında mutluydum, sevdiğim adamdan hamileydim ve evlenebilirdik. Sanılmasın ki evlilik için çocuk yapan ve üstüne yıkarak, O'nu buna mecbur etmek isteyen bir düşüncem asla olmadı. Her neyse. Biz 1 aylık kadar beraberken bebeğin 2 aylık olduğunu söyledi doktor. Beynimden vurulmuşa döndüm. O vakte kadar da çeşitli karın ağrılarım, sancılarım oluyordu. Bunu, zaten önceden de düzensiz olan reglime bağlıyordum. Nadiren, o kadar şiddetli olmasa da bulantılarım ve ağrılarım oluyordu. Bu sebepten ötürü 2 ay boyunca, taa ki o test yaptırdığım güne kadar fark etmedim hamile olduğumu. Muhakkak aranızda da vaktiyle hamile kalmış olanlar, başına gelmiş olabilir bu şekilde bir şey. Neyse uzatmayacağım daha fazla. Olay böyle.
Sorunum şu. Çocuğu birlikte olduğum kişi bilmiyor. Hamile olduğumu da bilmiyor ancak O'na söylemeye korkuyorum. Hem de O'ndan olmadığını söylemeye ayrıca korkuyor ve çekiniyorum. "Ya biterse..." diye düşünmekten gözüme uyku girmiyor. Kürtaj yaptırsam, ondan habersiz bu sefer içim rahat etmeyecek. Söylesem "Benle olmadan daha 2 gün önce başkasıylaydın?" minvalli şeyler söyleyerek yaralayabilir. Gerçekten inanılmaz derecede kötü ve mutsuz hissediyorum. Bir fikirlerinizi paylaşın sevgili arkadaşlar, gerçekten cesaretimi toplayıp yapmama yardımcı olacaktır. Beynim o kadar dolu ki, sağlıklı bir şey düşünemez oldum. Bu olay çok kötü bir olay olduğu için hiçbir arkadaşıma, hiçbir yakınıma da bahsedemiyorum. Tek umudum sizlersiniz. Ne olur bir fikir verin...
tatlım çocuğun ne günahı var,ayrıca bu ilişkiye devam edersen
tertemiz düşünceler içinde olan adamın ne günahı var,
burda tek günahı olan yasak ilişki yaşayan bayan arkadaşımız,
evlenmeden bir birliktelik yaşıyorsanız, günahını da kimseyi ortak etmemelisin.
ben ahlak polisi değilim ama dost acı söyler,anlatacaksın seni böyle kabul eden edecek ,dürüst olmanda fayda var,
bu dünyanın birde öteki dünyası var çünkü...
allah yardımcın olsun ne diyeyim canım
senin için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden
28 yaşındasınız .iyi bir işiniz var. ve korunmuyorsunuz. hani cahil olsanız derim bilemedide. düzenli bir cinsel hayatı olan bir kadının bunu dikkate alması gerekmez miydi.
zaten cahil demedim:)bu şekilde insanları yargılamayın cahillikle ilgisi yok kimse bilemez yaşadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?