Çok kararsızım fikrinize danışmak istiyorum :(

bence en başında hata yapmışsınız yaşınızda 28 olduğuna göre çocuk da değilsiniz en başında beraberlik yaşarken ya hamile kalırsam diye düşünmediniz mi? ya çocuğun babasına söylemelisiniz yada aldırmalısın ama burda o kadar bebeğim olacak diye uğraşan bayanlar var onlarıda göze alaraktan gidin çocugun babasına söyleyin senden hamileyim deyin tepkisi ne olacak kabul edecek mi bakalım ?

bana ters geldi beni aştı yorum bile yapamıyorum ağzım açık kaldı
öle ciddi ye alınmayacak cinsten birlikteliklerim oldu yazmışsın nasıl hamile kaldın ya ciddiye alsan ne olacak acaba

ama şunları demeliyim hiç ümitlenme bu çocuğu aldırsanda o adamla evlenemezsin çünkü bir ağırlığın yok bir aylık birliktelikte bile yatmışın adam kullanıp atacak iyisimi bebeğe mukayyet ol

Kimlerle ne yaşarsanız yaşayın ama çok rica ediyorum korunun, bu bi vebaldir.
O yavrunun günahı ne şimdi ?

Konu hakkatten karışık iki ucu ayrı bi değnek hesabı

Çocuğun babasına söylesen olabilecekler : Kabul ettiğini varsayalım hatta evlenelim dediğini düşünelim ama sen istemiyosun
Kabul ettiğini sahip çıkacağını varsayalım ömür boyu karşılaşıp görüşmen gerekecek
ilişkilerini zedeleyecek.

Yeni sevgiline söylesen olabilecekler : Basit görecek kızacak belki de ayrılacaksınız
Kabul edecek belkide babası ben olayım diyecek ama ömür boyu vicdan mahkemesi
Her tartışmada ısıtılıp önüne sunulması çok yüksek bir ihtimal olacak

Tek başına doğurmaya kalksan toplumsal yapımıza ne kadar uygun düşecek

kaç kişinin günahına girdiğinin farkında değilsin.
1. çocuk
2. şu an birlikte olduğun insan
3. ayrıldığın insan..
ve bunu saklarsan şimdiki insandan bunun günahını zaten hiç düşünemiyorum. eğer konu gerçekse ben senin yerinde olsam direk aldırırdım çocuğu. çünkü giden gitmiş yeni bir hayata başlamış herkes. ayrıldığın adam aman çocuğum diye bağrına mı basacak sanki? ya da nasıl ilişkiler bunlar anlamıyorum.

O cocugu dunyaya getirebilmesi icin o adamla oteki adamla evlenmeli birliktelikleri surmemis bebegemi kanacak iki yetiskim cocuklarin gunahi yok dogurup dogurup sefil edilmemeliler
Bu kiside bu bebegi kabullenmez
Ben hala fikrimi savunuyorum ben olsam oyle yapardim

28 yaşındasınız .iyi bir işiniz var. ve korunmuyorsunuz. hani cahil olsanız derim bilemedide. düzenli bir cinsel hayatı olan bir kadının bunu dikkate alması gerekmez miydi.

herkesin hayatı kendine ama burada evlilik öncesi ilişkiyle ilgili yorumlar yapıldığında olabilir tercihtir bilmem nedir diye sert cevaplar oluyor sonra da böyle konular açılıyor işte, hele manevi kısma girmek bile istemiyorum şu an.
sonuçlarına katlanmayacağınız konuların altına girmeyeceksiniz.
şimdi hayatınızda olan insan olmasaydı bu çocuğu doğururmuydunuz?
korkunuz hayatınızdaki insanı kaybetmek mi, toplum baskısı mı?
önce bu soruları sorun kendinize.

bana cocuğu aldırmakta günah olduğu için hiç bişi diyemiyorum arkadaşım. bence babası ile görüş ve öyle karar ver

Walla vicdan olarak çok duygusal bir yapıya sahip değilsen en doğrusu kimseye birşey söylemeden bebeği aldırman
Çünkü konun hakkaten karışık daha önce yazdığım gibi.

Hiçbiriniz umrumda değil, ne yaparsanız yapın, koskoca insanlarsınız eninde sonunda yolunuzu bulacaksınız...

O masum bebeğe ne olacak?

ha,ilkinde dikkatsizlik oldu diyelim. peki diğerinde noldu. her 2 sindede korunmamış.
insan aynı hatayı üstüste tekrarlamaz.

Anladığım kadarıyla "aktif"bi cinsel hayatınız var,bence herhangi sağlık kuruluşundan "aile planlaması"ile ilgili bilgi alın..siz nasıl korunulacağını bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla,onlar yardımcı olurlar.başka yorum yapmıcam,kırıcı olmak istemiyorum.

O bebeği aldırmalısınız...
Sonuçta bu sevgiliniz ile yola devam etmeseniz bile, bitmiş gitmiş bir ilişkinin ya da heyecanın acısını o bebeğe çektirmemelisiniz.

Bir iki ay icinde iki adamla korunmadan iliskiye giriyorsun... ya cok cesaretlisin yada cok cahilsin bilemedim...

Bebek konusuna gelince, hem bebegin babasiyla hem de simdiki erkek arkdasinla konus... gerci once bebegin babasi kim olabilir diye iyice bir dusun... :-/ bunu dusunmek bile cok aci bence...

Nolur gerçek olmasın... Eğer gerçekse sadece bebeğe üzüldüm. Hem evlilik dışı olduğu için doğsa bile gayri meşru olacak.. Diğer yandan diri diri toprağa gömülen kız çocuğu gibi vahşice ölecek! Allah vicdan versin insanlığa, gelecekten korkuyorum.

bu ne hız...
eski sevgilinizle birlikte oluyorsunuz hamile kalıyorsunuz,bilmiyorsunuz.
hadi bunu geçtim....
daha yeni birlikte olduğunuz adamla neden hemen ilişkiye girdiniz?
literatürünüzde bir insanı tanımak,önce kalbini,aklını kurcalamak yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…