Çok kararsızım fikrinize danışmak istiyorum :(

bebeğe gelince...
çok üzüldüm eğer bu konu gerçekse.
size değil sadece o masuma.
ne diyeceğimi şaşırdım....

Yerinde olsam durumu önce birlikte olduğum kişiye anlatırım

Sonra bebeğin babasına

İki adamı da kaybedersin bence

Ancak sahip çıkabileceğin, sevgiyle büyütebileceğin bir evladın olabilir, belki bundan sonrası için daha sağlıklı bir yaşama başlarsın evladın olunca. İçimdeki kadın duygusallığını atamıyorum bu durumlarda, bebeklere kıyamıyorum. Aşk da şansın olmamış olabilir ama belli ki evlatta şansın var. Onu doğurup, çok güzel bir hayat kurabilirsin, kolay değil elbet babasız bir çocuk doğurmak ancak zorluğuna değer diye düşünüyorum.

arkadaşlar sitede benim bildiğim bir kural var diye düşünüyorum konu dışına çıkılmaması sizlerde biliyorsunuzdur diye düşünüyorum üstteki yoruma şahsen çok kızdım . evet bir kadının yapmaması gereken bir davranış ama çirkin sözler kullanmayın . kimin kiminle birlikte olacağına ne yaşayacağına kimse karar veremez nitekim konu sahibi 28 yaşında çocuk da değil. bizden başka bir konuda yorum istemiş.

konu sahibi arkadaş sana gelince . bebeğin babası ile konuş sevgilinle de konuş . şuan ki sevgilinin ayrılma ihtimali var bunu sende biliyorsundur eski sevgilinde bebeği kabul etmeyebilir. ama eski sevgilin kabul ederse bile bu adamla evlenmek zorunda hissetme kendini eğer ki istemiyorsan .

ve herşeyden önemlisi o bebeği istiyor musun karar ver. bu forumda tanıdığım öyle insanlaar var ki bir bebek için varını yoğunu canını verir ama sen istemiyorsan eğer istemediğin bir bebeği dünyaya getirirsen o yavruya yazık olur istemiyorsan aldır. istiyorsan da doğur elbet ama illa bebeğin babasıyla evlenme zorunda hissetme kendini.

yavrucağın şansı bol olsun

Bir birlikteliği, aşkı masumca yaşamak varken neden bazı şeyler hemen tüketilir anlam veremiyorum
Henüz 1 ay olmuş ve beraber olmuşsunuz üstelik ondan 1 ay önce başkasıyla
Kesinlikle yargılamıyorum ama bu durum ruh sağlığı açısından da size zarar verir şuan yaşadığınız gibi
Ne yaşanmışsa yaşanmış artık o bebeğin hayatını nasıl kurarsınız onu düşünün
Yani babasına söyleyin

Son düzenleme:
bence gerçeği önce şuanki sevgilinize anlatın sonrada bebeğin babasına içinizde tutmayın bu size çok zarar verir psikolojik açıdan saklayarak hiç bi çözüme ulaşamassınız söyleyin ve rahatlayın şuanki sevgilniz sizi çok seviyosa durumu kabullenir sizi bırakmaz diye düşünüyorum çok seven aşık olan vazgeçemez bence

Son düzenleme:
bence sen git bir uçurumdan falan kendini at
ve sonuç ne olursa olsun mutlu olabileceğini düşünmüyorum ne yazık ki...

Siz ilk önce bir bebeğin babasını arayarak, konuşun.
Ondan sonra da şuanki birlikte olduğunuz kişiyle konuşun. Bakalım tepkileri ne olacak.
Ondan sonra da oturup ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz...
Hakkınızda hayırlısını dilerim.

Bir kadın biri ile boşandıktan sonra yeniden evlenmei için iddet müddeti diye birşey var.işte bu gibi durumlar için
yani önceki eşinden hamile olabilir. Çocuğun nesebi karışmasın diye..Hukuk bile bir takım şeyleri düşünülerek yapılmıştır.
ama sizin maşallahınız varmış..Dünya hali beşer şaşar, yarınımız ne olacak belli değil diyip eleştirmek istemiyorum ama..
Ne diyelim ki buduruma ...
Hamileyim diyin şimdiki sevgilinizle evlenin, erken doğum yaptım diyip yutturursunz.. Toplumumuzdada yok değil
malesef bu örnekler..
Sizde bu çocuğu tek başınıza doğuracak cesaret yok..Erkeklerinizin hiç biri bu çocuğu kabul etmez adım gibi eminim.
Çocuğu aldırın diyip sizi bir günaha azmettiremem..
Neyseki bu konunun gerçek olmadığnı düşünüyorum da bir de bebeği aldırcakmış deyip üzülmüyorum..

yorum yapmıcaktım ama dayanamadım..cinselliğe karşı değilim ama arkadaş 28 yaşındasın yahu herkes sevgiliyle beraber olunmazki !!! madem oldun korunsaydın bari,çık bakalım işin içinden şimdi

oncelikle seni cok iyi anliyorum tatlim bunun benzeri bir olay basima geldi bundan 1 yil kadar once biriyle birlikteydik 6ay kadar surdu iliskimiz
ona asiktim ve birlikte olmustuk bu sure icinde korunuyorduk bir ara beraber tatile antalyaya gittik o gun cok icmistik ve sabah nasil uyandigimi bile hatirlamiyorum istanbula dondgumuzde buna adanadan telefon geldi ve ailesinin yanina gitmesi gerektigini acil bi durum oldugunu soyledi 3gun sonra dondu ve ayrilmamiz gerekiyor dedi aklim basimdan gitti o an ailesi bunu adanada bi akrabasinin kiziyla nisanlamis sonra bir daha gorusmedik kendimi hayattan soyutlamisken baska biri cikti karsima bizim sirketten arada kacamak bakislarini yakaliyordum hos cocuktu bana is cikisi bi yerlere cikmayi teklif etti kabul ettim cok yalniz ve mutsuz hissediyordum benden yasca buyuktu hatta evlenip bosanmis o gece evine davet etti ve ne yalan soyleyim gitmek istedim ama hayir dedim sonra bu hafta sonuna evine aksam yemegine davet etti ve o gece onla birlikte olduk ve bana isyerine calismaya basladigimdan beri asik oldugunu soyledi ben ona karsi bu denli duygular hissetmiyordum ama hos biriydi kacirmakta istemedim. neyse uzatmayim senin olay gibi ben de bas dpnmesi ve mide bulantisi sonucu hamile oldugumdan suphelendim ve dogruydu 2.5aylikti hatta ogrendigimde adanaliydi babasi ama ona soyleyemedim nisanliydi ve onla olmak istemiyordum isyerindeki cocuga soyledim ayrilmaliyiz ben hamileyeyim eski arkadasimin cocuk dedim bir hafta konusmadi benmle sonra istersencocuguna babalik yaparim dedi bunu ondan isteyemezdim ama kabul ettim ve nikahlandik simdi bebegimi kucagima aldim iyiki aldirmamisim diyorum cok zor gunlerdi benim.icin o yuzden Allah sabir versin

Vay be neler var!..Çok şanslısınız mükemmel bi eşiniz var....Herbaba yigidin harcı değildir bu durumu kabullenmek

canım benım senı yargılamk ıstemem bence yaptığın yanlış.... cınsel bırlıktelık bana göre herkesle yapılabıleck bıse deıl... senın ıcın rahatsa yapıyosan neden korunmuyosun... bunuda gectım suan senın ıcınde bı canlı var ve bu hertürlu ilişkiden dahada önemlı bence babasını bul ve söle... bu adamda ayrılırsa ayrılır... yapacak bıse yok... ılahi adalet

Vay be neler var!..Çok şanslısınız mükemmel bi eşiniz var....Herbaba yigidin harcı değildir bu durumu kabullenmek
Aslinda kocamin eski karisindan ayrilma sebebi kisir olmasiymis daha sonra ogrendim bunlari tabi! Asla bir cocugu olmayacagini bildigi icin kabul etti bunu ...ona minettarim ama ona asil olmadim aslaa Cocugum biraz buyusun istiyorum

belki üslubum biraz sert gelebilir ama söylemeye çalıştığım bir insan kendi mutluluğu için bir cinayet işlemeyi göze almamalı ki kürtaj bir cinayettir ve şuan aşkının devam edeceğinin de garantisi yok bir belirsizlik uğruna yapıyor olacak herşeyi..

ASLA ama ASLA o cocugu dogurmaya kalkmayin.. Burda size aldirmanizin kotu bisey oldugunu soylicek olan ahlak bekcileri olacaktir ancak bir cocuk gercekten anne baba tarafindan istenerek ve saglikli bir ortamda dogmalidir, burdakiler cocuk icin maddiyatin saglanmasinin yeterli oldugunu savunacaklar ama ilerde cocugunuz psikolojik sorunlar ,ozel hayatinda mutsuzluk ve insan iliskileri problemleri yasadiginda, yanlis seyler yaptiginda yine ayni guruh tarafindan elestirilcek..o cocugun hayatini karartmayin bana kalirsa kimseye soylemeden gidip aldirin.suan olusmakta olan bir canli hucreyi aldirmak ilerde cocuk hatta yetiskin olacak bir canlinin hayatinin kararmasindan cok daha iyidir..

Çekincelerimi gayet güzel açıklamışsınız. Ben de bunlara oldukça kafa yoruyorum ve bir çıkar yol bulamıyorum maalesef. Toplumsal yapımız keşke böyle bir şeye uygun olabilseydi, bu kadar acı çekmezdim...

28 yaşındasınız .iyi bir işiniz var. ve korunmuyorsunuz. hani cahil olsanız derim bilemedide. düzenli bir cinsel hayatı olan bir kadının bunu dikkate alması gerekmez miydi.

Bazı şeyleri maalesef kestiremiyor ve hesaplayamıyorsunuz. Anlık gelişiyor. Herkesin başına gelebilir. Sarhoş olabilirsiniz. Moraliniz çok bozuk olabilir, o an aklınıza gelmeyebilir. Elbette dikkate alınması gerekirdi, benim kadar pişman olamaz kimse bu hususta. Ancak olan oldu, zamanı geriye alamıyorum maalesef. Şimdi tek yapmam gereken geçmişte neden korunamadığımı düşünmek değil şu an ne yapacağımı bulmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…