bana ters geldi beni aştı yorum bile yapamıyorum ağzım açık kaldı
öle ciddi ye alınmayacak cinsten birlikteliklerim oldu yazmışsın nasıl hamile kaldın ya ciddiye alsan ne olacak acaba
ama şunları demeliyim hiç ümitlenme bu çocuğu aldırsanda o adamla evlenemezsin çünkü bir ağırlığın yok bir aylık birliktelikte bile yatmışın adam kullanıp atacak iyisimi bebeğe mukayyet ol
bence sen git bir uçurumdan falan kendini at
ve sonuç ne olursa olsun mutlu olabileceğini düşünmüyorum ne yazık ki...
oncelikle seni cok iyi anliyorum tatlim bunun benzeri bir olay basima geldi bundan 1 yil kadar once biriyle birlikteydik 6ay kadar surdu iliskimiz
ona asiktim ve birlikte olmustuk bu sure icinde korunuyorduk bir ara beraber tatile antalyaya gittik o gun cok icmistik ve sabah nasil uyandigimi bile hatirlamiyorum istanbula dondgumuzde buna adanadan telefon geldi ve ailesinin yanina gitmesi gerektigini acil bi durum oldugunu soyledi 3gun sonra dondu ve ayrilmamiz gerekiyor dedi aklim basimdan gitti o an ailesi bunu adanada bi akrabasinin kiziyla nisanlamis sonra bir daha gorusmedik kendimi hayattan soyutlamisken baska biri cikti karsima bizim sirketten arada kacamak bakislarini yakaliyordum hos cocuktu bana is cikisi bi yerlere cikmayi teklif etti kabul ettim cok yalniz ve mutsuz hissediyordum benden yasca buyuktu hatta evlenip bosanmis o gece evine davet etti ve ne yalan soyleyim gitmek istedim ama hayir dedim sonra bu hafta sonuna evine aksam yemegine davet etti ve o gece onla birlikte olduk ve bana isyerine calismaya basladigimdan beri asik oldugunu soyledi ben ona karsi bu denli duygular hissetmiyordum ama hos biriydi kacirmakta istemedim. neyse uzatmayim senin olay gibi ben de bas dpnmesi ve mide bulantisi sonucu hamile oldugumdan suphelendim ve dogruydu 2.5aylikti hatta ogrendigimde adanaliydi babasi ama ona soyleyemedim nisanliydi ve onla olmak istemiyordum isyerindeki cocuga soyledim ayrilmaliyiz ben hamileyeyim eski arkadasimin cocuk dedim bir hafta konusmadi benmle sonra istersencocuguna babalik yaparim dedi bunu ondan isteyemezdim ama kabul ettim ve nikahlandik simdi bebegimi kucagima aldim iyiki aldirmamisim diyorum cok zor gunlerdi benim.icin o yuzden Allah sabir versin
Aslinda kocamin eski karisindan ayrilma sebebi kisir olmasiymis daha sonra ogrendim bunlari tabi! Asla bir cocugu olmayacagini bildigi icin kabul etti bunu ...ona minettarim ama ona asil olmadim aslaa Cocugum biraz buyusun istiyorumVay be neler var!..Çok şanslısınız mükemmel bi eşiniz var....Herbaba yigidin harcı değildir bu durumu kabullenmek
sen insan misinnnn?? zor durumda bir kadina bunlari soylemen cok cirkin :S
Konu hakkatten karışık iki ucu ayrı bi değnek hesabı
Çocuğun babasına söylesen olabilecekler : Kabul ettiğini varsayalım hatta evlenelim dediğini düşünelim ama sen istemiyosun
Kabul ettiğini sahip çıkacağını varsayalım ömür boyu karşılaşıp görüşmen gerekecek
ilişkilerini zedeleyecek.
Yeni sevgiline söylesen olabilecekler : Basit görecek kızacak belki de ayrılacaksınız
Kabul edecek belkide babası ben olayım diyecek ama ömür boyu vicdan mahkemesi
Her tartışmada ısıtılıp önüne sunulması çok yüksek bir ihtimal olacak
Tek başına doğurmaya kalksan toplumsal yapımıza ne kadar uygun düşecek
28 yaşındasınız .iyi bir işiniz var. ve korunmuyorsunuz. hani cahil olsanız derim bilemedide. düzenli bir cinsel hayatı olan bir kadının bunu dikkate alması gerekmez miydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?