Aklı selim , vicdanı hür olmak sizin gibi davranmaksa üzgünüm ben ilk defa ahlak bekçiliğini seçiyorum bu forumda kendime pay olarak.
Size gayet güzel yorum yapmıştım ama bu yorumunuz gerçekten mantık dışı.
Madem "bir de erkek olursa" şeklinde daha çocuk doğmadan don biçerek ergenliğini, bulaşacağı pislikleri düşünecek kadar ileri görüşlüydünüz, neden geçmişinizde kalan "anlık zevklere" dur diyemediniz ?
Bebeği aldırma diyen ahlak bekçisiyse , üzgünüm ben bu kadar ruhsuz bir edayla aklı selim olacağıma , ahlak bekçisi olmayı yeğlerim.
Argo da bir cümle vardır, bu yorumuna cuk diye oturur ama işte ban yeme durumu var.
Ben terbiyelice şöyle söylüyeyim; alamayacağınız sorumlulukların altına girmeyin.
Keşke kürtaj fikrinizin altını cizdirmek icin buraya konu açmak yerine KORUNMAYI AİLE PLANLAMASINI arastırsaydınız.
Eminim, korunurken olmuştur. Kondom yırtılmıştır, ham kaçmıştır
Sizin bulunduğunuz konumda olmak?
Neden kendi seçimlerinizi başınıza gelen faciaymış gibi aksettirmeye çalışıyorsunuz.
Madem bizler ahlak bekçisi siz modernsiniz bu durumuda kabullenmeniz gerekirdi
Niye ahlak bekçilerinden yardım istiyorsunuz ki
Hayır bir de konu sahiplerinin diklenmeleri yok mu ayar oluyorum madem doğrularınız var değiştirmiyorsunuz ne diye gelip soruyorsunuz
Hayret birşey..
Kararlı bir şekilde kolaylıkla daldan dala atalayarak, eski
ilişki için yas bile tutmadan 1 ayı doldurmadan birlikte olabiliyorsunuz ama
Karnınızdaki bebeği aldırıp aldırmama konusunda kararlı olamıyorsunuz tuhaf..
Sizin demenizle aklı selim, sizin kadar (!) hür düşünceli olmadığımdan ben
daha fazla yazmayayım. Okurken hayal etmek bile midemi bulandırmaya yetiyor.
Yaşarken şu mideler nasıl alıyor bu durumları bilemiyorum.
arkadsın tekı burdakıler ahlak bekcısıdır yazmış evet.... bızler yasamadıgımız için( cok şükür) ahlak bekcısıyız... eger bızım yorum yapmamızı istemeseyıdi... buraya konu açmazdı dıye düşünüyorum...
Aile planlamasını araştırmaya gerek yok, bilmeyen sadece lafta "Aile planlaması" denen olguyu duymuş olan zihniyet ancak "Araştırın" diye öneri yapabilir. Ben neyin ne olduğunu biliyorum siz merak etmeyin. Öte yandan geçmişte yaşadığınız tecrübeler sonucunda, korunurken, kondom yırtılırken vs olan şeyler benim yaşadıklarım şeyler değil. Keşke kendi yaşadığınız şeylerden örnek vermeseydiniz, herkesin yaşamı farklı. Geçmiş olsun size de. Ham kaçmasın, pişirip yiyin. Midenize oturur. Cevabınız için teşekkürler, iyi geceler.
Aile planlamasını araştırmaya gerek yok, bilmeyen sadece lafta "Aile planlaması" denen olguyu duymuş olan zihniyet ancak "Araştırın" diye öneri yapabilir. Ben neyin ne olduğunu biliyorum siz merak etmeyin. Öte yandan geçmişte yaşadığınız tecrübeler sonucunda, korunurken, kondom yırtılırken vs olan şeyler benim yaşadıklarım şeyler değil. Keşke kendi yaşadığınız şeylerden örnek vermeseydiniz, herkesin yaşamı farklı. Geçmiş olsun size de. Ham kaçmasın, pişirip yiyin. Midenize oturur. Cevabınız için teşekkürler, iyi geceler.
arkadaşlar lütfen kırıcı yorumlar yapmayın
Yahu kim diyor çocuğa bakamayacağımı? Ben "Toplum Baskısı" diyorum siz tutup "Alamayacağınız sorumluluğun altına girmeyin" yazıyorsunuz. Ben tutup da "param yok, işim gücüm yok. bakamam ben" diye edebiyat yapmadım. Aksine durumun kötülüğünü de bildiğimden fikir danışıyorum. Kalkıp bana olmayacak laflar ediyorsunuz. "Anlık zevkler" tabiriniz tartışılır. Kime göre neye göre anlık zevk? Herkes sizin düşündüğünüz gibi değil. Artık bırakın şu kalıpları bir kenara ya Allah aşkına. Herkesi ötekileştirmekten zevk mi alıyorsunuz? Bir tek sizin düşündüğünüz doğru, diğerlerinin sizin gibi düşünmeyenlerin yanlış mıdır yani? Bu hangi akla, hangi mantığa sığar.
Ahlak Bekçiliğine soyunun tabi. İnsani bir durumdan ötürü ben yardım istiyorum, karşılaştığım durum ve tek yapılabilen yardım %90 olarak "Ahlak Bekçiliği" yahu söyleyecek fikriniz bundan ibaretse, lütfen susmayı tercih edin. Herkes her şeye karışacak diye bir kaide ne toplumsal yaşamda, ne de bu sitede var. Bu başlığın altında "herkes yorumunu yapabilir, yorum yapmak zorunludur" diye bir ibare mi var yoksa ben mi göremedim? Sizin aklınıza ve mantığınıza uygun gelmiyorsa bunu insanların kalbini kırarak mı dile getirmeniz gerekmektedir? Ahlak Bekçiliği ardına sığınarak insanlara hakarete varan şeyler söylemeye hiçbirinizin hakkı yok. "Anlık zevkler" nedir ya? Güya özgür bir ülkede yaşıyoruz.
Toplum baskısı yetmiyor, özgür bir platform olan burada bir fikir ararken bir de bunların zihniyetine sahip aynı kafada insanlarla karşılaşıyoruz. Ayıptır be argoda bir cümle varmış da cuk otururmuş da. Herkes kendi seviyesini belli eder hanımefendi, siz öyle argo bir insan olabilirsiniz. Gidin aynı zihniyete sahip insanların başlıklarına laf yetiştirin. Ben burada fikir alışverişinde bulunuyorum. Mümkünse de daha yazmayın lütfen, zaten sinirlerim oldukça harap olmuş durumda. Bir de siz ve sizin zihniyetinize sahip insanlarla beni uğraştırmayın lütfen. İyi akşamlar, hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?