arkadaşım kusura bakma da, adam senin için herşeyi bırakıp gelmiş,üstüne birde fabrikada işçi diyorsun ve herkesten önce sen küçümsüyorsun onu...sonra da ayrılmayı bile düşündüm diyorsun..nasıl bir çelişkidir bu anlamadım ben...aynı şeyi burda bir erkek yapınca adamı yerin dibine sokuyoruz cümleten burda...bir de onun penceresinden bak olayaa...yaşadığınız yer neresi bilmiyorum ama ben istanbul dayken zor iş buluyorum ...herkesin ne dediği de önemli değil ayrıca,insanlar mesleklerine göre değerlendirilmemeliii....altın semer insanı değerli yapmıyor sonuçta...ne güzel bak Allah bağışlasın bebeğiniz de olmuş,çok şükür çalışıyorsunuz,iş her zaman bulunur da ahhh o aile saadetii varyaaaa..mumla arasan bulamazsın kolay kolay bu devirde..bence sen kendin şuan için evde olduğundan canını sıkacak bişiyler arıyorsun....insanın kendisine ve çevresindekine olan bakış açısı, her zaman için başkalarının bakış açılarını değiştirebilir....onu çaba sarfetmemesi illaki can sıkıcı bir durum ama onun da içinde kimbilir ne fırıtınalar kopuyordur..