Çok kararsızım

Bu hayatta en değer verdiğim kişi annem zaten ama onun böyle yapması beni kendinden sogutuyo benin biriktirdiğim para var üniversiteyi tutturdugum yerden ev aldı erkek arkadaşım o benimle yaşamak istiyo ben evden gitmek ama annemle de bağımı selamimi kesmek istemiyorum

Bugün tekrar denicem akşama kadar istediği herşeyi yapicam bakalım sonuç ne olcak

Al işte. Kızım psikolojisi bozuk kadın travma yaşamış diyoruz. Öyle iki senelik bozukluk bi gün istediklerini yapmakla düzelmez, mucizevi sihirli değnek mi yapacakların.
Konuşmaya çalışma hiçbir şeyi. Hasır altı edin konuları. Birşey yokmuş gibi, böyle adeta bi şirinlik abidesi olman gerek. Bi günlüğüne değil ama.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben annemin bu zamana kadar yaptığı herşeyi alttan aldım benim dayanacak gücüm kalmadı oda biraz beni anlamaya çalışsa keşke

Sen suan uni okuyo musun? Erkek arkadasin daha 21 yasindayken nasil ev aldi senin kazandigin sehirden onu anlamadim. Ama bak canim ben avukatım ve gun gecmesin ki bu evden kacan kizlar adliyeye düşmesin. Sana su kadarini soyleyim ben onlari gorunce dedim ki insan cehennem azabi cektirse bile annesinin uanindan ayrilmamali. Cunku anne yaninda yasadigin en kotu olay bile disarida yasayacaklstinin yaninda devede kulak kalir. 18 yasindayken ben de derdim ooff buyudum ben daha ne kadar bunlarla yasayip kurallara uyacagim vs diye ama 20 yasina gelince aslinda cok da buyumedigimi fark ettim. Suan 25 yasindayim 1aya evlenecegim elimde avukatlik gibi bir meslegim var ama hala basima bisey gelse hemen annemin kanatlari altina saklanmak ihtiyaci hissederim. Sen kendin diyosun ki 2 yila kadar cok iiydi diye. 2 yildir belki o da senin hic bilmedigin sıkıntılar yasiyodur kendi icerisinde ama sana yansitmak iatemwdigi halde elinde olmadan sana patliyodr. Yani en basitinden bi dusunsene erkek arkadasinla kavgali olsan herkese catasin gelmez mi? Sen babacigini kaybetmis8n ama o da hayat arkadasini kaybetmis. Seni bu yasina getirenw kadar tek basina kim bilir ne mucadeleler vermistir. Kim bilir kac kez olmeyi bulundugu yerden kacip gitmeyi dusunmustur de ama evladim var diyerek sinesine cekip oturmustur. Ve su an belkide gecmis yillarin sikintilari patlak vermistir ve depresyondadir. Sira sende canim. Simdiye kadar o senin ic8n katlandi seni ileriye tasidi simdi sen ona merhem olacaksin. Sen artik kocaman bir birey oldun. Annenin yukunu hafifletme zamani...

Tatlım 18 yaş erkek arkadaşınla aynı evi paylaşmak için çok etken İnan ki... Git gez toz hayatını yaşa... Evlenince ztn aynı evde yaşamaktan bile bıkıyorsun 😄 hafta sonu olunca gider erkek arkadaşımda kalırdım şimdi evlendim. Mesleği gereği görevlere gidiyor ama gitsede anneme gitsem diye bekliyorum 😀 hayat gerçekten garip...
Hayatım eminim annene anlayış gösteriyorsundur sen farketnesende oda gösteriyordur... Emin ol geçicek bu dönemler hepimiz yaşadık...
Oku bi okulunu al eline diplomanı yap mesleğini tatlım neden acele ediyorsun hayata atılmak için erkenden ? 18 yaş bir evin bir erkeğin sorumluluğunu neden alasın hayatının en güzel yıllarında ??

Elimden geldiği kadar anneme destek olmaya calisicam benim tek isteğim beni bu kadar daraltmasin.

annenin psikolojik sorunları olabilir yoksa bi anne kızına üvey gibi davranmaz eğer depresyondaysa en sevdiği insanı bile düşmanı olarak görebilir çeşit çeşit hastalıklar var bi süre anneni gözlemle ve doktora götür mutlaka bi sorun çıkar

Bak bide birsey soyluyim sana suan erkek arkadasla ayni ev sana cazip gelebilir ama inan hicte oyle degil bende universitedeyken gider erkek arkadasimda kalirdim ki biz sozluyduk ailelerimiz destekti o memurdu ben iyi bir universitede iyi bir bolum okuyordum ama yinede o yasta evlenmek istemedim bide inan batiyor annen senden su istese dokunmuyorda o isteyince dokunuyor.camasirini yika,temizligini yap,utusunu yap,yemegini yap butun gun canin cikiyor zaten aksam gelsin nese bekler,sohbet bekler,ilgi bekler.sandigin gibi guzel degil ama bunu yasamadanda goremiceksin.anne evi gibisi var mi ya biz sozu attik valla daha dun annemle babama dedim 40 ima kadar evlenmicem ben cunku gittim gordum aldim agzmin payini koca evi baba evinden guzel degil inan bana hayallerini,heyecanlarini anliyorum ama sana yasamis biri olarak yapma diyebilirim sadece.ki biz sevgiliydik esde degildik en heyecanli en doruk anlarimizda ona ragmen sor annemin dizinin dibini tercih ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya annemle anlasamazsam o zaman ne yapicam ben

anlaşmak için çabala. hiç olmuyorsa evde görünmez ol bak sen anneni seviyorsun o da seni seviyor belli ki ikinizde zor dönemlerden geçiyorsunuz. sabret bi üniye git ondan sonrasına bakarsın. ama ilerde pişamn olacağın bişey yapma . Düşünerek harelet et bi anda karar verme

2sene daha beklicem eğer gerçekten bi düzelme olmazsa kendime ayrı ev ayarlcam belki benden uzak kalırsa özler anlar benim ne hissettiğimi

bence ailenin huylarını bilirsin zaten hangi konuda konuşcağınıda bilirsin buna bakılırsa ailenle özellikle annenle konuşup ayarlamaya çalışırsın olmadı bence gözlerini korkut bak kaçarım diye şaka yapıyorum öyle bişey yapma bilmememe rağmen akrabalarımda kaçıp da pişman olanlar var gerçi herkes öyledir tahmin ediyorum, en iyi çözüm konuşmak artık en son o kadar ileri giderse ayrılmak zorunda kalırsan bilemem

-sadece ilk yazıyı okudum diğerlerine bakmadım ona göre yazıyorum-

Tavsiyen için teşekkür ederim ama ben denedim evden giderim dedim ve nereye gidiyosan git banane cevabını aldım:)

Ya annemle anlasamazsam o zaman ne yapicam ben

Canım benim kimse annesiyle anlaşamıyor ki. Ne aileler var ne sorunlar var. Kimse ailesiyle mutlu değil. Yüzde doksan en azından.
Çoğunluk diye bi film var izle.

Anneyle anlaşmak / anlaşamamak diye bi kavram yok dünyada.
Anlaşamasan da anne lan bu, var mı öyle bunalınca kolaya kaçıp gitmek?psikolojik problemleri var kadının sen kızı olarak öyle iki senede pes mi ediceksin? Onu hasta gibi gör. En yakın zamanda da psikoloğa götür ve ona destek ol.
Sen ağır bi depresyonda olsaydın etrafındakilere çatarak rahatlıyo olsaydın, onlar senin için 'depresyondaysa depresyonda beni bunaltmasın yeter'
deselerdi sana da saçma gelmez miydi? Depresyonun olayı bu abi, etrafındakileri bunaltarak rahatlarsın bi nevi. Senin de sinirlendiğinde etrafı vurup parçalayasın gelmiyo mu?
Tabii ki katlanacaksın o iyileşene kadar. Anne lan bu. Onu kaybettiğinde anlarsın ancak. Yanımda olsa da bağırıp çağırsa dersin.

Bu yazdıklarımızın hiçbiri sana mantıklı gelmiyo olabilir. Seni anlamadığımızı da düşünebilirsin. Düşün de.
Ama anlamasan da, sırf şu bile yeterli: yaşı senden buyuk bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa bi bildikleri vardır.

ailen seni ciddiye almıyor demek ki, kaç kız bi kaç gün evden

İkinizide alir elime doverim akilli olun kizlar :) gecicek hepsi gecer inanin birkac yil sonra bunlara oturup guluceksiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu aralar herkesin ailesiyle problemleri var sanırım
öncelikle kafanızı toparlayın evden gitmek yerine 1 haftalığınada olsa bi tatil yapın
aileyi terketmek bir bayan için kolay bir iş değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…