Çok kararsızım

bbb05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
35
0
1
Aydın
Erkek arkadaşım ve ben ailemiz ile çok sorun yaşıyoruz ve ikimizde evi terketmeyi düşünüyoruz birbirimizi seviyoruz bi o kadarda birbirimize zıt gidiyoruz ben annemle yaşıyorum ve sürekli tartışıyoruz daha fazla ona katlanmak istemiyorum ama sevgilimle gidersemde onunla anlasamamaktan korkuyorum sizce tekmi gitmeliyim

Gidince daha rahat olucagini dusunuyorsan yaniliyorsun. Gitmek cozum degil. Kalip cozum uretmek onemli. Yoksa herkes kacar ohh sorunlar bitti der. Asil sorunlarin kacinca oldugunu fark ettiginde is isten coktan gecmis olur. Cozum uretemicek kadar zayif karakterliysen sen bilirsin kac kacinca bu zayif halinle neler yapamadigini gordugunde buraya tekrar yazarsin.

Evet dogru kacmak cozum deyil daha buyuk sorunlar yasarsiniz kacanlar mutlu olmuslarmi hic duydunmu evden kacan mutlu olanlari??? Aklinizi basiniza alin

İnanın bana evde yasadigim sorundan daha az sorun yaşarım dışarıda benim annem bana hep üvey gibi davrandı benim için tek çözüm yolu bu ben annemle uzlaşmaya çalıştım ama o beni yine tersledi.

Anneden baska hic kimse istemez cocuklarinin igligi icin herseyderler onun icin ne kendinizi uzun ve nede anneni bide kac yasindasiniz

Kaçmak çözüm değil lütfen açın burda bir sürü konu var gerçek yaşam hepsi bakın bakalım kim mutlu? ''Gayrımeşru muhabbetin neticesi merhametsiz azap çekmektir.''

18 yaşındayım ben anneme çok bağlı biriyim ama son 2 senede annemden o kadar soğudum ki annem 2 sene öncesine kadar beni çok severdi bi hatam olmadığı halde 2sene içersinde ben sürekli dayak yedim beni kaçma noktasına getirende bu

Bu zamana kadar hep sabrettim aramızı düzeltmeye çalıştım ama başarılı olamadım okul bitince tatile gitmek istediğimi soylicen eğer izin verirse şans tanicam vermezsede tek çözüm yolunu kullanicam

Ikinizinde yasi kucuk evlilik kolay degil sorumlugu coktur onun icin iyice dusun erkek arkadasin ne mazlum ilerde sana karsi degisse Allaha dua et ve zaman ne gosterecegi hic kimse bilmez pisman olsan ozaman is isten gecmis olur

18 yasindasin tatil e gitmene izin vermemesi gerekir zaten :) yurtdisinda da yasamiyoruz ki turkiye nin hali ortada yani basina neler gelebilecegini bilmiyor musun? Saka falan mi konu bilemedim su an tatil dedin dimi?

Biz evlilik düşünüyoruz ama ikimizde erken olduğunu biliyoruz işin kötü tarafı erkek arkadaşım bana çok bağlı olduğundan annem onunla gorusmemi de istemiyo

Ben sonuçta 18 yaşına geldim ve bana verilen bazı haklar var ben kimsenin kararına bağlı değilim artk kendi başıma karar alabilirim tatile gitmek herkesin olduğu gibi benim de hakkım bu yüzden annem hiç bir şekilde karışamaz ben çok sinirli biriyim ve kendimi kaybettiğim an kimseyi görmez gözüm

18 yasinda haklarin mi oldu :) ne kadar cocuksun daha. Bazi haklar dogdugunda insan oldugun icin gelir bazi haklarsa kazanilarak elde edilir. Yani insanca yasama hakkin var ama araba surmek ise kazanmak gereken bir hak. Artik bu ornekten anlaman lazim. Haklarin mi var bunu annene soledin mi? O zaman 18 oldun ev kiraysa kiranin yarisini annene ode. Ev sizinse o zaman elektrk su gibi giderlerin mutfak giderlerinin yarisini ode. 18 yas ohhh oy kullaniyorum ben ozgurum ben deme yasi degil. O zaman annene kanitla ev gecindirebildigini? Cok sinirliymis :) sinir bunlari cozmuyor.

Valla annene uzuldum senin icin degil neden biliyormusun cunku bunu bil annen ne dese desen senin icin der senin iligin icin sen evlenmene kadar tabikide annen karisir neden karismazsin sonucta Annendir anneni fazla uzme ve aklini basina getir tahtil diyorsun bu kotu devirde kime guvenerek tahtile gidiyorsun

Ben aldığım staj parasıyla kendime birşeyler almasını bilirdim ama o evde bende yasadigim için kul hakkı yememek için mutfak masrafını her ay ben karsiladim ama yinede yaranamadim

Herseyede bir cevap oluyor bu gibi konularda ben zaten su ben zaten bu ama donup kendi hatalarina bakmak akillarina gelmiyor. Annene cidden uzuldum. Cok ciddiyim bu konuda kac yasina iyi kotu getir. Ergenlige girince kotu. Tek sen yasamiyorsun bunlari senin yasinda ki bir cok genc yasiyor. Neden cunku bir seylerin sizin iyiliginiz icin yapildigini fark edemiyorsunuz. O zaman kac bizlere neden fikir soruyorsan hatta erkek arkadasinla kac bak cok guzel fikir 2 yila kadar birde cocuk yaparsiniz. Hayat bu kadar basit saniyorsaniz yok biz ustesinden geliriz diyorsaniz onla kac. Yok onla olmaz diyorsan kendin kac oh rahat rahat gorursun hayati.

Siz suan benim ne hissettiğimi bilmiyorsunuz o yüzden bu kadar kesin konusabiliyosunuz şu 2 sene bana zehir oldu çok zor atlattım ssıkıntımdan dolayı bir sürü hastalık sahibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…