Çok karışığım, lütfen yardım edin :(

ben öyle bir erkek göremedim henüz müslümanların olduğu her ülkede kadınlar mutsuz demek ki müslüman erkeklerde sıkıntılar var bir tane istisna ülke göremezsek tabii genelleme yaparım.
üstteki mesajında allahtan korkmak demişsin hapishaneler allah kitap diyenlerle dolu ama say bakalım kaç tane ateist var?

Bence onun dinini değil,ahlakını,davranışlarını,senin için yapacağı fedakarlığı sev..Dini nikah olmuyormuş sanırım ben de neredeyse bununla aynı bir konu açmıştım çünkü,ama resmi nikah da yeterli bence.Umarım mutlu olursunuz.

2014 yilinda mantik, vicdan ve ahlak yerine kutsal kitap olarak adlandirilan kitaplara dayanarak yasamak bana tuhaf geliyor.

canım herkesın dusuncesı farklı dusuncenı degıstıremem ama mutlu olmak bıraz maddıyata bakar
gercek anlamda dınını yasayan gıybet etmez kalp kırmaz hacca gıder zekat verır esıne cocuguna bakar
aldatmaz bosandıgında esıne gereklı nafakayı verır
muslumanlık var dılde bırde yerıne getırmek var
sadece musluman ulkelerınde mı var mutsuz evlılık ayrıca yanlıs secım aıle ıstegı ıle evlenmek cahıllık bunlarda 'yanlıs'evlılıge neden oluyo baska dınlerde yok mu suc olayları mutsuz evlılıkler.
basta soyledıgıme gelıyorum dınını duzgun yasyan bırı zaten allahtan korkar hırsızlık adam oldurme vs olmaz KURAN TUM INSANLIGA INMIS KUTSAL BI KITAP ACIP OKUMADAN YARGILAMAK YANLIS muslumanlıgı.

Cok tesekkur ederim ama bu sefer dini nikahim olmadan birlikte olursam zina yapmis olmuyor muyum? Resmi nikah yeterlimi ki bu durumda..

nikah duyurmak demektir yani imamı resmisi olmaz ülkemizde kabul gören hak veren resmi nikah olduğuna göre herhangi bir sıkıntı yok demektir.

Merhaba.
Geçen gün Mustafa Kutlu'nun bir kitabını okurken konuyla ilgili bir kıssaya denk geldim ve oldukça etkilendim. Sizinle o iki sayfanın fotoğrafını paylaşmak istedim.

Eklentiler

• 1409076301495.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 105
  • 1409076305464.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 78

şu dediklerinin tamamını yapan bir tane müslüman erkek göstersene. :)))

Okudum zaten : ) nasil ateist oldum saniyorsunuz : )
yanı o allahla senın aranda
allah hıdayet versın hepımıze ıns
ama evrende hersey oyle guzel ıslıyo kı vucumuzdakı her organ,uzay gunes sıstemı
yanı bı yaratıcıgnın oldugunu bence dusun bunlar tesaduf degıl...
zor zmanında el acıp bırıne sıgınmak guzel bısey oldugunu dusunuyorum

Yaşadığım yerde dini nikah, esinle yasadigin birlikteliklerin zina olmamasi icin yapilan birsey oldugu soyleniyor. Sadece resmi nikahin duyurma amacli oldugu soyleniyor.

güzel işleme?
evren o kadar güzel işlese kimse hastalanmazdı. :)

Yaşadığım yerde dini nikah, esinle yasadigin birlikteliklerin zina olmamasi icin yapilan birsey oldugu soyleniyor. Sadece resmi nikahin duyurma amacli oldugu soyleniyor.

dinleme onları konu sahibi gelenek diye diye insanı mutsuz ediyorlar. eğer resmi nikahın varsa evlisin demektir. youtube'dan dini nikah yoktur diye yazıp ararsan kafa karışıklığın gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…