Çok karışığım seviyorum seviliyorum ama sonu belirsiz..

cok üzgünüm seni teselli edicek yada bak bu da olabilir karamsar olma diyecek hicbir durum yok canim
11 yasla evli sevgili olanlar var tabi.Ama Basdan daha olmaz ancak bir süreligine ancak diyen adamada güvenme
Basdan daha herseyi göze alarak baslamissin sözde ama kendini neye sürükledigini farkinda bile degilsin Ne kadar gecici sevgilide olsaniz Duygular var isin icinde zamani geldimi söke söke atabilcekmissin kalbinden onu
tutki ileride iliskiniz bitmesi gerektiginde ve sevgilisi oldugunda karsisinami cikicaksin yapamiyorum diye.Duygular isin icine girdimi kendinde yasadigin gibi olgunluk tanimiyor iste
Baglanma fazla desemde ne yazar sen herseye razi olmussun

Bazen hayatta en olmaz dediğimiz şeyleri bile yapabiliyoruz. Hele ki konu AŞk olunca İnsan kalbine söz geçiremiyor. Amaaa Canım sen lise öğrencisisin ve 17 yaşındasın, aranızda 11 yaş fark varmış. İkili ilişkilerde sadece AŞk yetmiyor inan bana. Fİkir uyuşması da cok önemli. SEn ne kadar olgun olursan ol, farklı devirlerin insanlarısınız. AŞk bitip yerini alışkanlık alınca, sohbetleriniz de farklılaşçak, onun senden beklentileri de... Yaşayalım, nereye kadar giderse gitsin diye düşünebilirsin belki ama insan yaşayamadığı şeylere duyduğu pişmanlığı, yaşadığı anılardan daha cabuk kabul edebiliyor... EĞer doğru zamanda nokta koyamayı becerebilirsen; böyle olması gerekiyordu ve oldu deyip zamanla unutabilirsin. Ama ilişkiniz cok daha farklı bir boyut alırsa bir de beklentilerinin karşılığını bulamayıp hayal kırıklığı yaşarsan, O an duyacağın pişmanlığın hiç bir zaman geri dönüşü olmayacaktır... Eğer duygularını mantığınla idare etmeyi öğrenirsen o zaman sana kimsenin bişey demesine gerek olmayacak zaten sen kendi yolunu kendin çizceksin. Şimdi senin için en önemli olan şey okulun ve gideceğin üniversite. O zaten yolunu çizmiş. Bencil ol!!! unutma, sen kendini önemseyip düşünmezsen o seni hiç düşünmez... Mutluluklar tatlım.

17-28 senin olgun olup olmamanı gerektirebilecek hiçbir durum yok. Aşk denilen şey kaymağı yenildikten sonra acı vermeye başlıyor.. o zaman yanında olur mu sence??? Sen o kadar değerli misin onun için... Gerçekten bi üniversiteyi kazan ve gerçek anlamda ne isteyip ne istemediğine karar ver...önünde inşallah yaşayacağın uzun ve güzel bir ömür var.. şimdiden karar verme herşeye..

Bence biraz kendini de sorgula... Olgunum demekle değil bence
"dünden beri ne kadar değişmiş ve ne yeni şeyler öğrenmişim..Anlaşılan o ki yarın bugünkünden daha fazla şey öğreneceğim" demekle bazı şeyleri çözümleyebiliriz bence...aksi takdirde kısır döngü gibi döner dururuz kendi çevremizde lütfen kendini düşün ve en iyi olanı seç kardeşim

Yaş farkını geçtim de lise öğretmeninin öğrenciyle bu tarz bir ilişki yaşaması yasak değil mi?
Herhangi bir cezası yok mu bunun???

daha çok küçüksün belkide bir tutku buı senin için ama aşk sanıyorsun. bence mesafeli olmalısın sakın bir hata yapma. şu anda senin okulunu düşünmen gerekiyor. lise yıllaırnda bizlerde hoşlandık belki sevdik ama bitti gitti. bitiyor yani uzun sürmüyor. ileride gerçek aşkı yakaladığın zaman daha iyi anlayacaksın.

kesinlikle bu yoruma katılıyorum. 11 yaş farkı çok değil ama sizin yaşınız için çok önemli. Çünkü o belli şeyleri yaşamış, birçok ortamı görmüş, mesleği var ve para kazanıyor, ama siz daha hayatın çok başındasınız. Yaşadığımız yer küçük dediğinize göre yapacak çok şey yoksa sizinle vakit geçiriyor olma olasılığı çok yüksek. Üstelik buna siz izin vermişsiniz. O söylemiş yaşın küçük annem istemez diye. Böyle olmamasını temenni ederim ama maalesef erkek milleti işte. Bizede yaşadıklarımız ve tecrübelerimiz öğretti insanlara güvenmemeyi. Güvenmeyin bence. Hakkınızda hayırlısı inş

bnm ablamda senin durumundaydı,yani lise sonda eniştemle tanıştılar.eniştem onların okulda öğretmendi ama onun dersine girmiyodu.ikiside birbirinie açıldı ve başladılar.aralarında 9 yaş var.lise bitti ablam üniversiteyi kazandı ve konyaya gitti.bu arada okulda kimseye söylemedi,üniversiteye başlayınca liseden hala görüştüğü arkadaşlarına söyledi ve tam 4 sene ablam konyada eniştem istanbulda devam ettirdiler.okul bitti ve yazın evlendiler çok da mutlular.bnce seviyosun seviliyosun devam et,hiç korkma

bence okul bitene kadar görüşme ya da çok az görüş. sonrasında eğer ciddi ise görüşmeye devam et. sonu belirsiz olması çok kötü, hep bir yanın buruk kalmaya devam eder yoksa

annesi sen küçüksün diye neden istemesin ki bence bu bahane canım arkanda duran biri olsa değer diyeceğim ama daha baştan seni yarı yolda bırakacağının hesabını yapmış bile ona göre davranmalısın

aynen katılıyorum bende.. çok yorum yapacak zamanım yok üzgünüm

ablalalarım diorm büyüksünzdür bnden en başta ukala tavırlarla cevap vermediğiniz için ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

çoğunuz haklısınız ve benden çok şey yaşayıp görmüşlüğünüz vardır bu yönden güveniyorum size ve söylediklerinize.

ya bazen öyle davranıyor ki diyorum aşık bana bazense tam tersi soğudu benden galiba diyorum. Okulda normal öğrenci öğretmen ilişkisi yaşıyoruz yanına gitmiyorum o gelirse konuşuyoruz ilgi çekmek istemiyoruz kısaca. Şuan sevgilim ve ben gerçekten onu kaybetmek istemiyorum çok iyi anlaşıyoruz. Hatta bazen kavga ediyoruz ben sinirlenip tersliyorum o ise hep yapıcı ve mantıklı adımlarla yaklaşıp alıyor hemen gönlümü. O kadar asil bir duruşu var ki çok derinden etkiliyor beni. durup saatlerce bıkmadan onu izleyebilirim yani.

O, ben ona bir kaç kez kavgalarda ayrılık teklif ettiğimde reddetti sonra üzülmeni istemiyorum benim için çok değerlisin dedi. Sonra da seni seviyorum diyor.

Anlamak istediğim asıl nokta bana değer verdiği için mi benimle yoksa gerçekten seviyor mu.. ona sorsam cevapsız kalıyor bu sorular çabalayan genelde benim. Çok fazla üstelesem kaçıyor. Ama bana kıyamadığını hissediyorum mesela tartıştıktan sonra hemen arar beni konuşalım diye benim sesim ona ağlamaklı gelirse tamam konuşalım ne istersen böyle yapma lütfen der. Ya ben napayım bilmiyorum gerçekten.

Canım eğer tensel en ufak bir şeyler yaşıyorsanız ayrılmak istemez. Ama anlaşılan sen başka boyuttasın sana ulaşmamız imkansız. Ne yazık!

tensel hiç bir şey olmadı evindeyken bir kez elimi tuttu o da mutfağa gidiyordu sen gelmeyecekmisin yemek hazırlayacağım dedi elini uzattı tuttum mutfağa kadar el ele gittik tek tensel konu bu. başka boyut kavramını anlayamadım açkcası

cnm benım bı tanıdıgım da bı ogretmen sen boyle anlatınca o mu dedım ,ögrencısıyle bı ılıskısı olmustu o da 28 yasında ,ıns o degıldır yoksa yazık olur sana,bazı erkeklerın boyle ılgıler gormesı hosuna gıdıyo ama akrsı tarafı pek dusunmuyolar dıkkat et kendıne

''Emin olun 30 yaşına gelmiş çoğu kadından olgunumdur''

oncelikle bunu yazdiginiza asla ama asla inanmadigimi belirteyim. ne kadar olgun olursaniz olun yillarin getirdigi tecrube ve olgunluk cok baskadir.
sizin yaslarinizdayken herkes boyle gorur kendini...biz de gectik o yollardan...
herseyi gogusleyecegini zannedersiniz, cesursunuzdur ama deli cesareti denilen turden olur genelde bu cesurluk:)
yasadiginiz seyin yanlis oldugunu belirtmek istiyorum size...
yanlis cunku o kisi sizin okudugunuz okulda bir ogretmen...
yanlis cunku aranizda cok yas farki var...
adam okulunuzda ogretmen ve siz onun calistigi okuldaki bir ogrencisiniz...iste bu yuzden yanlis...
suan icinizde buyuttugunuz duygular yuzunden dediklerimi anlamayacaksiniz buyuk ihtimalle, yasiniz buyudukce anlarsiniz ama insallah o yaslara kadar hatalar yapmazsiniz...
bence yol yakinken bu iliskiyi bitirin.
iliski devam etse ne olacak?
2-3 sene sonra evlenecek misiniz yani? evlilik diyorum cunku ogretmeniniz kac yasina gelmis artik evlenmek ister...
evlenseniz okul ne olacak?
hem evlenirim hem okurum demeyin bu sandiginiz kadar kolay degil...
ayrica sizin icin evlilik cok cok erken olur...

biraz mantikli dusunun, gittiginiz yolun yanlis oldugunu goreceksiniz.

bir de size tavsiyem bu konuyu en yakin arkadasiniza bile anlatmamaniz...
eger duyulursa tum okula reklam olursunuz ve okula gidemeyecek hale gelirsiniz.
bizim okulda boyle bir olay olmustu lisede oradan biliyorum yani

Son düzenleme:
ya dedikleriniz hem mantıklı geliyor hem de içimden bir türlü hayır yapma diyor bir ses..

ya dedikleriniz hem mantıklı geliyor hem de içimden bir türlü hayır yapma diyor bir ses..

o ses aşık olduğun için öyle diyor ama ilerde çok büyük hayal kırıklığı yaşarsın canım bu adam en baştan belirtmiş evlenmek istemediğini senle, başkasıyla evlendiğini gördüğünde yıkılırsın gözünü erkenden aç burda sana tavsiye veren insanlar senden yaşça büyük yani pek çok şey yaşamışlar yada etraftan görmüşler dikkate almalısın

Son düzenleme:
lay lay lom okuyup geçtiğimi sanmayın yazdığınız her kelimeyi dikkate alıyorum gerçekten bazılarınızın yorumları etkiledi beni özellikle öğretmen hanımın yazdığı yorum cidden etkiledi. ii dilekleriniz için teşekkür ederim düşüneceğim artık daha detaylı. biriniz diyor ikiziniz diyor hepiniz de yanılıyor olamazsınız sanırım. bana geleceğe dair biraz umut verseydi sizi dinlemezdim açıkçası ama şuan siz haklısınız. Teşekkür Ederim..

Kızma ama senin şimdi deli gibi test çözmen gerekirken uğraştıkların kafana taktıkların komiğime gitti açıkçası...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…