- Konu Sahibi 0123654789
-
bir öğretmen olarak ve çevremdeki öğretmen erkek arkadaşlarımdan edindiğim izlenime dayanarak söylüyorum bunları lütfen yanlış anlama seni kırmak ve üzmek değil niyetim.
eğer üniversite öğrencisi olsaydın seni sonuna kadar desteklerdim ama bir lise öğrencisi ve öğretmeni arasında geçen bir ilişkiden bahsediyoruz etik olarak çok yanlış buluyorum öncelikle ve aşk olduğunu sanmıyorum. bekar erkek bir öğretmen bana göre gördüğü her çiçekten bal alan arı gibidir. vakti ve tatili boldur bu bol zamanı değerlendirecek mutlaka birileri olsun ister çevresinde. bir ilişki başlamadan daha sonu hakkında yorum yapıyorsa olmuyacağının garantisini veriyordur.gerçek bir ilişki yaşıyo olsaydınız çalıştığı okuldaki arkadaşlarıyla tanıştıramayacağı için en azında geçmiş yaşatısındaki arkadaşlarından biriyle tanıştırmalıydı bence. aradaki yaş farkına gelince önemli değil benimde eşim arasında 10 yaş fark var ama senin yaşındaki biri için yaş farkı önemli olmalı çünkü senin heyecanların ve hayattan beklentilerin yeni başlıyor ama o onların hepsini yaşamış tükenmiş senin heyecanlarından zevk almayacaktır dolayısıyla aynı şeyleri birlikte yapmaktan zevk alacağınızı düşünmüyorum.
birgün bu ilişkinin yürümediğini aradaki yaş farkının sorun olduğunu duyup ayrılırsan ve üstünden uzun zaman geçmedem başka biriyle nişanlandığını veya aevlendiğini duyarsan şaşırma....umarım ben yanılırımda sen çok mutlu olursun bir kadının bir erkek yüzünden üzülmesi en son istediğim şeydir hele ki genç bir kızın hayallerinin yıkılması....
Yaş farkını geçtim de lise öğretmeninin öğrenciyle bu tarz bir ilişki yaşaması yasak değil mi?
Herhangi bir cezası yok mu bunun???
bir öğretmen olarak ve çevremdeki öğretmen erkek arkadaşlarımdan edindiğim izlenime dayanarak söylüyorum bunları lütfen yanlış anlama seni kırmak ve üzmek değil niyetim.
eğer üniversite öğrencisi olsaydın seni sonuna kadar desteklerdim ama bir lise öğrencisi ve öğretmeni arasında geçen bir ilişkiden bahsediyoruz etik olarak çok yanlış buluyorum öncelikle ve aşk olduğunu sanmıyorum. bekar erkek bir öğretmen bana göre gördüğü her çiçekten bal alan arı gibidir. vakti ve tatili boldur bu bol zamanı değerlendirecek mutlaka birileri olsun ister çevresinde. bir ilişki başlamadan daha sonu hakkında yorum yapıyorsa olmuyacağının garantisini veriyordur.gerçek bir ilişki yaşıyo olsaydınız çalıştığı okuldaki arkadaşlarıyla tanıştıramayacağı için en azında geçmiş yaşatısındaki arkadaşlarından biriyle tanıştırmalıydı bence. aradaki yaş farkına gelince önemli değil benimde eşim arasında 10 yaş fark var ama senin yaşındaki biri için yaş farkı önemli olmalı çünkü senin heyecanların ve hayattan beklentilerin yeni başlıyor ama o onların hepsini yaşamış tükenmiş senin heyecanlarından zevk almayacaktır dolayısıyla aynı şeyleri birlikte yapmaktan zevk alacağınızı düşünmüyorum.
birgün bu ilişkinin yürümediğini aradaki yaş farkının sorun olduğunu duyup ayrılırsan ve üstünden uzun zaman geçmedem başka biriyle nişanlandığını veya aevlendiğini duyarsan şaşırma....umarım ben yanılırımda sen çok mutlu olursun bir kadının bir erkek yüzünden üzülmesi en son istediğim şeydir hele ki genç bir kızın hayallerinin yıkılması....
bence herşeyden önce bir öğretmenin bir eğitmenin öğrencisine bu şekilde yaklaşması çok yanlış.üniversitede olsaydın bende desteklerdim seni ama lisedesin ve 17 yaşındasın olgun olabilirsin ama 17 yaşındasın bu değişmez bişi değilmi?kızlar zaten ilk tanıdıkları erkek babaları olduğundan önce babalarına aşık olurlar sonrasında model öğretmendir ve öğretmene aşık olunabilir.şimdilerde öğretmenler öğrencileriyle böyle gereksiz iletişim kurabiliyor ama inan eskiden daha güzeldi bu durum öğretmene aşık olurdun ama böyle muhabbetlere giremezdin en fazla o derse çok çalışıp öğretmenin gözüne girmeye çalışırdın bi aferin yeterdi.ben öğretmeninin dürüst olduğuna inanmıyorum malesef çünkü okuduğumuz haberler falan ne bileyim evine sen gitmek istesen bile onun bunu kabul etmemesi gerekirdi seni düşünse bile bu çok yanlış.senin bu yaşadığın aşk değil duygularının adı aşk değil bnce şimdi sınıf arkadaşına aşık olman gereken yaştasın yani senin ilerdeki psikolojik sağlığın için doğru olan bu.zararın neresinden dönersen kardır sonra çok pişman olursun bu genç yaşında duygularının köreltilmesine izin verme 17 yaşının gerektirdiklerini yaşa olgun olmaya bunları düşünmeye çoook vaktin olacak.
ablalalarım diorm büyüksünzdür bnden en başta ukala tavırlarla cevap vermediğiniz için ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
çoğunuz haklısınız ve benden çok şey yaşayıp görmüşlüğünüz vardır bu yönden güveniyorum size ve söylediklerinize.
ya bazen öyle davranıyor ki diyorum aşık bana bazense tam tersi soğudu benden galiba diyorum. Okulda normal öğrenci öğretmen ilişkisi yaşıyoruz yanına gitmiyorum o gelirse konuşuyoruz ilgi çekmek istemiyoruz kısaca. Şuan sevgilim ve ben gerçekten onu kaybetmek istemiyorum çok iyi anlaşıyoruz. Hatta bazen kavga ediyoruz ben sinirlenip tersliyorum o ise hep yapıcı ve mantıklı adımlarla yaklaşıp alıyor hemen gönlümü. O kadar asil bir duruşu var ki çok derinden etkiliyor beni. durup saatlerce bıkmadan onu izleyebilirim yani.
O, ben ona bir kaç kez kavgalarda ayrılık teklif ettiğimde reddetti sonra üzülmeni istemiyorum benim için çok değerlisin dedi. Sonra da seni seviyorum diyor.
Anlamak istediğim asıl nokta bana değer verdiği için mi benimle yoksa gerçekten seviyor mu.. ona sorsam cevapsız kalıyor bu sorular çabalayan genelde benim. Çok fazla üstelesem kaçıyor. Ama bana kıyamadığını hissediyorum mesela tartıştıktan sonra hemen arar beni konuşalım diye benim sesim ona ağlamaklı gelirse tamam konuşalım ne istersen böyle yapma lütfen der. Ya ben napayım bilmiyorum gerçekten.
ya dedikleriniz hem mantıklı geliyor hem de içimden bir türlü hayır yapma diyor bir ses..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?