Çok karışığım seviyorum seviliyorum ama sonu belirsiz..

Konu açmışsın tamı tamına 60 tane yorum yapılmış.
Fakat senin ilk ve son mesajını inceledim,hiç fark yok.
Başta anlattıklarınla şimdi anlattıkların aynı.
Sevgilinin açıklamaları bile değişmemiş.
Neyse,hakkında hayırlısı olsun.

ben de bunu düşünüyorum zamana bıraktım artık en başta dediğim gibi gittiğim yere kadar..

baştan oda hata yapmış mesaj atarak falan sonra sen açılınca nerden kapıldın demiş böyle bi hisse eee sen ne diye mesajlaşıyon ögrencinle demiii valla ne yapcagını sen bilirsin ama sana tavsiye seviyosanda uzakdan sev kesinlikle cinsel lik girmesin aranıza sonra üzülen sen olursun kendine dokundurtma canım o zaten sonu yok demiş sen daha çoookk başındasın her şeyin mesafeli oll

ya arkadaşlar ne mürüveti ne evliliği arkadaş daha 17 yaşında kocaman bir hayat var önünde üniversite var ve inan şuanki hislerin 3-4 yıl sonra çok farklı gelecek atacagın adımlar alacagın kararlar önemli hayatına yön vereceksin otur ders çalış ünivi kazan yoksa ilerde evlensen bile sen lise mezunusun diye başına bile kakabilir yokmu bunu yapan çooook var

Yaş farkını vs herşeyi bi kenara bırak,okul bitene kadar gizleyin tamam iyi ama neden eninde sonunda bitecek anı yaşayalım fln diyo?Senin okulun bitecek yaşın ilerleyecek bitmesine sebep neymiş onu anlayamadım.Bence sen de farkına var.Gerçekten öyle aşk sevgi vs olsa ,okul bitene kadar böyle devam edelim okul bitince de durum daha farklı olur demiyor da nasıl olsa bitecek modunda.Gerçekten seven bu şekilde konuşmaz canım benden sana tavsiye

gittiği yere kadar diye birşey yok bu düşüncen bence cok yanlış. çünkü insan sevmeye başladığı an gercekten sevdiği an bitirmek hiç te kolay değil. hatta çok zor. erkekler hoşlanmadıkları biriyle birlikte olabilirler,vakit geçirmek amacıyla. ama kadınlar öyle değildir bişey hissetmeleri lazım biriyle birlikte olması için. acıkcası 11 yaş bana fazla geldi elbette evlenip mutlu olanlar vardır. ama daha ilk baştan seninle evlenmeyeceğini söylemiş. ailesini bahane etmiş. eğer o kişi gerçekten ciddi bir ilişkiye hazır olsaydı arasında 3 yaş olan bayanı ailesine kabul ettirirdi. sonucta sen sevdikten sonra mutlu olacağına inandıktan sonra ailesi cocuğunun mutluluğu için kabul eder. ama bu en başta evlenmiycem demiş. sana yakın olmasının sebebi bence oturduğu yerde vakit geçirecek biri yok ve senin ona duyduğun ilgiyi kullanıyor. ve bi başkasını bulunca sen gideceksin. adam zaten bunun sinyallerini vermiş. kadınlar duygusal yönden zayıf oldukları için erkeklerin söyledikleri her söze inanabiliyorlar malesef. bence sen okadar sevildiğine emin olma her söylenen güzel cümlelerede inanma

haklısın aslında biz kadınlar illaki seveni ve sevmeyi arıyoruz erkekler ise sevmedikleri insanla da zaman geçirebiliyor bir arkadaşımda (erkek) böyle. ne kadar desek de değişmiyor.

ailen benle mutluluğunu gördüğünde seni ayırıp mutsuz edecek kadar bencil değillerdir dedim. Aileler çocukları için çok farklı düşünürler beni anlamıyorsun sen dedi. Sonra tartışma başladı zaten salakmıyım ben neden anlamayım falan..

ya o kadar karışığım ki tarifsiz yani. Ne yapmaya çalışıyor bir gün çok yakınken bir gün buz gibi cidden ben de sıkıldım silip gitmek istiyorum herşeyi ama ah bir yapabilsem ona da dediğim gibi ruhu duymayacak hayatından o an çıkacağım ama o kadar güçlü olamıyorum..

farkındayım çoğu şeyin ama bırakamıyorum öyle bir yerleşti ki içime saplantı olmasından korkuyorum.....

Son düzenleme:
Erkek arkadaşın tuhaf gizemli biri. Yok annem hasta üzemem falan ne var ki ortada üzülecek aksine birbirini seven ve mutlu olmak isteyen bir çift var. Bu adamın ailesini araştırmanı tavsiye ederim. Ben öğretmen öğrenci ilişkisinden ziyade buna takıldım. Benim sevgilim de böyleydi ben bir araştırdım adamın geçmişiyle ilgili bir sürü pürüzü çıktı...

Aslında seninle aynı şeyleri yaşıyoruz tek fark ben 27 yaşımdayım. Benim ilişkimin de sonu belli değil bende senin gibi sadece şimdiyi yaşıyorum.

Ben daha önce de yazdığım yorumda da bunda da seni kendi yerime koyarak yazacağım..

Bu adamı seviyorsun hemde çok seviyorsun... Bu adamında seni sevdiğine haretinden,bakısından,davranışından inanıyorsun inanmak istıyorsun..Ama neden sonumuz yok deyip geri çekildiğini düşündükçe sevgisinden şüphe etmeye başlıyorsun.Sonra yeniden yok canım seviyor diyosun...Gel gitli bir durum..IO zaman ne yapmalı bu gel gitli durumdan kendimi en az zararla nasıl kurtarabilirim diye düşümek lazım...Her koşulda ister devam edin ister devam etmeyin sanki o hiç hayatında yokmuş gibi ne idealin varsa o yolda ilermek..Yani okulunda iyiysen bu cok cok ıyı bır durum güzell hedefine uygun kısmetse bir üni kazamak...Bu adamla asla ve aslaaa tensel,cinsel geri dönülmeyen bir yola girmemek..Sırf hayatında o olduğu için onun adına çeşitli konularda geriş dönülmeyecek hatalar yapmamak... Sen bunları yapabildiğin müddetçee bugünü yaşa ben razıyım:)))
Bırak aşık mı olmak istiyorsun,onunla zaman mı geçirmek istiyorsun yaşaa ..içinde uhde kalmasın..Sen bu kadar seviyorsan..adamda sevdiğini sevsede sevmesede gösteriyorsa biz burda yırtınsak bile sen ayrılmayacaksın zaten bu iki iki daha dört....

Eğer uniyi kazanmaya engel olmuyorsa..
Eğer bunu okulda cok ciddiye alıp gizliyorsan,kimseye anlatmıyorsan,Eğer okulda bir risk teşkil etmiyorsa (bu bilinirse hemen tasdiknamen verirlir MEB yönetmeliğini okumanı tavsiye ederim..orda açıkca okuldan ogrencı derhal atılır diyor hocada yüz kızartıcı suçtan memurluktan atılır diyor)
Eğerki senin geleceğini kesinlikle engelleyecek bir duruma girmiyorsan...
Tensel İlişkien kaçınıyorsan..
En azından zararı minimuma indirmiş oluruZ.Bırak sonumuz yok desin varsın..Bakalım en okulu bıtırınce bu büyü bozulacakmı bozulmayacakmı...Yasak Aşkın tadı gidecek mii gitmeyecekmi...Sen bakalım uniyi ordamı okuycaksın başka bir sehırdemi..Sen değişik insanlar tanıdıkça onu yüceltecekmisin küçültecekmi?..Bunları zamana bırakırsın ama bu zaman zarfında da asla ve asla kendinden de ödün vermezsin..Bu zamana kadar bu adamın sana evde vakıt gecırmenıze ragmen hiçbirşekilde yaklaşmadığını göz önüne alarak kimi yorumcuların aksine belkide gerçekten yasaklığın vermil olduğu heyacan,senin onun sevmişliğin,sende bulduğu mutlulukla senden cidden hoşlanmış ama yaptığıgının yanlış olduğunu bilerek içinde devamlı savaş halinde olduğunu bir parçada olsun hesaba katıyorum. düşünüyorum.O günde yazdım yine yazıcam..Eğer senden faydalanmaya çalışmıyorsa öğretmende olsa İnsandır hoşlanabilir,Eğer böyleyse kendini mümkün mertebe risklere karşı korursun okulunda da çalışır başarılı olursun onunla da aşkını yaşarsın..Ünide devam edersin mutlu son olur. Yok devam etmezsen yaşanmış eski bir güzel mazi olur....Heee eger adamm aslında senın bılemedıgın sekılde kotu nıyetlıyse zaten kendini korudugun için sana hiçbir zarar veremeden cıkar hayatından...

Senin olgun olmaktan kastının ne olduğunu sanırım anladım..Aptal olmadığında ve saf salim olmadığından kesinlikle eminim çünkü öyle olsan bu durumlardan bu kadar süphelenipte burda yorum yazıp fikir almazdın...Aşıklar gibi dolanırdın hiçç de ruhun duymazz sonunu da dusunmezdin!

Ama sorun şu ...bu tip olaylarda olgun olmak yetmiyor..Eğer yetseydi zaten sen olgunsan eğer buralara kadar gelip de danışmazdın...Eğer yetseydi..30 yaşlarında artık gençlik ateşini köze çevirmiş hayata daha sağlam bastıgına inanan nispeten daha olgun sayılabilecek insanlar Aşk Karşısında asla ve asla hata yapmazlar,aldatılmaz,aldanmazlardı...Ama malesef yaşanıyor bu tip durumlar...Nice akıllı diyee düşündüğüm insanların kocaları en yakın arkadaşlarıyla aldatıyorlarda ruhları duymuyor..Yani sözüm şudur ki AŞK ÖYLE BİR PERDEDİRKİ BİR YANI TOZ BEMBEDİR MUTLULUK SAÇAR AMA PERDENİN ARKASINI GÖRMEYE ASLA VE ASLA İZİN VERDİRMEZ....

Bir de merak ettim sizin maddi durumunuz ne durumda? Yani kültür seviyeniz? Sevgilinizin sizden aile olarak çokçok düşük olduğunu düşündüğünden mi bu kadar saçmalıyor acaba?
Bizde 17 yaşında sevgili olduk ama sadece sevgili olduk yok sonumuz var mı yok mu dıyee sormadık..belkide aslaa imkansız kişilerle birlikte olduk ama 17 yasında evliliğin zerresi bile gecmediğinden bunun muhakemesine bile girmedik..Bu adamm 17 yaşında olmana ragmen ne sonundan bahsediyorkii...Haa tabi sen evliliğin konusunu açmıssan onu bilemem tabi..

Bu mesajıma bilhassa yorum yazmanı rica ediyorum..eğer ne demek istediğimi anlamışsan ve bana hak veriyorsan sana destek olmaya devam ederim.Yok ben böyle düşünmüyorum diyorsan çok üzgünüm ki seninle bu koşulda aynı fikirde olmayacagımdan..ben ne yazarsam yazayıp sana ulaşamayacagım demektir..boşuna ne ben yazmakla kafa patlatayım ne de sen okumakla gözünü yor DERİM BEN!

asktan sevgiden bahseden,yas araliginin onemli olmadigindan bahseden yorumlar isine geldigi icin tesekkurler yagdiriyorsun,
bir ogretmenin ogrencisiyle olan iliskisinin yanlis oldugundan bahseden,
bu sevgilinin de kendi agziyla soyledigi,yorum yapan arkadaslarin da (ben de dahil) seni sadece zaman gecirecek biri olarak gordugu kanisina varilan yorumlari ahkam kesmek olarak algiliyorsun.
asil sen ahkam kesiyorsun cok bilmislik yaparak.
bravo sana !!
adam kendi agziyla soyluyor gelecegim yok seninle,yasadigim ana bakarim diye.
burada isine gelmeyen yorumlara kafa tutacagina git ogretmen musfettesine kafa tut.

madem ahkam kesildiğini düşünüyorsun
doğrulara tahammül edemiyorsun
yaşadığın anın tadını çıkarmaya devam et o zaman:94:

Bu yorum çok ağır olmamış mı?:26:

siz kimsiniz de benimle böyle konuşabiliyorsunuz ! haddinizi bilin en başta..

ben kimseye dediğine göre muamelede bulunmadım. ahkam kesmekten kastım kimileri var kesnlikle skandal kimileri var suç değilmi bu.. oysa benim sorunuma bakarsanız konunun çok dışındasnız. bazılarınız kendi içini döküyor gelmiş benim derdimin altında. yardımcı olabilecek varmı diyorum suç değilmi bu deniliyor.. ahkam kesmek benim lügatımda budur. yarası olan gocunur...

en başta belirtmek istiyorum ki açıklayış tarzınız, konuya yaklaşımınız, üslubunuz, olgunluğunuz ve mantıklı yaklaşımınız etkiliyor beni ilk mesajınızda da dikkatimi çekmişti bu durum bu mesajda tekrar nüksetti.

söylediklerinizin bir çoğuna katılıyorum. eğer bana zararı olmuş olsa ya da bu potansiyelde biri olsa karşımdaki bir çok arkadaşın kolayca diyebildiği gibi 'sapık' damgasını vurup yolunu bu şekilde verirdim ama önceden de dediğim gibi o konudaki masumluğundan adım kadar eminim. bir bayan bir erkeğin 'sapıkça' baktığını hisseder o bana 4 aydır bir kez bile böyle bakmadı baksa eminim hissederdim.

Açıkçası kararımı verdim ona da en başta dediğim gibi gittiği yere kadar gideceğim onunla. O da bunu diyor zaten seninle gittiği en son raddeye kadar varım dedi.

aklım başımda Allah'a çok şükür. kendime bu yaşa kadar dokundurtmadım şimdi de dokundurtmam hele ki böyle sonu belirsizken Allah öyle bir hataya düşürmesin kimseyi inşallah..

maddi durumu sormuşsunuz babam jandarma emeklisi. kendisini ezik hissedeceği bir durum yok. sonuçta onun ailesi benim gözümde ezik değil fakir olmak ayrıdır ezik olmak ayrıdır bence. ve asla hiç bir insana ezik ithamında bulunmadım.

evlilik konusunu cidden ben açmadım hatta ilk duyduğumda şaşırdım o da şöyle oldu. o bana olmaz ama sonu yok falan dedi bir kaç gün ben ısrar ettim neden olmaz bari onu söyle bileyim diye. ailem kabul etmez dedi. eğer deseydi eski sevgilim vs.. sürmezdi şimdi ama aile aşılamayacak bir engel değil benim için..

şöyle bir konu anlatayım size. telefonu bozuk bir kaç gündür mesajlaşamıyoruz konuşamıyoruz da ancak bilgisayardan konuşuyoruz. sabahları okula gideceğim zaman bilgisayarını açıyor facebooktan mesaj atıyor bana günaydın diye nasılsın falan bir kaç mesaj konuşuyoruz (ben cep telefonumdan giriyorum bu arada) o evden çıkana kadar. bugün dişi ağrıyormuş sabah benim için kalkmış bugün okula gelemeyeceğim dişim ağrıyor dişçiye gideceğim özür dilerim meleğim diye mesaj atmış. geçmiş olsun dedim. sonra uyudu biraz daha. beni gerçekten umursamasa sabah sabah bana haber vermek için kalkmazdı. insan dişi ağrırken gözü bir şey görmez (kendi adıma söylüyorum) benim öyle oluyor ki onun daha da kötü ameliyat bile oldu dişinden.

lafın kısası sizinde dediğiniz gibi ben onunla bu seviyedeyken bırakırsam içimde kalacaktır. hep bir pişmanlığım olacak çabalasam belki olurdu diye ama şimdi bunu yaşayarak görmek istiyorum. ve inanıyorum İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOKTUR...

teşekkür ederim ablacığım bu güzel yorumların ve ilgin için sevgiler

17 yaşındasın şu an karşındaki insanı tanımayı bırak ,kendini bile daha tanımıyorsun..
Sana gelecek vaad etmeyen bir erkek var..sense ona hayatının en tasasız gecmesi gereken yıllarını ,acaba nereye varacak ne olacak kaygılarıyla geçirceksin..önce bunu düşün değermi ?eminim değer diyorsundur..Bir erkek ilişkiye ne amaçla başlıyorsa öyle gidiyor evlenmeyi düşünmüyorum demek.. seninle zamanımı gecirip inceldiği yerdede bitecek demektir..Erkekler malisef değişime açık değildir..11 yaş normal diyenlere şaşırdım doğrusu ..arada nesil farkı var azmı sizce? Sen seni şu an her anlamda kandırabilecek bir adamla birliktesin..senin yaşlarını yaşamış ve senin şu an ki boşluklarını ,toyluklarını en iyi şekilde görüp kullanabilir..Sen yinede her an bitecekmiş gibi bak bu ilişkiye derim ..zaten sana evlenmede vaad etmedine göre öylede gelişecektir..30 yaşındakı kadın olgunluğu sende olamaz bunu sevdiğin den dolayı böyle düşünüyorsun..neden 17 yaşında olmak yaşamak varken 30 yaşın olgunluğunu yaşıyorsun ki hem ?..zaman istemesende sana 30 yaşı yaşatacak zaten sen bu yaşın keyfini yaşamalısın..Üniversiteye başladığın zaman bence kendi yaşıtlarınla görüş ,yani hayatını o insan üstünde döndürme ..sana en başta evlilik düşünmüyorum demiş ciddi bakmıyor anlıcan senin onla olan ilişkine daha ne desin..sen yaşıtlarınla takıl ,sonra ileride yaşamadığın 17 yaşlarına ah vah edersin..daha çok değişecek düşüncelerin acale etme ...bir erkeğe bağlanıp hizmet etmek için ..sonra saol ya demiyorlar emin ol..kendini daha çok sevmeni tavsiye edeceğim.

"Bir derdim var" başlığı altındaki konulara genelde yazmıyorum. Çünkü genelde insanlar kendilerine destek olunmasını bekliyorlar. Eleştirinin dozu elbette önemli ama eleştirenleri de pek dikkate almıyorlar. Ya da direkt polemiğe giriyorlar. Tamamen kişisel gözlem ve yorumum.. Sizin konunuza gelince..

1-Yasal olarak siz bir "çocuksunuz". Tepki mesajlarını okurken ve cevaplarken bunu göz önünde bulundurun. Mesela isteseniz de şu an evlenemezsiniz bildiğiniz üzere..

2-Bir çok lise öğrencisi öğretmenine aşık olmuştur. Ama karşılık bulması fikri 10 sene sonra güzel gelmiyor.

3-Yaş farkınızdan ziyade sosyal durumunuz (öğretmen-öğrenci ilişkisi) olayı nahoşlaştırıyor. Aşkından geberse de öğretmen öğrencisine bu gözle bakmamalı.. Arkadaşının aşkına aşık olmak gibi.. Yine de hiçbir zaman büyük konuşmamak gerekir, herkesin başına gelebilir gibi bir bakış açım da var :)

4-Biz burada neler söylersek söyleyeyim yaşayıp görmekte kararlısınız. Haklısınız da.. Karşılık bulmuş bir duyguya kim ket vurmak ister ki?

5-Hakkınızda hayırlısı olsun..

teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…