- Konu Sahibi 0123654789
-
Senin şimdi deli gibi test çözmen gerekirken uğraştıkların kafana taktıkların komiğime gitti açıkçası...
tensel hiç bir şey olmadı evindeyken bir kez elimi tuttu o da mutfağa gidiyordu sen gelmeyecekmisin yemek hazırlayacağım dedi elini uzattı tuttum mutfağa kadar el ele gittik tek tensel konu bu. başka boyut kavramını anlayamadım açkcası
Canım adamın asaletinden filan bahsetmişsin ya, farklı boyuttasın diyorum. Yani burdaki pek çok arkadaşa göre bu adam vurdumduymaz bir çapkınken, sana asil biri olarak görünüyor. Tabi ki farklı boyutta olacaksın, başka boyutta olmasan zaten seninle ilgilenmezdi ki bu adam. Saf duygularını kullanıyor açık bu. Kendini duygusal veya cinsel anlamda kullandrımamanbı tavsiye ederim bir ablan olarak, öğretmen bir ablan olarak. Öğretmenlerin maalesef egolarını öğrenci aşklarıyla doyurduğunu görüyoruz. Çok acı şeyler kızlar da ciddiye alabiliyor bunları.
Cezası var mıdır diye sorulmuş, elbette va, haberi olsa milli eğitimin, ertesi gün soruşturma açılır ona.
o yaşlarda test çözmektense aşık olmak daha cazip geliyor bende öyleydim şuan pişmanım ama yaşla alakalı bi durum olmalı herkes olmasada çoğumuz aşka o yaşlarda geleceğimizden daha çok değer veriyoruz
Haklısın ama eğer üniversiteyi kazanamazsa ilerde kendine nasıl bir hayat kurmayı düşünüyor merak ediyorum ve bahsettiğimiz kişi bir genç kız...Tamam aşık olur normal bu yaşlarda ama aşık olduğu kişi ve yaptığı hareketler yanlış.
1.si herşeyden önce bir öğretmenden nasıl duygusal bir karşılık bekliyor
2.si yaşıtları boğaziçini marmarayı kazanırken ne hissedicek millet 1 dakikada 1 soru değil 2-3 soru çözmeye çalışırken zamanının büyük bir kısmını heba ediyor.
Gerçekten üzüldüm.Bir erkeğe bu kadar kapılmak yanlış o okulunu bitirmiş işine başlamış onun için bu sorunlar bitmiş ve gönlünü eğlendirmeye çalışıyor ama sen daha lisedesin ve kendin için yatırım yapmıyorsun... Bir kaç yıl sonra forumda pişmanlıklarını dile getireceğin topicleride görürüz...
haklısınız bencede çok doğru yazdıklarınız ama malesef bu yaşta gençlerin hepsi farkına varamıyor bu gerçeklerin
valla ne diyim her türlü zor ilişki..bu şekilde devam edin ve kimseye söylemeyin bence.ama şüphelerin olduğu an ayrıl bence çünkü zaten tüm olumsuz şartlar mevcut.
kendi yaşıtın olan,beraber bişeyler keşfettiğiniz,bişeyleri ikinizin de ilk defa yaşadığınız bi aşk daha iyi olurdu bence.
"ne ilişkiymiş bu bakıyım otur sen dersine çalış" diyenleri de anlamıyorum.tabi ki bende isterim derslerine kendini versin tüm genç kızlar,ama konu okul we aşk ilişkisiyle ilgili deil ki hani bu yönde bi sorun belirtmemiş arkadaş...gün geliyor küçücük çocuklardan hayat dersi alıyoruz kimse burda yaşına güvenerek insanlara öğütler vermesin bence.
ben ilk ilişkimi lise 1de yaşadım,lise sona kadar uzun süreli birkaç ilişkim oldu,her türlü aksiyonu yaşadım,ama 4 üstü not ortalamayla mezun oldum şuan burslu okuyorum.
çok zeki falan olduğumdan değil,bir insanın öncelik sırasında ders sonlardaysa zaten ilişki yaşasın yaşamasın her türlü şey onu etkiler,ama ders öncelikliyse ne yaşarsa yaşasın ders çalışmayı aradan çıkarır..
Haklısınız amacım polemik filan çıkartmak değil aslında o yazıcaklarımı yazmadan önce çok düşündüm yaşımdan dolayı ama ne biliyim genel olarak böyle çok büyük biriyle aşk yaşayan 16 17 yaşındaki kızlarda anlattığım gibi oluyor daha doğrusu benim çevremde böyle çok örnek olduğu için istemeden de olsa genelleme yapıyorum eğer haddimi aştıysam özür diliyorum :)
tensel hiç bir şey olmadı evindeyken bir kez elimi tuttu o da mutfağa gidiyordu sen gelmeyecekmisin yemek hazırlayacağım dedi elini uzattı tuttum mutfağa kadar el ele gittik tek tensel konu bu. başka boyut kavramını anlayamadım açkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?