Çok karışığım seviyorum seviliyorum ama sonu belirsiz..

Senin şimdi deli gibi test çözmen gerekirken uğraştıkların kafana taktıkların komiğime gitti açıkçası...

o yaşlarda test çözmektense aşık olmak daha cazip geliyor bende öyleydim şuan pişmanım ama yaşla alakalı bi durum olmalı herkes olmasada çoğumuz aşka o yaşlarda geleceğimizden daha çok değer veriyoruz

Canım adamın asaletinden filan bahsetmişsin ya, farklı boyuttasın diyorum. Yani burdaki pek çok arkadaşa göre bu adam vurdumduymaz bir çapkınken, sana asil biri olarak görünüyor. Tabi ki farklı boyutta olacaksın, başka boyutta olmasan zaten seninle ilgilenmezdi ki bu adam. Saf duygularını kullanıyor açık bu. Kendini duygusal veya cinsel anlamda kullandrımamanbı tavsiye ederim bir ablan olarak, öğretmen bir ablan olarak. Öğretmenlerin maalesef egolarını öğrenci aşklarıyla doyurduğunu görüyoruz. Çok acı şeyler kızlar da ciddiye alabiliyor bunları.

Cezası var mıdır diye sorulmuş, elbette va, haberi olsa milli eğitimin, ertesi gün soruşturma açılır ona.

çok güzel açıklamışsınız benimde 18 yaşında tanıştığım biri hayatımı karartmıştı öğretmenim falan değildi ama benden 6 yaş büyüktü ve evlendi başkasıyla o yüzden bu tip olayları okumak içimi acıtıyor genç kızlar kendilerini üzcek bu tip insanlardan uzak durmalı bunun acısı çok zor diniyor

Son düzenleme:

Haklısın ama eğer üniversiteyi kazanamazsa ilerde kendine nasıl bir hayat kurmayı düşünüyor merak ediyorum ve bahsettiğimiz kişi bir genç kız...Tamam aşık olur normal bu yaşlarda ama aşık olduğu kişi ve yaptığı hareketler yanlış.
1.si herşeyden önce bir öğretmenden nasıl duygusal bir karşılık bekliyor
2.si yaşıtları boğaziçini marmarayı kazanırken ne hissedicek millet 1 dakikada 1 soru değil 2-3 soru çözmeye çalışırken zamanının büyük bir kısmını heba ediyor.
Gerçekten üzüldüm.Bir erkeğe bu kadar kapılmak yanlış o okulunu bitirmiş işine başlamış onun için bu sorunlar bitmiş ve gönlünü eğlendirmeye çalışıyor ama sen daha lisedesin ve kendin için yatırım yapmıyorsun... Bir kaç yıl sonra forumda pişmanlıklarını dile getireceğin topicleride görürüz...

haklısınız bencede çok doğru yazdıklarınız ama malesef bu yaşta gençlerin hepsi farkına varamıyor bu gerçeklerin

canım şunu gözlemledim ki; yazı dilin kuvvetli...
yazınsal ve sözel alanda iyi olmayı ;keza bir kaç kelam edebilmeyi ne olur güzelim olgunluk olarak algılama.
yetenektir sadece bu.
eğitimci beyefendiye gelince!
şunu sor kendine: " erkek gibi, karşına çıkıp yol haritası çiziyor mu?" şayet çizmiyor ise belirsizlikler içinde kaybolur gidersin...
aşk güzelde, doğru zamanda doğru kişiyle güzel....
madem ,istişareye sundun konuyu, ya eyleme geç, yada aynen devam et....!!
hayat senin..
muhabbetle...
esra.

daha 17 yasindasin.suphen olmasin ki hic de olgun dusunmuyorsun.
tam da 17 yasina uyacak sekilde davraniyorsun.
lise sondasin ve bir egitimciyle berabersin.
hic universite hayalin yok mu?
bir meslek sahibi olmak gibi.
nasil olur da bir egitimci,lise sonda universiteye hazirlanmasi gereken bir ogrencinin vaktini bu sekilde calar?
gunde bilmem kac kere arar demissin.
ben de universite mezunuyum ama bosa harcadigim 1 dk mi bile ariyorum.
niye daha iyi bir universiteye gitmedim diye.
bu adam bunlari dusunmuyor mu?
senin aklini askla meskle karistirmak yerine otur da dersini calis demiyor mu?
o da kesinlikle egosunu tatmin ediyor seni dusunmuyor emin ol!

sakın kendini kullandırma bnm de lise sonda böyle bir hocam vardı evliydi . Ben asla deyip vermiştim yolunu . Daha şimdiden ilerisi olmaz diyorsa sonrası ne olur bilmem .
Diyelim ki bırakmadı seni . Şunu düşün sen 35 yaşnda genç güzel bi kadınken o 46 yaşında olacak ... neredeyse 5o yaşında . Şimdi olgun yaşıtlarn gbi değil bu seni tatmn edio ama ilerde bu olmicak diye düşünüorm

ilk sayfayi okudum, üzüldüm acikcasi.. cok karisik geldi bana...
yas farki sorun olurmu bilmiyorum, 10 11 yas .... kadinlar genelde cabuk olgunlasiyorlar, o yüzden kadinin kücük olmasi pek sorun degil.. ailende yakininda dertlesebilecegin güvenebilecegin kimse yokmu fikirlerini alsan iyi olur.. bir abla olarak benim sana tavsiyem, okul bitene kadar normal arkadas gibi olun, sonra üniversiteyi kazaninca zaten karsina bir sürü insan cikacaktir, ama bu asamada sorun bu degil senin icin. sorun su ki, bu insanla olan durum ne olacak..sorun diyorum, cünkü ögretmen ögrenci yakinlasmasi hic hos karsilanmayabilir..bir senen kalmis zaten, bir sene sonra,hatta yarim sene kalmis, yani okul bitince sorunsuz sekilde ailenede acilirsin, onunlada rahatca konusursun..okul bittikten sonra ciddi ciddi bakarsiniz ne olacagina. ama simdi konuyu gündeme getirmen okulunu dahi tehlikeye atabilir.. ögretmenlerin ögrencilerin sana bakislari degisebilir...okulu bitir sonra karsi karsiya gecip konusun, aileninde fikrini alirsin, böylece ailen karsi gelir gibi onlarin adina yorum yapmasina da gerek kalmaz..hayirlisi olsun
ha bide evine gitmeni hic dogru bulmuyorum, daha gitme olurmu,eger konusman gerekiyorsa telefonda konus

valla ne diyim her türlü zor ilişki..bu şekilde devam edin ve kimseye söylemeyin bence.ama şüphelerin olduğu an ayrıl bence çünkü zaten tüm olumsuz şartlar mevcut.

kendi yaşıtın olan,beraber bişeyler keşfettiğiniz,bişeyleri ikinizin de ilk defa yaşadığınız bi aşk daha iyi olurdu bence.

"ne ilişkiymiş bu bakıyım otur sen dersine çalış" diyenleri de anlamıyorum.tabi ki bende isterim derslerine kendini versin tüm genç kızlar,ama konu okul we aşk ilişkisiyle ilgili deil ki hani bu yönde bi sorun belirtmemiş arkadaş...gün geliyor küçücük çocuklardan hayat dersi alıyoruz kimse burda yaşına güvenerek insanlara öğütler vermesin bence.

ben ilk ilişkimi lise 1de yaşadım,lise sona kadar uzun süreli birkaç ilişkim oldu,her türlü aksiyonu yaşadım,ama 4 üstü not ortalamayla mezun oldum şuan burslu okuyorum.

çok zeki falan olduğumdan değil,bir insanın öncelik sırasında ders sonlardaysa zaten ilişki yaşasın yaşamasın her türlü şey onu etkiler,ama ders öncelikliyse ne yaşarsa yaşasın ders çalışmayı aradan çıkarır..

Haklısınız amacım polemik filan çıkartmak değil aslında o yazıcaklarımı yazmadan önce çok düşündüm yaşımdan dolayı ama ne biliyim genel olarak böyle çok büyük biriyle aşk yaşayan 16 17 yaşındaki kızlarda anlattığım gibi oluyor daha doğrusu benim çevremde böyle çok örnek olduğu için istemeden de olsa genelleme yapıyorum eğer haddimi aştıysam özür diliyorum :)

inan yazdıklarını hiç okumamıştım bile.şimdi baktım okusaydımda sana yönelik yazmazdım zaten genel konuştum.kesinlikle haddini falan aştığın yok,hepimiz gibi fikirler vermişsin canım.

foruma kaç zamandır üyesin bilmiyorum ama bazı ablalar var böyle,"kocamla tartıştık" deyince -boşan derler,"annem babam böyle böyle dedi beni kırdı" deyince -cık cık cık..onlar ailen sen sus hiçbişey diyemezsin büyüklerine derler,bir lise öğrencisi çok alakasız konu açar -senin dersin yok mu bakıyım git össye lysye çalış derler böyle gider de gider..yorumlarım onlara yönelikti.

öyle ki bazen şahit oluyorum,yazı stilinden konu sahibinin küçük olduğunu sanıp yine böyle eleştiriyorlar,sonra konu sahibi "benim 2 çocuğum var liseli değilim ben,ama ben 40 yaşımdayım ne dersi sınavı" gibi cevaplar verince bende öğütçü ablalara gülüyorum burda...

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi düşünüyorumda 28 yaşında bir erkek çok olgun biri değildir aslında ..Yani gerçekten de 17 yaşındaki bir bayana bağlanabilir.Senden faydalanmaya çalışmıyorsa öğrermen de olsa İnsandır hoşlanabilir bunu anlarım. Bu çok çok absürt gelmiyor bana. Tensel olarak sana yaklaşmaması gerçekten cok önemli bir husus..Zaten senden tek ve yegane ricam.. Kendini birlikteliğe karşı koru..aşık ol gez toz vakit geçir ne yaparsan yap ama kendini ondan koru ..Neden mi bana göre; kadınların ilk birlikte olduğu kişiler tapınak gibidir. Eğer ilk birlikte olduğu kişiden ihanet yerse onu asla ve asla unutamaz..Ki 17 yaşında bunu atlatmak çok daha zor olur. Şimdilik sen öğrenci o öğretmen olmasından dolayı pek hoş durmadığı için ailem tasvip etmez diyor olabilir. Ama yarının ne göstereceği belli olmaz. Belki ilişkiiz devam eder sen insallah üni kazanırsın yine devam eder.. O zaman aradaki yaş farkının hiçbir önemi kalmadığı için ailesinin üzülmesi de ortadan kalkar.Yada okul biter aranız soğur üni kazanırsın unuturrr eski hoş bir hatıra olarak kalır..Hiçç belli olmaz orası! Ama bu düşüncelerden lütfen kendisine bahsetme ..Şimdilik yaptıın gibi herkesden sakla..dost var düşman var biri olmasa biri mutlaka öter birinee..Hoca'da yüz kızartıcı suçtan memurluktan atılabilir. Cok zor kosullarda kazanmıstır memurluğu bu konuda cok temkinli ol. Tekrar söylüyorum sana yaklaşmasını izin verme.. Sonumuz yok diyorsa seninle birlikte olmayıda asla ve asla istememelidir. İstiyorsa bunda bir sorun vardır. Eğer bu şekide ayrılırsanız çok üzülürsün biliyorum ama zaman içinde başka aşklara kapılırsın.. Ama ilişkiye girersen ve ayrılırsanız cok daha derin yara bırakır sende ..Onu tüm varlığında kanıtsadığın için kopması cok cok daha zor olur bunun yanındada yeni insanlara karşı güvenin sarsılır. Herkes başka bir yorum yapmış o nedenle ben bu konunun üzerinde ısrarla durmak istedim ablacım..

"skandal"

benim yasadigim yerde bu iliskiye anca bu denir..

ogrencisine o gozle bakabilen bi ogretmen... bana cok yanlis geldi. lise sondasin okulun bitmesine az kalmis ama bi duyan olsa o ogretmeni okuldan atar belki ogretmenlik yapmasina izin bile vermezler. walla ne diyim bilemiyorum. ben onaylamadim bu isi.. tabi benim fikrim kimin umrunda. size hayatta basarilar diliyorum

ben hiç onaylamadım bu ilişkiyi ne yalan sölim.. öğretmenin 17 yasındaki bir lise öğrencisiyle birlikteliği tuhaf geldi.. ilerisi yoksa bu ilişkiyi devam ettirmenin anlamı yok dıye dusunuyorum.. 17 yasında nasıl ileriyi düşünürsün bu da tartısılır:18::18::18: allah hakkında hayırlısı neyse onu versın..

sevgiler.

ilerisi için olmaz dio ve sen buna rağmen birliktesin... canım lütfen gözünü aççç!..yaş farkından dolayı istemezlermiş miş seni.. bu biraz bahane okul bittikten sonra sen kabul ettikten sonra ne problemi olabilrki bi erkek için?yaşın ondan büyük değill ufak erkekler bunla gurur duyar çok bişeymiş gibi..ha bide üni okumayıp evlendin diyelim oda o kabul ederse ...öğretmen eşinin yanında eziklini çekersin.. hem yaş küçük hem kuşak farkı var ...bi öğretmen sense bi ew hanımı olursun...elbetteki bi öğretmenle ew hanımı ewlenebilir ama kuşak farkı da önemliiiiidiyelimki üni okuyacam diosun..ozaman bu kişi ile sen kaç yaşında ewlenicen o kaç yaşında olucak?yaş itibariyleee tecrübelidir.!!gözünü açççççç kendini kullandırma tensel birşey sakın yaşama sakınnn! kendini ergen gibi belli etmez hesaplar yapıp kendini aklarrr okul bitince muhakkak yaklaşımda bulunucaktır!çünküü çok karakterli birine benzemiyo...seni sewseeeee senii üzücek cümlede bulunmazz ilerisi için olmaz dioo ama zamanını çalıyo!senii sewiyoo mademm hayatına yol vermeli yada ciddi düşünmelii!!!kafana okadar çokkk vurucaksınkiiiiii ablacımm çokk vurucaksın...sakın hata yapmaa sakınnn...olgunluğu deli cesaretiyle karıştırma bizde geçtik o yollardan neler gördük sen benim yazdıklarımı iyice oku...ve işine gelen güzel kısmı yani hayalini düşünmektense gerçekleri düşün yoksa çok canın yanar...zor olabilir alışkanlığın ama kendini madem olgun hissediyosun bunu aşabilirsin...bak güya ailesini düşünüyo yaşından dolayı istemezler diye...sende ailenii çewrendeki düşünceleri kendini geleceğii herşeyi düşünnn bencillik yap bu konuda mutluu olucaksınnsen 30 yaşındayken o kaç yaşında olucak kuşak farkı varrr sen genceciksin ileride eğlenceli kafa dengi bi eşe sahip olabilrsin ablacım..inan senin adına şuannn çokk üzülüyorumm görmüyosunuzzzz gerçekleri...herşey tozpembe değil..AÇ GÖZÜNÜKENDİNİ KULLANDIRTMA..

mantıklı ve olgunca yaklaşıyorsunuz her biriniz.. öncelikle iyi dilekleriniz için tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum..

dün gece konuştuklarımızdan bahsetmek istiyorum. gündüz benden habersiz dışarı çıktığı için tartıştık ve ben de bozuldum buna dolayısıyla. akşam geldiğinde ona tek bir samimi söz söylemedim davranışlarını ölçmek için. o da tam aksine her zamankinden daha samimi davrandı. konu her zaman ki gibi illaki 'gelecek' konusuna geldi. ve dedim ki, tek başıma düşündüğümde işin içinden çıkamıyorum lütfen konuşup beraber halledelim artık bu konuyu. bizim sonumuz nereye gidiyor ? dedim. inanki ben de bilmiyorum düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum bıraktım her şeyi anı yaşıyorum sadece ne dünü ne de yarını sadece bugünü yaşıyorum sen de böyle yap yoksa yıpranıyoruz dedi. konu ailesine geldiğinde ise (ailesi köyde yaşıyor detaylı bilmiyorum ama fakir bir aile sanırım.) annem hasta ve bu yaşına kadar mutluluk görmemiş bir de benim onu üzmeye hakkım var mı dedi.

nerden biliyorsun üzüleceğini dedim benden önceki sevgilisi kendisinden 3 yaş büyükmüş onu da istememişler. çözemedim aile yapısını. üsteleyemiyorum da annesi yaşlı ve hasta bir yandan onları düşünmesi onun en büyük hakkı. Ama kendimi de düşünmek zorundayım sonuçta ve gerçekten sevdiğini hissediyorum o da üzülüyor bu duruma hem de fazlasıyla. kafam gerçekten çok karışık.

ona en son dedim ki BIRAKIP GİTMEYE GÜCÜM OLDUĞU AN GİDECEĞİM SENİN RUHUN DUYMAYACAK dedim hemen aradı sen ne diyorsun ya ne gitmesi diye. Dün akşam bulaşık yıkamaya gittiği için mesajlaşamadık 1 2 saat kadar döndüğünde hep seni düşündüm özlediğimi çok derinden hissediyorum dedi. ben napayım bu adama şimdi çok seviyorummm onu...

okulda birileriyle konuşuyor mesela bana döndüğün de birden gözleri parlıyor sanki o gülümseyişi yetiyor zaten

okuma konusuna gelince Allah nasip ederse elbette okuyacağım. Derslerim gayet iyi sayısal okuyorum zaten. Okulda adımı duyurabilecek kadar çalışkanım çok şükür.. ben bunu öncelik sıralamasına koymuyorum. sonuçta okulu etkileyen bir durum değil. aklım başımda neyi nerede yapacağımı bilecek kadar. Kalbine giren insanı ha deyince çıkarıp atamazsın kesinlikle ayrıl diyorsunuz ama. Yorumlarınıza elbet saygım var fakat ahkam kesmeye gerek yok

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sevgilerimle..

Yorumlarınıza elbet saygım var fakat ahkam kesmeye gerek yok

çok çirkin olmuş bu lafın yorumlara saygın olsaydı bunları ahkam kesmek olarak değerlendirmezdin, ister ayrıl ister devam et kimse senin gırtlağına çökmüyor burda ya yoruma tahammülün yoksa neden konu açtın

"annem hasta ve bu yaşına kadar mutluluk görmemiş bir de benim onu üzmeye hakkım var mı dedi."

mutluluk görmediyse, evladının mutluluğu onun da mutluluğu olabilir ve evladı senle mutlu olacak sa hasta kadın mürüvvetini görüyorum diye sevinir neden üzülsün ki..
hiç bişey anlamadım. onun öğrencisi olmanız olumsuz etkiliyo onu. tek aklıma gelen bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…