Siz aldınız mı daha önce? Kuyumcular kredi kartı ile alındıgında komisyon alıyor mu? Ya da internetten arastırdıgımda satıldığını gördüm ama ne kadar güvenli olur bilmiyorum hiçKredi kartı ile altın alınır
Beklediğiniz para varsa ve kesinse dediğiniz gibi yapın sonra yerine koyun başınız ağrımasın
Haklısınız size tamamen katılıyorum ama eşimin zaten gergin bir dönemi şimdi bir de bunumu çıkardın basıma diye iyice gerilicez huzurumuzu bozmak istemiyorum. Bu işi hayırlısıyla atlatıp bir daha tövbe ettim karta elimi sürmeyeceğim. Eşim ekstre falan kontrol etmez ve zaten kart benim adıma kendi şahsi kartımBen eşten gizli böyle şeyleri doğru bulmuyorum. Bir ailesiniz sonuçta tek bütçe olmalı. Eşiniz her şeyi böyle kontrol ediyorsa kredi kartı ekstresini nasıl es geçiyor onu anlamadım. Altın bozdurmayin bence. Şimdilik en az limitte odeyin gerisini gelecek para kesinse tamamlayın yoksa eşinize söyleyin. Eğer harcamalarda kısıtlamaya gitmek isterseniz eşinize sorun bunu almak istiyorum sence nasıl mantıklı mı vs diye. İstişare ederek alışveriş yapmak iyi oluyor. İzin istemek gibi değil akıl danışmak. Ben hep sorarım hep alışverişi beraber yaparız zevkli de olur.
Siz aldınız mı daha önce? Kuyumcular kredi kartı ile alındıgında komisyon alıyor mu? Ya da internetten arastırdıgımda satıldığını gördüm ama ne kadar güvenli olur bilmiyorum hiç
Anladım. Siz yine de gizli iş çevirmeyin sonradan ortaya çıkarsa toparlayamazsiniz. Daha kötü olur.Haklısınız size tamamen katılıyorum ama eşimin zaten gergin bir dönemi şimdi bir de bunumu çıkardın basıma diye iyice gerilicez huzurumuzu bozmak istemiyorum. Bu işi hayırlısıyla atlatıp bir daha tövbe ettim karta elimi sürmeyeceğim. Eşim ekstre falan kontrol etmez ve zaten kart benim adıma kendi şahsi kartım
Altın alıp birikim yapmanın ne anlamı kaldı ki bu şekilde.Yanlış anlama ama,senin olayının rahat yetişmeyle alakası yok.Sorumluluk duygusuyla alakalı.Eşinin iyi niyetini suiistimal ediyorsun.Altın bozup kartı ödeyip kartla tekrar altın almak mantıklı değil.Daha çok zarar edeceksin.İpin ucu kaçıyor.Eşine dürüstçe söyle benceHanımlar merhabalar..
Ben rahat yetiştim, hayatımda hiç para hesabı yapmadım eşim ile evlendikten sonra bende ki savurganlığın önüne geçmek icin beni altın almaya teşvik etti elime para geçtikte ihtiyaclarımı karşılayıp kalan para ile altın almaya başladım. Eşimde cimri bir adam değildir ben fazla savurgan yetiştim. Şimdi gelelim konuya,,
Ben altın aldıkça hevesle eşime gidip söylerim şu kadar aldım bu kadar aldım diye o da beni teşvik etmek icin harçlık verip git altın al der hatta. Yani varolan altınların sayısını bilir ve eşim çok dikkatli bir adamdır söylenen seyleri asla unutmaz. Ve ben kredi kartı harcamalarımda bu ay çok açıldım bir yerden para bekliyordum o gelince o parayla öderim diye düşündüm ama para gelmedi gecikti ve benim kartımın son ödeme tarihide geçti. Suan çok sıkışık durumdayım eşimden para da isteyecek bir noktada degilim suan ve bu durumu eşime anlatsam kredi kartı konusunda eskide vukaatlı olduğum için öder ama beynimi yer devamlı kontrol eder. Ve adam beni kaç kere uyardı kredi kartı kullanma para lazım olduğunda söyle veririm diye. Yani anlayacağınız eşimden isteme gibi bir durumum yok ve kartıda daha fazla geciktirmek istemiyorum. Sizce altınlarımın borcumu karşılayacak kadar olanını bozdurup kartımı ödeyip kartımla altın alsam. Ve beklediğim para geldiğinde o parayla kredi kartı borcumu kapatsam. Nasıl fikir?
Sizler internet üzerinden hiç altın aldınız mı?
Ya da kuyumcudan kredi kartı ile altın alınabilir mi?
Merakimdan soruyorum. Savurganim diyorsunuzya mesela ne konularda? Neye nekadar fiyat veriyorsunuzHanımlar merhabalar..
Ben rahat yetiştim, hayatımda hiç para hesabı yapmadım eşim ile evlendikten sonra bende ki savurganlığın önüne geçmek icin beni altın almaya teşvik etti elime para geçtikte ihtiyaclarımı karşılayıp kalan para ile altın almaya başladım. Eşimde cimri bir adam değildir ben fazla savurgan yetiştim. Şimdi gelelim konuya,,
Ben altın aldıkça hevesle eşime gidip söylerim şu kadar aldım bu kadar aldım diye o da beni teşvik etmek icin harçlık verip git altın al der hatta. Yani varolan altınların sayısını bilir ve eşim çok dikkatli bir adamdır söylenen seyleri asla unutmaz. Ve ben kredi kartı harcamalarımda bu ay çok açıldım bir yerden para bekliyordum o gelince o parayla öderim diye düşündüm ama para gelmedi gecikti ve benim kartımın son ödeme tarihide geçti. Suan çok sıkışık durumdayım eşimden para da isteyecek bir noktada degilim suan ve bu durumu eşime anlatsam kredi kartı konusunda eskide vukaatlı olduğum için öder ama beynimi yer devamlı kontrol eder. Ve adam beni kaç kere uyardı kredi kartı kullanma para lazım olduğunda söyle veririm diye. Yani anlayacağınız eşimden isteme gibi bir durumum yok ve kartıda daha fazla geciktirmek istemiyorum. Sizce altınlarımın borcumu karşılayacak kadar olanını bozdurup kartımı ödeyip kartımla altın alsam. Ve beklediğim para geldiğinde o parayla kredi kartı borcumu kapatsam. Nasıl fikir?
Sizler internet üzerinden hiç altın aldınız mı?
Ya da kuyumcudan kredi kartı ile altın alınabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?