- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
15 kiloya yakın aldım canım :) 5 ayım bitti. Bence doktorun şaşırmış kendini ahahaKaç kilo aldınız ki ? 4 Ayda 4 kilo aldım doktorum çok diyoÇok mu acaba moralim bozuldu
15 kilo mu :)) bence de benim doktorum şaşırmış o zaman basıl bozdu moralimi15 kiloya yakın aldım canım :) 5 ayım bitti. Bence doktorun şaşırmış kendini ahaha
Bence de olabilir. Ayaklarım ellerim falan inanılamaz şiş çünkü. Kimse de detaylı tartıyla tartmadı beni. Ahahha15 kilo mu :)) bence de benim doktorum şaşırmış o zaman basıl bozdu moralimibence sendeki ödemdir o kadar hızlı kilo almak imkansız gibi geliyor bana
Kızlar aman dikkat .
Emzirme dönemi daha çok alınıyor .iştah açılır emzirdikçe
3 hamileliğimde de 10-12 kg arası aldım
Doğum sorası emzirme dönemi çok aldım
görüşeceğim canım zaten. Yemem içmem hep aynı. Ama anlamadım ben deÇok çok özür dileyerek 5 ayda 15 kilo bence biraz fazla olmuş hamileliğin sonuna doğru zorlanabilirsiniz. Bence bir uzmanla görüşüp kontrol altına almaya çalışsanız daha sağlıklı olur, ne dersiniz?
valla kelin ilacı yok ki size destek olayım, biri bana destek olsa keşke... insülin direnci.. sigarasızlık.. şeker.. hamilelik depresyonu.. bırakılan her şey.. 65 kiloydum.. 6 ay uğraşıp insülin direncine rağmen diyetisyenle 15 kg vermiştim.. çok da mutluydum.. hayat çok güzeldi.. şimdi 85 kiloyum.. daha da doğuma çok var...Hamileyken çok kilo alanlarrr hadi bütün saçma eleştirilere rağmen birbirimize destek olalım!!
Hamileyken çok kilo alanlarrr hadi bütün saçma eleştirilere rağmen birbirimize destek olalım!!
Bende yersem bi öyle ekmek yiyorum. Anlamadım ama18. Haftadayım 5 kilo aldım yemem içmem aynı sadece sabahları iki dilim ekmek yiyorum ona rağmen sonuç bu bence bünye ile alakalı bir durum biraz da
Canım şeker ölçümü yapıldı mı sende?Bende yersem bi öyle ekmek yiyorum. Anlamadım ama
Ouv allah kolaylık versin. Üzülme balım inşallah vereceğiz kiloları. Bende hep şuanki kilomdaydım. Çok zor ve kötü bi şekilde sıfır beden olmuştum. Şimdi yine başa döndümvalla kelin ilacı yok ki size destek olayım, biri bana destek olsa keşke... insülin direnci.. sigarasızlık.. şeker.. hamilelik depresyonu.. bırakılan her şey.. 65 kiloydum.. 6 ay uğraşıp insülin direncine rağmen diyetisyenle 15 kg vermiştim.. çok da mutluydum.. hayat çok güzeldi.. şimdi 85 kiloyum.. daha da doğuma çok var...
Evet hayatım 85 çıktı. Hepimiz şaşkınız.Canım şeker ölçümü yapıldı mı sende?
Normal değil mi bu değer gebelik sürecinde? Çünkü insülin direnci olan insanlar gebelikte daha çok kilo alıyor onun için sordum da :)Evet hayatım 85 çıktı. Hepimiz şaşkınız.
İşte bizde şekerim var o yüzden kilo aldım diye düşündük. Sonucu görünce çok şaşırdık :)Normal değil mi bu değer gebelik sürecinde? Çünkü insülin direnci olan insanlar gebelikte daha çok kilo alıyor onun için sordum da :)
Gerçi şeekerli hiç bişey yiyemiyorum içim almıyorNormal değil mi bu değer gebelik sürecinde? Çünkü insülin direnci olan insanlar gebelikte daha çok kilo alıyor onun için sordum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?