Çok kilo alanlar gelin birbirimize destek olalım!

Kaç kilo aldınız ki ? 4 Ayda 4 kilo aldım doktorum çok diyo Çok mu acaba moralim bozuldu

ilk cocuguma hamileyken aldigim kilo 15 civariydu hatta son ay tartiya bakmiyodum 20 yi zorladim ama:))))) simdi gitti o kilolar tabi. siradaki kilolar gelsin bakalim:))

Çok çok özür dileyerek 5 ayda 15 kilo bence biraz fazla olmuş hamileliğin sonuna doğru zorlanabilirsiniz. Bence bir uzmanla görüşüp kontrol altına almaya çalışsanız daha sağlıklı olur, ne dersiniz?

15 kiloya yakın aldım canım :) 5 ayım bitti. Bence doktorun şaşırmış kendini ahaha
15 kilo mu :)) bence de benim doktorum şaşırmış o zaman basıl bozdu moralimi bence sendeki ödemdir o kadar hızlı kilo almak imkansız gibi geliyor bana

Kızlar aman dikkat .
Emzirme dönemi daha çok alınıyor .iştah açılır emzirdikçe
3 hamileliğimde de 10-12 kg arası aldım
Doğum sorası emzirme dönemi çok aldım

Kızlar aman dikkat .
Emzirme dönemi daha çok alınıyor .iştah açılır emzirdikçe
3 hamileliğimde de 10-12 kg arası aldım
Doğum sorası emzirme dönemi çok aldım
görüşeceğim canım zaten. Yemem içmem hep aynı. Ama anlamadım ben de

Hamileyken çok kilo alanlarrr hadi bütün saçma eleştirilere rağmen birbirimize destek olalım!!
valla kelin ilacı yok ki size destek olayım, biri bana destek olsa keşke... insülin direnci.. sigarasızlık.. şeker.. hamilelik depresyonu.. bırakılan her şey.. 65 kiloydum.. 6 ay uğraşıp insülin direncine rağmen diyetisyenle 15 kg vermiştim.. çok da mutluydum.. hayat çok güzeldi.. şimdi 85 kiloyum.. daha da doğuma çok var...

18. Haftadayım 5 kilo aldım yemem içmem aynı sadece sabahları iki dilim ekmek yiyorum ona rağmen sonuç bu bence bünye ile alakalı bir durum biraz da

Ouv allah kolaylık versin. Üzülme balım inşallah vereceğiz kiloları. Bende hep şuanki kilomdaydım. Çok zor ve kötü bi şekilde sıfır beden olmuştum. Şimdi yine başa döndüm

Doktorum 12 den fazla kilo almayacaksın dedi diyet listesi verdi. Şimdilik almadım. Almamaya özen gösteriyorum. İlkinde çok almıştım ne kadar almazsam bana yararı var.. Kilo çokta matah bir şey değil. Doğum ve sonrasında aldığın kilolar canına okuyor. İlk hamileliğimde 25 aldım bunda almasam da olur kilo.. Bence dikkat edin kendinize zorlanacak siz oluyorsunuz. Yaşadım biliyorum. Üstelik sezaryendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…