Çok kilo alanlar gelin birbirimize destek olalım!

Ah bizde bilsek nasıl neden kilo alıyoruz üzülme kuzum kilo alamadığın için
ya anlamadım gitti valla o kadar vitamin de kullandım yemeyede çalışıyorum ama metabolizmam hızlı mı yakıyo ne ya da benimki sömürge kurdu üzerimde o sömürüyo

Kaç kilo aldınız ki ? 4 Ayda 4 kilo aldım doktorum çok diyo Çok mu acaba moralim bozuldu

Benim dr um her ay icin bir kilo almamda sknti olmadigini soyledi son aylarda biraz daha artqbilirmis bu ben bayafir tartilmafim bu ayin 20 nde tartilicam bakalim 4. Ayim bitio benimd.

Kaç kilo aldınız ki ? 4 Ayda 4 kilo aldım doktorum çok diyo Çok mu acaba moralim bozuldu

Benim dr um her ay icin bir kilo almamda sknti olmadigini soyledi son aylarda biraz daha artqbilirmis bu ben bayafir tartilmafim bu ayin 20 nde tartilicam bakalim 4. Ayim bitio benimd.

Daha şimdiden nefesim zorlaştı yazdıklarından korktum daha da mı şişicemm Sağol balım bilgi verdiğin için rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

doktor 14. haftamda bebeğin boyuda kilosuda haftasıyla uyumlu daha kilo alırsın acele etme demişti ama içim rahat etmiyor işte
Vay be :) annemde bna hamileyken kilo alamamış. 7 kilo almış toplamda ve 4 kilosu benmişim(anne karnından belliymiş nasıl olacağım ahahah) belki sende öylesindir

Vay be :) annemde bna hamileyken kilo alamamış. 7 kilo almış toplamda ve 4 kilosu benmişim(anne karnından belliymiş nasıl olacağım ahahah) belki sende öylesindir
ya ben mi ilgincim bilmiyorum ama kilo alıyım karnım çıksın istiyorum öyle karnı belli olmayan hamişlerden olmak istemiyorum tabi önce bebeğim sağlıklı olsunda

Bi kaç haftaya daha belirgin olur balım. Benim göbeğimde çok belirgin değildi. Kimse hamile olduğumu anlaöıyordu dar giymeme rağmen. Geçen hafta göbeğim bi fırladı kocaman oldu ve kaldı öyle.
ayyy inşallah ya çok istiyorum çıksın sağ salim kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallah

Daha şimdiden nefesim zorlaştı yazdıklarından korktum daha da mı şişicemm Sağol balım bilgi verdiğin için rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

18. haftaya kadar sadece 4 kilo almistim canim kalan 7.5 kiloyu nasil bu kadar cabuk aldim inan anlamadim. Suanda su icsem yariyor cunku bebek hizla kilo aliyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun sagsalim hayirli dogumlarla doguralim bebislerimizi insallah

Ben de 4 ayda 3 kilo almışım normal kii moralini bozma yemeni kesme sakın bebiş büyüsün her gün yürüyebilirsin bence o zaman moralman da kendini iyi hissedersin diye umuyorum :)

İMOM BENDE KULLANIYORUM SİZ HANGİ ŞEHİRDESİNİZ ACABA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…