- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Ah bizde bilsek nasıl neden kilo alıyoruzkızlar ya nasıl başarıyorsunuz kilo almayı 55 ile başladım akşam tartılıyorum 56 sabah tartılıyorum 54 moralim bozuluyor normal mi değil mi bilmiyorum
ya anlamadım gitti valla o kadar vitamin de kullandım yemeyede çalışıyorum ama metabolizmam hızlı mı yakıyo ne ya da benimki sömürge kurdu üzerimde o sömürüyoAh bizde bilsek nasıl neden kilo alıyoruzüzülme kuzum kilo alamadığın için
Kaç kilo aldınız ki ? 4 Ayda 4 kilo aldım doktorum çok diyoÇok mu acaba moralim bozuldu
Kaç kilo aldınız ki ? 4 Ayda 4 kilo aldım doktorum çok diyoÇok mu acaba moralim bozuldu
Daha şimdiden nefesim zorlaştıSelam kizlar;
31+3teyim toplam 11.5kilo aldim. Doguma kadar 3-4 kilo daha alabilirim gibi bu haftalarda tarti ibresi hizla artiyor17.haftadan sonra cok hizli kilo aliniyor demir hapi multivitamin vs farketmeden sisiyorsunuz. Muhim olan saglik tabi ki illa ki kilo verilir ama ileri haftalardan size duyumlar verecek olursam bacaklarda kramplar saga sola donerken 4 asamali donuyorsunuz sirt ustu yatamadiginizdan kaba et agrilari falan derken son zamanlarin zehir olmamasi icin simdiden onlem almaya calisin derim. bir de bonus soylersem nefes almak bile zorlasiyor
Hahahah doktor ne diyo?ya anlamadım gitti valla o kadar vitamin de kullandım yemeyede çalışıyorum ama metabolizmam hızlı mı yakıyo ne ya da benimki sömürge kurdu üzerimde o sömürüyo
doktor 14. haftamda bebeğin boyuda kilosuda haftasıyla uyumlu daha kilo alırsın acele etme demişti ama içim rahat etmiyor işteHahahah doktor ne diyo?
Vay be :) annemde bna hamileyken kilo alamamış. 7 kilo almış toplamda ve 4 kilosu benmişimdoktor 14. haftamda bebeğin boyuda kilosuda haftasıyla uyumlu daha kilo alırsın acele etme demişti ama içim rahat etmiyor işte
ya ben mi ilgincim bilmiyorum ama kilo alıyım karnım çıksın istiyorum öyle karnı belli olmayan hamişlerden olmak istemiyorum tabi önce bebeğim sağlıklı olsundaVay be :) annemde bna hamileyken kilo alamamış. 7 kilo almış toplamda ve 4 kilosu benmişim(anne karnından belliymiş nasıl olacağım ahahah) belki sende öylesindir
Hiç çıkmadı mı?ya ben mi ilgincim bilmiyorum ama kilo alıyım karnım çıksın istiyorum öyle karnı belli olmayan hamişlerden olmak istemiyorum tabi önce bebeğim sağlıklı olsunda
çok az çıktı akşam biraz fazla çıkıyor sabah iniyorHiç çıkmadı mı?
Bi kaç haftaya daha belirgin olur balım. Benim göbeğimde çok belirgin değildi. Kimse hamile olduğumu anlaöıyordu dar giymeme rağmen. Geçen hafta göbeğim bi fırladı kocaman oldu ve kaldı öyle.çok az çıktı akşam biraz fazla çıkıyor sabah iniyor
ayyy inşallah ya çok istiyorum çıksınBi kaç haftaya daha belirgin olur balım. Benim göbeğimde çok belirgin değildi. Kimse hamile olduğumu anlaöıyordu dar giymeme rağmen. Geçen hafta göbeğim bi fırladı kocaman oldu ve kaldı öyle.
Daha şimdiden nefesim zorlaştıyazdıklarından korktum daha da mı şişicemm Sağol balım bilgi verdiğin için rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
amin inşallahhh kuzum18. haftaya kadar sadece 4 kilo almistim canim kalan 7.5 kiloyu nasil bu kadar cabuk aldim inan anlamadim. Suanda su icsem yariyor cunku bebek hizla kilo aliyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun sagsalim hayirli dogumlarla doguralim bebislerimizi insallah
Çıkar çıkar sabır balım biraz :)ayyy inşallah ya çok istiyorum çıksınsağ salim kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallah
teşekkür ederim canım çok tatlı dillisin bu arada söylemeden geçemiycemÇıkar çıkar sabır balım biraz :)
Ayy sağol balımteşekkür ederim canım çok tatlı dillisin bu arada söylemeden geçemiycem
İMOM BENDE KULLANIYORUM SİZ HANGİ ŞEHİRDESİNİZ ACABAHayır kullanmıyorum. Doktorum imom verdi bana. Onun içinde omega3 varmış. Ama her kontrolümde haftada 2 kere balık yemelisin die üstüne bastıra bastıra söylüyor. En fazla 1 kere yiyebiliyorum içim almıyor malesef. Siz kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?