- 2 Aralık 2013
- 141
- 108
- 53
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
şekere baktırmadım ama benim daha önce böyle sorunlarım olmamıstı haftaya kontrolum var doktora sorucam beslenmeye nasıl devam etmeliyimHahah benimkiler de öyle. 85 beden giyiyordum. Şimdi sanki iki tane kafa önümde. Ah kuzum şekerine baktırdın mı
Kuzum ben sana diyim hemen diyetisyene yönlendirecek seni:)şekere baktırmadım ama benim daha önce böyle sorunlarım olmamıstı haftaya kontrolum var doktora sorucam beslenmeye nasıl devam etmeliyim
sizin kilo nasıl diyetisyene gidiomusunuzKuzum ben sana diyim hemen diyetisyene yönlendirecek seni:)
Ben de 4 ayda 3 kilo almışım normal kii moralini bozma yemeni kesme sakın bebiş büyüsün her gün yürüyebilirsin bence o zaman moralman da kendini iyi hissedersin diye umuyorum :)
Çok kilo aldım. 15 e yakın. Gitmiyorum canım diyetisyene. Doktor yönlendirdi ama. Diyetisyene uyabileceğim bi yaşamım yok. Okuyorum günüm okulda geçiyor bazen yemek yememi dediği saatlerde dersim oluyor. Dediği hiç bir yemeği bulamıyorum okulda. Çantamda taşımam gerekiyor ve onun için de apayrı kocaman çanta taşımam gerek. Ayrıca çok sık şehir dışına çıkıyorum bu da drumu zorlaştırıyorsizin kilo nasıl diyetisyene gidiomusunuz
Hamileliğimden önce gidiyordum diyetisyene form tutmak için ama bebeği duyunca bıraktım. Bence o yüzden de kilo aldımsizin kilo nasıl diyetisyene gidiomusunuz
Aaaa burayı okuyunca moral bozmaktan ziyade keyfim yerine geldi
Nerdeyse 5 aylık oldu artık e normal tabi doktorlar abartıyor demekki
Edirnedeyim. Siz?İMOM BENDE KULLANIYORUM SİZ HANGİ ŞEHİRDESİNİZ ACABA
Inşallah canım allah hepimizin kucağına almayı nasip etsinNe kadar güzel moral veriyorlar ya :) şanslısın. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Aminn 3):)Inşallah canım allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
evet diyetisyene uymak cok zor bende gidemem ama yürüyüslere basladım iş cıkısı 10.kattayım merdivenle iniyorum öglen tatilinde avmlere gidip orda dolasıyorum en azından hareket olsun diye insallah cok fazla almayızHamileliğimden önce gidiyordum diyetisyene form tutmak için ama bebeği duyunca bıraktım. Bence o yüzden de kilo aldım
bende kilo almaktan veremem diye degil normal dogum olmaz diye korkuyorum insaallah saglıkla normal dogum yaparızHamileliğimden önce gidiyordum diyetisyene form tutmak için ama bebeği duyunca bıraktım. Bence o yüzden de kilo aldım
Benim öyle korkum yok kuzum şükürler olsun. İnşallah herkesin gönlüne göre olurbende kilo almaktan veremem diye degil normal dogum olmaz diye korkuyorum insaallah saglıkla normal dogum yaparız
İnşallah almayız daha ehehhe. Yürümek güzel diyorlar yürü balım dediğin gibi bolca. Bende yüzüyordum ara verdim şimdi yine başlayacağım inşallahevet diyetisyene uymak cok zor bende gidemem ama yürüyüslere basladım iş cıkısı 10.kattayım merdivenle iniyorum öglen tatilinde avmlere gidip orda dolasıyorum en azından hareket olsun diye insallah cok fazla almayız
ankaradayım benEdirnedeyim. Siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?