Çok kilo alanlar gelin birbirimize destek olalım!

Ben de 4 ayda 3 kilo almışım normal kii moralini bozma yemeni kesme sakın bebiş büyüsün her gün yürüyebilirsin bence o zaman moralman da kendini iyi hissedersin diye umuyorum :)

Aaaa burayı okuyunca moral bozmaktan ziyade keyfim yerine geldi
Nerdeyse 5 aylık oldu artık e normal tabi doktorlar abartıyor demekki

sizin kilo nasıl diyetisyene gidiomusunuz
Çok kilo aldım. 15 e yakın. Gitmiyorum canım diyetisyene. Doktor yönlendirdi ama. Diyetisyene uyabileceğim bi yaşamım yok. Okuyorum günüm okulda geçiyor bazen yemek yememi dediği saatlerde dersim oluyor. Dediği hiç bir yemeği bulamıyorum okulda. Çantamda taşımam gerekiyor ve onun için de apayrı kocaman çanta taşımam gerek. Ayrıca çok sık şehir dışına çıkıyorum bu da drumu zorlaştırıyor

Hamileliğimden önce gidiyordum diyetisyene form tutmak için ama bebeği duyunca bıraktım. Bence o yüzden de kilo aldım
evet diyetisyene uymak cok zor bende gidemem ama yürüyüslere basladım iş cıkısı 10.kattayım merdivenle iniyorum öglen tatilinde avmlere gidip orda dolasıyorum en azından hareket olsun diye insallah cok fazla almayız

İnşallah almayız daha ehehhe. Yürümek güzel diyorlar yürü balım dediğin gibi bolca. Bende yüzüyordum ara verdim şimdi yine başlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…