- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Şeker ölçümü yaptırdım düzenli olarak takip ediyorum makineyle ama hep düşük şekerim. Bizde şekerden şüphe ettik ama değilmiş. O çok kilo yaparmış. Şeker yüklemesi şimdilik istemedi doktorum :)
Ödemdir belki kuzum.Bende geldim bendee :) bir hafta öncesine kadar 5 kilo almış görünüyordum ki bugün tartıya çıkana kadar :) nasıl oluyor anlamıyorum iki üç gün içinde 80den 83,3 e çıkmışım. 7. Ayı kesinlikle bu şekilde tamamlamam lazım ama daha 4 haftam var :)) 87-88 ile doğuma gitmeyi planlıyorum ama zor gibidoktorum sıkmıyor Allahtan o konuda. Sadece 12 kilo almalısın fazlası cıs dedi :) ama kendimi çok şiş hissediyorum sürekli. Sanki 10-15 kilo almış gibi. Kilo beni çok rahatsız ediyor
İnşallah bi sorun çıkmaz.Ben 23. Haftadaki şu anda. Açlık şekerim düşük çıktı. Yani muhtemelen şeker yükleme testinde insülin ile ilgili bir sıkıntı çıkacak. 26 aralık haftasi test yaptıracağım. Ama fark ettim zaten yemek yemeden önce acayip gergin ve sinirli oluyorum. Yemeği yiyorum zaten durduramıyorum kendimi. Sonra midem yaniyor bir yandan ama sonra sakinlesiyorum. Öyle ara öğün falan hiç kesmiyor beni.
Aynen o benim. Bugün yine uyardı doktorum kilo konusunda Azarımı da yedim.Aminn :) işte dert ortağı bUldum kendime ahahah
Ayy ödem olmuyor ya sonra iki üç hafta böyle devam ediyor sonra yine alıyorum.Ödemdir belki kuzum.
ben hep balık etliydim :) Dr.um biraz kilolu olunca daha az kilo alırsın korkma demisti. 5. aya girdik, 4 kilodayım. Ama benim gögüslerim inanılmaz sis, benim kilomla değil gögüs ölcümle dalga geciyor kız kardesimle annemEski ic camasırlarını degistirdim sıkıyorlar diye gecen hafta, normal halinden 2 beden büyük almak zorunda kaldım Kiloda almadım ama.. iste bünye demekki
Ayy al bende de o kadar yakında çeneme değecekler az kaldıben hep balık etliydim :) Dr.um biraz kilolu olunca daha az kilo alırsın korkma demisti. 5. aya girdik, 4 kilodayım. Ama benim gögüslerim inanılmaz sis, benim kilomla değil gögüs ölcümle dalga geciyor kız kardesimle annemEski ic camasırlarını degistirdim sıkıyorlar diye gecen hafta, normal halinden 2 beden büyük almak zorunda kaldım Kiloda almadım ama.. iste bünye demekki
Balık yağı kullanıyor musun?Aynen o benim. Bugün yine uyardı doktorum kilo konusunda Azarımı da yedim.
AhahhahahahahhAyy al bende de o kadar yakında çeneme değecekler az kaldı
Hadi yaAyy ödem olmuyor ya sonra iki üç hafta böyle devam ediyor sonra yine alıyorum.
Hayır kullanmıyorum. Doktorum imom verdi bana. Onun içinde omega3 varmış. Ama her kontrolümde haftada 2 kere balık yemelisin die üstüne bastıra bastıra söylüyor. En fazla 1 kere yiyebiliyorum içim almıyor malesef. Siz kullanıyor musunuz?Balık yağı kullanıyor musun?
Ne kadar güzel moral veriyorlar ya :) şanslısın. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar bende 33 haftalık hamileyim 20 kilo civarı aldım. Doktorum hiç önemli değil sağlıklısınız bünye meselesi diyor. Benimle ilgilenen ebede 2 hamilelilğinde de 45 kilo almış o da hiç umursamıyor kendisi şu an incecik. Sağlıklı olduğunuz sürece sorun yok diyorlar ama ben kendimi tanıyamamaya başladım. Hiç bir kıyafetim olmuyor. Üniforma gibi aynı şeyleri giyiyorum sürekli hamile kıyafetlerim bile olmamaya başladı. Bakalım doğumdan sonra nasıl olacağız.
Hahah benimkiler de öyle. 85 beden giyiyordum. Şimdi sanki iki tane kafa önümde. Ah kuzum şekerine baktırdın mı19+2 yim bugun tartıldım 70 kilo olmusum cok moralim bozuldu. 61le hamile kalmıstım ama cok fazla yemedim neden bu kadar aldım saskınım boyum uzun ama 9kilo cok gercekten bide benmde göğüslerim acayip sisti 3 kilo kesin onlar
kızlar ya nasıl başarıyorsunuz kilo almayı 55 ile başladım akşam tartılıyorum 56 sabah tartılıyorum 54 moralim bozuluyor normal mi değil mi bilmiyorumNe kadar güzel moral veriyorlar ya :) şanslısın. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Kullanıyorum canım. Dün bi konu okudum balık yağından kilo alan olmuş. Acaba o mu kilo yaptı diye. Bende hergün mezgit olsa yerim ama şansıma yok bu sene mezgit çok. Hamsi de çok taze bulamıyorum :/.Hayır kullanmıyorum. Doktorum imom verdi bana. Onun içinde omega3 varmış. Ama her kontrolümde haftada 2 kere balık yemelisin die üstüne bastıra bastıra söylüyor. En fazla 1 kere yiyebiliyorum içim almıyor malesef. Siz kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?