Çok kilo alanlar gelin birbirimize destek olalım!

Ben 23. Haftadaki şu anda. Açlık şekerim düşük çıktı. Yani muhtemelen şeker yükleme testinde insülin ile ilgili bir sıkıntı çıkacak. 26 aralık haftasi test yaptıracağım. Ama fark ettim zaten yemek yemeden önce acayip gergin ve sinirli oluyorum. Yemeği yiyorum zaten durduramıyorum kendimi. Sonra midem yaniyor bir yandan ama sonra sakinlesiyorum. Öyle ara öğün falan hiç kesmiyor beni.

Bende geldim bendee :) bir hafta öncesine kadar 5 kilo almış görünüyordum ki bugün tartıya çıkana kadar :) nasıl oluyor anlamıyorum iki üç gün içinde 80den 83,3 e çıkmışım. 7. Ayı kesinlikle bu şekilde tamamlamam lazım ama daha 4 haftam var :)) 87-88 ile doğuma gitmeyi planlıyorum ama zor gibi doktorum sıkmıyor Allahtan o konuda. Sadece 12 kilo almalısın fazlası cıs dedi :) ama kendimi çok şiş hissediyorum sürekli. Sanki 10-15 kilo almış gibi. Kilo beni çok rahatsız ediyor

Ödemdir belki kuzum.

İnşallah bi sorun çıkmaz.

Ayy al bende de o kadar yakında çeneme değecekler az kaldı

Merhaba kızlar bende 33 haftalık hamileyim 20 kilo civarı aldım. Doktorum hiç önemli değil sağlıklısınız bünye meselesi diyor. Benimle ilgilenen ebede 2 hamilelilğinde de 45 kilo almış o da hiç umursamıyor kendisi şu an incecik. Sağlıklı olduğunuz sürece sorun yok diyorlar ama ben kendimi tanıyamamaya başladım. Hiç bir kıyafetim olmuyor. Üniforma gibi aynı şeyleri giyiyorum sürekli hamile kıyafetlerim bile olmamaya başladı. Bakalım doğumdan sonra nasıl olacağız.

Tani benim evdeki tartı yanlış tartıyor onu hesaba katmadim pazartesi kontrolde belli olur şu an 86 kg gorunuyorum ama daha fazlayim gibi

Selam kizlar;
31+3teyim toplam 11.5kilo aldim. Doguma kadar 3-4 kilo daha alabilirim gibi bu haftalarda tarti ibresi hizla artiyor17.haftadan sonra cok hizli kilo aliniyor demir hapi multivitamin vs farketmeden sisiyorsunuz. Muhim olan saglik tabi ki illa ki kilo verilir ama ileri haftalardan size duyumlar verecek olursam bacaklarda kramplar saga sola donerken 4 asamali donuyorsunuz sirt ustu yatamadiginizdan kaba et agrilari falan derken son zamanlarin zehir olmamasi icin simdiden onlem almaya calisin derim. bir de bonus soylersem nefes almak bile zorlasiyor

19+2 yim bugun tartıldım 70 kilo olmusum cok moralim bozuldu. 61le hamile kalmıstım ama cok fazla yemedim neden bu kadar aldım saskınım boyum uzun ama 9kilo cok gercekten bide benmde göğüslerim acayip sisti 3 kilo kesin onlar

Ne kadar güzel moral veriyorlar ya :) şanslısın. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Hahah benimkiler de öyle. 85 beden giyiyordum. Şimdi sanki iki tane kafa önümde. Ah kuzum şekerine baktırdın mı

Ne kadar güzel moral veriyorlar ya :) şanslısın. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
kızlar ya nasıl başarıyorsunuz kilo almayı 55 ile başladım akşam tartılıyorum 56 sabah tartılıyorum 54 moralim bozuluyor normal mi değil mi bilmiyorum

Kullanıyorum canım. Dün bi konu okudum balık yağından kilo alan olmuş. Acaba o mu kilo yaptı diye. Bende hergün mezgit olsa yerim ama şansıma yok bu sene mezgit çok. Hamsi de çok taze bulamıyorum :/.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…