Çok kilo alanlar gelin birbirimize destek olalım!

Çok haklısın canım gerçekten kilo vermek büyük mesele. Şimdiye kadar beş kilo aldım sonrasında 7 kilo ile kurtarmam imkansız gibi

Çok haklısın canım gerçekten kilo vermek büyük mesele. Şimdiye kadar beş kilo aldım sonrasında 7 kilo ile kurtarmam imkansız gibi

İmkansız değil doktorundan iste diyet başarırsın. Yürüyüş bol su içmek ve tabii ki 2 kişilik yememek. Bana diyorlar sen istemesen de bebek ister ye.. Hayır diyorum öyle bir şey yok. Ben doyduysam tamamdır canım istemediyse bebekte istemez. Ha 1 lokma yemişim ha hepsini.. Aynı tat sonuçta hepsini yiyip kendime zarar vermektense 1 lokma yerim o tadı alırım yeter diyorum susuyorlar.. Bebeğim bana muhtaç ben ne kadar sağlıklıysam o da o kadar sağlıklı ve mutlu olur..

Sonuna kadar haklısın canım zaten hep sen iki canlısın diyenler dengemi bozdu

Merhaba Anne Adayları,

Hamilelik süreci başından yeni geçmiş biri olarak size tavsiyemdir ki; iki canlısın falan filan gibi fasa füsoları dikkate almayın. Sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenin. Bebeğe yarayacak besinler alın. Çünkü siz ne kadar yerseniz yiyin bebeğin sizden alacağı bellidir, gerisi size hediye kalıyor :) Ben toplamda 13 kiloyla doğum yaptım ve ilk 4 ay hiç almadım sonra yavaş yavaş ve düzenli aldım. Zaten son aylarda siz istemesiniz de bebek hızlı geliştiği için kilo alınıyor. O yüzden başta almaya gerek yok. Hem hamilelikte kilo ne kadar çok olursa anne de o kadar zorlanır.
Hepinizin Allah yardımcısı olsun, inşallah tez zamanda sağlıkla kurtulursunuz...

Ahhh şu büyükler!! Hiç kulak asmadım kafa sallayıp geçtm hep. Anlamıyorum ne mantıkla diyolar bunları

Hamileyken çok kilo alanlarrr hadi bütün saçma eleştirilere rağmen birbirimize destek olalım!!
Ben de fazla kilo alanlardanım malesef. Çok anormal yemememe rağmen ve çok yoğun çalışma tempoma rağmen 13 kilo almış bulunmaktayım. Doktorum her ay çok kızıo. Mesela bugün kontrolüm var hep tedirginim yine kızacak bana kilo konusunda ama napiyim. Normaldede iştahlı bir insanım yerim affetmem hamilelikte diyet yapsam saçma olucak. Elimizden geldiğince vermeye çalışıcaz doğumdan sonra. Tek derdimiz bu olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

Sonuna kadar haklısın canım zaten hep sen iki canlısın diyenler dengemi bozdu

Öyle oluyor.. Dinleme geç gitsin.. Zararı onlara değil bize sonuçta..

Ahhh şu büyükler!! Hiç kulak asmadım kafa sallayıp geçtm hep. Anlamıyorum ne mantıkla diyolar bunları

Ahh diyen büyükler olsa keşke... Arkadaşlarımdan diyen de var.. Hangi mantıkla bende anlamıyorum.. Şu hamileleri yemek yeme makinesi gibi görmelerine gıcık oluyorum

ben hep balık etliydim :) Dr.um biraz kilolu olunca daha az kilo alırsın korkma demisti. 5. aya girdik, 4 kilodayım. Ama benim gögüslerim inanılmaz sis, benim kilomla değil gögüs ölcümle dalga geciyor kız kardesimle annem Eski ic camasırlarını degistirdim sıkıyorlar diye gecen hafta, normal halinden 2 beden büyük almak zorunda kaldım Kiloda almadım ama.. iste bünye demekki

Beni eleştiren yok tam tersi yediriyorlar. 20 kilo aldım. Esas doğumdan sonra kiloları vermek için birbirimize destek olmak lazım

Benimde göğüslerim öyle ahahahha. Waikikiden babaanne çamaşırı aldım onla idare ediyorum

Aminn :) işte dert ortağı bUldum kendime ahahah

Şeker ölçümü yaptırdım düzenli olarak takip ediyorum makineyle ama hep düşük şekerim. Bizde şekerden şüphe ettik ama değilmiş. O çok kilo yaparmış. Şeker yüklemesi şimdilik istemedi doktorum :)
Selam, şeker yükleme testi yaptınız mı? Hamilelik şekeri annede kilo yapar mu bilemiyorum belki onla ilgili olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…