- 30 Temmuz 2016
- 892
- 472
- 103
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Çok haklısın canım gerçekten kilo vermek büyük mesele. Şimdiye kadar beş kilo aldım sonrasında 7 kilo ile kurtarmam imkansız gibiDoktorum 12 den fazla kilo almayacaksın dedi diyet listesi verdi. Şimdilik almadım. Almamaya özen gösteriyorum. İlkinde çok almıştım ne kadar almazsam bana yararı var.. Kilo çokta matah bir şey değil. Doğum ve sonrasında aldığın kilolar canına okuyor. İlk hamileliğimde 25 aldım bunda almasam da olur kilo.. Bence dikkat edin kendinize zorlanacak siz oluyorsunuz. Yaşadım biliyorum. Üstelik sezaryendim..
Çok haklısın canım gerçekten kilo vermek büyük mesele. Şimdiye kadar beş kilo aldım sonrasında 7 kilo ile kurtarmam imkansız gibi
Sonuna kadar haklısın canım zaten hep sen iki canlısın diyenler dengemi bozduİmkansız değil doktorundan iste diyet başarırsın. Yürüyüş bol su içmek ve tabii ki 2 kişilik yememek. Bana diyorlar sen istemesen de bebek ister ye.. Hayır diyorum öyle bir şey yok. Ben doyduysam tamamdır canım istemediyse bebekte istemez. Ha 1 lokma yemişim ha hepsini.. Aynı tat sonuçta hepsini yiyip kendime zarar vermektense 1 lokma yerim o tadı alırım yeter diyorum susuyorlar.. Bebeğim bana muhtaç ben ne kadar sağlıklıysam o da o kadar sağlıklı ve mutlu olur..
Ahhh şu büyükler!! Hiç kulak asmadım kafa sallayıp geçtm hep. Anlamıyorum ne mantıkla diyolar bunlarıİmkansız değil doktorundan iste diyet başarırsın. Yürüyüş bol su içmek ve tabii ki 2 kişilik yememek. Bana diyorlar sen istemesen de bebek ister ye.. Hayır diyorum öyle bir şey yok. Ben doyduysam tamamdır canım istemediyse bebekte istemez. Ha 1 lokma yemişim ha hepsini.. Aynı tat sonuçta hepsini yiyip kendime zarar vermektense 1 lokma yerim o tadı alırım yeter diyorum susuyorlar.. Bebeğim bana muhtaç ben ne kadar sağlıklıysam o da o kadar sağlıklı ve mutlu olur..
Ben de fazla kilo alanlardanım malesef. Çok anormal yemememe rağmen ve çok yoğun çalışma tempoma rağmen 13 kilo almış bulunmaktayım. Doktorum her ay çok kızıo. Mesela bugün kontrolüm var hep tedirginim yine kızacak bana kilo konusunda ama napiyim. Normaldede iştahlı bir insanım yerim affetmem hamilelikte diyet yapsam saçma olucak. Elimizden geldiğince vermeye çalışıcaz doğumdan sonra. Tek derdimiz bu olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.Hamileyken çok kilo alanlarrr hadi bütün saçma eleştirilere rağmen birbirimize destek olalım!!
Sonuna kadar haklısın canım zaten hep sen iki canlısın diyenler dengemi bozdu
Ahhh şu büyükler!! Hiç kulak asmadım kafa sallayıp geçtm hep. Anlamıyorum ne mantıkla diyolar bunları
Al benden de o kadar!Öyle oluyor.. Dinleme geç gitsin.. Zararı onlara değil bize sonuçta..
Ahh diyen büyükler olsa keşke... Arkadaşlarımdan diyen de var.. Hangi mantıkla bende anlamıyorum.. Şu hamileleri yemek yeme makinesi gibi görmelerine gıcık oluyorum
Benimde göğüslerim öyle ahahahha. Waikikiden babaanne çamaşırı aldım onla idare ediyorumben hep balık etliydim :) Dr.um biraz kilolu olunca daha az kilo alırsın korkma demisti. 5. aya girdik, 4 kilodayım. Ama benim gögüslerim inanılmaz sis, benim kilomla değil gögüs ölcümle dalga geciyor kız kardesimle annemEski ic camasırlarını degistirdim sıkıyorlar diye gecen hafta, normal halinden 2 beden büyük almak zorunda kaldım Kiloda almadım ama.. iste bünye demekki
Ne kadarlık oldun kuzu kaç haftasın?Beni eleştiren yok tam tersi yediriyorlar. 20 kilo aldım. Esas doğumdan sonra kiloları vermek için birbirimize destek olmak lazım
Aminn :) işte dert ortağı bUldum kendime ahahahBen de fazla kilo alanlardanım malesef. Çok anormal yemememe rağmen ve çok yoğun çalışma tempoma rağmen 13 kilo almış bulunmaktayım. Doktorum her ay çok kızıo. Mesela bugün kontrolüm var hep tedirginim yine kızacak bana kilo konusunda ama napiyim. Normaldede iştahlı bir insanım yerim affetmem hamilelikte diyet yapsam saçma olucak. Elimizden geldiğince vermeye çalışıcaz doğumdan sonra. Tek derdimiz bu olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
Benimde göğüslerim öyle ahahahha. Waikikiden babaanne çamaşırı aldım onla idare ediyorum
40 haftayı tamamladık canım uzatmaları oynuyoruzNe kadarlık oldun kuzu kaç haftasın?
Oyy sağlıkla kucağına al balım40 haftayı tamamladık canım uzatmaları oynuyoruz
Amin hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalımOyy sağlıkla kucağına al balım
AminnnnAmin hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım
Bence de olabilir. Ayaklarım ellerim falan inanılamaz şiş çünkü. Kimse de detaylı tartıyla tartmadı beni. Ahahha
Selam, şeker yükleme testi yaptınız mı? Hamilelik şekeri annede kilo yapar mu bilemiyorum belki onla ilgili olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?