Çok kılo vermem lazım çok :((

asu kotu alıskanlıklardan uzakk durr

sımdı benım cıkmam gerek gorusuruz tekrr yarına uslu bır menuyle gelıcem sozzzz

merhabaaaaa bugun gec yazabılıorum malesef cunku okulumuz ogretmenler gunu ıcın yemek duzenledı oraya katıldım :) ve gelır gelmez bılgısayarın basına gectım menumu yazmak ıcın

sabah
bıraz yumurta ıkı zeytın 1dlım ekmek ve peynır hıı bıde arkadsın probısınden aldım bıraz :26:

ogle

yarım kepce corba az yaglı salata ıkı kasık bır catal bulur pılavı bırazda yogurt

ara:1 mandalına

aksam

bıraz corba salata ve adana menu gbı bısı geldı onun sadece etınden yarısı ve bol su

bugun tukettıklerım

sabah: 1 dılım salam 1 dılım kasar 1 dılım tost ekmegı 2 domates 1 cayman

ogle : rosto kofte

ara: elma

aksam : bır tabak ıspanak ve yogurt

sonrada sekersız 3 bardak cay ve 3-4 tane cubuk kraker

menünü beğendim canım

1 caymanı anlamadım ama

azcıkda ekmek sıkıştır menüne

menünü beğendim canım

1 caymanı anlamadım ama

azcıkda ekmek sıkıştır menüne

hhehe sen soyledıkten sonra farkettım cay demek ıstemıstım bu arda benım 1 hafta doldu bugun ve ben 1 kılo vermısım ekmek olmasada oluo pek sıkıntı yasamıorum :)

Son düzenleme:
hhehe sen soyledıkten sonra farkettım cay demek ıstemıstım bu arda benım 1 hafta doldu bugun ve ben 1 kılo vermısım ekmek olmasada oluo pek sıkıntı yasamıorum :)

negüzel yaaaaa ben tartılamıyorum benim bugün tam 10gün oldu

ınsallah devam ederde verebılırımm hedefıme ulasabılırım artık bırsey yerken buraya yazmaktan korktugum ıcın ıkı kere dusunuorum

menüyü begendimmm
hic kacamak yok böyle devam et
1 kilo vermissin bile tebrik ederimmmmm

cnm geçmişi okuyamadım ama bundan sonra takibe devam inşallah
bu arada 1 kg gitmiş hayırlı olsun asucum...

cokk tesekkur ederım hepınıze bısı yerken buraya yazacagım aklıma gelıor ve vazgecıorum yanı sızlerın sayesınde

ıste bugun ku menum

sabah malesef kahvaltı edemedım gec kaldım ıse gıtıgımde de yogunluk vardı fırsat olmadı
ara: mandalına
ogle: corba koca bır tabak salata yagsız yogurt 1 mandalına
ara: tekrar mandalına
aksam: 1 sarma 1 paket altınbasak bıskuvı eve gec geldıgım ıcın yemek yıne yıyemedım bugun cok duzensız beslendım yanı :26:

hmm menün çok iç açıcı değil maalesef ama cok berbat da değil halledersin yarın
üzülme yani ben kendini yarın daha da toparlayacagına inanıyorum
cnm tavsiymem aç karnına asidik yapıda yiyecekler yeme midene dokunabilir

evet haklısın bugun ku menum fenalarda malesef bu soyledgını dıkkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…