- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
15 icinde kustum hap etki etmedi diye aynen yeni ictimİki kere mi ertesi gün hapı içtiniz ?
Ben kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
Öyleymiş valla daha da konusmam kınamamGelmiştir illa ki .
Genel anlamda kimseyi kınamam ama kınadığım dönemler olmuştur yada beni kınayanlar .
Ama hayatta büyük konuşmamak gerekiyor
15 icinde kustum hap etki etmedi diye aynen yeni ictim
Beni gınayan benim göyneğimi giysinAnladım. Valla dengeyi alt üst ediyor, kanamalar normal. Ben çocuğum yokken kimi “sorumsuz anne” diye kınadıysam hepsini yaşadım fkfkf
Valla benim kadar dikkat eden yoktur her seferinde cok cok dikkat ediyordum ediyorduk prezervatifin azizligıne ugradik 2 bucuk senedir gayet basarılıydık umarim hamile falan kalmam.Hic korunmadan direkt iliski yasayip aa hamile kaldim gibi bir durum degil yaniKınadığınız için başınıza gelmemiş dikkatsiz olduğunuz için olmuş. Hamile kalma ihtimaliniz tabi ki var çünkü ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil.
Hayırlısı olsun
Benide çok kınayıp beterini yaşayanlarda oldu.Öyleymiş valla daha da konusmam kınamam
Yaa cocuk konusuna hic girmiyorum pasakli bir kızim varMilletin yaramaz cocugunu hep kinadim. “Bu ne yaa boyle cocugum olsa camiye birakir kacarim ehehehe” diye geyik yaptim. Ve bilin bakalim ogretmenin bacagini isiran vampir cocugu rabbim kime nasip etti?
Beni gınayan benim göyneğimi giysin
Umarim etki eder de ara kanamaya raziyim.Ah ah cenemizi tutsak birAnladım. Valla dengeyi alt üst ediyor, kanamalar normal. Ben çocuğum yokken kimi “sorumsuz anne” diye kınadıysam hepsini yaşadım fkfkf
Valla benim kadar dikkat eden yoktur her seferinde cok cok dikkat ediyordum ediyorduk prezervatifin azizligıne ugradik 2 bucuk senedir gayet basarılıydık umarim hamile falan kalmam.Hic korunmadan direkt iliski yasayip aa hamile kaldim gibi bir durum degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?