Çok kınayıp da basinıza gelen bir sey oldu mu ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.292
7.080
398
Ben kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem

Kınadığınız için başınıza gelmemiş dikkatsiz olduğunuz için olmuş. Hamile kalma ihtimaliniz tabi ki var çünkü ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil.
Hayırlısı olsun

Kınadığınız için başınıza gelmemiş dikkatsiz olduğunuz için olmuş. Hamile kalma ihtimaliniz tabi ki var çünkü ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil.
Hayırlısı olsun
Valla benim kadar dikkat eden yoktur her seferinde cok cok dikkat ediyordum ediyorduk prezervatifin azizligıne ugradik 2 bucuk senedir gayet basarılıydık umarim hamile falan kalmam.Hic korunmadan direkt iliski yasayip aa hamile kaldim gibi bir durum degil yani

Öyleymiş valla daha da konusmam kınamam
Benide çok kınayıp beterini yaşayanlarda oldu.
Ben genelde kınamam ya çünkü biliyorum başıma gelebilir.
Empati duygusuyla hareket ettiğim için.
Ama cahil aklımla yapmışımdır zamanla.

Evet oldu. İş arkadaşım gastrit ile uğraşıyordu hep halsiz hep kötüydü.
Aynısı başıma geldi abartma derdim gencecik delikanlısın yakışıyor mu böyle söylenmek..

Ben o kınama işine hiç inanmıyorum ya tesadüf işte olacağı varsa oluyor.
Ama ertesi gün hapı ile ben hamile kaldım. Normalde takvim takibi ve prezervatif ile korunuyoruz, bir yırtılma sezip hemen kullandım ilk 6 saatte ama maalesef müsait zamanda kan testi verin.

Başıma geldi benimde ama bu yönteme de güvenmediğim halde bile bile lades edim Ben kalmadım kalsaydım çok zor olurdu oğlum 4 aylıktı çünkü

Kimseyi kınamadım valla bu yaşıma kadar, başıma da gelmedi
En çok lafı söylediğim konu eşi aldatma konuları,evli kişiyle ilişki yaşayan bekarlar falandır. Bunun da başıma gelme olasılığı yok yani,karakter meselesi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…