Çok kınayıp da basinıza gelen bir sey oldu mu ?

Milletin yaramaz cocugunu hep kinadim. “Bu ne yaa boyle cocugum olsa camiye birakir kacarim ehehehe” diye geyik yaptim. Ve bilin bakalim ogretmenin bacagini isiran vampir cocugu rabbim kime nasip etti?
Bende milletin çocuğu küfür ediyor terbiye verin derdim benim oğlum onları geçmiş ne anlama geldiğini bilmiyor ki daha 4 buçuk yaşında o günden sonra daha da büyük laf etmedim

ben asla şehirim disinda biriyle evlenmem dedim ve asla kendi sehirimde evlenemedim en nefret etdigim bi yerde evlendim. bide cocuklarin civcv gibi hepsi kucuk kucuk olan anneler biraz ara verilmeli diye dusunuyodum uc cocugu 7 yila supriz gibi sigdirdim. daha ne olsun kinayib niye boyle yapdinda demem sadece kalbimden gecenler geldi basima

Gorumcem ertesi gün hapı ile 2. Kızını kucağına aldı Allaha şükür saglikli
Bi arkadasim ertesi gün hapı kullanmış oda hamile kalmış doktora gitmis. Doktor da o hap yüzünden bazı çocuklar da hasar oluyor demis 6 buçuk haftalık bebeğini aldirmisti. Bebekte sıkıntı mı çıkmış bisey olmuş tam detayı hatirlamiyorum ama oda aldırmak zorun da kalmıştı.

Valla ben ne kınadıysam başıma geldi artık insan olanın başına her şey gelir diyerekten kinamiyorum kimseyi.

Hatta burda da inanmamişlardi korunurken hamile kaldım şuan hamileyim yani hapı kullanalı 1 ay olmustu + prezervatif hangisinde sorun oldu hala bilmiyorum.

Açık öğretim okumam derdim 4 yıllık universitemin son yılında mecburen Açık öğretime geçmek zorunda kaldım . Sonuç olarak acikogretim diplomam oldu .

Kaynana görümce dertleri çok banal bana uzak derdim . Şam şeytanı bir kayınvalidem var bizi dolandiriyor kayınpederim memur aşığı, memur olmadığım için beni sevmez pek .Yani özel hastanede cerrah olsan fayda etmez illa memur olucan. Benden bu kadar, umarım istenmeyen gebelikler hiç yaşanmaz ben çocuk istiyordum zaten düşük yaptığım için birkaç ay korunmak istemiştim psikolojik olarak yoruldugumdan o yüzden bebek haberi kötü olmadı

Ayrıca 25 yaşından önce evlenmem derdim 17 de evlendim
Sigara içen biriyle asla dedim ve eşim içiyor

Hııı birde Kaynımı kınardım çok üşengeç yerinden kalkmaz sürekli yatakta derdim büyük kızım aynısı oldu

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar

Benim oldu ya
Seneler önce burada çok olaylı hayatı olan aşırı aktif bir üye vardı.
İkilemde kalmıştı konusu vardı. ikinci çocuğu mu yapsam ilk çocuğa oda takımı mı alsam diye. İçimden çok dalga geçtim onunla bu ne saçma iş diye. 6-7 sene öncesi.
Geçen hafta çocuğuma oda takımı baktık, hatta ranza istedi yok dedim. İçimden de geçiriyorum ranza alırsak kendimi baskı altında hissederim takıntı yaparım hayatta olmaz ikinci çocuk. çarşamba çocuğun oda takımını sipariş ettim, cuma günü de hamile olduğumu öğrendim

(Hayır süpriz gebelik değildi ama öyle kolayca olacağını da düşünmemiştim yalan yok)

Bu arada büyük konuşmaya devam edebilirim, korunarak hiç hamile kalmadım

Sizin konuda da ilk ay değilse korur bir şey olmaz.

Ay size birşey anlatayım.

Yaklaşık 1 ay önce marketten dönerken eski komşumu gördüm işte konuştuk falan ben sormadan elindeki poşeti açıp çaydanlıklarını gösterdi, parlatmaya götürüyormuş.

Kadından ayrıldıktan sonra ayy o çaydanlıktan nasıl çay içmişler yanık yanık dedim içimden.

Ertesi gün çay yapıyorum oğlumla sohbete daldık. Bir yanık kokusu, çaydanlığım çatır çatır yandı

Normalde inanın kimseyi kınamam ama buda bana ders oldu.

Yıllar önce misafirliğe gittiğim bi kadını çok kinamistim. Ev toz içinde, halının üstünde saçlar, berbat bir haldeydi. Hatta birkaç kişiye de anlattım bu kadarda olmaz, insan bi süpürge tutar evine diye. Kadın yeni evliydi, birde haber verip gitmiştik evine hayırlı olsun demek için, o yüzden çok şaşırmıştım evin haline. Yıllar sonra evlendim eve misafir geldi. Nasıl oldu bilmiyorum ben evi süpürmeyi unuttum. Halılarda yeni, sürekli toz çıkıyor. Misafirlerle oturuyoruz salonda, halıya bı baktım bir sürü saç var üstünde. Sehpaların altında tozlar yumak yumak olmuş. Direkt aklıma o kadın geldi. Çünkü bizzat kınadığım durumu yaşadım. Benim misafirimde haber verip gelmişti, normalde temiz olsa bile misafir gelmeden önce temizlerim evimi. Ama işte Allah kınadığını yaşatıyor insana

Hayır, reglin ilk gününü sayacaksın. 2 tane ertesi gün hapı içersen uzaya çıkmadığına şükret Leylo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…