- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.990
- 198
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bende milletin çocuğu küfür ediyor terbiye verin derdim benim oğlum onları geçmiş ne anlama geldiğini bilmiyor ki daha 4 buçuk yaşındaMilletin yaramaz cocugunu hep kinadim. “Bu ne yaa boyle cocugum olsa camiye birakir kacarim ehehehe” diye geyik yaptim. Ve bilin bakalim ogretmenin bacagini isiran vampir cocugu rabbim kime nasip etti?
ben asla şehirim disinda biriyle evlenmem dedim ve asla kendi sehirimde evlenemedim en nefret etdigim bi yerde evlendim. bide cocuklarin civcv gibi hepsi kucuk kucuk olan anneler biraz ara verilmeli diye dusunuyodum uc cocugu 7 yila supriz gibi sigdirdim. daha ne olsun kinayib niye boyle yapdinda demem sadece kalbimden gecenler geldi basimaBen kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
Çokta kınamış gibi olmayayım ya ama pozisyondan pozisyona geçebilen biri olarak hiç başımıza gelmedi de nasıl yırtılıyor bu prezervatif
Beni gınayan benim köyneeeğmi geysin möge apla
Beni gınayan benim göyneğimi giysin
Ele demeO söylendi bacım, hem de aynı emoji ile
Hayır, reglin ilk gününü sayacaksın. 2 tane ertesi gün hapı içersen uzaya çıkmadığına şükret Leylo.Ben kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?