Çok kınayıp da basinıza gelen bir sey oldu mu ?

Daha bugüne kadar kınayıp da yaşamadığım tek bir hadise yoktur. Artık sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer mi dersiniz ne dersiniz bilmem ama garipsediğim bir olay gördüğümde dahi empati yapmaktan, es kaza "bu da bunları nasıl çekiyor?" diye sorarsam iptal iptal iptal demekten perişan oluyorum

Tesadufte olabilir. Bi defa bi konuya yorum yapmiştim ve konu sahibinin eşi, konu sahibiyle kavga ediyormuş annemi ara, annemi aramiyorsun vs şeklinde konu sahibi de mecbur ariyormuş.
Neyse ben de bir ton soylenmiştim eşim asla karişmaz zorla mi olacak boyle seyler vsvs.

Aradan bir kac gun gecti eşim geldi annemi arasan mi yaşli kadin vsvs demeye başladi. Senelerdir bunun muhabbetini agzina almamiş insan birden boyle dedi. Aklima yorumum geldi o an nedense ve sinirim x10 olmuştu resmen. Bir carlamiştim eşime o aksam.
Tabi ki aramadim anasini ama bu da anımdır.

Bence ertesi gün hapı yerine kürtaj daha mantıklı. Hapı alıp çocuk olursa doğurup engelli çocuk sahibi olma ihtimali daha fena.

Ertesi gün hapıyla hamile kaldım. Burda da kesin kınamışımdır hatırlamıyorum ama. Yani cevabım evet.
kizLr nasıl kaldınız sakamisiniz Allahim kıymnamiyorum ama 12 yıllık evliyim 6 7 kez kullandım Allah başa vermesin Allahim 33 yasindayim surda menopoza ne kaldı nolur Bi kaza verme

En son sat günün ne ? Ordan hesap yap. Ertesi günü hapı 2 kere kafana göre alamazsın çok zararları yan etkileri var. Senede 3 ten fazla kullanilmiyodu yanılmıyorsam. Bende kullandim condom yırtılmışti. Sorun olmadi

Döllenme olduysa hap etki etmez. Yumurta sperm karşılaşıcak durumdaysa hap araya girip durun ayrılın diye bağıramıycağına göre hayırlı olsun bebişiniz olabilir ayrıca prospektükte yazıyor gerçekleşen gebeliği önlemez diye.

İliskiden bir kac saat sonra aldim aynı gün

Yumurtlamaya 3 4 gun vardı iliski oldugunda.Umarim bir kazaya kurban gitmem

Ay demek ise.yaramiyor o haplar

kizLr nasıl kaldınız sakamisiniz Allahim kıymnamiyorum ama 12 yıllık evliyim 6 7 kez kullandım Allah başa vermesin Allahim 33 yasindayim surda menopoza ne kaldı nolur Bi kaza verme
Önce kondom kazası ertesi gün hapı içtim ama korumadı. Hatta şuan ki bebiş de kondom bebeği, bunda kaza olduğunu bile anlamadık.
Artık nasıl kınadıysam Allah cezamı verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…