- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bence ertesi gün hapı yerine kürtaj daha mantıklı. Hapı alıp çocuk olursa doğurup engelli çocuk sahibi olma ihtimali daha fena.Gorumcem ertesi gün hapı ile 2. Kızını kucağına aldı Allaha şükür saglikli
Bi arkadasim ertesi gün hapı kullanmış oda hamile kalmış doktora gitmis. Doktor da o hap yüzünden bazı çocuklar da hasar oluyor demis 6 buçuk haftalık bebeğini aldirmisti. Bebekte sıkıntı mı çıkmış bisey olmuş tam detayı hatirlamiyorum ama oda aldırmak zorun da kalmıştı.
Ben o kınama işine hiç inanmıyorum ya tesadüf işte olacağı varsa oluyor.
Ama ertesi gün hapı ile ben hamile kaldım. Normalde takvim takibi ve prezervatif ile korunuyoruz, bir yırtılma sezip hemen kullandım ilk 6 saatte ama maalesefmüsait zamanda kan testi verin.
kizLr nasıl kaldınız sakamisiniz Allahim kıymnamiyorum ama 12 yıllık evliyim 6 7 kez kullandım Allah başa vermesin Allahim 33 yasindayim surda menopoza ne kaldı nolur Bi kaza vermeErtesi gün hapıyla hamile kaldım. Burda da kesin kınamışımdır hatırlamıyorum ama. Yani cevabım evet.
En son sat günün ne ? Ordan hesap yap. Ertesi günü hapı 2 kere kafana göre alamazsın çok zararları yan etkileri var. Senede 3 ten fazla kullanilmiyodu yanılmıyorsam. Bende kullandim condom yırtılmışti. Sorun olmadiBen kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
İliskiden bir kac saat sonra aldim aynı günDöllenme olduysa hap etki etmez. Yumurta sperm karşılaşıcak durumdaysa hap araya girip durun ayrılın diye bağıramıycağına göre hayırlı olsun bebişiniz olabilir ayrıca prospektükte yazıyor gerçekleşen gebeliği önlemez diye.
Yumurtlamaya 3 4 gun vardı iliski oldugunda.Umarim bir kazaya kurban gitmemEn son sat günün ne ? Ordan hesap yap. Ertesi günü hapı 2 kere kafana göre alamazsın çok zararları yan etkileri var. Senede 3 ten fazla kullanilmiyodu yanılmıyorsam. Bende kullandim condom yırtılmışti. Sorun olmadi
Okudukca moralim bozuldu yaaakizLr nasıl kaldınız sakamisiniz Allahim kıymnamiyorum ama 12 yıllık evliyim 6 7 kez kullandım Allah başa vermesin Allahim 33 yasindayim surda menopoza ne kaldı nolur Bi kaza verme
Annaa peki yumurtlamaya yakin mi oldu iliski gün olarakErtesi gün hapıyla hamile kaldım. Burda da kesin kınamışımdır hatırlamıyorum ama. Yani cevabım evet.
Kiz icince midem bulandi kustum etki etmez diye ikinciyi ictim 2 tane birden icsem herhalde hala sarhos gezerdjmHayır, reglin ilk gününü sayacaksın. 2 tane ertesi gün hapı içersen uzaya çıkmadığına şükret Leylo.
Ay demek ise.yaramiyor o haplarGorumcem ertesi gün hapı ile 2. Kızını kucağına aldı Allaha şükür saglikli
Bi arkadasim ertesi gün hapı kullanmış oda hamile kalmış doktora gitmis. Doktor da o hap yüzünden bazı çocuklar da hasar oluyor demis 6 buçuk haftalık bebeğini aldirmisti. Bebekte sıkıntı mı çıkmış bisey olmuş tam detayı hatirlamiyorum ama oda aldırmak zorun da kalmıştı.
Önce kondom kazası ertesi gün hapı içtim ama korumadı. Hatta şuan ki bebiş de kondom bebeği, bunda kaza olduğunu bile anlamadık.kizLr nasıl kaldınız sakamisiniz Allahim kıymnamiyorum ama 12 yıllık evliyim 6 7 kez kullandım Allah başa vermesin Allahim 33 yasindayim surda menopoza ne kaldı nolur Bi kaza verme
Ne kınadıysam yaşadım. Çocuk konusunda bende çoğu kişiye şaşıyorum kınamak değil ama istemiyorsankorun yani hangi çağda yaşıyoruz diyorum umarım başıma gelmez
Ya ishal oldun Ya kustun imkanı yok aşkım Ya valla agzina terlikle vururum yaÖnce kondom kazası ertesi gün hapı içtim ama korumadı. Hatta şuan ki bebiş de kondom bebeği, bunda kaza olduğunu bile anlamadık.
Artık nasıl kınadıysam Allah cezamı verdi.
Ben dün okudum ama yazmadim isim vardi iyiki içtin ksuunc etki etmiyorKiz icince midem bulandi kustum etki etmez diye ikinciyi ictim 2 tane birden icsem herhalde hala sarhos gezerdjm
Yok valla hiç biri olmadı.Ya ishal oldun Ya kustun imkanı yok aşkım Ya valla agzina terlikle vururum ya
Evet. Öyle hatırlıyorum. Korkma ya değildir çok sık rastlanan bir şey olduğunu sanmıyorum.Annaa peki yumurtlamaya yakin mi oldu iliski gün olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?