- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Enerjinizi düşürmeyin biz işi dalgaya vurduk güldük ettik siz önleminizi çift almışsınız daha da gelirse süperman yada supergirl olurHanimlar sagolun moralim bozuktu daha da bozuldu dua zinciri mi baslatsak leylos hamile kalmamis olsun diye napsak
Beni gınayan benim göyneğimi giysin
Kendimi hatırlamıyorum ama çevremde çok gördümBen kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
Bu kadar korkuyorsanız kombine yöntemler kullanabilirsiniz. Ria+kondom gibi. Hap + kondom gibi. Risk sıfıra iner.Ben kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
ahfjkk yeğeniyle köpeği kıyaslama da başka bir aşamaAyy bu sabah daha arkadasıma dedim; yegenimi 5 yasına kadar altını bezlettiği icin hep kınadım, atasehir gibi bi yerde parasıyla koleje almadılar cocugu. Altını bezletiyor diye yani düşünün. Kendim 1 ay önce köpek aldım, eğitime gitti geldş heryere tuvaletini yapmaya başladıkesin yeğenimi kınadım diye basına geldi. Arkadaslar ben bi çamaşır suyu ile yerleri silip geliyorum
Ertesi gün hapından sonra kanama olması normal.adam gibi korunmuyorsan, dalga geçtiğin, kınadığın durumda değilsindir ki zaten.sen sallamışsın oluyor.kazara olmuş olmuyor yani.Ben kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
Sizde de ne üreme sistemi var ya.hayretler içinde kalıyorum.maşallah mı desek maalesef mi desek o da belli değil.Ben o kınama işine hiç inanmıyorum ya tesadüf işte olacağı varsa oluyor.
Ama ertesi gün hapı ile ben hamile kaldım. Normalde takvim takibi ve prezervatif ile korunuyoruz, bir yırtılma sezip hemen kullandım ilk 6 saatte ama maalesefmüsait zamanda kan testi verin.
Yeğenimle köpeği yada bir seyle bir seyi kıyaslamıyorum.. böyle biseyin sakası bile abese istirak eder… sadece hep kuzenime ay heryere isiyor cocuk altını bezletiyor falan derdim simdi köpeğim heruere isiyorahfjkk yeğeniyle köpeği kıyaslama da başka bir aşama
kınama değil bebeğim bu
Ya evet istenmeyen ot işte. İstesek de olmazdı kesin yaniSizde de ne üreme sistemi var ya.hayretler içinde kalıyorum.maşallah mı desek maalesef mi desek o da belli değil.
KıskanmaSizde de ne üreme sistemi var ya.hayretler içinde kalıyorum.maşallah mı desek maalesef mi desek o da belli değil.
BenBen kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
Ben ertesi gun hapi almistim hamilelik olmadı sizin de olmaz benceÖyleymiş valla daha da konusmam kınamam
Çok bilimselBen ertesi gun hapi almistim hamilelik olmadı sizin de olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?