Çok kınayıp da basinıza gelen bir sey oldu mu ?

Kendimi hatırlamıyorum ama çevremde çok gördüm

Bu kadar korkuyorsanız kombine yöntemler kullanabilirsiniz. Ria+kondom gibi. Hap + kondom gibi. Risk sıfıra iner.

Ayy bu sabah daha arkadasıma dedim; yegenimi 5 yasına kadar altını bezlettiği icin hep kınadım, atasehir gibi bi yerde parasıyla koleje almadılar cocugu. Altını bezletiyor diye yani düşünün. Kendim 1 ay önce köpek aldım, eğitime gitti geldş heryere tuvaletini yapmaya başladı kesin yeğenimi kınadım diye basına geldi. Arkadaslar ben bi çamaşır suyu ile yerleri silip geliyorum

ahfjkk yeğeniyle köpeği kıyaslama da başka bir aşama
kınama değil bebeğim bu

Ertesi gün hapından sonra kanama olması normal.adam gibi korunmuyorsan, dalga geçtiğin, kınadığın durumda değilsindir ki zaten.sen sallamışsın oluyor.kazara olmuş olmuyor yani.

Sizde de ne üreme sistemi var ya.hayretler içinde kalıyorum.maşallah mı desek maalesef mi desek o da belli değil.

ahfjkk yeğeniyle köpeği kıyaslama da başka bir aşama
kınama değil bebeğim bu
Yeğenimle köpeği yada bir seyle bir seyi kıyaslamıyorum.. böyle biseyin sakası bile abese istirak eder… sadece hep kuzenime ay heryere isiyor cocuk altını bezletiyor falan derdim simdi köpeğim heruere isiyor cis olan eve asla girmezdim yani onlarda evde lazımlıl cocuk sürekli bi yerlere cis yapardı fln temizlşk takıntısı da olunca giremezdim evlerine neuse allahtan 4 gündür böyle 5 gün icinde eğitim bitecek

Ben
3. Çocuğa aşırı karşı bir insandım. Çünkü rahatıma aşırı düşkün biriyimdir. Yapanlara hep laf söyledim. Canınızın kıymeti yok siz kafayı yemissiniz. İki kızım var diye önüne gelen herkes 3.yi yap erkek olsun falan herkesle kavga ettim. Lafını bile geçirene kızardım. Geçen yıl prezervatif ile hamile kaldım ama eşim dişiyle açıyordu bazen buyuzden yirtildigini düşünüyoruz. Bidaha kimseyi kinamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…