Çok kınayıp da basinıza gelen bir sey oldu mu ?

Yiyip yiyip kilo almayanları,
Cildi bebek gibi olanları,
Zengin olanları,
Çok sevilen, yakışıklı, karizma, cömert, ela gözlü ve yapılı kocası olan kadınları kınıımmm kınımm kınıyorumm.

------
Iııııy insn yiyip kilo almaz mı yeeeaa Ehuehu
Cilde baaakk bebek poposu gibi o ne öyle bee
Üfff zengin olmak ne yaaa işin yoksa bir sürü para say dur

Yakışıklı, karizma, sadık bir koca mı?? Aayy işim olmaz
------

Benimkiler kınamak ile büyük konuşmanın karışımı eşimle tanıştığımızda dünyada bir o kalsa bir ben kalsam yine se onunla evlenmem demiştim ayrıca asla karadenizli biri ile evlenmem dedim eşim Trabzon lu kayinvalidem bi tabak yemeği tam bir saatte yer biz yeriz sofradan kalkarız çayı koyar demler içeriz o daha yemeğini bitirmemis olur onu kinardim şimdi oğlum aynı babaannesi gibi gibi bir sürü örnek var bende ha akıllandım mi? Hayir insanoğlu işte büyük konuşuyor.

Prazervatif ve siprale rağmen hamile kaldım 17 yıl sonra
Oğlum 2.5 yaşını geçti
Ama sizin durumunuzda çok zor gibide
Beninkide bir okadar imkansız gibiydi

Kursa gidiyordum tam kapıdan girdim bir abla telefonla konuşuyor anahtarı kapıda unuttum diye ay bir insan anahtarı nasıl kapıda unutabilir ya dedim yemin ederim ellerim cebime gitti anahtar yok komşuyu aradım evde yok koşa koşa eve geri döndüm yakında değildi anahtar kapının üzerinde kalmış unutmuşum ilk defa kınadığım birşey bu kadar hızlı geldi başıma o günden sonra tövbe içimden şarkı söylüyorum kinayacak gibi olursam

Hayatta en korktuğum şey bekarken çoook dalga geçtim çok büyük konuştum bir gün öyle olmaktan gerçekten korkuyorum

15 icinde kustum hap etki etmedi diye aynen yeni ictim
Ay bunu nasıl yaptınız? Iyi cesaret epey agır bir hap o. Kussanız da hapı oldugu haliyle hemen çıkarmadıysanız bence etki etmiştir.
Çocuklar bazen ateş düşürücü yada antibiyotik zorla içirince(icmek istemiyorlardı genelde) kusuyorlar diye doktora sormuştum ben o da tekrar vermeyin riske girmeye gerek yok demişti,o dozu icti kabul edin,bir sonraki (6 saat-12 saat hangi aralıklarla verilecekse)saati gelince verin demişti.
Bence ilacın yan etkisini yaşıyorsunuz siz.
Bir bakın fazla doz alinmasi durumunda ne yapılması gerekiyor,beklenen yan etki nedir diye.
Kınama konusuna gelirsek kinamama gerek yok,aklımdan gecirmem yetiyor. Aklımda kalanlardan biri kızım anaokulundayken cok kaba konuşan bir arkadası vardi kızımın,icimden gecirmiştim bilin bakalım şimdi kim öyle kaba saba konuşuyor benim oğlan
4.5 yaşında şu an gecen yıl kızımın okul cıkısında iki veli kendi aralarında konuşuyorlardı,kadın b.k mu var sanki bla bla bir cümle kurdu sagolsun benim oglan o upuzun cümleden o b.k kelimesini kapıp gelene geçene b.k diyordu. Unutturana kadar ne hallere düştum. Hatta kizımın beden egitimi öğretmeni de laf atmısti ogluma naber yakışıklı diye, oglum ona da demişti de adam anlamamıştı hatta bana sordu ne diyor diye. Yerin dibine geçtim,dedim yer yarılsın şu an. Bende anlamadım ne dedi diye yalan söyledim birde adama.
Hayır anlatamazsın bizden oğrenmedi diye de. Nasıl anlatacaksın.
Büyük konuşmayin,hatta aklınızdan bile gecirmeyin degil konuşmak. Illaki yasarsınız.

Son düzenleme:
Yeni bir gebelige o derece hazir degilim riske atamadim maalesef ama kac gündür alt üst etti beni hap.Pazartesi doktora gidecegim zaten cok siddetli kasik agrilari da yapti.
Bir daha kimseyi kinamamak gerektigini hayat bize bir şekilde ögretiyor valla cocuk konusunda da kinadıklarim geldi basima

Kinadigim her sey başıma geldi hemen hemen. Ama bundan ders çıkardım. Her sey insanlar için. Kimsenin şartlarını, gecmişini, çinde olan bitenleri bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…