- 15 Aralık 2009
- 8.891
- 21.078
- 873
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
anam tam olarak benim korunma yontemim bu .allahim isteyene versinPrazervatif ve siprale rağmen hamile kaldım 17 yıl sonra
Oğlum 2.5 yaşını geçti
Ama sizin durumunuzda çok zor gibide
Beninkide bir okadar imkansız gibiydi
Kınadığınız başınıza gelir mi diye sormuşya arkadaş tamda bu olduanam tam olarak benim korunma yontemim bu .allahim isteyene versin
kocamla arama dikenli tel cekmeye gidiyorumKınadığınız başınıza gelir mi diye sormuşya arkadaş tamda bu oldu
İYi korununca nasıl kaza oluyor diyordum oluyormuş
Dahada dikkat edin
Hayatta en korktuğum şeyBen kazayla hamile kalanlarla hep dalga gecerdim nasil olabilir korunmayı da mı bilmiyorsunuz üremeyin o zaman gibisinden.Gecen gün ertesi gün hapi almam gereken bir durum oldu(kasıtli olan bir sey degil talihsizlik) aldim aldıktan sonra bulantım oldu kustum sonra gittim bir tane daha yuttum o da cok şiddetli kanama yapti hala devam ediyor göğüslerim falan acıyor.Kınadığım başıma gelecek diye cok korkuyorum bu hapa rağmen hamile kalınır mı ? Adet günüm olarak en son oldugumu mu sayacagim bu da adet sayıliyor mu ? Başına gelen var mı kinadim aynısını yasadım diye valla bir daha kimseyle dalga gecmem
Şİmdi adam bana Jan a bir kardeş daha yapalım diyor delirmiş heraldekocamla arama dikenli tel cekmeye gidiyorum
Ay bunu nasıl yaptınız? Iyi cesaret epey agır bir hap o. Kussanız da hapı oldugu haliyle hemen çıkarmadıysanız bence etki etmiştir.15 icinde kustum hap etki etmedi diye aynen yeni ictim
Zaten ülkede kimsenin kuyruğu o kadını kinadiktan sonra düzelmediBeni gınayan benim göyneğimi giysin
Yeni bir gebelige o derece hazir degilim riske atamadim maalesef ama kac gündür alt üst etti beni hap.Pazartesi doktora gidecegim zaten cok siddetli kasik agrilari da yapti.Ay bunu nasıl yaptınız? Iyi cesaret epey agır bir hap o. Kussanız da hapı oldugu haliyle hemen çıkarmadıysanız bence etki etmiştir.
Çocuklar bazen ateş düşürücü yada antibiyotik zorla içirince(icmek istemiyorlardı genelde) kusuyorlar diye doktora sormuştum ben o da tekrar vermeyin riske girmeye gerek yok demişti,o dozu icti kabul edin,bir sonraki (6 saat-12 saat hangi aralıklarla verilecekse)saati gelince verin demişti.
Bence ilacın yan etkisini yaşıyorsunuz siz.
Bir bakın fazla doz alinmasi durumunda ne yapılması gerekiyor,beklenen yan etki nedir diye.
Kınama konusuna gelirsek kinamama gerek yok,aklımdan gecirmem yetiyor. Aklımda kalanlardan biri kızım anaokulundayken cok kaba konuşan bir arkadası vardi kızımın,icimden gecirmiştim bilin bakalım şimdi kim öyle kaba saba konuşuyor benim oğlan
4.5 yaşında şu an gecen yıl kızımın okul cıkısında iki veli kendi aralarında konuşuyorlardı,kadın b.k mu var sanki bla bla bir cümle kurdu sagolsun benim oglan o upuzun cümleden o b.k kelimesini kapıp gelene geçene b.k diyordu. Unutturana kadar ne hallere düştum. Hatta kizımın beden egitimi öğretmeni de laf atmısti ogluma naber yakışıklı diye, oglum ona da demişti de adam anlamamıştı hatta bana sordu ne diyor diye. Yerin dibine geçtim,dedim yer yarılsın şu an. Bende anlamadım ne dedi diye yalan söyledim birde adama.
Hayır anlatamazsın bizden oğrenmedi diye de. Nasıl anlatacaksın.
Büyük konuşmayin,hatta aklınızdan bile gecirmeyin degil konuşmak. Illaki yasarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?