Çok kırgınım çokkk..

Bence erkek arkadaşının ailesi seni kırmak istemediği içinde çağırmamış olabilir çünkü orada kız arkadaşı diye tanıştırıp seni küçük düşürmek istememişte olabilir zamanı geldiğinde gelinim diye tanıştırır size bu kadar değer verdiklerine göre bence kötü düşünmemek gerekir ama yinede araya mesafe koymanız gerekir çünkü ilerde evlenince o mesafeyi koyamaZsınız bak diğer kız şimdiden koymuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kusura bakmayın ama bu kadarı çok abartılı olmuş bence.

Müstakbel eltiniz daha doğru davranmış ve fazla muhabbet kurmamış resmiyet olmadan.

Siz bence çok fazla adapte olmuşsunuz evin kızı olmaya.

Yazı yarım sayfa, içinde defalarca her gün onlardayım var.

Yani değerinizi kendiniz düşürmüşsünüz.

Bence biraz mesafe iyidir.

Aynen ya çok iyi yakalamışsınız.

KK nın dikkatli üyelerinden kaçmaz

Haklısınız tesekkür ederim yorumunuz icin..

Doğru söylüyorsunuz çok haklısınız, teşekkür ederim...

Ben orada bir "de" eki kullanmadım. Ayrıca konu bu değil, konu bambaşka bir şey. Ben önceki yorumumda da söylediğim gibi; benim kızla hiçbir alıp veremediğim yok. Daha önce de görüştük ve çok iyi birisi, ben sadece aileyle olan samimiyetimi daha net bi şekilde ifade edebilmek için o şekilde bi cümle kurdum. Yoksa benim o kişiyle hiçbir alıp veremediğim yok. Tanıştım, gayet iyi birisi. Sadece biraz daha mesafeli, ama bunu kötü anlamda söylemiyorum. Demek ki öyle olmak gerekiyormuş, saygı duydum gerçekten. Keşke ben de onun gibi olsaydım en başından, belki bu kadar üzülmedim. Neyse...

herşeyi böyle ballandıra ballandıra anlatmışsınız da eski konularınıza baktım çok da uzak olmayan bi zamanda daha başka birine aşık olmuşsunuz
şimdide 3.5 senedir hastalıkta sağlıkta yalnız bırakmadım vs demişsiniz..
bu kadar senedir aileyle nasıl içli dışlı olmuşsunuz böyle bi durumda
bişi anlamadım bu işten tuhaf

ne biliyorsunuz ki, böyle olması belkide sizin hayrınıza...sizin şer gördüğünüzde belkide hayır vardır, mesafeli olmak her zaman iyidir, kim bilebilir ki, ailenin kendilerince haklı sebepleri varmıştır..demişsiniz ya, '' Onları kendi ailem gibi benimsemişim'' o zaman hoşgörü ve anlayış...

gitmeniz uygun olmazdi zaten sevgili sifatiyla.onlar cagirsa bile ben gitmek istemem sahsen.sevgili sifatiyla oyle bi ortamda bulunmak beni rahatsiz eder cunku.bence boyle samimi davranarak kendinizi degersizlestirirsiniz.birde fazla samimiyet beni hep korkutmustur.ne kadar iyi olursaniz olun tatsizlikta olabilir bigun hic belli olmaz.kendi ailemizle bile yeri geldiginde ters dusuyoruz zaten bu cok daha olasi geliyo.

Üfff bu türklerdeki oryantal kafa yapısı ve vıcık vıcıklık ..sanki iyi bişeymiş gibi 3 yılın HERgününü sevgilinin ailesiyle geçirmek ve sanki çok övünülecek gibi yazının 10 yerinde aynı cümleyi kullanmak..

Ayrıca o kızın yaptığı doğru..ne münasebet erkek arkadaşın ailesiyle hergün görüşmek vıcık vıcık..evlenene kadar yaranmak için ordan çıkmayan sonra evlenincede kocam hergün ailesinin evine gitmek istiyo bıktım diye konu açan kadınlar..

Aferin o kıza..hem çok medeni ve akıllıymış hemde kişisel sınırlarını iyi bilmiş..eminimki dolu bir hayatı bir sürü uğraşı ve sevgilisiyle yaptığı çok daha önemli aktiviteler vardır habire yaşlılarda oturmaktansa

Son düzenleyen: Moderatör:
valla konuya direk cevap vermek istiyorum öncelikle kırılmışsın evet erkek arkadaşına söyle gitme görüşme mesafe koy yani sonrasında 3.5 yıldır birlikdesin okulunuzdan dolayı resmiyete dökülmedi demişsin hemen evlenmeye bilirsin okul bitene kadar iş resmiyete dökülür madem çıkmıyorsun evlerinden aileler tanışıyor vs herşey gayet iyi bi yüzük taksaydınız öle devam etseydin müstakbel eltin 2 yıldır görüşmüş direk söze geçmiş neyse asıl sorununun kaynağına geçeyim diğer arkadaşlarında aslında söylediği bu sen direk içli dışlı olmuşsun hergün onlarda evin yakın 3 yıl olmuş ortada söz nişan hiç bişi yok e sonrası sen hazırla aileyi ve erkek arkadaşını bir gelin sıfatına hiç bi gizem mahrem mesafe sınır kalmasın ya senden ayrılıp 1 ay tanıştığı biriyle evlenir örneği çok yada genelde evlenildiğinde kaynanam benim başıma şunu kalktı kaynanam bunu dedi kocam bunu başıma kalktı işte mesafe sınır derken uzaklık soğukluk bi gıcıklık göstergesi demek istemiyoruz insanlarla herşeyin sırası zamanı vardır ki hemen herşey yaşanılıp tüketilmez sorunda çıkmaz zamana yayarsın ki evlenirsen evlendikden sonra bol bol zaten görüşme durumunuz mecburen olacak onlar seni tanıyacak zamanla sen onları paylaşacaksınız yaşayacaksınız şuan çok aceleci yanlış davrandığın için üzülmüşsün

Ben de sadece bi seyi merak ediyorum. Eylül 2013 de erkek arkadasinizdan bir adi yuzunden ayrilmissiniz hemen o adiyle sevgili olmussunuz ve eski arkadasinizi arar olmussunuz. Başınıza her belayi tek gecede getirmis. Ama benim merak ettigim eski sevgilinizle tekrar nasil bir araya geldiniz? Ve siz nasil kendinizi ona kabul ettirdiniz? Yoksa soylememis miydiniz? Cevaplarsaniz sevinirim. Yoksa kafam allak bullak olacak....

Merak edip baktım ben de şimdi o konuda kötülemiş ilgisiz bilmem ne, bu konuda nasıl mükemmel bi'ilişkisi var da çağırmadılar diye kırılmış:26: Valla bi'şey anlamadım

Merak edip baktım ben de şimdi o konuda kötülemiş ilgisiz bilmem ne, bu konuda nasıl mükemmel bi'ilişkisi var da çağırmadılar diye kırılmış:26: Valla bi'şey anlamadım

:) ya benimde aklıma soktunuz bende girdim bakıyım dedim bütün konularını okudum kafam şuan alak bullak oldu

Öncelikle konun bu değil belki ama;
Her nekadar okulunuz da olsa, bunca sene en azından bir söz veya nişan takmalıydınız. Takmadıysa sevgilin, asıl buna kalbin kırılsın arkadaşım.
Aranızda hiçbir resmiyet yokken gönül bağından başka, her ne kadar seni öve öve bitiremeseler de sen o aile için 'oğullarının sevgilisi'nden başka nesindir ki? Bence buna takıl. Elbette seni almazlar yanlarına. Belli ki onların zihniyetinde sevgiliden öteye geçememişsin ve bunun sorumlusu da sensin. Sınırlarını çizememişsin. Masaya yumruğunu vuramamışsın tabiri caizse. Sözü takacaktın en azından,.bak o zaman nasıl ciddi görürlerdi seni. Bizler Türk ailesiyiz arkadaşım. Gavurdaki adetler yok bizde. İlla yüzük olacak parmağında. Sevgiliyken kimse ciddiye almaz seni ve çok da normaldir bu. Bence boş şeylere üzülmeyi bırakıp bir an evvel harekete geç bu konuda.

Son düzenleme:

Bunlari okuyunca cidden dusunuyorum, benim ne bu kadar zamanim ne de bunlari yapmak icin hevesim var diye, cok mu ruhsuz ve odunum diyorum ki, cunku oyle bir sevkle anlatiyorlar ki, her gun yanak yanaga gecen gunlerini...
Yazdiklarina birebir katiliyorum, daha once begenemedigim icin de alintilayarak soylemek istedim...

Konu sahibi arkadasim kizma, darilma, fakat hayatinda iyi gelin olmaktan ziyade cok daha onemli sifatlar var unutma, sadece sevgilinin ailesi icin degil, herhangi bir iliskinde de bu kadar yuz goz olma, ve beklentini arttirma...

:) ya benimde aklıma soktunuz bende girdim bakıyım dedim bütün konularını okudum kafam şuan alak bullak oldu

En fazla cevap yazdigim konu oldu sanirim, gelismelere yetisemiyorum ki :)
Evet tabi ki bende dayanamadim ve okudum, sastim kaldim, kafa gitti

Bu arada konu sahibi arkadas bu kafayla giderse kafasinda o cam kirigi seslerini daha cok duyar, haber vereyim...

daha bırakın sevgililik dönemini evlilik döneminden önce bu şekilde sıkı fıkı olmanız doğru değil..
birde siz aranızda ne söz ne nişan varken bu sıkı fıkılığı yaşamışsınız..
onlar için artık çanta da keklikliksiniz..
diğer istemeye gittikleri kızın aileine sizi ne diye tanıştırcaklardı sevgilisi bu hiç hoş olmazdı..
kaldı ki o kızdan hoşlanmadıklarını söylüyorsunuz ama o her zaman o ailede saygı duyar araya koyduğu mesafeden dolayı
üzülen taraf hep siz olursunuz..
fazla samimiyet maalesef başka hiç bir işe yaramıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…