Çok kırıcı alaycı insanlar burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben yarim birakmistim eski konusunu)))

Ben bırakamıyorum kesin sonu normale dönecek umuduyla okuyorum. Çok acıdım kendime şu an.
O zamana yazik))) Üşenmedim diger konularini da okudum ama hepsini de yarim biraktim))) Keske onlari da okumasaydim))) Kv ve eşinden bir suru kotu seyler gorup burda esini savunmasi ve ailesini gommesi cok komik geldi bana.

Bende bi yandan üzüldüm ama bi yandan da nasil dur denilecek bunlara cumhuriyeti kabul etmiyorsa sonuçlarına katlansınlar bıktık her yerde bu muhabbetlerden hakaretlerden bunun bide twitter modelleri var ban falan olmadığından neler neler diyorlar iyo oluyor

İnşallah olmaz kotu seyler,konu benimde içimi kararttı çok saçma yerlere gitti

ahha evet ya avrupai kıskanç astrojurnal ve maceraları gibi bi konu olmuştu :)

keşke bu kadar ciddi noktalara varmasaydı ama aynen bazen musşbet yaşamadan anlamıyor insanlar.

burda kimse kimseyi pişpişlemek zorunda değil..saçma bir şey yazan olursa ağzının payını alır..

arkadaslar nıye ponçik minnoş muamalesı yapıyorsunuz sıkayet edılen kadına
sırf sızı yumusatmak ıcın yok kocam kızar yok ben ortaokul mezunuyum dedı nasıl gormuyorsunuz suan dısardan ızleyıp guluyordur
madem oyleymıs elını belıne koyup car car car yazmasaydı ? benım bılgım bu kadar arkadaslar belkı yanlısımdır dusuncem buyudugum kultur bu deseydı gecseydı

bıle ısteye yazdıgı bırsey herkes soyledıklerının arkasında duracak sorumlulugunu alacak bu kadar basıt . nerdeyse goz yası dokeceksınız yahu , kadın sızlere yılanın basını kucukken ezmek gerek bızler cogunlukta olacagız sızın gıbı avrupaı ozentılıgınden yasanayacagı kalmadı dıyor laiklikten gırdı demokrasıden cıktı cumhurıyetın ustune bastı ne sessız kalınacak tabıkı sıkayet edılecek teror yandaslıgını mı savunucaz kadın evlı kocası kızmasın dıye alemsınız

Bir ben farkettim sanmıştım ya
Kadın burada vay ortaokul mezunuyum vay ortam görmedim vay şu vay bu diye diye herkese masum gözükmeye çalıştı. Hiçte yumuşamadım valla, çevremde nice ortaokul mezunu insanlar var, o yorum sahibesinin kurduğu 1 cümlenin yanından yöresinden geçmezler. Eğitim sadece cahilliği alır, bu başka birşey. En son yazdıklarının arkasında duruyordu, baktılar olay ciddi şikayete dönüyor olay 180* derece döndü.

"..dinen kocaya saygı diye birşey vardır. " demişsin ama dinen aileye de saygı vardır. hak helalliği vardır.
seni yetiştiren aileye sırtını dönüp kaçman dinen uygun muydu? herkes kendi işine geldiği gibi yorumladığından böyle oluyor. kocanın elini öperek saygı gösteriyorsun ama saygı sadece kocaya değildir kaldı ki el öperek gösterilmez dinen de kocanızın elini öpün demez. saygı tüm topluma insani olarak gerçekleştirmemiz gereken vazifedir.

Ayrıca sen psikolojik durumundan dolayı kaçmadın kocan senin psikolojinden yararlanıp kaçırdı. sana saygısı falan da yok şuan ne yaşıyorsan kocan yüzünden. buradakilerin söylediklerine de alınman üzülmen bu nedenden kaynaklı. yalnızsın... evlisin ama yalnızsın.

Bence ilk önce kendi yalnızlığını aş, bununla nasıl mutlu olabileceğini çöz... böylece yüzünü bile görmediğin hayatını bilmeyen buradaki bizlerin söylediklerini tek tek cümle cümle bu kadar kafana takmazsın.

ne kadar gereksiz bir duyar kasmadır bu Yakıştıramadım.

zaten cidden şikayet edilene dek istediğiniz yere şikayet edin ben lafımın arkasındayım diyordu. ama tabi o şikayeti sadece burda sandı, 2 gün banlanırım nolacak dedi..
baktı ki iş devlete gitti, eve kağıt gelecek, mahkemelik olacak ve bu kadınlar ciddi resmen yalvarmaya başladı.

daha öncede birkaç kez yazdım, burada bireysel olarak verdiği "veterinere götürürüm seni", "yılanın başını küçükken ezmek lazım" cevaplarıyla bile hakaret davası açılabilir.

Eski konularınızı bilmiyorum. Sizi yargılamak bana düşmez. Hatta kimseye düşmez. Hiçbir şey için geç değil bunu unutmayın evet çok gençsiniz. Sizin sınavınız bu şekilde olmuş ama ah vah nasıl olur demenin de anlamı yok. Lütfen bir anca eğitiminize devam edin. Bu tarz durumlarda hep bu şekilde yazıyorum. Hayat ne getirir belli olmaz siz güçlü bir kadın olun.

eşimden 4 ay büyüğün hiç bi zaman elini öpmedim...
kaynanam öpülür diyor eşim istemedi:)
bende öpmedim ..ne diye öpeyim. haklısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…