- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi monarosa352
-
ben yarim birakmistim eski konusunu)))Ay konu sahibinin diğer konusunu okudum Allah kahretmesin keşke okumasaydım. Burnumdan beynime naneli sakız ittirmek istiyorum şu anda. Ferahlasın, arınsın diye. Yok yere zaten 10 mb yer kalan beynimi doldurdum. Üniteler, doblolar. Aman ya.
Rakamlardan okuyamadım bendeben yarim birakmistim eski konusunu)))
ben yarim birakmistim eski konusunu)))
Rakamlar ne kadar fakir oldugumu hatirlatti banaRakamlardan okuyamadım bende
O zamana yazik))) Üşenmedim diger konularini da okudum ama hepsini de yarim biraktim))) Keske onlari da okumasaydim))) Kv ve eşinden bir suru kotu seyler gorup burda esini savunmasi ve ailesini gommesi cok komik geldi bana.Ben bırakamıyorum kesin sonu normale dönecek umuduyla okuyorum. Çok acıdım kendime şu an.
Düşünce özgürlüğümü hiç ağzına yakışıyor mu yaDüşünce özgürlüğü diye bir şey var ben fikrim ifade ettim tıpkı sizler gibi nereye istiyorsanız şikayet edebilirsin dediklerimin arkasındayım
Bende bi yandan üzüldüm ama bi yandan da nasil dur denilecek bunlara cumhuriyeti kabul etmiyorsa sonuçlarına katlansınlar bıktık her yerde bu muhabbetlerden hakaretlerden bunun bide twitter modelleri var ban falan olmadığından neler neler diyorlar iyo oluyorÖnceki yazılarını bilmiyorum bana da çok yumuşak normal bir üslup kullanmadı ama ben dikkate almıyorum böyle çıkışları. Ben üzüldüm kendi adıma, hani bilsem ki eşi tepki vermeyecek ya da normal bir tepki verecek tamam musibet iyi olur derim.
Ama düşünsenize böylesine diğer fikirlere kapalı, böylesine itaati savunan bir kadın sizce ne şartlarda yaşıyordur? Eşi "aferin karıma inancımızı hayat felsefemizi çok güzel savunmuşsun" mu diyecek? Belki de senin kadın halinle ne işin var sitelerde deyip şiddet uygulayacak. Zira bu kurban modelini çok iyi bilirim. İçindeki isyanı ancak bu şekilde bastırıyorlar. Bir şekilde maruz kaldığı duruma ya da düşünceye tapmak zorunda ki, yaşayabilsin. He üslubu, gelişine kapalı olması normal mi, değil tabi ki. Ancak 22 yaşındaymış sanırım. Ağır oldu bence şikayet...
İnşallah olmaz kotu seyler,konu benimde içimi kararttı çok saçma yerlere gittiBende şikayet edilmesine eşinin vereceği tepkiyi tahmin ederek üzüldüm açıkçası. Ama başka bir konuda da böyle altı boş cevaplar vermişti bu kızcağız, savunmaya çalıştığı şeylerle ilgili bir fikri olsa aslında böyle saçma bir yerlere varmazdı konu. Arabistan da gidilecek ülke değil hali hazırda zaten, durumu içler acısı, keske Arabistan'a gitsem demiş ama oradan da haberi yok. Geldiği nokta itibariyle içimi kararttı bu konu.
Geçen günki konuda baştaastrojurnal olmak üzere hepimiz saydırıyordun, ne oldu?
Şimdi neden geri vites yaptın, yok şöyleyim yok ortaokul mezunuyum yok ev hanımıyım diye masum göstermeye çalışmışsın. Ama olmamış. Yapılanlar hak demiyorum ama senin bir yerde durman gerekiyordu artık. Boşver 1 müsibet 1000 nasihatten iyidir,çok övdüğü yerlere göklere sığdıramadığın kocana açıklarsın artık durumu. Allah yardımcın olsun.
Konu sahibi, isteyen istediği gibi yorum yapar. Eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayacaktınız, yapacak birşey yok. Öte yandan kaçmışsınız bir de. Tek üzüldüğüm aileniz.
burda kimse kimseyi pişpişlemek zorunda değil..saçma bir şey yazan olursa ağzının payını alır..Çok kırıcı ve alaycı insanlar var burada.
İnsanlar burada kimseye anlatamadığı sıkıntıları anlatıyor. Siz insanlık namına onlarin gönüllerini rahatlatıp, mutlu edecek mesajlar yazmanızı bekliyorlar yazmayacaksanız saçma buluyorsanızda saygı duyup yazmassınız.
Allah'a şükür büyük derdim yok Allah büyük derdi olan; evsiz,yurtsuz,öksüz,savaşta olan,çocuğu olamayan,kocası hayırsız çıkan vs... İnsanlara yardım etsin benim yaşadığım yer kendi memleketimden ayrı bir şehir ve hiç kimsem yok yalnızım konuşacak iki laf edecek kimsem yok kış olduğu için bebeğim olduğu için dışarı markete bile çıkamıyorum çok sıkıldım bunaldım saçma sapan takılmıyacak konuları kafamda takabiliyorum kişiliğim gereği takıntılı bir insanim zaten eşim işten yorgun geliyor,yemek yiyip uyuyor benimle tv dahi izleyemiyor. Ben burada çakma feyk değilim öyle olsam ne amacım olur ki ve konulara cevap verecekseniz düzgün okuyun lütfen ben bilezikle alakalı birşey demedim konumda ve ben hava atmak amaçlı birşey yazmadım konumda fiyat yazmamın sebebi ise annemin küçümseyecek kadar kötü eşyam olmamaması eşim Allah razı olsun tek taraflı olarak herşeyimi yapmış olması diğer eski konumda baya abartmışsınız yine dinen kocaya saygı diye birşey vardır. Ben bayramlarda filan eşimin elini öperim o da benim alnımdan öper eşim benden de yaşça büyük o yüzden de onla ilişki tarzımız böyle yaşım küçük ondan bazı şeyleri akıl erdiremiyor olabilirim bana yardım edecek bir büyüyüm de yok ben evlenirken bir yumurta pişirmeyi dahi bilmiyordum evlenince herşeyin güzelini yapmayı uğraşarak kendi çabamla ögrendim ve her yiyen eli lezzetli diye konuşur çamaşır ütü bilmezdim ama eşimi hep temiz ütülü kıyafet giydirdim bebek tutmasını dahi bilmiyordum şimdiyse bebeğimi tek başıma kendim banyo ettiriyorum yaşım küçük ve bana yardık edecek yanımda duracak kimse olmadığı için ben herşeyimi kendim çaba sarf ederek yapmaya çalışıyorum. Kaçarak evlenmemin nedeni o an ki osikolojik durumlarımdan gençliğimin verdiği kontrol edilemeyen duygular ve sorunlar. Konularımda noktalama işaretlerine takılmışsınız ben hızlı şekilde konuyu yazıyorum ondan uğraşmsmıştım. Cahilliğimden değil lisede okul sıralamasındaydım 4 yıllık da Okul öncesi ögretmenliği kazanmıştım herkes hata yapar ben de yaptım kaderim buymuş üniversite kazanmama rağmen kaçarak evlendim ama şükür kocam hayırsız bir koca değil evinde işinde gücünde ve okumamı istiyor. Ama geçmişteki hatamı kaçarak evlenmemi hep konularda kırıcı şekilde söyleyip durmuşsunuz bana zamanında kol kanat geren bir ailem olsaydı emin olun kaçmazdım okulumu okurdum bende kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Sonuna kadar ilgi gösterip okuduysanız teşekkür ederim
Bir ben farkettim sanmıştım yaarkadaslar nıye ponçik minnoş muamalesı yapıyorsunuz sıkayet edılen kadına
sırf sızı yumusatmak ıcın yok kocam kızar yok ben ortaokul mezunuyum dedı nasıl gormuyorsunuz suan dısardan ızleyıp guluyordur
madem oyleymıs elını belıne koyup car car car yazmasaydı ? benım bılgım bu kadar arkadaslar belkı yanlısımdır dusuncem buyudugum kultur bu deseydı gecseydı
bıle ısteye yazdıgı bırsey herkes soyledıklerının arkasında duracak sorumlulugunu alacak bu kadar basıt . nerdeyse goz yası dokeceksınız yahu , kadın sızlere yılanın basını kucukken ezmek gerek bızler cogunlukta olacagız sızın gıbı avrupaı ozentılıgınden yasanayacagı kalmadı dıyor laiklikten gırdı demokrasıden cıktı cumhurıyetın ustune bastı ne sessız kalınacak tabıkı sıkayet edılecek teror yandaslıgını mı savunucaz kadın evlı kocası kızmasın dıye alemsınız
ne kadar gereksiz bir duyar kasmadır buSakin olun tamam olası bir eve kağıt gelmesi halinde eşiniz çok tepki verir mi? En kötü ne olur?
Bu süreç uzun olur zaten. Değerlendirilir ve şikayet haklı bulunursa evinize kağıt gelir. Siz de gider ifade verirsiniz. Belki inceleyip işlem yapılmasına gerek duymayacaklar bilemeyiz. İşlem yapılsa bile bir yaptırım olmayabilir. Siz eşiniz ne tepki verir onu söyleyin?
arkadaslar nıye ponçik minnoş muamalesı yapıyorsunuz sıkayet edılen kadına
sırf sızı yumusatmak ıcın yok kocam kızar yok ben ortaokul mezunuyum dedı nasıl gormuyorsunuz suan dısardan ızleyıp guluyordur
madem oyleymıs elını belıne koyup car car car yazmasaydı ? benım bılgım bu kadar arkadaslar belkı yanlısımdır dusuncem buyudugum kultur bu deseydı gecseydı
bıle ısteye yazdıgı bırsey herkes soyledıklerının arkasında duracak sorumlulugunu alacak bu kadar basıt . nerdeyse goz yası dokeceksınız yahu , kadın sızlere yılanın basını kucukken ezmek gerek bızler cogunlukta olacagız sızın gıbı avrupaı ozentılıgınden yasanayacagı kalmadı dıyor laiklikten gırdı demokrasıden cıktı cumhurıyetın ustune bastı ne sessız kalınacak tabıkı sıkayet edılecek teror yandaslıgını mı savunucaz kadın evlı kocası kızmasın dıye alemsınız
CİMER den şikayet eden benimcimere şikayet edildiyseniz dönüş hızlı olur. ifadeni verir açıklama yaparsınız. davaya dönerse mahkemeye çıkarsınız bu süreçler en az 2 sene...
Çok kırıcı ve alaycı insanlar var burada.
İnsanlar burada kimseye anlatamadığı sıkıntıları anlatıyor. Siz insanlık namına onlarin gönüllerini rahatlatıp, mutlu edecek mesajlar yazmanızı bekliyorlar yazmayacaksanız saçma buluyorsanızda saygı duyup yazmassınız.
Allah'a şükür büyük derdim yok Allah büyük derdi olan; evsiz,yurtsuz,öksüz,savaşta olan,çocuğu olamayan,kocası hayırsız çıkan vs... İnsanlara yardım etsin benim yaşadığım yer kendi memleketimden ayrı bir şehir ve hiç kimsem yok yalnızım konuşacak iki laf edecek kimsem yok kış olduğu için bebeğim olduğu için dışarı markete bile çıkamıyorum çok sıkıldım bunaldım saçma sapan takılmıyacak konuları kafamda takabiliyorum kişiliğim gereği takıntılı bir insanim zaten eşim işten yorgun geliyor,yemek yiyip uyuyor benimle tv dahi izleyemiyor. Ben burada çakma feyk değilim öyle olsam ne amacım olur ki ve konulara cevap verecekseniz düzgün okuyun lütfen ben bilezikle alakalı birşey demedim konumda ve ben hava atmak amaçlı birşey yazmadım konumda fiyat yazmamın sebebi ise annemin küçümseyecek kadar kötü eşyam olmamaması eşim Allah razı olsun tek taraflı olarak herşeyimi yapmış olması diğer eski konumda baya abartmışsınız yine dinen kocaya saygı diye birşey vardır. Ben bayramlarda filan eşimin elini öperim o da benim alnımdan öper eşim benden de yaşça büyük o yüzden de onla ilişki tarzımız böyle yaşım küçük ondan bazı şeyleri akıl erdiremiyor olabilirim bana yardım edecek bir büyüyüm de yok ben evlenirken bir yumurta pişirmeyi dahi bilmiyordum evlenince herşeyin güzelini yapmayı uğraşarak kendi çabamla ögrendim ve her yiyen eli lezzetli diye konuşur çamaşır ütü bilmezdim ama eşimi hep temiz ütülü kıyafet giydirdim bebek tutmasını dahi bilmiyordum şimdiyse bebeğimi tek başıma kendim banyo ettiriyorum yaşım küçük ve bana yardık edecek yanımda duracak kimse olmadığı için ben herşeyimi kendim çaba sarf ederek yapmaya çalışıyorum. Kaçarak evlenmemin nedeni o an ki osikolojik durumlarımdan gençliğimin verdiği kontrol edilemeyen duygular ve sorunlar. Konularımda noktalama işaretlerine takılmışsınız ben hızlı şekilde konuyu yazıyorum ondan uğraşmsmıştım. Cahilliğimden değil lisede okul sıralamasındaydım 4 yıllık da Okul öncesi ögretmenliği kazanmıştım herkes hata yapar ben de yaptım kaderim buymuş üniversite kazanmama rağmen kaçarak evlendim ama şükür kocam hayırsız bir koca değil evinde işinde gücünde ve okumamı istiyor. Ama geçmişteki hatamı kaçarak evlenmemi hep konularda kırıcı şekilde söyleyip durmuşsunuz bana zamanında kol kanat geren bir ailem olsaydı emin olun kaçmazdım okulumu okurdum bende kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Sonuna kadar ilgi gösterip okuduysanız teşekkür ederim
eşimden 4 ay büyüğün hiç bi zaman elini öpmedim...Önceki konunu bilmiyorum. Cahillik etmişsin bunu sende kabul ediyorsun. Ama kocan madem okumanı istiyor kucağındaki çocuk ne? Çocuk ev eş okul kolay mı? Okulu bitirip yapsaydınız bari.
Dinen kocaya saygı vardır diyorsunuz da kadına da saygı var. Siz o kısmı bilmiyorsunuz herhalde. Benim de eşimle 9 yaş farkım var büyük diye elini öpmem. Elini öpmek nedir? Eşinizin egosunu okşuyorsunuz. Dinde kocanızın elini öpün diye bişey yok. Sevgi saygı karşılıklıdır. Böyle olmaz. yaşınızın cahilliği ve arkanızda kimsesizliğinizden dolayı adam bence sizi bastırıyor gibi geldi. Otur şükür et moduna girmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?