- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi monarosa352
-
Yalnız o bahsettiğim yorum bile banlanma sebebidir.
Bahsettiğiniz üyenin başka yorumları da zaten polemiğe yatkın.
Ben bir az duygusalim da, sikayet edildiyinde cok uzuldum, bir insan neden kendini bu hale sokar diye kendimi kotu hiss ettim. Agzimizdaki kucucuk dile bile sahip olamiyoruz malesef. Haberlere bakiyorum uzuluyorum, buraya giriyorum konulara bakiyorum, yorumlara bakiyorum uzuluyorum. Keske insanlarimiz sevgi dolu olsa hayat ne guzel olurdu.Evet temizlik yapıyordum :)))
Bence bölücülükle şikayet edilmesi daha iyi oldu. Ülkede onun gibi düşünmeyenleri dışlayan bir üslup kullanmamayı öğrenir. Zaten bu şekilde hakaretten de şikayet edilir yakın zamanda.
Kesinlikle katılıyorum kendi cümleleri değil papağan misali başkasından duyduklarını tekrarlıyor. Bu bana bir tv kanalını anımsattı malesef ki. İnsanlara böyle şeyleri pompaladıkça bu hale geliyorlar saldırganlaşıyorlar.
Keşke biraz okusalar...
Ok anladım , aynı şeyi söylüyoruzAslında tam olarak bundan bahsediyorum,biz siz yok. Hepimiz varız.ortulusu,kocasından korkani,şiddet görüp susani,kufure baş kaldirani. Biz biriz ya,ötesi yok ki. O öyle bir hayatı tercih etti diye,Arabistan yol gosterilemez,biz koca eli opmuyoruz diye,o bizi Avrupai ozentilere diyerek asagilayamaz.Ben onu da savunmuyorum,beraber yaşamak çok guzel.yasamak.mumkunken, Arabistan Avrupa gibi söylemler bizi bolmeye yeter artar bile.Karsi karşıya değil,yan yana durabilelim. Carsafliyla,mini eteklisiyle,çalışan kadiniyla,ev hanımıyla. Neyse anlatabilmisimdir umarım.
Bir de şikayet konusunda yazmanın sebebi,aile içinde kötü şeylere sebebiyet verirse diye cekindigimdendi,kocası nasıl bir insan bilmiyoruz.
Nette dolaşıyoruz diye aklımızdan her geceni yazamayız, sonunda işte böyle hoş olmayan polemikler oluşuyor.bireysel olarak da ona hakaret davası açabilirler kolayca. zira terbiyesiz demek bile hakaret kabul ediliyor. bir arkadaşım bu nedenle mahkemelik oldu.
Nette dolaşıyoruz diye aklımızdan her geceni yazamayız, sonunda işte böyle hoş olmayan polemikler oluşuyor.
İyi ki bu platformda banlanma diye bir şey var
Bazı üyeler için o bile caydırıcı olabiliyor, tabi mahkemelik olmak da artık ayrı bir boyut.ama burdaki banlanma umurlarında olmaz ki :) kimsenin haberi yok. 2 gün eviyle daha çok ilgilenmiş olur en fazla burada vakit geçirmektense.
ama mahkemelik olmak gerçekten insanın aklını başına getirir.
Ana sayfada konusu zaten , annemle akrabalarından çok etkileniyorum gibi bişey basligiKonu sahibinin eski konusunu bulamadim, nerden baka bilirim. Linc sebebini merak ettim)))
aaaa, o konu onun mu. Başligi gormustum ama okumaya uşenmiştim))) tesekkur ederim.Ana sayfada konusu zaten , annemle akrabalarından çok etkileniyorum gibi bişey basligi
Bende şikayet edilmesine eşinin vereceği tepkiyi tahmin ederek üzüldüm açıkçası. Ama başka bir konuda da böyle altı boş cevaplar vermişti bu kızcağız, savunmaya çalıştığı şeylerle ilgili bir fikri olsa aslında böyle saçma bir yerlere varmazdı konu. Arabistan da gidilecek ülke değil hali hazırda zaten, durumu içler acısı, keske Arabistan'a gitsem demiş ama oradan da haberi yok. Geldiği nokta itibariyle içimi kararttı bu konu.Aslında tam olarak bundan bahsediyorum,biz siz yok. Hepimiz varız.ortulusu,kocasından korkani,şiddet görüp susani,kufure baş kaldirani. Biz biriz ya,ötesi yok ki. O öyle bir hayatı tercih etti diye,Arabistan yol gosterilemez,biz koca eli opmuyoruz diye,o bizi Avrupai ozentilere diyerek asagilayamaz.Ben onu da savunmuyorum,beraber yaşamak çok guzel.yasamak.mumkunken, Arabistan Avrupa gibi söylemler bizi bolmeye yeter artar bile.Karsi karşıya değil,yan yana durabilelim. Carsafliyla,mini eteklisiyle,çalışan kadiniyla,ev hanımıyla. Neyse anlatabilmisimdir umarım.
Bir de şikayet konusunda yazmanın sebebi,aile içinde kötü şeylere sebebiyet verirse diye cekindigimdendi,kocası nasıl bir insan bilmiyoruz.
Maalesef bilgim yok, son bir konusunu hatırlıyorum zor bir süreçteydi özel hayatı içinde, sonrasında ne oldu bilemeyeceğim. Buradan okuduğum-denk geldiği kadar biliyorum kendisini.Konuyu okurken Wich Hunt nikini gordum, uzun zamandir buralarda gozukmuyor. Banlanmis mi? Belki bilginiz vardir diye soruyorum
Aa queenofturkey ne oldu yahu? Hiç girmiyor artık?
Aslinda ben de kendisini tanimiyorum ama yorumlari sayesinde kendisini hatirliyorum. Cok fena gomerdi her kesi, konuya girdimi gommediyi kalmazdi)))Maalesef bilgim yok, son bir konusunu hatırlıyorum zor bir süreçteydi özel hayatı içinde, sonrasında ne oldu bilemeyeceğim. Buradan okuduğum-denk geldiği kadar biliyorum kendisini.
Youtube'a merak saldı o, işlere atıldı pek fırsatı kalmıyor buralara. Üyeliğini de kullanmıyor diye biliyorum.
Gelir mi tekrar, bilmiyorum.
Keske okumasaydim, yarida biraktim. Linc sebebi belli oldu.Ana sayfada konusu zaten , annemle akrabalarından çok etkileniyorum gibi bişey basligi
Sayfasi kapali degil mi, nasil okudunuz? Ben de okumak istedim ama gizli profil yazdi.Bütün konularını okudum aileni gömmüşsün gömmüşsün ama sana neler eden kocan ve kvdene birşey diyemiyorsum bide kocan barışsın diye elini bile öpüyorsum senin gibilere hiç acımıyorum ailene yazık ailesine kafa tutup kacan kızları kendine neler yapılmasına izin veriyor
Ben toplumun psikolojisi bozuk olduğunu düşünüyorum. Hani burada hepimiz için söylüyorum. Ülke gündemi, dünya gündemi, kendi hayat gündemlerimiz o kadar yoğun ki artık kiminin diline vuruyor bazı şeyler. O arkadaş haddini aşınca doğal olarak tepki gördü.Ben bir az duygusalim da, sikayet edildiyinde cok uzuldum, bir insan neden kendini bu hale sokar diye kendimi kotu hiss ettim. Agzimizdaki kucucuk dile bile sahip olamiyoruz malesef. Haberlere bakiyorum uzuluyorum, buraya giriyorum konulara bakiyorum, yorumlara bakiyorum uzuluyorum. Keske insanlarimiz sevgi dolu olsa hayat ne guzel olurdu.
ALLAH yardimcimiz olsun (((Ben toplumun psikolojisi bozuk olduğunu düşünüyorum. Hani burada hepimiz için söylüyorum. Ülke gündemi, dünya gündemi, kendi hayat gündemlerimiz o kadar yoğun ki artık kiminin diline vuruyor bazı şeyler. O arkadaş haddini aşınca doğal olarak tepki gördü.
Ben dünyanın nereye gideceğini göremiyorum gelecek kaygım var. insanlar insanlığını kaybetti herşeyde bi olumsuzluk gördükçe artık bende üzülüyorum.
Geçen günki konuda baştaBen vallah kötü bişey demedim ben fötöcü de değilim valla ağlattılar beni ben kendi halimde bir insanım nolur siz söyleyin bari ben ülkemi çok seviyorum valla namazında niyazındayım kimseye zararım yok benim
Laz insanı ataerkil değildir ki?Böyle konular açıldığında herkes hemen Türk toplumu ataerkildir diyor. Türk toplumu ataerkil değil ki, tam tersi. Türkler anaerkildir. Türkiye'nin ataerkil bir toplum olmasının sebebi ise çok kültürlü bir yapıda olması. Örneğin Türkiye'de yaşayan Gürcü, Laz, Kürt, Arap, Fars vb. ırktan vatandaşlarımız. Bunların hepsi ataerkil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?