Çok kırıcı alaycı insanlar burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi ne zaman görsem boşanmış yenge adayı ile ilgili konu açan üye aklıma geliyor oradaki yorumlarınız efsaneydi

ihihi teşekkür ederim, utandım vallahi :) o dönem enerjim baya tavandı buraya da yansımış demek :) bu aralarda da tam tersi ciddi takılıyorum :)

Versene çok merak ettim
Senin konularını genelde okurum hiç denk gelmedim
Ben genelde Idrakyollariiltihabi konu actiginda hep banlı oluyorum ve yorum yapamıyorum diye üzülüyorum

Aslinda ne konustugunu anlamiyordu, birilerinden duymus tekrarliyordu. Hatta siz Vatana yonelik konusuyorsun filan dediginizde şaşirdi cunki soylediklerinin anlamini bilmiyor.

evet bişeyleri ezberlemiş.. okuyamamış olmasına sözüm yok ama büyük şehirde yaşıyor. elinde telefon ve internet var. istese kendini geliştirebilir. daha küçük de.. ama ezbere gitmek kolayına gelmiş.

Duramayacam,kıza yallah Arabistan'a denmiş,kız size Avrupai demiş. Kız şikayet edilmis,karşılıklı hakaret varan sozler,asagilanmalar edilmiş. Kabak kızın başına patlamış,gelinen şu noktaya çok üzüldüm ya. Vatanseverim denmiş,millet birbirini koca elini opulmez derdine kırmış geçirmiş,bize ne? İster saygıdan kocasinin ayağını altını öper,ister poposunu oper,bize ne?Biz opmuyoruz,opmuyoruz diye Avrupai olmusuz,ona ne? Cumhuriyet kadiniyim ben diyenlerle,kocam evimin direği diyen kadınla aramızdaki fark ne?Para mi yere batsın parası,birlik beraberlik nerede kocasının elini öpüyor,saygıdan her neyse işte,niye bu kadar asagilandi,siz asagilarken iyiydi,kız hakkını sizin dilinizle savundu o da aşağılama yoluna gitti diye niye şikayet edildi. En kısa zamanda bunları cozerizde,sevgi saygı içinde yaşamayı becerebiliriz inşallah.

Versene çok merak ettim
Ben genelde Idrakyollariiltihabi konu actiginda hep banlı oluyorum ve yorum yapamıyorum diye üzülüyorum

Ajsjsj bir süredir stabil haldeyim milana. Eşimin tabiriyle "senin yine cinlerin gelmiş başına" dönemine geçersem konu açıyorum. Allah geçirmesin o döneme tabi de, geçersem sana haber ederim ahsjsjs. Klavyene hakim ol banlanma.

Versene çok merak ettim

Ciddiyim, tek satır fevri bir yorumum yok. Şaşıracaksın. Sayfalarca, saf linç. :)

Bir üyeye veterinere git tedavi ol dediğini de okudunuz mu ?

Bence insanlarin kucuk yaşlardan beynine ne yurutulmuşse odur, yeni bilgilere kapalilar. Yogurt beyaz deseniz siyah diye israr eder, açip okuma geregi duymaz, okusa bile inanmaz hatta hakaret eder beyaz diyene. Bunlar boyleler.

Mune konuyu kapatsan mi acaba? Bu sefer sikayet etmek hakli haksiza donecek. Konu sahibi cahildi konu nerelere geldi simdi de bambaska yerlere gidiyor.

Yapma lütfen , polemiğe girmeyelim ama bu ülkede ne zaman saygı içinde yaşarız biliyor musun? Sen o kızı değil de hakaret ettiği kesimi savunduğu da olur ancak o saygı içinde yaşamak
Ben ki Müslüman değilim , muhafazakar değilim , bu platformda defalarca savundum muhafazakar insanlara saldirildiginda , sen de ne zaman biz hakaret isittigimizde yanımızda olursan o zaman birlik beraberlik olur ve biz/ siz diyenler biter

İnan sayfalarca geri dönüp baktım muhafazakar uyelerimizden bir kişi de çıkıp bu şekilde ayrım yapamazsın , insanlara hakaret edemezsin , bölücülük yapamazsın demedi
O üyeye kimse Arabistan'a git demedi , kendisi dedi keşke Arabistan'da yasasaydim diye , kendisi başlattı herşeyi , başka uyeye veterinere git tedavi ol dedi , bana yılanın başını küçükken ezeceksin dedi !!! Ki benim tepemi attırıp şikayet etmeme vesile olan mesajı oydu , rica ediyorum haklının yanında olun , zaten biz siz kavgası yüzünden bu hale geldi ülke

Bir üyeye veterinere git tedavi ol dediğini de okudunuz mu ?
Okudum,haddi asmis amenna,lakin o da epey bir linç yemiş. Ne onu,ne ona saldiranlari savunuyorum. Beraber huzur içinde yaşamak varken,bı kadar basit sebeplerden birbirimizi yemek gerçekten hoş değil.Opsun kocasının elini saygidan,ne yapalim

Konuyu okurken Wich Hunt nikini gordum, uzun zamandir buralarda gozukmuyor. Banlanmis mi? Belki bilginiz vardir diye soruyorum

Valla yine ban gözüküyor bana , bir süredir baya mesafeliydim foruma çok girmiyordum , bugün eşim bile fark etti , koca kıta yanıyor , üçüncü dünya savaşı konuşuluyor sen ne halt ediyorsun orda dedi hani desem ki böyle böyle bir durum var dilinden kurtulamazdim , ben de şu anda kendime kızıyorum çok vakit geçirdiğim için burda ama iş işten geçti artik

Okuycam kuzu , şu kızı uyutmaya çalışıyorum, bı uyusun bakicam

Ya kusura bakmayın ama kıro gibi her şeyin fiyatını yazarsanız millet de alay eder tabii. Eşimin maddi durumu iyi demeniz yeterliydi. Cahil değilim demişsiniz ama iki üç kitap okusaydınız illa ki birinde denk gelirdi şaşaa kelimesi, siz de öğrenirdiniz nasıl yazıldığını. Ben hala şahşaha şokunun etkisinden çıkamadım mesela.

Yalnız o bahsettiğim yorum bile banlanma sebebidir.
Bahsettiğiniz üyenin başka yorumları da zaten polemiğe yatkın.

Aa queenofturkey ne oldu yahu? Hiç girmiyor artık?

Önceki konular nedir bilmiyorum ama konuşacak kimsem yok dışarı bile çıkamıyorum kış olduğu için ve bebek olduğu için demişsin evet bu durum sıkıntılı psikolojik olarak bu konuda hak veriyorum birde dışarı çıkmaktan soğuturlar insanı o çocuk terler o çocuk üşür o acıkmış yok şöyle yok böyle konuşmak istersen konuş dinlerim kim olduğunu nerde olduğunu bilmeden önyargısız..

Evet temizlik yapıyordum :)))
Bence bölücülükle şikayet edilmesi daha iyi oldu. Ülkede onun gibi düşünmeyenleri dışlayan bir üslup kullanmamayı öğrenir. Zaten bu şekilde hakaretten de şikayet edilir yakın zamanda.
Kesinlikle katılıyorum kendi cümleleri değil papağan misali başkasından duyduklarını tekrarlıyor. Bu bana bir tv kanalını anımsattı malesef ki. İnsanlara böyle şeyleri pompaladıkça bu hale geliyorlar saldırganlaşıyorlar.
Keşke biraz okusalar...

Aslında tam olarak bundan bahsediyorum,biz siz yok. Hepimiz varız.ortulusu,kocasından korkani,şiddet görüp susani,kufure baş kaldirani. Biz biriz ya,ötesi yok ki. O öyle bir hayatı tercih etti diye,Arabistan yol gosterilemez,biz koca eli opmuyoruz diye,o bizi Avrupai ozentilere diyerek asagilayamaz.Ben onu da savunmuyorum,beraber yaşamak çok guzel.yasamak.mumkunken, Arabistan Avrupa gibi söylemler bizi bolmeye yeter artar bile.Karsi karşıya değil,yan yana durabilelim. Carsafliyla,mini eteklisiyle,çalışan kadiniyla,ev hanımıyla. Neyse anlatabilmisimdir umarım.
Bir de şikayet konusunda yazmanın sebebi,aile içinde kötü şeylere sebebiyet verirse diye cekindigimdendi,kocası nasıl bir insan bilmiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…