- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi monarosa352
-
Kocasi in kolesi olmak bazi kadinlarin gercekten hosuna gidiyo tuhaf anlamlayamadigim hazz aliyorlarKuşum bak seni üzmek falan istemiyoruz aslında gözünü aç diye uğraşıyoruz. Senin yaşın çok küçük kanunen erişkin olabilirsin ama 19 yaş geç ergenliktir bu yüzden dediklerimizi yanlıs anlıyosun. Kocan madem okumanı istiyo kucağındaki çocuk ne? Diyodun ki bi de 4 çocuk istiyor. Sen dedin demedin mi? Adam seni destekliyo görünüyo sabah kahvaltı bekliyo gömleğe ütü bekliyo 4 çocuk bekliyo. Eşin seni seviyodur ondan şüphem yok. Ama kaçarak evlendin diye (kusura bakma lisede derece merece anlamam mesajlarında anlattıklarına göre) cahilsin diye eline bakıyosun diye seni itiyo kakıyo, ailesine söz geçiremiyo annesine karşı seni savunmuyo, gidecek yerin yok kendi paran yok diye sana istedigini yapabilecegini biliyo. El öpmek normal bi şey değil, kocan senin efendin değil! Eşim büyüğüm el öptüm ne ya padişah mı senin eşin resmen padişahçılık oynuyo
ee sizin eşinize saygınız da yok o zmn insalar saygıdan öpüyo evliliğin temelide saygıdır erkek işine gidiyor değil mi kimin için sizin için çocuğu için saygı olmadan evlilik olmaz gönül hoşluğu oluyo insandanNe dediğini anlayan varmı kk de acaba?
Ben anlamadım.
Ama anladığım kadarına cevap vereyim. yaşlının eli öpülür. Aynı yatağa girip seks yaparken iyi orada büyük olmuyor eşler ama bayramda büyük olup el öptürüyorlar. Ben böyle bi zihniyet kabul etmiyorum. Elini öptüğüm adam benimle aynı yataktaysa kusura bakmayın sübyancı gözüyle bakarım ben.
Evet arkadasa Katılıyorum.Diğer konuyu okumuştum. Sana tek tavsiyem okulunu bitir. Kendi ayakların üzerinde dur. Kocamın parası var deme. Hem kafan dağılır hem kendinide geliştirmiş olursun. Zamanının çoğunluğunu ailene akrabalarına eşya yarışiyla gecistirmemis olursun. Hayat eşyadan ibaret değil. Konuda sürekli evden mobilyalardan paradan bahsedilince ister istemez irrite olunmuş.
Cok haklisin. Elle kalmamali, ayak da opulmeli.ee sizin eşinize saygınız da yok o zmn insalar saygıdan öpüyo evliliğin temelide saygıdır erkek işine gidiyor değil mi kimin için sizin için çocuğu için saygı olmadan evlilik olmaz gönül hoşluğu oluyo insandan
ee sizin eşinize saygınız da yok o zmn insalar saygıdan öpüyo evliliğin temelide saygıdır erkek işine gidiyor değil mi kimin için sizin için çocuğu için saygı olmadan evlilik olmaz gönül hoşluğu oluyo insandan
Bende ordan hatırladım yoksa hatırlamam mümkün değil. “Ay kıskançlaaaaarrrrr” diyerek yok olmuştu.burda çok az üyeyi hatırlarım ama siz aklımda kalmışsınız
hani erkekler evde iş yapmasın muhabbeti vardı bi ara
eşine yardım ettiği için utanan erkekler vardı
siz orda bas bas erkekleri ezdirmem propagandası yapiyordunuz
eşinize iş yaptır(a)madığınız!! için sizi kiskanmakla suçlamıştınız hepimizi
küçük yaşta evlenmiştiniz dünyadan haberiniz yoktu vs.
evet hatırladım şimdi
sizin bu zihniyetinize şuan şaşırmamak gerekiyor bu yüzden
Saygi El ayak opmek le gosterilmez ahh egitim egitimee sizin eşinize saygınız da yok o zmn insalar saygıdan öpüyo evliliğin temelide saygıdır erkek işine gidiyor değil mi kimin için sizin için çocuğu için saygı olmadan evlilik olmaz gönül hoşluğu oluyo insandan
AhhahahahahahhaBende ordan hatırladım yoksa hatırlamam mümkün değil. “Ay kıskançlaaaaarrrrr” diyerek yok olmuştu.
Buyuklerimizin Eli amenna opulur tamam da koca Eli opmek ne yaezik kendine guveni olmayan kocasini pohpohlayip hayatini ona adayan Kadin tipidir
arabistanda yaşamayı tercih ederdim sizin gibiler Avrupai özenti içinde oldukları için utanıyorumÖpülmez neden öpeceksiniz saygı diye koca elini, neyin saygısı bu afedersiniz arabistanda yaşamıyoruz.
Ah avrupai ahhhSaygi El ayak opmek le gosterilmez ahh egitim egitim
Tamam annecimCok haklisin. Elle kalmamali, ayak da opulmeli.
Hele şükür . Gerçekleri inatla görmüyorlar duymak istemiyorlar. Sürekli olumlu yorum yapılsın, sürekli pohpohlanmak istiyorlar. Bu neymiş ya. Hata varsa vardır. Ayrıca burasının güzelliği şu. Gerçek sosyal hayatta kimse senin yüzüne kolay kolay gerçekleri söylemez. Burda hem bilinçli hem tecrübeli birçok kesimden insan çat çat söylüyor. Gerçekleri duymaya kulağı tıkayıp sonra vay efendim siz klavyeden yazıyorsunuz, siz kırıcısiniz, siz kötüsünuz.konu sahipleri gerçekler yüzlerine çarpılınca bundan memnun olmadığı için yorumlara kırıcı diyor. oysa birilerinin gerçekleri söylemesi gerekiyor ki kişiler yattıkları rüyalardan kalkabilsinler..
tamam vicdansız yorumlar var ama 100 taneden anca 1-2 kişi öyle. ben 6 senedir bu sitedeyim çoğunluğun yorumları birbirini destekler nitelikte olur çoğunlukta.
Sen Bos ver avrupaiii cakran bile acilmazAh avrupai ahhh
İmkanınız varsa çok iyi olur ülkeyi terketmek.arabistanda yaşamayı tercih ederdim sizin gibiler Avrupai özenti içinde oldukları için utanıyorum
Buyuklerimizin Eli amenna opulur tamam da koca Eli opmek ne yaezik kendine guveni olmayan kocasini pohpohlayip hayatini ona adayan Kadin tipidir
bence aramızda para toplayıp ilgili üyeye bilet alalım. gitsin arabistana.İmkanınız varsa çok iyi olur ülkeyi terketmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?