Çok kırıcı alaycı insanlar burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar dert edilecek ne var ki anlamadım?
Hayat buradan ibaret değil ki.
Duymak istemediklerinizi,hatta öyle olduğunu bildiğiniz halde kabullenemediklerinizi söylüyor insanlar size burada(önceki konularınızı bilmiyorum ama benim burada şahit olduğum,genelde yorumlar aynı doğruya işaret eder,arada alakasız yorumlar da gelir ama bu böyle)duymak istedikleriniz olmasa da söylenenler,durum bu.

Kocasi in kolesi olmak bazi kadinlarin gercekten hosuna gidiyo tuhaf anlamlayamadigim hazz aliyorlar

ee sizin eşinize saygınız da yok o zmn insalar saygıdan öpüyo evliliğin temelide saygıdır erkek işine gidiyor değil mi kimin için sizin için çocuğu için saygı olmadan evlilik olmaz gönül hoşluğu oluyo insandan

Evet arkadasa Katılıyorum.

Diğer konuyu bende okudum.
Kesinlikle oku ve kendini geliştir. Koca parası bugünler yarın yok.
Kendini geliştir sonra bı yazdıklarını bi daha oku burada eleştiri yapan kişilere hak vereceksin.

Cok haklisin. Elle kalmamali, ayak da opulmeli.

burda çok az üyeyi hatırlarım ama siz aklımda kalmışsınız
hani erkekler evde iş yapmasın muhabbeti vardı bi ara
eşine yardım ettiği için utanan erkekler vardı
siz orda bas bas erkekleri ezdirmem propagandası yapiyordunuz
eşinize iş yaptır(a)madığınız!! için sizi kiskanmakla suçlamıştınız hepimizi
küçük yaşta evlenmiştiniz dünyadan haberiniz yoktu vs.
evet hatırladım şimdi
sizin bu zihniyetinize şuan şaşırmamak gerekiyor bu yüzden

Bende ordan hatırladım yoksa hatırlamam mümkün değil. “Ay kıskançlaaaaarrrrr” diyerek yok olmuştu.

Saygi El ayak opmek le gosterilmez ahh egitim egitim

Eski konunuzu bilmiyorum.şuan gayet güzel açıklamışsınız derdinizi sıkıntınızı kimseninde bununla dalga geçip alay edeceğini düşünmüyorum.
Kusura bakmayın ama bazıları dalga geçmek demeyelimde,eleştirilmeyi sonuna kadar hak ediyor.

Öpülmez neden öpeceksiniz saygı diye koca elini, neyin saygısı bu afedersiniz arabistanda yaşamıyoruz.
arabistanda yaşamayı tercih ederdim sizin gibiler Avrupai özenti içinde oldukları için utanıyorum

Hele şükür . Gerçekleri inatla görmüyorlar duymak istemiyorlar. Sürekli olumlu yorum yapılsın, sürekli pohpohlanmak istiyorlar. Bu neymiş ya. Hata varsa vardır. Ayrıca burasının güzelliği şu. Gerçek sosyal hayatta kimse senin yüzüne kolay kolay gerçekleri söylemez. Burda hem bilinçli hem tecrübeli birçok kesimden insan çat çat söylüyor. Gerçekleri duymaya kulağı tıkayıp sonra vay efendim siz klavyeden yazıyorsunuz, siz kırıcısiniz, siz kötüsünuz.

Buyuklerimizin Eli amenna opulur tamam da koca Eli opmek ne ya ezik kendine guveni olmayan kocasini pohpohlayip hayatini ona adayan Kadin tipidir

büyüklerin de eli öpülmemeli bence. saygı ile alakası yok yani elin ingilizi dedesinin elini öpmüyor diye saygısız mı oluyor?

benim bi yengem var, kendinden önce eli geliyor bize öptürülmek için. yani o kadar komik ki. hoşgeldin diyoruz eli öne uzanıyor yahu ben senin elini niye öpeyim? eşime anlatmıştım bu durumu. ilk karşılaşmalarında eşim yengemin elini direkt tokalaşma pozisyonuna çevirdi. baya gülmüştüm

eşimin ailesinde el öpme yok. dedesi dahil kimsenin el uzattığını görmedim. saygı sonsuz ama. bizim sülalede kardeş kardeşin dedikodusunu yapıp kuyusunu kazar ama saygılıyız, niye? büyüklerin elini öpüyoruz. hadi be ordan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…