- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi monarosa352
-
tabiki tercih ederdin, zaten amacınız burayı da oraya çevirmek değil mi? Cumhuriyet kadınları koca eli öpmez hanımefendi. Siz ülkeyi kendinize uydurmaya çalışmak yerine, kendinize uygun bi ülkede yaşasanız keşkearabistanda yaşamayı tercih ederdim sizin gibiler Avrupai özenti içinde oldukları için utanıyorum
büyüklerin de eli öpülmemeli bence. saygı ile alakası yok yani elin ingilizi dedesinin elini öpmüyor diye saygısız mı oluyor?
benim bi yengem var, kendinden önce eli geliyor bize öptürülmek için. yani o kadar komik ki. hoşgeldin diyoruz eli öne uzanıyor yahu ben senin elini niye öpeyim? eşime anlatmıştım bu durumu. ilk karşılaşmalarında eşim yengemin elini direkt tokalaşma pozisyonuna çevirdi. baya gülmüştüm
eşimin ailesinde el öpme yok. dedesi dahil kimsenin el uzattığını görmedim. saygı sonsuz ama. bizim sülalede kardeş kardeşin dedikodusunu yapıp kuyusunu kazar ama saygılıyız, niye? büyüklerin elini öpüyoruz. hadi be ordan.
Aaa neden banlanacaklar ki?Konu sahibi zaten üyeler hakkında post açtığı için banlanacak ama ne zaman işte orasını anlamadım ben.
Kaç gündür kimse banlanmıyor rainny bile banlanmadı, acaba yeni yıla özel banlanmama hediyesi mi kk'nın anlamadım
Vayy be beyaz bir isik yandi tepem de didee opmicem elini saka bir yana gercekten Haklisiniz kavramini amacini yitirmis Hersey dedikodu yapip yüzüne gulerler mal calip haram yiyip namuslu dersi verirler halbuki insan olmak bambaska birsey saygiyi once kendimize sahsimiza gosterelim ben nie iliski yasadigim adamin elini babamin Eli gibi opim ne alaka ask Sevgi bumu ya yok kocanin elini opmuyon sen saygisizssin iste boyle ogretilmis asimile olmamis ondan sonra ORF anene boyle diyor elini optugun kocis belki boynuzlicak belki dovecek eee nerde saygi hadi oradan Kari koca arasinda El opmek ayak yikamak gibi sadece kadinin ezildigi sacmaliklar olmaz olursa adi belli dir suistismal sen opersen o herif uzatir elinibüyüklerin de eli öpülmemeli bence. saygı ile alakası yok yani elin ingilizi dedesinin elini öpmüyor diye saygısız mı oluyor?
benim bi yengem var, kendinden önce eli geliyor bize öptürülmek için. yani o kadar komik ki. hoşgeldin diyoruz eli öne uzanıyor yahu ben senin elini niye öpeyim? eşime anlatmıştım bu durumu. ilk karşılaşmalarında eşim yengemin elini direkt tokalaşma pozisyonuna çevirdi. baya gülmüştüm
eşimin ailesinde el öpme yok. dedesi dahil kimsenin el uzattığını görmedim. saygı sonsuz ama. bizim sülalede kardeş kardeşin dedikodusunu yapıp kuyusunu kazar ama saygılıyız, niye? büyüklerin elini öpüyoruz. hadi be ordan.
ee sizin eşinize saygınız da yok o zmn insalar saygıdan öpüyo evliliğin temelide saygıdır erkek işine gidiyor değil mi kimin için sizin için çocuğu için saygı olmadan evlilik olmaz gönül hoşluğu oluyo insandan
bende burda kk da duydum ilk kezBu arada ben bu koca eli öpme meselesini ilk defa duydum ve şok oldum. Dalga mı geçiyorlar yoksa cidden var mı böyle bir şey??
Dimi, aslında kalem kalem aldığı tüm eşya vs vs parasını yazar, yazdığı kadarı yetti.Duymak ıstedıgınız seyler soylenmeyınce insanları alaycılıkla itham etmeniz de ne bileyim...
bende burda kk da duydum ilk kez
benim ailemde böyle birşey hiç görmedim
çevremdede görmedim
burda bazı kadınlar el öpermiş üstüne birde harçlık alırlarmış (bayramlarda)
Tam bilmesem de,Bu arada ben bu koca eli öpme meselesini ilk defa duydum ve şok oldum. Dalga mı geçiyorlar yoksa cidden var mı böyle bir şey??
Tam bilmesem de,
ağaların eli opulur ya o bakımdan.sen benim agam, yiğidim, erimsin gibi gibi...
Gereksiz bilgi lutfen yaymayalim.
Şuan saçma bişey okudum 1 dkm çalındı ben eşimi işe gidiyo diye öpüyorum içimden geldği için öpüyorum sonra elini de bayram da öpüyorum buda saygıdan ve sevgiden bunu anlamanızı beklemiyorum zatenEşiniz de sizin elinizi öpüyor mu saygıdan? Bulaşık yıkadıktan sonra mesela. Ne bileyim çamaşırı asınca evi süpürünce? Kim için yapıyorsunuz bunları?
Eşinizin istediğiniz uzvunu öpün sorun o değil de, bunu saygıya bağlamanız ve hatta işe gittiği için saygı duyup öpmeniz de pek garipmiş. Mesela niye el? Ben eşime saygımdan adem elmasını öpsem olmuyor mu? Uzva kim karar veriyor? Mesela şu an aşırı saygımdan meme ucunu öpmek istedim, bu sizce saygısızlık mı olur?
Bir de merakımdan soruyorum "el öpmek" sizce, sizin fikrinizce nasıl ortaya çıkmış olabilir? İlk eli kim öptü mesela?
Şuan saçma bişey okudum 1 dkm çalındı ben eşimi işe gidiyo diye öpüyorum içimden geldği için öpüyorum sonra elini de bayram da öpüyorum buda saygıdan ve sevgiden bunu anlamanızı beklemiyorum zaten
Keşke siz olmsanız bu ülkede seviyorum ülkemi avrupai özentilerde olmasa ne güzel olcak sizin gibi çok şükürtabiki tercih ederdin, zaten amacınız burayı da oraya çevirmek değil mi? Cumhuriyet kadınları koca eli öpmez hanımefendi. Siz ülkeyi kendinize uydurmaya çalışmak yerine, kendinize uygun bi ülkede yaşasanız keşke
Hı hı sen de git özentlik yapppSen Bos ver avrupaiii cakran bile acilmaz
El ayak opmek ten
Oda öper neden öpmesin ki benim dediğim özenti gurup var kadın oturur kadın bişey yapmaz sırf özenti içinde oldukları içinTamam işte ben de diyorum ki eşiniz sizin elinizi öpmüyor ise ki anladığım kadarıyla öpmüyor. Bu size yeterince saygı duymadığı anlamına mı geliyor ç?
buda bile elini öpmek isteyen no thnx, kalsın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?