- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Amin.dedimya nisanliyken kp geldi borcumuz borc verecez altini simdi sıkısigiz dedi bizimkilerde tamsm dedi 3 bin istedik vermediler altinimi vericekler olmayan altinin hangi kismini ayircamki kendimeAllah kolaylıklar versin. Keske bir kısmını olsun kendinize ayıesaymışsınız altının. Sonuçta kimse benden daha sağlam değil.
Artık geçmiş zaten. Düğünde alsaydınız dedim. Bebeğe birşeyler hediye gelir en azından onları vermeyinAmin.dedimya nisanliyken kp geldi borcumuz borc verecez altini simdi sıkısigiz dedi bizimkilerde tamsm dedi 3 bin istedik vermediler altinimi vericekler olmayan altinin hangi kismini ayircamki kendime
Amin saolun :)Artık geçmiş zaten. Düğünde alsaydınız dedim. Bebeğe birşeyler hediye gelir en azından onları vermeyin
Allah kolaylık versin.
Hamile halimle calismayi dusundum ev kirasi toplamak icin kp hamile haliyle nasil calissin dedi.ve yardim etmediler.zoruma gidiyo elimde degil zamaninda ceyregi elime katip sonra geri aldilar 3 bin istedik once ayarlariz diyip oyaladilar bizi yaklasik 1 ay kadar onlari bekledik sonrada yok dedilerAilenin diğer üyeleri lokantada çalışıyor anladığım kadarıyla. Peki siz orada çalışmayı düşündünüz mü hiç? Ya da böyle bir istek ve ya beklentileri oldu mu kayınvalidenizin? Acaba orada çalışsaydınız yardımcı olurlar mıydı?
Sadece en buyuk gorumcem ve kv lokantada ve 3 elemanAilenin diğer üyeleri lokantada çalışıyor anladığım kadarıyla. Peki siz orada çalışmayı düşündünüz mü hiç? Ya da böyle bir istek ve ya beklentileri oldu mu kayınvalidenizin? Acaba orada çalışsaydınız yardımcı olurlar mıydı?
Keşke evlenmeden önce işinizi gücünüzü sağlamlaştırsaydınız. Olan olmuş bari çocuk için acele etmeyin. Önce ekonomik olarak güçlenmeye çalışın. Bunu da başkalarından isteyerek değil çalışıp çabalayarak yapın.Günaydinlar kk
Kv kp cok kizginim yaklasik 1.ay 1 bucuk ay'dir kandirdilar bizi,simdiki oturdumuz evden tasinmak zorunsadayiz kiraciyiz ev sahibi giricek bu eve burdaki evlerde yillik zaten bizimse kasimda sonuna dogru yilimiz doluyor ve benim dogum zamanima denk geliyor hemen hemen.oyuzden biran once cikmak benim icin daha iyi kisin bebek kucagimdayken tasinmak zor olur.bi ev bulduk 3 bin tl yillik.bizde para yoktu tutmak icin sadece bebegime kumpara yapmistim icinden 500 tl cikti.o parayla kapora veririz die dusundum sonra.altinim deseniz zaten yok kp kv iki isyerine sahipler biz esimler nisanliyken " battik paramiz yok sozumuz soz olsun gelinimizi verin ben altinlari daha sora yapcam" demisti bizde tamam dedik zor durumda birakmayalim.dugun geldi takilari bizden altinlar.kv insanlarin icinde kinamda elime ceyrek katti onu bile aldi sonradan :'( nekadar kirilmisim anlatamam bi ceyrek kadar degerim yokmus.gorumcem ailesine elindeki yuzugude alin demisti.biz bu eve tasindimizda dolap bombos bi sohpen bile yoktu kv bana annemin taktigi takiyii verdi bununla evin masrafini yaparsiniz dedi.herneyse dedigim gibi evi tutmak icin paramiz yoktu esim ailesinli aradi 3 bin tl verin paramiz yok dedi basta tamam bi caresine bakariz demislerdi hergun haber bekledik arayan soran yoktu esim kackez aradi enson yok dediler oldugu halde.saolsun benim annem bize borc verdi.evi tuttuk dunden beri evi topluyorum bi haftaya tasincaz ama esimde bende ailesine haber vermek istemiyoruz tasiniyoruz die bugune dogrumu yapiyoruz ? Cok uzun oldu kusura bakmayin
Keşke evlenmeden önce işinizi gücünüzü sağlamlaştırsaydınız. Olan olmuş bari çocuk için acele etmeyin. Önce ekonomik olarak güçlenmeye çalışın. Bunu da başkalarından isteyerek değil çalışıp çabalayarak yapın.
Evlenmek için nedir bu acele anlamıyorum. Daha kendi ayaklarınız üzerinde duramıyorsunuz.
PekiHamile olduğun kaçmış gözümden. Bir de bebek var. Ne diyeyim..?! Daha yorum yapmak istemiyorum size.
Yazmistim ama yine yaziyim.zamaninda aynisi bende esime sordum neden ailenle calismiyosun dedim.bana verdigi cevap bi kurus para vermezler ustune benden alirlar dediEşiniz aile işinde neden çalışmıyor ?
Herkese sabırla cevap vermenizi takdir ettim. İnşallah bir an önce sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bir abla tavsiyesi isterseniz tamamen iletişiminizi kesmeyin. Önceden taşınacağınızı haber verin bence.Hamile halimle calismayi dusundum ev kirasi toplamak icin kp hamile haliyle nasil calissin dedi.ve yardim etmediler.zoruma gidiyo elimde degil zamaninda ceyregi elime katip sonra geri aldilar 3 bin istedik once ayarlariz diyip oyaladilar bizi yaklasik 1 ay kadar onlari bekledik sonrada yok dediler
Eee tamam işteYazmistim ama yine yaziyim.zamaninda aynisi bende esime sordum neden ailenle calismiyosun dedim.bana verdigi cevap bi kurus para vermezler ustune benden alirlar dedi
Tesekkur ederim.ama gercekten icimden gelmiyo haber vermek esimde ayni sekil baskalarindan duyarlar zaten.Herkese sabırla cevap vermenizi takdir ettim. İnşallah bir an önce sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bir abla tavsiyesi isterseniz tamamen iletişiminizi kesmeyin. Önceden taşınacağınızı haber verin bence.
Eee tamam işte
Eşiniz ailesini biliyor.Daha neden 5 kuruş vermiyorlar diye sinir oluyorsunuz ki ?
Üstteki mesajınızda kısmet evlendik demişsiniz.
Sizinde şansınıza böyle bir aile düşmüş kısmet işte
Beklentiye girerseniz üzülen hep siz olursunuz
Altınlar konusunda haklısınız.
Ancak,
Eşinize akıl sır ermiyor.
Zaten geliriniz bu kadar azken izin alan, ben dayanamıyorum’a sığınan bir adam, o altınlar sizde olsa nasıl olsa altınlar var der, daha çok izin alır, daha çok yatardı.
Siz öyle yada böyle o altınlardan fayda görmezdiniz.
Hep suçu başkalarında aramayın.
Eşiniz sorumsuzluk yapıyor. Gencecik adam, 50-60 yaşında insanlar ne şartlarda çalışıyor. Bu kadar nazlamayın adamı.
Ayrıca, kasımda ev için sözleşme bitecekmiş, bugün olmasa 1 ay sonra sizin 3 bin liraya ihtiyacınız varmış. Ve aylık geliriniz 1000 lira.
1 ayda o para nereden gelecekmiş?
Eşinizin bununla ilgili planı neymiş?
Yine anasına-babasına mı soracaktı?
Yada annenizden mi alacaktı?
Ev geçindirme sorumluluğunu taşıyamayan bir adamla evlenip üstüne çocuk yapmışsınız.
Elbet rızkını Allah verir, tıpkı aklı verdiği gibi.
Kullanalım da rızkımızı sağlayalım diye.
Kusura bakmayın, anlattığınız her şeyde kızılacak tek kişi eşiniz. Ama siz onu işe yollamaya kıyamıyorsanız, nasıl kızasınız, değil mi?!
Ya ben esimede aciyorum acikcasi kasa falan koluna carpiyo kollari mosmor oluyo bi arada ezilmisti kolu.eve geldinde konusacak gucu kalmiyo gece uyandirdigimda gozleri kanli kanli 5 dk uyuyim die yalvariyo.anneniz gercektn guclu kadinmis Allah basinizdan eksik etmesin.ama esimede uzuluyorum.sonucta ben ve cocugumuz icin calisiyor.baska is bak diorum hamilesin sigorta lazim simdi cikamam diyot bizim icin katlaniyor yoksa baska iste calisirdi.o isten ayrilanda bayaa varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?