Çok kızgınım

bozulduğun yorumum hangisi,annesi ölüm döşeğindeki oğlunun acısıyla sana birşeyler söylemiş.bu mu yani bozulduğun yorumum.ayrıca ben de üzüldüm,kimseyi suçlamadım dedin.suçlayacak ne durum vardı:44:

seni en iyi anlayanlardan biri de benim ama ayrıntılara girmek istemiyorum...diyorum ya haklısın..herkese ayrı cevap yazmak zorunda değilsin zaten.biz okuyoruz seni,yanlış da anlamıyoruz.

egem belki de annen yaşında biridir ve sana bazı tavsiyeler vermek istemiştir,bir de böyle düşün..

neyse,ben sana hayırlı doğumlar dilerim.umarım herşey gönlünce olur.

Canımmm seni çok iyi anlıyorumm biz bu durumu yıllarca yaşadık.. babam evden çıkarken güle oynaya çıkardı döndüğünde suratsız sinirli gelirdi. babannem hep onu bize karşı doldururdu.. üstelik yemeğini suyunu ilacını verdiğimiz halde banyo yaptırdığımız yıkadığımız halde..ona iyi davrandığımız haldee.. biz bebekkende anneme neler yapmış neler...

Size gelince eşinizin ailesi hakkında yorum yapmaktan kaçınınn hatta onlar yokmuş gibi davranın.. onlar hakkında soru sormayın gecmiş hakkında konusmayı birşeyleri kafasına kakmayı bırakın.. siz o insanlarla görüşmeyin ama eşinizede engel olmayın çünkü olsanızda o gidecekk ve siz kötü olacaksınız..

Ne Şeytanı Gör ne Salavat getir...

Karnındaki yavrunu sağlıcakla kucağına aldığında belki anlayabilirsin k.valideni, hak vermezsin ama anlarsın. K.validene hak vermiyorum, yaptığı davranış çok yanlış ancak evlat acısı ihtimali ile yapılan bir akıl tutulması işte. Evladını kara toprağa verme ihtimalinde suçlayacak birilerini ararız hep. Malesef burda da suçlu sen olmuşsun k.validenin gözünde. Bak sen eşin için üzülmüşsün ya, k.validen senin bin katın üzülmüştür, emin ol. Eşe duyulan bağlılıktan bin, yüzbin kat fazla bir bağlılıktır evlada duyulan.

Geçmişi geçmişte bırak artık. Bak eşin sağlıklı bir şekilde yanında. K.validen de pişman olanlardan demek ki. Sen de unut. Yarın öbür gün çocuğun olacak, babaannesini görmek isteyecek. Ona da engel olamazsın ya. Amcasıyla top oynamak isteyecek, dedesinden bisiklet isteyecek falan. Bunları düşün.

tamam öyle olsun,sen eşine o kadar üzülüp çocuğunu düşürmüşsün,annesinin oğluna üzülüp o lafları söylediğini neden kabullenmiyorsun.üstelik hatalarını anlamış insanlar

konuya yaptığım yorumlar bunlar,hangisinde yanlış var..........yorumlayın

tamam onların suçlanacak bir durumları yoktu diyelim ..peki benim suçlanacak neyim vardı... beni neden suçladılar ...onun oğluysa benimde kocam ben neden kocamın acısıyla başkalarını suçlamadım ..

konuya yaptığım yorumlar bunlar,hangisinde yanlış var..........yorumlayın

lütfen artık yorum yapmayın konumu bırakmış size laf yetiştiriyorum ya.. nerden çıktınız siz ...yorum yapmayın lütfen işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak ...lütfen konuyu baştan sona kadar siz okuyun ona göre siz yorum yapın uğraşamicam sizinle

Ne olursa olsun eşinizin ailesiyle görüşmesini engelleme hakkına sahip değilsiniz diye düşünüyorum.

tamam onların suçlanacak bir durumları yoktu diyelim ..peki benim suçlanacak neyim vardı... beni neden suçladılar ...onun oğluysa benimde kocam ben neden kocamın acısıyla başkalarını suçlamadım ..

çünkü sen meyve istemiştin eşin de o yüzden dışarı çıkmıştı değil mi? düz mantık yürüten biri aynen şöyle düşünür; eğer o meyve istemeseydi öbürü de dışarı çıkmayacak ve kaza yapmayacaktı..hele de bunu düşünen oğlu ölümle pençeleşen bir anneyse şaşırmam ben.sen de şaşıma..

ya da tersini düşün..k.validen birşey istiyor,eşin almak için gidiyor ve bunları yaşıyor..ilk akla gelen o acıyla senin yüzünden,ne vardı onu isteyecek cümlesi olur inan..o anda herşeyin çok önceden yazılı olduğu,kader denen şeyin varlığı kimsenin aklına gelmez..

zaten .k.validen sonradan hatasını anlamış ama neye yarar tabi..seni yaralamış bir kez.

size yerden göğe kadar hak veriyorum.tabiki oğluna üzülecek ama bu konuda suçsuz olan hamile ve kocasının acısıyla bitmiş bir kızı bu yüzden suçlamak bana göre acımasızlıktır.çok haklısınız.

Son düzenleme:
ne kadar kolay bunu söylemek..
senin eşin ama onun da anası..
her ne yaşamışsan kv le bence araya eşini sokup adamıda üzme..
ne yapsın yukarı tükürse bıyık,aşağı tükürse sakal..
bence sen yavruna odakladıp kafayı başka şeylere yor..
evinin huzurunu kaçırmaaa

cnm çok zor şeyler yaşamışsın belli...
görüşmemek, konuşmamak, seslerini dahi duymak istememen çok normal...
ama senin bunu eşinden istemen anormal...
o sana karışmıyor, gitmem dediğin zaman, konuşmam dediğin zaman bunu kabul ediyor, aslında seni anlıyor....
ne demek gitmem, düş önüme, onlar benim annem babamsa sende benimle geleceksin, gelmek zorundasın, aksi halde bende yokum da diyebilirdi...
işte böyle dediği zaman seni anlamıyo olurdu....
bırak kendisi gitsin, görüşsün...
sen eşi isen, o da annesi...bunu asla göz ardı etme...
ve sakın eşine, ya annen ya da ben diye seçim yapmaya zorlama...

diğer konunda da yorum yapanları kovmuştun.

hayır gerçekten hatalı bir yorumum olsa amenna ama neyse hayırlı doğumlar

Canım bak, yaşadıklarının kolay şeyler olmadığını her şeyden önce kabul ediyorum. Eşin ölümle pençeleşirken senin suçlanacak bir şeyin olmadığı da çok açık. Yalnız, bütün bunlar maalesef yaşanmış. Sen haksızlığa uğradığını düşünüyorsun, haklısın, ama bu bütün bunların geçmişte kaldığı gerçeğini değiştirmez. Sana unut diyeceğim ama bunu kv için değil senin için söylüyorum. Hamilesin, bir çocuğun olacak. Hamilelikten dolayı zaten hassassın bir de bunlarla kendini üzme.KENDİN İÇİN unut gitsin. Bu yükü daha ne kadar taşıyacaksın? Kendi sinirlerini yıpratırsın. Kaldı ki, sonradan pişman olmuşlar. O anki acısıyla kendisini kontrol edememiş demek ki. Kime, neye saracağını şaşırmış. Bazen küçüklerin büyüklük yapması gerekir. Onlardan uzak olmak istiyosan, sen gitme ama nadiren de olsa arada usülen uğra ki eşine söyleyecek sözleri kalmasın. Yalnız eşinin gitmesine de engel olmamalısın. Annesidir, kardeşidir, insan kanı, canından olandan vazgeçmez. Bunu da kimsenin istemeye hakkı yok. At içindeki şu yükü gitsin. Uzak dur istersen ama hatırladıkça sinir krizleri geçirmene sebep olacak kadar sıcak kalmasına izin verme. Anne olacaksın. Psikolojini sağlam tut :)

sen gitme eşin gitsin

Genel konuşuyorum,kimse kusura bakmasın
buraya bi konu açılıyo,insanlar konu sahibini rahatlatmaya,derdine nacizane bi çözüm bulmaya çalışıyo ama konu sahipleri kendisi gibi düşünmeyen kullanıcıların yorumlarına
kızıyo ve her seferinde "konumu iyi okuyun,dikkatli okuyun ben öyle bişey yazmadım,anlamadan yorum yapmayın,sen benim konuma yorum yapma vs......"diyo.
eşi ve eşinin ailesi bölümündeki konuların çoğunda böyle bu,konu sahipleri yorum yapmasını istediği kişileri belirlesin en baştan o zaman,kimse de boş yere yazmasın

Yaptığın düşüğe üzüldüm ama bu annesini anlamamanı gerektirmiyor.

Sen eşine üzülürken, annesi aslan gibi evladına yanıyor.

Sende annesin, annesinin senden daha mı az üzüldüğünü sanıyorsun yoksa ? Yada işi gücü evladını bıraktı sana mı daldı sanıyorsun ? Sadece agresifleşmeden söyle, karnındaki bebeği senden çok kim sevebilir ? Annesi senin kaynanan oldu diye, oğlu evlendi diye bostan korkuluğu olmadı.

Talihsiz bir olay olmuş ama anne yüreği bunu dinler mi ? Dinler mi annesin söyle ?

Sende de amma kin varmış, olayların üzerinden zaman geçince soğutacağına kendi haklı görüp körüklemişsinde körüklemişsin, yazık.

Senin çocuğunsa onların torunu, sen gitmesende eşin çocuğunu onlara götürecek hazırlıklı ol bence.

Son düzenleme:

yazdığınız şey aynen şöyle ...sen eşine üzülürken annesi ASLAN GİBİ EVLADINNA YANIYOR sizin için eş bu kadar basitmi ..ayrıca ben annesinin benden daha çok veya az üzüldüyünü falan söylemiyorum konumuz bu deyil oyüzden iyice okuyup anlayıp yorum yapın diyorum

bu gibi durumlarda annenin sana sarılıp ağlaması lazımdı suçlaması değil, sen de zaten mahvolmuşundur sonuçta eş bu can yoldaşı, annesi kadar üzülemesen de eşi kaybetmenin acısı kolay mı??

ancak yine de eşinin ailesini görmesini engellemek istemen doğru değil, istemezsen sen görüşme ancak eşin ailesini hata da yapmış olsalar silip atamaz ki. atmamalı da zaten.

Eski konunuza girmeyeceğim,sizi üzmek istemiyorum.
Ama siz kendinize en büyük kötülüğü ediyorsunuz.Şuan duygusalsınız ve fevri davranıyorsunuz.Eşinizin hasta annesine gitmesine karışmamanız veya karışamayacağınız gerçeğini kabul edin öncelikle.Bunu yapmazsanız siz kendinize kötülük edeceksiniz.Hem eşiniz zor durumda kalacak adam belki stresten hastalanacak,hem siz stresten kendinizi hasta edeceksiniz.Evliliğinizin yıpranmasıda cabası.
Hatalar insanlar içindir,herkes hata yapabilir,zor olan ve insanı değerli kılan affedebilmektir.Bakın ne büyük acılar yaşamışsınız,sizin çok daha iyi anlamınız gerekir aldığımız nefesin önemini.
Yakın geçmişte bir yakınımızı kaybettik biz.28 yaşında dağ gibi bir çocuk stresten kalp krizi geçirdi ve öldü.4 yıllık evli idi,karısı kayınvalidenin yaptığı bir hatayı ,özürlere rağmen affetmedi.4 yıldır çocuk annesi ve karısı arasında bocaladı durdu,bir onu dinledi,bir diğerini.Sonunda kalbi dayanmadı.Şimdi karısı kocasını ,bebeğinin babasını kaybetmenin yanında birde vicdan azabı yaşıyor...cenazede gidip öptü kayınvalidenin elini,barıştılar.Ama giden gitti işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…