hayır kırıcı olduysam özür dilrim ..ben kimseye birşey demiyorum ..sadece şu egem dnen kullanıcının yazdıklarına bozuldum okuyup anlamadan yorum yazmış ben burda ciddi şeyler yaşıyorum lütfen bunu göz önünde bulundurarak iyice okuyup anlayıp ondan sonra yorum yapın ..herkese ayrı cvb yazmakta gerçekten hem zorlanıyorum hemde yanlış anlaşılıyorum
hayır kırıcı olduysam özür dilrim ..ben kimseye birşey demiyorum ..sadece şu egem dnen kullanıcının yazdıklarına bozuldum okuyup anlamadan yorum yazmış ben burda ciddi şeyler yaşıyorum lütfen bunu göz önünde bulundurarak iyice okuyup anlayıp ondan sonra yorum yapın ..herkese ayrı cvb yazmakta gerçekten hem zorlanıyorum hemde yanlış anlaşılıyorum
dediğinize göre eşinin ailesi büyük sorunlar yaşatmış,sen de uzak durmuşsun.tamam bir çok ailede yaşanıyor.kötü dediğiniz insandan beklentiniz yanlış değil mi
ayrıca düşün eşinle senin ailenin arası aynen senin anlattığın gibi kötü olsa ve eşin annenlere gitmene engel olsa ne hissedersin
sen de diyorsun,eşimin yaşayıp yaşamayacağı belli değildi.evladına üzülüp,canı yanan bir annenin acısıyla söylediklerini unutman lazım
düşünsene sen yaptığın düşüğün acısını yaşıyorsun,kaynanan yetişkin evladının öleceğini düşünmüş
tamam öyle olsun,sen eşine o kadar üzülüp çocuğunu düşürmüşsün,annesinin oğluna üzülüp o lafları söylediğini neden kabullenmiyorsun.üstelik hatalarını anlamış insanlar
bozulduğun yorumum hangisi,annesi ölüm döşeğindeki oğlunun acısıyla sana birşeyler söylemiş.bu mu yani bozulduğun yorumum.ayrıca ben de üzüldüm,kimseyi suçlamadım dedin.suçlayacak ne durum vardı:44:
bozulduğun yorumum hangisi,annesi ölüm döşeğindeki oğlunun acısıyla sana birşeyler söylemiş.bu mu yani bozulduğun yorumum.ayrıca ben de üzüldüm,kimseyi suçlamadım dedin.suçlayacak ne durum vardı:44:
konuya yaptığım yorumlar bunlar,hangisinde yanlış var..........yorumlayın
tamam onların suçlanacak bir durumları yoktu diyelim ..peki benim suçlanacak neyim vardı... beni neden suçladılar ...onun oğluysa benimde kocam ben neden kocamın acısıyla başkalarını suçlamadım ..
ya tabiki üzülür ben üzülmezmi dedim üzülür tabi ...ama insan bir başkasını suçlarmı hemde gelini ..suçladığüı nedenede bir baksanız öyle yorum yapın isterseniz ...ne günahım var benim şimdi ya
lütfen artık yorum yapmayın konumu bırakmış size laf yetiştiriyorum ya.. nerden çıktınız siz ...yorum yapmayın lütfen işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak ...lütfen konuyu baştan sona kadar siz okuyun ona göre siz yorum yapın uğraşamicam sizinle
Yaptığın düşüğe üzüldüm ama bu annesini anlamamanı gerektirmiyor.
Sen eşine üzülürken, annesi aslan gibi evladına yanıyor.
Sende annesin, annesinin senden daha mı az üzüldüğünü sanıyorsun yoksa ? Yada işi gücü evladını bıraktı sana mı daldı sanıyorsun ? Sadece agresifleşmeden söyle, karnındaki bebeği senden çok kim sevebilir ? Annesi senin kaynanan oldu diye, oğlu evlendi diye bostan korkuluğu olmadı.
Talihsiz bir olay olmuş ama anne yüreği bunu dinler mi ? Dinler mi annesin söyle ?
Sende de amma kin varmış, olayların üzerinden zaman geçince soğutacağına kendi haklı görüp körüklemişsinde körüklemişsin, yazık.
Senin çocuğunsa onların torunu, sen gitmesende eşin çocuğunu onlara götürecek hazırlıklı ol bence.
yazdığınız şey aynen şöyle ...sen eşine üzülürken annesi ASLAN GİBİ EVLADINNA YANIYOR sizin için eş bu kadar basitmi ..ayrıca ben annesinin benden daha çok veya az üzüldüyünü falan söylemiyorum konumuz bu deyil oyüzden iyice okuyup anlayıp yorum yapın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?