- Konu Sahibi diLLi_dxuxdxuxK
çok güzel bir paylaşım olmuş kesinlikle katılıyorum dilli düdük sana insanın algılamasına bağlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meleğim 16 aynen anlattığın gibi okuyup duruyorum herşeyi ama ben spiral taktırırken bile delirmiştim ay uy diye diye.demir bir alet takılıyor ve biraz açıyorlar içini ay felaket bişi sanki içini zorluyorlar gibi. yani normal doğum ve çıkış esnası onun binlerce katı gibi olacak diye korkuyorum.sen çıkışını anlamıyoruz demişsin cidden öyle mi hanımlar ya?o an ki açılmamı acıyı veren nedir yani?
meleğim 16 aynen anlattığın gibi okuyup duruyorum herşeyi ama ben spiral taktırırken bile delirmiştim ay uy diye diye.demir bir alet takılıyor ve biraz açıyorlar içini ay felaket bişi sanki içini zorluyorlar gibi. yani normal doğum ve çıkış esnası onun binlerce katı gibi olacak diye korkuyorum.sen çıkışını anlamıyoruz demişsin cidden öyle mi hanımlar ya?o an ki açılmamı acıyı veren nedir yani?
arkadaşlar gerçekten yazdıklarınızı okuyunca bende cesaretlendim. böyle şeyler psikolojik olarak insana iyi geliyor. teşekkür ediyorum. bende 5,5 aylık hamileyim ve çok korkuyorum. iğne vurunmaya bile ağlayan bir insanım. ama inşallah hayırlısıyla normal doğum yapmayı istiyorum. tabi doktorların kolayına geliyor sezaryan genelde yok kordon dolandı, yok kalp atışı zayıf diye hemen sezeryana alıyorlar .sanki önceleri sezeryan varmış.
DOGUMUN NASIL OLACAGINI ANNENiN DOGUMU NASIL ALGILADIGI BELIRLIYOR...
BiLiNCiMiZ,BEYNIMIZ DOGUMU NASIL ALGILARSA BÜTÜN KASLARIMIZA ÖYLE KOMUTLAR GÖNDERIYOR...DOLAYISIYLA DOGUM O YÜNDE GERCEKLESIYOR....
saçmalık!
bende kendımı böyle sartladım ama az kalsın hastaneden cenazem cıkıyodu okadar zor dogum yaptım:1closedeyes:
ama yıne normal dogumdan yanayım hemen ayaga kalktım cunku..........