- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi krizantem_0
-
:) isterik...yani eşin deseki istemiyorum seni evimde
ağzına geleni sayıp evlatlıktan redetmeye kadar giden kv tipi :)
biraz beni rahatlattın teşekkür ederim eşimde acındırdığını düşünüyo ama ben çok vicdan yapıyorum zaten dediğin gibi onun da amacı bu.ve kaynımın gitme ihtimali orataya çıktığından beri yani 6-7 aydır ne zaman yüz versem böle yakınloaşsam ağzını açıyo ben korkuyom başka konu yok sanki.işte yok o kayınvalidesine çok hürmet göstermiş o yüzden allah ona yokluk göstermemiş herkes böle olduğunu düşünüyomuş.yok evde yalnızkalınca üç harfliler basıyomuş hatta yattığpı odanın üstüne iki kapı kapatınca bile geliolarmış çok korkuyomu.yani anlayacağın gelecek ortamıza yatacak bi de heralde..ben bu üç harfli oplayına inanıyorum korktuğuna da inanıyorum ama eşim acıtasyon diyo annemin huyu bu diyo sever acındırmayı diyoo daa ..konuşalım diyosun cnm ama sık sık gitsek nolacak problem zaten gece uyumak..ben diyorum ki geceye doğru gider alırız her gece evinden biz de yatar sabah erken gidiyo işe zaten akşam çıkınca da evine gitsin diyorum gece alır getiririz bu çok saçma bi fikir mi?olamaz mı yani?ayrıca rahatsız etmeme gibi bi düşüncesi olsa 9 aydır zaten bunlar yeni, evli deyip rahat bırakırdı onu da zehir etti zaten..
Canım o her gün evine götürme işi olmaz bir süre sonra bunun sonu yine size yerleşmeye varır emin ol..Ve bu kadın 9 da uykum geldi hadi beni alın evimden dermaksat gıcıklık değilmi...Tek yol var konuşmak acık acık eşin yapamazsa bu kadınla yaşayıp sinir olacaksın, yada yaşamayacaksın doğal olarak bi kavga patlak verecek..gidecek
ayy ne kadar güzel açıkca sölemişsin yaaa valla en güzeli ama benyapamıyorum arkadaşım ya söleyemi,yorum kırılacak falan die..
haklısın o işten çıkıp bile gelir uykum geldi diye saat beşteaman ne bilim işte aklıma bişey gelmiyo ki
ya bu işin sonunu şimdiden görüyorum ben:biz birlikte yaşamaya başlayacaz ve ben hiç duygulrınıun saklayamayan bi insanım.birinci gün somurtcam neyse dicem ikinci gün ağlıcam içime atcam sonra üçüğncü gün açcam agzımı yumcam gözümü ne geliyosa artık.sonra kv ağlayacak eşime anlatacak sonra diğer üç çocuğunu arayacak olur olmaz anlatacak dicekki ben bişey yapmadım tabi 9aydır yaptıkalrı sayılmıyor neyse hepsini bana düşman edecek sonra bu sinir harbi ve ben, gıcık etmek hoşuna giderse ki gidiyo böle birbirimizi yicez haa bi de oğlumun huzuru kaçıyo diye düşünüp bi annelik yaparsa ki zor gidecek....yani her halükarda sonuçta ben bütün akraba konu komşu gözünde kötü gelin bi kv sine bakamadı olacağım..çok umrumda deği ama klmin ne düşündüğü yinede sürekli görüşmek sorunda olduğum insanlar,huzursuzolacam her görüştüğümüzde
madem kayın biraderin çok ısrar ediyo gel diye
eşin arasın ona söylesin..
anne onlar evli.. ev ev üstün e olmaz gidersen iki tarafında huzuru bozulur filan desin
Canım herkes kimin ne mal olduğunu bilir kaba tabirle, o anlatırsa sende eteğindeki taşları dökersin, herkes bi yana yuvandan ve senin ruh sağlığından öte bir şey yok
tamam dökerim,güzel diyosun iyi bilir de arkadaşım el kızıyım ben ya el kızına çamur atmak kolay olur ...
Canım kimse kötü yenge olmak istemez ama millet de tek taraflı yorum yaparsa çok da lazım değiller sana demekki
galiba en güzeli açıkca konuşmak böle tavır yapmakla olmuyor heralde ama konuşamıyoruz işte ya konuşamıyoruz...hala allah bi kapı açacak die bekliyorum ya uyanmak istiyorum bu kabustan
Herşeyin hayırlısı olsun, kaynın neden gidiyor peki
üniversite belası
Hımm keşke orda bekar evi tutsa annesini de alıp götürse
evet burdan çıkarılacak tek sonuç bu...bnm kaynımla aram çok iyiydi bu tercihler açıklandıktan sonra bayağı bozuldu pişman oldu o da zaten memleketinde okumadığına..neyse şimdi eşimin başka şehire atanabilmesi için uğraşıyoruz..öle bişey olursa kv belasından da kurtulurum.tek ümidim o...başka türlü kurtulamıcam..artık kaynana diyaloglarım konusunun müdavimi olurum heralde ben de bol bol malzeme olurAnladım bak demekki kaçılacak kadın
evet burdan çıkarılacak tek sonuç bu...bnm kaynımla aram çok iyiydi bu tercihler açıklandıktan sonra bayağı bozuldu pişman oldu o da zaten memleketinde okumadığına..neyse şimdi eşimin başka şehire atanabilmesi için uğraşıyoruz..öle bişey olursa kv belasından da kurtulurum.tek ümidim o...başka türlü kurtulamıcam..artık kaynana diyaloglarım konusunun müdavimi olurum heralde ben de bol bol malzeme olur
Eşin ne iş yapıyor ki
eşim jeoloji mühendisi şuanda memleketinde bi tanıdıkla büro işletiyolar jeoloji üzerine işte kpss ye falan girdi atama bekliyozz..olursa die ümit ediyorum
İnş. hayırlı bir yer olur canımSorun kökten hallolur, tutturmasın seninki ben sizle gidicem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?