çok korkuyorum..bana yardımcı olun lütfenn

geceleri uykun kaçıyodur şimdi seninn
yazık yaa vallaa bu kv ler neden böyle inatcı
benim kv m cok cekmiş kendi kaynanasından
o yüzden hiç sesi cıkmaz
bişey sorarsın ben bilmem derr
yaa söyle bişey diyince de
aklınız var fikriniz var beni karıştırmayın der
bişey söylerim hoşunuza gitmez sorun olur der
kaynana görmüşün hali başka oluyo demekki

senin iki yolun var canım yazdıklarının hepsini okudumm
ya eşine tam anlamıyla ben istemiyorum bizimle yaşaması diceksin
oda istemiyosa tavrını koyucak
yada 3 hafta sora gelip size yerleşicek
ondan sonra olacakları da ben bilemem
ama muhakkak burdan okuruz...
Allah yardımcın olsun cok zor bi durum

sabah 4e kadar bunu konuşup duruyoz eşimle biz kapatıyoz konuyu kv her görüştüğümüzde yeni yeni abuk subukluklar yapınca konuşmak durumunda kalıyoruz..bişey de diyemiyom patlıyom daha eve gelince saatlerce bu konuyu konuşuyoruz..
bnm kvm de çoooo çekmiş kaynanasından.sofrada yemek yedirmiyomuş yani o derece ama işte o kadar olmasa da kendisi de y apıyo yani tabi ona sorsan ole kav bulamam.hiç karışmaz.hatta meşhur sözüdür:ben aklın yolunu açıyorum iradeyi özgür bırakıyorum..ama öle psikolojik baskı yapar ki kendi ağzınla tamam dersin sonra bu da özgür irade olur..böle bi kadın işte ama aynı evde oolmak farklı yüz göz oluruz o zmaan ben de alttan alamam..yaptığının adı anlayışsızlıktan başka bişe değil..ya işte şu başka şehre bi atamamız olur die ümitliyim.yoksa ben gelme diyemicem o da zorla yerleşecek bize birbirimize gircez..sonuç:bir tane daha kaynananın içine ettiği mutsuz bir türk ailesi ve ruh sağlığı günden güne bozulan zavallı bir gelin daha...hayırlı uğurlu olsun..kv de kına yakar o zaman

bu arada arkadaşlar hepinizden allah razı olsun sizinle bunu konuşmak çok iyi geliyor.kendimi rahatlamış hissediyorum..fikirleriniz ve yorumlarınız benim için gerçekten çok değerli...duanızda beni unutmayın lütfenn

konunu arayıp buldum,yorum yapayım

ev ev üstüne olmaz.bunu gelini düşünerek değil kendi rahatımı düşünerek yazıyorum.gelinin suratını çekemem ben

ama kadının memleketten gitmek istememesini de anlıyorum.hem çalışıyormuş,hem de çevresi oradadır.

bu işi çözecek olan sen değil,eşindir.eşinin kardeşleri ile toplanıp anneleriyle konuşmaları gerekir

ilk başta ben de memeleketten gitmek istememesi yüzünden kendimi avutuyordum yapcak bişe yok falan die ama şimdide giderim ben durdan aslında hiç sorun değil ama oğlum burdayken nie gidecekmişim demeye başladı bu da beni rahatsız ediyo sürekli böle söleyip duruyo...dediğiniz gibi yani gelinle yaşayınca bi surat meselesi oluyo.ve tek çocuk olsa kaderim der razı olurum ama hal böleyken istemiyorum ve vicdan azabı da çekiyorum istemediğim içinn..eşim de konuşamam diyo kvm ben size baktım siz beni istemiyosunuz tavırları yapar beddua eder falan die korkuyozz..anlasa zaten size gelcem die tutturmazdı heralde bu ardaa teeşekkür ederim yorumunuza

Son düzenleme:

ben burada hatayı eşinde buluyorum.annesinin arkasından konuşuyor,kendisine bir şey demiyor.kırmadan,güzelce konuşulabilir bana göre

ben burada hatayı eşinde buluyorum.annesinin arkasından konuşuyor,kendisine bir şey demiyor.kırmadan,güzelce konuşulabilir bana göre

ben de güzelce onuşmasını söylüyorum ama annesinin bunu anlamak İSTEMEYECEĞİNİ hatta diğer kardeşleri arayıp ağlayıp sızlayıp bizi düş düşam edeceğini söylüyo tabi en başta da ben günah keçisi..ya bi de şöyle bişey var yani eşim arkasından öle deyip yüzüne anne gel bizde kalcaksın tabi nedemek falan demiyo ki..gel bizde kal demiyor yani..bunu zaten anlaamsı lazım değil mi?açık açık sölemek mi lazım illa

yatmadan yatmaya alırsınız sonra devamlı kalmaya başlar bu çözüm değil. huzurunuzu bozar mutlaka gelmemesi için eşin konuşmalı bence. yalnız kalmaya yavaş yavaş alıştırabilirsiniz belki. siz onda kalın geceleri bir süre sonra bahaneler bulup gece kalmayı bırakırsınız. sakın izin verme evinize yerleşmesine.

Son düzenleme:

eşim de sonra devamlı kalmaya başlar diyo ama napayım ki daha aylardır gel bizde kal dedirttirmeye çalışıyo bana da eşime de hiç demedim ayrıca kaynımın gidişi kesinleştiğinden bari acayip mesafe koydum aynı odada bile durmamaya çalışıyorum surat yapıom konuşmuyom.eşimde sadeece bi kere yarım ağız söledi mecburen..yani napayım ki bize gelmesin diye tam olarak ne yapmam lazım yani..istemediğimizin %100 farkında

Valla benim babam vefat etti ben evlendiğim zamanda annem tek kalacak ama ben annemden daha cok düsünüyorum tek sıkılacak falan diye ama annem düsünceli olduğu icin asla kızı ve damadınla yasamak istemiyor,herkesin evi ayrı olması gerekiyor. Kv pek düsünceli değilmis o yüzden anladığım kadarıyla bunu esinle konusup cözmen gerekiyor ama sözcüklerine ve cümlelerine cok dikkat etmen lazım.

ya eşim de istemiyor zaten eşimle konuşacağım bişe yok o da bnm gibi düşünüyor..tek sorun kv anlamıyorrr..annenen de maşallah gerçekten allah razı olsun fedakar bi kadınmışş

Son düzenleme:
şimdi arkadaşlar kaynım burdan gidince kvm toplanmaya başlayacak ya size gelcem,ben korkuyom evde die..ben desemki :anne yok sen toplanma her gece oğlun gelir seninle kalır,ben yalnız yatmaktan korkmuyorum..ben birlik yaşayamam.böle yapsak daha iyiolur,yoksas kötü oluruz.
desem..çok saçma bi fikir mi bu sizce..belki zamanla böle yürümeyeceğini anlayıp gitmeye kartar verir..
NE DERSİZİNİZZ

ya eşim de istemiyor zaten eşimle konuşacağım bişe yok o da bnm gibi düşünüyor..tek sorun kv anlamıyorrr..annenen de maşallah gerçekten allah razı olsun fedakar bi kadınmışş

O zaman senin kv'den korkudan değil yuvanı bozmaya geliyor gibi cünkü oğluda istemiyor hala yüzsüzlük yapıp geliyorsa bunun icinde art niyet ararım ben , esin annesinle konussun sert bir sekilde ne bileyim aslında kadının gercekten derdi korku olsa üzülücem ama derdi o olmadığı kesin.

ya ben de o yüzden vicdan yapıyorum ama eşim acıtasyon yapıyo diyo bilmiyoruım..kendi oğlu diyo bunu yani. ama bizim istemediğimiz ortada,başka alternatifi de var diğer oğlunun yanına gidebiliri.hala benim tepeme binmeye çalışıyo..peki üstte yazdığım fikire ne dersinn?saçma mı olur

Yok canım olmaz bence öylede cünkü hep ayrı yatacaksınız ya da sen olmadığın zamanlar o oğlunun aklına girmeye calısıcaktır karı koca ayrı gibi olmaz bu görenlerde dicek hep adam gidiyor gece karısınla kalmıyor diye bence hic uygun olmaz.Ya 1 gün sizde kalsın istenmediğini görsün belki o zaman gider yada 3'nüz oturup konusucaksınız

ya işte diyorum ki belki aklı başına gelir.karı kocva bnm yüzümden ayrılıyor falan diye vicdan yapıp gider belki..bize gelip istenmediğini anlayıp gitceni sanmam çünkü zaten şuanda istenmediğini biliyor ama hala gelcem diyoo...bi de kv oğlunun aklına giremez çünkkü eşim çok gerçekçi ve objjektiftir.mesela ben de onun aklına annesi konusunda giremem.öle bişey olmayacağı gibi eşim annesinden soğur çünkü karısından ayırıyorr

Son düzenleme:

valla bilemedim bende simdi ne yapılması gerek ama dediğin gibi yaparsan aklı basına gelmez bence aksine hosuna gider sizi ayrırıyor diye ya siz baska yerede tasınamazsınız sonucta memleketten uzağa sizinde bir düzeniniz var olmadı yakın bir yere ev alın onu tasıyın en azından günde 1-2 kere uğrarsın sonra alarm falan takarsanız birsey olmaz gibime geliyor.

Son düzenleme:

bnm kv zaten çalışıyo cnm akşam 6 ya kadar yok problemimiz gece yalnız uyumaktan korkması.bi kere eve girerse daha çıkaramayız die böle bişey yapsak mı diyorum..eve alınca daha gönderilmez..ama ayrı gayrı yattığımız için belki vicdan yapıp gider..yani ben zaten onla aynı evde olömaktansa eşimin gece gidip onla uyumasını tercih ederimm..bölece bize gelme olayını tamamen atar kafasındfançdüzden istemiyorm deyince de yuh aha gelmez heralde..
bi de bizim atanma gibi bi ihtimalimiz var eşim kpss ye girdi onu bekliyozz.böle bişe olursa bizimle gelmesinin yolunu da kapatmış olurum diyorumm

Son düzenleme:

İste atanma olursa tek cözüm o olur canım insallah da olur , kv'den de gercekten korku hissetmediğim icin vicdan yapacağınıda zannetmiyorum acıkcası , sonuclara kadar bekle bakalım insallah hayırlısı olur :)

İste atanma olursa tek cözüm o olur canım insallah da olur , kv'den de gercekten korku hissetmediğim icin vicdan yapacağınıda zannetmiyorum acıkcası , sonuclara kadar bekle bakalım insallah hayırlısı olur :)

ya işte şöle bi durum var giderseniz ben de sizle gelirim diyoo bide..ay çıldırcam..diyorum ki bölece bizimle gelme fikriinin de önünü kesmiş olurum diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…