Bence bu endiselere sahip olmaniz bile iyi bir anne olacagınızı gösteriyor :)
Ikinizin ailesini de biliyorum ve bence siz o aileler sayesinde nasil bir anne-baba olmayacağınızı öğrendiniz :)
Daha basit bir endiseden bahsedebilirim size. Arkadaşım hamileyken sürekli "ya dogduktan sonra aciktigini anlamazsam bebegimin, ya cani yandığını farkedemezsem, ya bir gece uyanir da onu duyamazsam" derdi. Ama anne olduktan sonra hic de korktugu gibi olmadığını, bebeginin bir aglamasndan ne istedigini hissettigini söylüyordu.
Bence bebekle beraber evinize nese de gelecek :) eğer esinizde de bu korku varsa oturup dertlesebilirsiniz, bi yol plani yapabilirsiniz
inanır mısınız durup durup bunları düşünüyorum. uykum çok ağır. bazen yorgunluktan elim kolum kalkmıyor. ya duyamazsam ya yapamazsam diye içim içimi kemiriyor. ailemi hatırlamanız beni daha iyi anlamanıza olanak sağladı. onları düşündükçe daha da fena oluyorum. ya dibine düşen armut olursam diye...
eşim sürekli düşünme yap Allah kolaylık verecek diyor. ne bileyim...
inanır mısınız durup durup bunları düşünüyorum. uykum çok ağır. bazen yorgunluktan elim kolum kalkmıyor. ya duyamazsam ya yapamazsam diye içim içimi kemiriyor. ailemi hatırlamanız beni daha iyi anlamanıza olanak sağladı. onları düşündükçe daha da fena oluyorum. ya dibine düşen armut olursam diye...
eşim sürekli düşünme yap Allah kolaylık verecek diyor. ne bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?