- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.178
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Saolun sorunlarimiz var .hiç bilmesinler demiyorum ama benim fikrim eve getirince duysunlar .ama annemde diyor ameliyat sonuçta tek torunları öyle şey olmaz diyorKonuları tam olarak bilmiyorum ama sizin aileniz kadar onların da hakkı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta evlat, can. Oğlunuza çok geçmiş olsun.
İşte bende öyle diyorum ama demekle kaliyorumEvet ayrıymışsınız.O zaman esiniz gelsin.Kv kp Ne alaka bir mecburiyette kalmamış zaten
İnşallah canımİnşallah gelmezler.
O bilsinde annesi babası bilsin istemiyorumÇok geçmiş olsun
O da babası bilmesi gerekiyor sanki
Şimdi şöyle düşünelim, eve geldiğiniz zamanda mutlaka insan torununu ya da çocuğunu görmek ister. Hastaneden sonra sizin eve gelip görmek istemeleri daha kötü diye düşünüyorum. En azından hastanede bir görsünler. Gerekirse dışarıda beklersiniz muhattap olmak istemiyorsanız. Sonradan duymaları kötü olur, annenizin hakkı varSaolun sorunlarimiz var .hiç bilmesinler demiyorum ama benim fikrim eve getirince duysunlar .ama annemde diyor ameliyat sonuçta tek torunları öyle şey olmaz diyor
Yok ben evlisiniz aileler kavgali sanmıştım. Ailenizle gidip gitmemek size kalmış siz sadece babaya haber edin o da ailesini çağırır mi kendisi bilirTek başıma mi gidicem .ben baba evindeuim 3 aydır
Bosanamadik daha .kendisi bir ruh hastası bırakmıyor.bende alıştıra alıştıra bıraktırma ya çalışıyorumEşten boşandınız diye biliyorum bu durumda onlar artık kayınvalide ve kayınpederiniz değil çocuğunuzu göstermek zorunda değilsiniz
Ama bana sorarsan cagirmalisin neolursa olsun o torunlari canlari kanlari konusmazsan yine konusmaOooo bacı anlatsak roman olur.
Sanırım annem kendimide yirtsam kabul etmicek bunu gibi görünüyorŞimdi şöyle düşünelim, eve geldiğiniz zamanda mutlaka insan torununu ya da çocuğunu görmek ister. Hastaneden sonra sizin eve gelip görmek istemeleri daha kötü diye düşünüyorum. En azından hastanede bir görsünler. Gerekirse dışarıda beklersiniz muhattap olmak istemiyorsanız. Sonradan duymaları kötü olur, annenizin hakkı var
Sanırım öyle görünüyor :/Ama bana sorarsan cagirmalisin neolursa olsun o torunlari canlari kanlari konusmazsan yine konusma
BosanamadikkiBabaya haber vermek zorunda degilsiniz. Velayet sizde. Ameliyat olurken babanin imzasi bile gecerli olmuyor.
O zaman babanin haberi olmali. Digerlerine gerek yok.Bosanamadikki
Size takıntılı resmen adam. Acaba sizden önce hayatında kimse olmamış mı onlar nasıl kurtarmış kendiniBosanamadik daha .kendisi bir ruh hastası bırakmıyor.bende alıştıra alıştıra bıraktırma ya çalışıyorum
Bende öyle diyorum ama dur bakalım annem çok kızıyor bu konuyaO zaman babanin haberi olmali. Digerlerine gerek yok.
haber vermeye değecek bir ameliyat gerçekten değil, küçük bir operasyonGeldik çattık ameliyat gününe. 2 buçuk yaşında oğlumun ameliyatı var inmeyen testis .doktor salı günü getirin dedi .önemli bi ameliyat değilmiş ama yinede korkuyorum işte .kv kp eş te gelicekler hiçbirini görmek istemiyorum .zaten gerginim onları goruncede gerginliğim iyice tavan yapicak . Ben diyorum ki aileme kv kp haberi olmasın nezamn biz ameliyat yaptık eve geldik ozaman haber verilsin diyorum ailem olmaz diyor.ben napicam kizlar.simdiden moralim alt üst oldu. Sizce haber verilmelimi ?
Siz sadece babaya deyim benceO bilsinde annesi babası bilsin istemiyorum
Yok olmamış kardesleride söylüyordu ilk benimle sevgili oldu sonra evlendik isteSize takıntılı resmen adam. Acaba sizden önce hayatında kimse olmamış mı onlar nasıl kurtarmış kendini
Sanırım annem kendimide yirtsam kabul etmicek bunu gibi görünüyorinşallah düşüp bayılma zaten panik biriyim evladımin derdine dusmusken bide bunlarla uğraşmam umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?