Çok korkuyorum

Konuları tam olarak bilmiyorum ama sizin aileniz kadar onların da hakkı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta evlat, can. Oğlunuza çok geçmiş olsun.
Saolun sorunlarimiz var .hiç bilmesinler demiyorum ama benim fikrim eve getirince duysunlar .ama annemde diyor ameliyat sonuçta tek torunları öyle şey olmaz diyor

Saolun sorunlarimiz var .hiç bilmesinler demiyorum ama benim fikrim eve getirince duysunlar .ama annemde diyor ameliyat sonuçta tek torunları öyle şey olmaz diyor
Şimdi şöyle düşünelim, eve geldiğiniz zamanda mutlaka insan torununu ya da çocuğunu görmek ister. Hastaneden sonra sizin eve gelip görmek istemeleri daha kötü diye düşünüyorum. En azından hastanede bir görsünler. Gerekirse dışarıda beklersiniz muhattap olmak istemiyorsanız. Sonradan duymaları kötü olur, annenizin hakkı var

Sanırım annem kendimide yirtsam kabul etmicek bunu gibi görünüyor inşallah düşüp bayılma zaten panik biriyim evladımin derdine dusmusken bide bunlarla uğraşmam umarim

haber vermeye değecek bir ameliyat gerçekten değil, küçük bir operasyon

Sanırım annem kendimide yirtsam kabul etmicek bunu gibi görünüyor inşallah düşüp bayılma zaten panik biriyim evladımin derdine dusmusken bide bunlarla uğraşmam umarim

Öyle düşünmeyin, küçük bir operasyonmuş. Güçlü durun. Allah daha büyük acılar yaşatmasın, göstermesin size oğlunuzla ilgili. Görmek istemediğinizde çıkın gidin, duymayın. Boşanamamışsınız daha ama artık bir bağınız yok. Yaralamalarına izin vermeyin. Sizin derdiniz o an size yeter zaten. Gelsinler, görsünler, gitsinler. Başka hiç bir şeye gerek yok

e babası bilsin kv kp gelmesin torunlarını bu kadar düşünüyorlarsa analarına eziyet etmeyeceklerdi ,ama kuzum annen illa gelsin derse ağlayıp zırlamasınlar seni rahatsız etmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…