Çok korkuyorum

Babaya haber verecekseniz kayınpederi de çağırın bence. Sizin kocanız dengesizdi bayağı. Ameliyat esnasında siz de gergin olursunuz tatsızlık çıkabilir. Kayınpeder oğlunu frenler belki.

Babaya haber verecekseniz kayınpederi de çağırın bence. Sizin kocanız dengesizdi bayağı. Ameliyat esnasında siz de gergin olursunuz tatsızlık çıkabilir. Kayınpeder oğlunu frenler belki.
Kp biraz daha insan severdim aslında kendisini ama oda bana yanlış yaptı .ilk günler halimi hayrını sorardı ben artık tamamen aramayı kesince oda kesti .yani ben aramasam neysede bizim aramız iyidi kp le o niye kendini geri çekti .zaten oğlunu hep kp şikayet ederdim kızardı ona

e babası bilsin kv kp gelmesin torunlarını bu kadar düşünüyorlarsa analarına eziyet etmeyeceklerdi ,ama kuzum annen illa gelsin derse ağlayıp zırlamasınlar seni rahatsız etmesinler
Valla canım ben illaki yapicak bunu kv ben tanıyorum onu .dersin oğlumun annesi o .öyle davranıyor..oğlum da oglum diyip aglicak iyice canımı sıkicak . kendi oğullarına sahip çıkmadı benimkine çıkmaya çalışıyor böyle davranip

Çocuk babasında olsaydı şayet küçükte olsa bişey geçirse sana geçirdikten sonra söyleseler hoşuna gider miydi? Eğer torunlarını eşin de çocuğunu düşünüyorsa üzerine titriyorlarsa çocuğun haber ver sizin probleminiz sizin aranızda. Çocuk küçükte olsa her zaman ayrı da olsanız bilmeli ki tüm ailesi yanında bu ayrılık sadece sizin anlaşmazlığınız. He diyorsan ki çocuğu önemsedikleri pek söylenemez söyleme o halde.

Yakınımın oğlu yeni oldu o ameliyatı. Dediğine göre korktuğu gibi geçmemiş, hatta ameliyatın ikinci günü bebe ayaktaydı geziyordu. İnşallah hemencecik iyileşir. Eş ve ailesi de gelirlerse yoklarmış gibi davranmaya çalışın, oğlunuza odaklanınca zaten çokta önemleri kalmayacaktır.

Bence bilsinler gelmezlerse kendi ayiplari je sorumsuzluklari o da baba sonucta araniz bozuk ama sonucta cocugu

Normal de çağır derdim ama, şu aşamada torunlarını arayıp nasıl olduğunu soruyorlar m
mı, bir ihtiyacı var mı diye ilgileniyorlar mı? Cevabı evetse haber verin.

Ya benim oglum da olacak o ameliyati. Henuz 10 aylik. 1 yasinda yapariz dedi doktor. Ben e aklima geldikce geriliyorum
Korkma sünnet gibi düşün sünnet olmadıysa aynı ameliyatta sünnetini de yaparlar eğer sen istersen zor ameliyet değil akrabalarımdan ailemden olanlar oldu çabuk iyileşiyor fitik ameliyatı gibi

Geçmiş olsun Allah şifa versin oglunuza

Oncelikle gecmis olsun . Bence bosver onu bunu sen yavruna odaklan. Benimde kizim 2 kez ameliyat oldu sukur ki basit ameliyatlardi ama ilk ameliyatinda 4 yasindaydi esimle birbirimize sarilip aglamistik. Diyecegim evlat cok baska bir sey ama uzulme gelip geciyor guclu olup atlatmaya bak bu durumu. Rabbim sifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…