- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.178
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Umarim öyledir öyle endilseliyimki.ben normalde panik biriyim zaten buda tadı tuzu oldihaber vermeye değecek bir ameliyat gerçekten değil, küçük bir operasyon
Ya valla artik bir biraksinlar da karismasin su anneler ya. Cocuk bahanesine yeniden biraraya gelmeye calisiyor fakan diyeni bile gordum ben.Bende öyle diyorum ama dur bakalım annem çok kızıyor bu konuya
Oo annem bisiye burnunu sokmasa olurmu hiçYa valla artik bir biraksinlar da karismasin su anneler ya. Cocuk bahanesine yeniden biraraya gelmeye calisiyor fakan diyeni bile gordum ben.
Ben vermiyorum zaten .ben diyorumki babaya haber verince ailesine hastaneye gelmemelerini söylesin onu diyorumSiz neden haber veresiniz ki?
Baba zaten haber verir.
İlla ki gelirler yani.
Kp biraz daha insan severdim aslında kendisini ama oda bana yanlış yaptı .ilk günler halimi hayrını sorardı ben artık tamamen aramayı kesince oda kesti .yani ben aramasam neysede bizim aramız iyidi kp le o niye kendini geri çekti .zaten oğlunu hep kp şikayet ederdim kızardı onaBabaya haber verecekseniz kayınpederi de çağırın bence. Sizin kocanız dengesizdi bayağı. Ameliyat esnasında siz de gergin olursunuz tatsızlık çıkabilir. Kayınpeder oğlunu frenler belki.
Valla canım ben illaki yapicak bunu kv ben tanıyorum onu .dersin oğlumun annesi o .öyle davranıyor..oğlum da oglum diyip aglicak iyice canımı sıkicak . kendi oğullarına sahip çıkmadı benimkine çıkmaya çalışıyor böyle davranipe babası bilsin kv kp gelmesin torunlarını bu kadar düşünüyorlarsa analarına eziyet etmeyeceklerdi ,ama kuzum annen illa gelsin derse ağlayıp zırlamasınlar seni rahatsız etmesinler
Çocuk babasında olsaydı şayet küçükte olsa bişey geçirse sana geçirdikten sonra söyleseler hoşuna gider miydi? Eğer torunlarını eşin de çocuğunu düşünüyorsa üzerine titriyorlarsa çocuğun haber ver sizin probleminiz sizin aranızda. Çocuk küçükte olsa her zaman ayrı da olsanız bilmeli ki tüm ailesi yanında bu ayrılık sadece sizin anlaşmazlığınız. He diyorsan ki çocuğu önemsedikleri pek söylenemez söyleme o halde.Geldik çattık ameliyat gününe. 2 buçuk yaşında oğlumun ameliyatı var inmeyen testis .doktor salı günü getirin dedi .önemli bi ameliyat değilmiş ama yinede korkuyorum işte .kv kp eş te gelicekler hiçbirini görmek istemiyorum .zaten gerginim onları goruncede gerginliğim iyice tavan yapicak . Ben diyorum ki aileme kv kp haberi olmasın nezamn biz ameliyat yaptık eve geldik ozaman haber verilsin diyorum ailem olmaz diyor.ben napicam kizlar.simdiden moralim alt üst oldu. Sizce haber verilmelimi ?
Bence bilsinler gelmezlerse kendi ayiplari je sorumsuzluklari o da baba sonucta araniz bozuk ama sonucta cocuguGeldik çattık ameliyat gününe. 2 buçuk yaşında oğlumun ameliyatı var inmeyen testis .doktor salı günü getirin dedi .önemli bi ameliyat değilmiş ama yinede korkuyorum işte .kv kp eş te gelicekler hiçbirini görmek istemiyorum .zaten gerginim onları goruncede gerginliğim iyice tavan yapicak . Ben diyorum ki aileme kv kp haberi olmasın nezamn biz ameliyat yaptık eve geldik ozaman haber verilsin diyorum ailem olmaz diyor.ben napicam kizlar.simdiden moralim alt üst oldu. Sizce haber verilmelimi ?
Babaya söyle sadece kimseyi istemiyorum zaten hastane riskli ortam beni germeyin de umarım anlayışla karşılar oda eve çıkınca görürler abartmaya gerek yok zaten karpuz babasina üzerine bastira bastıra söyleO bilsinde annesi babası bilsin istemiyorum
Korkma sünnet gibi düşün sünnet olmadıysa aynı ameliyatta sünnetini de yaparlar eğer sen istersen zor ameliyet değil akrabalarımdan ailemden olanlar oldu çabuk iyileşiyor fitik ameliyatı gibiYa benim oglum da olacak o ameliyati. Henuz 10 aylik. 1 yasinda yapariz dedi doktor. Ben e aklima geldikce geriliyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin oglunuzaGeldik çattık ameliyat gününe. 2 buçuk yaşında oğlumun ameliyatı var inmeyen testis .doktor salı günü getirin dedi .önemli bi ameliyat değilmiş ama yinede korkuyorum işte .kv kp eş te gelicekler hiçbirini görmek istemiyorum .zaten gerginim onları goruncede gerginliğim iyice tavan yapicak . Ben diyorum ki aileme kv kp haberi olmasın nezamn biz ameliyat yaptık eve geldik ozaman haber verilsin diyorum ailem olmaz diyor.ben napicam kizlar.simdiden moralim alt üst oldu. Sizce haber verilmelimi ?
Daha kaybedecek ne var ki...Suratınızı görünce kalbim carpio gelmeyin bi zahmet dee.Zaten is bitmiş.Esiniz gelsin tabi cocuguİşte bende öyle diyorum ama demekle kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?