- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.169
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Babası çocuğa düşkün Allah var .çocukta babaya .ama işte o nalet maddesini .5.6 ay dayanabildi sonra yine içmeye başladı herneyse .kp kv gelince bı sevmeye varlar onun dışında yokÇocuk babasında olsaydı şayet küçükte olsa bişey geçirse sana geçirdikten sonra söyleseler hoşuna gider miydi? Eğer torunlarını eşin de çocuğunu düşünüyorsa üzerine titriyorlarsa çocuğun haber ver sizin probleminiz sizin aranızda. Çocuk küçükte olsa her zaman ayrı da olsanız bilmeli ki tüm ailesi yanında bu ayrılık sadece sizin anlaşmazlığınız. He diyorsan ki çocuğu önemsedikleri pek söylenemez söyleme o halde.
Soylucem bunu ben sabahtandir düşünmekten bı hal oldum gelmesinler . iyice beni gericekler .nezamn hastaneden ciktik ister gelsinler görmeye ister gelmesinler kendileri bilirBabaya söyle sadece kimseyi istemiyorum zaten hastane riskli ortam beni germeyin de umarım anlayışla karşılar oda eve çıkınca görürler abartmaya gerek yok zaten karpuz babasina üzerine bastira bastıra söyle
Konusucam onunla zaten sürekli soruyordu doktor dan daha haber yokmu diye .bana haber ver diyip başımın etini yemişti .ona söylemesem zaten beni bu sefer maf eder ona soylucemde o ailesine desin işte gelmeyin diyeDaha kaybedecek ne var ki...Suratınızı görünce kalbim carpio gelmeyin bi zahmet dee.Zaten is bitmiş.Esiniz gelsin tabi cocugu
Amin tşk ederimOncelikle gecmis olsun . Bence bosver onu bunu sen yavruna odaklan. Benimde kizim 2 kez ameliyat oldu sukur ki basit ameliyatlardi ama ilk ameliyatinda 4 yasindaydi esimle birbirimize sarilip aglamistik. Diyecegim evlat cok baska bir sey ama uzulme gelip geciyor guclu olup atlatmaya bak bu durumu. Rabbim sifa versin insallah
İnşallah ya .sünnet ye olmadı Dr ikisini beraber yapicakmis öyle dediKorkma sünnet gibi düşün sünnet olmadıysa aynı ameliyatta sünnetini de yaparlar eğer sen istersen zor ameliyet değil akrabalarımdan ailemden olanlar oldu çabuk iyileşiyor fitik ameliyatı gibi
Amin tsklerGeçmiş olsun Allah şifa versin oglunuza
Aramiyorlar ama görümce arada alıp evlerine götürüyordu 1.2 saatligineNormal de çağır derdim ama, şu aşamada torunlarını arayıp nasıl olduğunu soruyorlar m
mı, bir ihtiyacı var mı diye ilgileniyorlar mı? Cevabı evetse haber verin.
Aa ne kadar tehlikeli bir durum velayeti alan kişi çocuğun kararlarını kendisi de verecek yarın öbür gün Allah korusun bişey olsa karşı taraf napmaz insana gerçekten kanun böyle mi diyor haberim yok ondan şaşırdımBabaya haber vermek zorunda degilsiniz. Velayet sizde ise sayet. Ameliyat olurken babanin imzasi bile gecerli olmuyor velayet annede ise.
Hanimefendi neresi tehlikeli ben anlamadim. Anne cocuguna bir omur tek basina bakiyor zaten. Tek basina okutup buyutuyor da ameliyatta haber vermeyince mi tehlikeli oluyor? Anne karar veremez mi demek istiyorsunuz? Ya da anne ameliyat ettirmeyi beceremez mi? Annenin akli kıt cocugu icin dogru karar veremez mi demek bu. Ne kadar sacma bir dusunce. Cocugun kararlarini kendi verecek ne demek? Ortak velayet alsaydi o zaman. Babalik yapmayan adamlari zorla mi baba yapacaksiniz mesela?Aa ne kadar tehlikeli bir durum velayeti alan kişi çocuğun kararlarını kendisi de verecek yarın öbür gün Allah korusun bişey olsa karşı taraf napmaz insana gerçekten kanun böyle mi diyor haberim yok ondan şaşırdım
Destek olmucaklarini bildiğim için istemiyorum aksine ben evladımin derdine düşmüşüm zaten tedirgin oluyorum daha küçük diye .onlar beni dahada gericek.insan olsalar zaten önce ben derdim gelin diye ama değiller .beni daha çok gericeklerini biliyorimNiye gelmesını ıstemıyosun?Destek olurlar
Yok babalık yapanları kastediyorum örneğin eşimle diyelim ayrıldım velayet onda benden Habersiz ameliyat falan ettirebilir o mu ben tam onu anlayamadım çocuk sonuçta ortak riskli sağlık konuları anne baba birlikte karar vermiyor mu ondan sordumHanimefendi neresi tehlikeli ben anlamadim. Anne cocuguna bir omur tek basina bakiyor zaten. Tek basina okutup buyutuyor da ameliyatta haber vermeyince mi tehlikeli oluyor? Anne karar veremez mi demek istiyorsunuz? Ya da anne ameliyat ettirmeyi beceremez mi? Annenin akli kıt cocugu icin dogru karar veremez mi demek bu. Ne kadar sacma bir dusunce. Cocugun kararlarini kendi verecek ne demek? Ortak velayet alsaydi o zaman. Babalik yapmayan adamlari zorla mi baba yapacaksiniz mesela?
Oglum gecen sene subat tatilinde idi. Apandisit ameliyati olmasi gerekiyordu. Babasi beni aradi. Onayin olmadan ameliyat yapilamiyor dedi. Bir kagida ameliyat olmadina izin veriyorum yazip fotografini cekip gonderdim.Aa ne kadar tehlikeli bir durum velayeti alan kişi çocuğun kararlarını kendisi de verecek yarın öbür gün Allah korusun bişey olsa karşı taraf napmaz insana gerçekten kanun böyle mi diyor haberim yok ondan şaşırdım
30 dk lık bir işlem zaten saatini bir 30 dk ileri söyleyin onlar gelene kadar oğlunuz çıkar erken aldılar dersiniz
Sen gitmedinmi ameliyataOglum gecen sene subat tatilinde idi. Apandisit ameliyati olmasi gerekiyordu. Babasi beni aradi. Onayin olmadan ameliyat yapilamiyor dedi. Bir kagida ameliyat olmadina izin veriyorum yazip fotografini cekip gonderdim.
Anlayamadım şimdi ben daha önceki msjınızda velayet kimdeyse o ameliyat kararı verir dediniz sizde neden imza istendiOglum gecen sene subat tatilinde idi. Apandisit ameliyati olmasi gerekiyordu. Babasi beni aradi. Onayin olmadan ameliyat yapilamiyor dedi. Bir kagida ameliyat olmadina izin veriyorum yazip fotografini cekip gonderdim.
Velayet kimde ise onun imzasi olmadan ameliyat ettirilemiyor. Velayet babada ise mesela onun onayi olmadan cocugunuzu alip yurt disina da gidemezsiniz. Babasi cocuk kacirma diye sikayette bulunabilir.Yok babalık yapanları kastediyorum örneğin eşimle diyelim ayrıldım velayet onda benden Habersiz ameliyat falan ettirebilir o mu ben tam onu anlayamadım çocuk sonuçta ortak riskli sağlık konuları anne baba birlikte karar vermiyor mu ondan sordum
Diyelim velayet onda benden habersiz ameliyat ettirebilir yani öyle miVelayet kimde ise onun imzasi olmadan ameliyat ettirilemiyor. Velayet babada ise mesela onun onayi olmadan cocugunuzu alip yurt disina da gidemezsiniz. Babasi cocuk kacirma diye sikayette bulunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?