Çok korkuyorum

Ya erkekler bu konuda daha rahatlar bende mide bulantılarımda koştum uyandırdım bugün çok korktun stres yaptın ondandır dedi uyuyor şimdi
İnsan ne yapacağını şaşırıyor keşke onlarda ki rahatlığın üçte biri bizde olsa. Bir iki saat uyusun kaldiricam acil dışarı çıkıp derin bir nefes almak istiyorum

İnsan ne yapacağını şaşırıyor keşke onlarda ki rahatlığın üçte biri bizde olsa. Bir iki saat uyusun kaldiricam acil dışarı çıkıp derin bir nefes almak istiyorum
Bende sabaha kadar uyumucam sabah onunla kalkıp dışarı çıkcam avize sallanıyor mu diye bakmaktan mahvoldum

Evet biliyorum ne yazık ki bir an önce bitsin geçsin şu önümüzdeki günler diye dua ediyorum öyle.. Aklın ailende sen orada çok zor ama sagsalim atlatacağız inşallah su günleri 😞
Şu an mesela Aile hekimimin eşini ve 2 evladını kaybettiğinin haberini aldım😢 Elimizden hiçbişi gelmiyor en çok üzen bu, Allahım herkesi korusun😞

Bende sabaha kadar uyumucam sabah onunla kalkıp dışarı çıkcam avize sallanıyor mu diye bakmaktan mahvoldum
Sabah oldu zaten ama nasıl oldu bir Allah biliyor🤦bizim banyo fayanslari kırıldı bir de saatlerdir lavaboya da giremiyorum korkudan kalan parçalarda düşerse diye iyice gerildim adam en fazla kafamıza bir tane düşer bir şey olmaz dedi yattı hayran kaldım ona bugün bir kere daha :KK70:

Yok panikatak geçmişim var ama uzun zamandır tekrarlamiyordu bugün ne yazık ki 2 sene sonra ilk defa nuksetti 😞 Üstüne bugün bir yaralınin durumuna sahit olunca o beni daha çok etkiledi sanırım. Bir de sosyal medyada ki görüntüler tuz biber oldu . Teşekkür ederim çok sağolun 🙏

Yine de kendiniI sartlamayin.esinizle ayni düşünüyorum.basit bir durum bu.sıkmayın kendinizi..geçecek insAllah birazdan.panikatak degildir insAllah
Haberlere bakmamaya çalışın 🙏

Yine de kendiniI sartlamayin.esinizle ayni düşünüyorum.basit bir durum bu.sıkmayın kendinizi..geçecek insAllah birazdan.panikatak degildir insAllah
Haberlere bakmamaya çalışın 🙏
Aynen bakmamaya çalışıyorum ama her artcida görüntüler gözümün önüne geldikçe kalbim ağzımda atıyor resmen kendimi sakinlestirene kadar akla karayı seciyorum en son buraya yazdım biraz daha rahatladım

Sabah oldu zaten ama nasıl oldu bir Allah biliyor🤦bizim banyo fayanslari kırıldı bir de saatlerdir lavaboya da giremiyorum korkudan kalan parçalarda düşerse diye iyice gerildim adam en fazla kafamıza bir tane düşer bir şey olmaz dedi yattı hayran kaldım ona bugün bir kere daha :KK70:
Aslında en güzeli biliyo musun kafa rahatlığı. O da her insanda olmuyor işte bak sabahladım midem iyice kötü oldu çıkardım şimdi biraz daha iyiyim resmen mideme vurdu stres ya

depremin kaç saniye sürdüğünü nedense kimse yazmıyor, haberlerde de yazmıyor. şirkete geçtiğimiz aylarda güvenlik kameraları taktırmıştık, görüntüleri az önce seyrettim, tam 35 saniye sürmüş, o kadar uzun sürdü ki bitmek bilmedi. 5 saniye daha sürseydi binlerce ev yıkılırdı, marmara depremi 42 saniyede neler yapmıştı. ayrıca 6,6 değil 6,9 olarak görünüyor kandilli rasathanesinde.

deprem bitmek bilmedi, 20 aylık oğlum kucağımda dua etmekten başka birşey yapamadım, panik atak olanların panik olmaları ve atak geçirmeleri için uygun bir ortam vardı. genel olarak rahat bir insanım ama ben bile sabaha kadar uyuyamadım, işyerimizin binası ayrıldı, çatısı çökmek üzere, söylenenden çok daha fazla bina hasar gördü. ablamlarım sgk binası çatlaklarla doluymuş, konakta binalar çok hasar gördü, sadece bayraklı değil. buca ve bornova, alsancak, karabağlar da aynı. balçova nispeten iyi durumda. hepimize geçmiş olsun, inşallah geçecek

Aslında en güzeli biliyo musun kafa rahatlığı. O da her insanda olmuyor işte bak sabahladım midem iyice kötü oldu çıkardım şimdi biraz daha iyiyim resmen mideme vurdu stres ya
Elazığ depremini yaşamış biri olarak ilk zamanlar bu şekilde geçti. Hiç unutamam, normale dönemem sanıyordum. Ama inan unutuyor insan bir süre sonra. Bu süreçte en önemlisi bilinçli hareket edebilmek, yaşam üçgeni oluşturabilmek. Bizim artçılar da 5in üzerinde oldu, hep kendimizi güvene almaya çalıştık. Aylarca uyumadım, antrenin ışığı gece hep açık oldu. Eşim gelmeden eve girmedim. Velhasıl izler bıraksa da unutuldu yavaş yavaş.

Ben istanbulda depremi hissetmedigim halde uyuyamadim. Çünkü zaten normalde bile sık sık bana deprem oluyor gibi gelir. Eskiden bekarken annemlerde bazen ben hissederdim deprem oldu dediğimde sasirirlardi. Gecen yil ki iki depremde de cok korktum. Birde yikilan binalari gormem çok etkiledi. Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Sizi çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun 😔 Ben de sizin gibiydim ne gündüz ne de gece hiç uyuyamadım bir ay boyunca. En sonunda psikiyatriye gidip uyku ilacı yazdırmıştım, onunla biraz daha iyi oldum. Sizinki de devam ederse gidin mutlaka

Çok zukur
Evet normalde zaten evhamlı bir insanım bu durumlarda tavan yapıyor o bir şey değil bu ruh hali insanın vücudunda patlak veriyor en kötüsü o

depremin kaç saniye sürdüğünü nedense kimse yazmıyor, haberlerde de yazmıyor. şirkete geçtiğimiz aylarda güvenlik kameraları taktırmıştık, görüntüleri az önce seyrettim, tam 35 saniye sürmüş, o kadar uzun sürdü ki bitmek bilmedi. 5 saniye daha sürseydi binlerce ev yıkılırdı, marmara depremi 42 saniyede neler yapmıştı. ayrıca 6,6 değil 6,9 olarak görünüyor kandilli rasathanesinde.

deprem bitmek bilmedi, 20 aylık oğlum kucağımda dua etmekten başka birşey yapamadım, panik atak olanların panik olmaları ve atak geçirmeleri için uygun bir ortam vardı. genel olarak rahat bir insanım ama ben bile sabaha kadar uyuyamadım, işyerimizin binası ayrıldı, çatısı çökmek üzere, söylenenden çok daha fazla bina hasar gördü. ablamlarım sgk binası çatlaklarla doluymuş, konakta binalar çok hasar gördü, sadece bayraklı değil. buca ve bornova, alsancak, karabağlar da aynı. balçova nispeten iyi durumda. hepimize geçmiş olsun, inşallah geçecek
Cok geçmiş olsun hepimize gerçekten.25 saniye sürdü diye biliyorum ben de ama geçmek bilmedi malesef. Zaten deprem olacağını biliyordum takip ettiğim bir deprem bilimci var ama bu kadar uzun surecegini hiç tahmin etmemiştim başta ki rahatligim sonrasında yerini deli gibi titremeye bıraktı.. Bayraklida tanıdığım var orta hasarlıymis evleri bucada da sıkıntılı yerlerde varmis sizin eviniz ne durumda peki şuan herhangi bir hasar var mı

Ben istanbulda depremi hissetmedigim halde uyuyamadim. Çünkü zaten normalde bile sık sık bana deprem oluyor gibi gelir. Eskiden bekarken annemlerde bazen ben hissederdim deprem oldu dediğimde sasirirlardi. Gecen yil ki iki depremde de cok korktum. Birde yikilan binalari gormem çok etkiledi. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Hepimiz psikolojik olarak dağıldık.. Bununla atlatmış olmak tek temennimiz. İnşallah hiç bir yerde böyle bir depremle karsilasmayiz diyecegim ama deprem ülkesiyiz ne yazık ki

Elazığ depremini yaşamış biri olarak ilk zamanlar bu şekilde geçti. Hiç unutamam, normale dönemem sanıyordum. Ama inan unutuyor insan bir süre sonra. Bu süreçte en önemlisi bilinçli hareket edebilmek, yaşam üçgeni oluşturabilmek. Bizim artçılar da 5in üzerinde oldu, hep kendimizi güvene almaya çalıştık. Aylarca uyumadım, antrenin ışığı gece hep açık oldu. Eşim gelmeden eve girmedim. Velhasıl izler bıraksa da unutuldu yavaş yavaş.
Çok haklısın bende antren ışığınihiç söndürmedim uyumadan sabah ettim inşallah tez zamanda geçer Allah tekrarı göstermesin

Sizi çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun 😔 Ben de sizin gibiydim ne gündüz ne de gece hiç uyuyamadım bir ay boyunca. En sonunda psikiyatriye gidip uyku ilacı yazdırmıştım, onunla biraz daha iyi oldum. Sizinki de devam ederse gidin mutlaka
Bodrum depreminde bizim evimiz agir hasar görmüştü deprem öncesindeki son sabah kolon testi için gelmislerdi bina riskli olduğu için. Gecesinde deprem olunca dedim zaten deprem olmasa yıkılacakti işte şimdi bitti ölüyoruz sandım. Duvarlardan elimiz geçecek kadar çatlaklar oluşmuştu şükür yıkılmadı kurtulduk ama 1 ay oturmak zorunda kaldık ev bulamadığımız için o 1 ay sadece geceleri girdik eve haftada en az iki kere panik atak geçirmeye başladım taşındık yine de çok uzun bir süre devam etti bu . Tedavi gördüm. Tam atlattım dedim en son 8 sene önce deprem olan Konya'da tek başıma evdeyken yakalandım dedim burada bile depreme yakalanacağın varsa kaçışın yok nitekim yine nuksetti rahatsızlığım . Bu seneye kadar da çok şükür belki bir kere falan oldu ilk defa kaç yıl sonra dün yaşadım aynı şeyleri. Ve şimdi yine başa sarmanin getirdiği gerginlik mutsuzluk var üstümde gerçekten çok yoruldum 😔😔

Kızlar bu deprem haliyle herkes gibi beni de korkuttu ama Bodrum depreminde başlayan panik ataklarim bugün zirve yaptı. Şu saat oldu hala uyuyamiyorum mide bulantısı,sürekli başımın dönmesi, nefes alamamak gerçekten bir türlü sakinlesemiyorum. Dışarı çıkamıyoruz soğuk evde kalsak böyle aklımı kaçıracak gibi hissediyorum nasıl olacak böyle 😔😔
Bende evde sürekli avizeyi izliyorum, işyerinde sandalyemin bi tekerleği yok az bi sendelesem hemen masanın altına giriyorum çok korkuyorum

Bende evde sürekli avizeyi izliyorum, işyerinde sandalyemin bi tekerleği yok az bi sendelesem hemen masanın altına giriyorum çok korkuyorum
Bende önümdeki su şişelerine bakıp duruyorum sakin olmaya çalışacağız yapacak bir şey yok panik yapmamaya çalış sürekli telkin et kendini ben şuan için öyle idare etmeye çalışıyorum

Bende önümdeki su şişelerine bakıp duruyorum sakin olmaya çalışacağız yapacak bir şey yok panik yapmamaya çalış sürekli telkin et kendini ben şuan için öyle idare etmeye çalışıyorum
Evimiz eski 5. kat ya işteyken yine olursa gidemezsem yetişemezsem diye korkuyorum,corona biterse evlenicez o zaman napıcam ailemle aynı evde değilim diye üzülüyorum , deprem kendini hatırlattı yine

Back
X