- 3 Şubat 2018
- 6.700
- 25.534
- 548
- 28
Ya kimi kandırıyorsunuz? Konu açıp kızlık zarım bozulmuş mudur diye sorduğunuza göre gayet de evlenmeyi düşünüyorsunuz.Evlenmeyi düşünmüyorum derdım evlenince ne soyleyecegım de degil ki benim ki vicdan azabı neden yaptım kendime bunu diye hem üzülüyorum hem kızıyorum
Siz de neyi kanıtlamaya calısıyorsunuz ben size ters ılıskının zararını yada gelecekte ki kocamı nasıl kandıracagımı mı sordum yada bu evlilikten hayır gelir mi onu mu sordum ahlak dersi almak ıcın mı yazdımYa kimi kandırıyorsunuz? Konu açıp kızlık zarım bozulmuş mudur diye sorduğunuza göre gayet de evlenmeyi düşünüyorsunuz.
Bir erkekle normal ilişki yerine anal yapıyorsanız da gayet de bir şeyleri saklamaya çalışıyosunuz demektir.
31 yaşında yazıyor bi deBana da öyle geldiAsıl bu şekilde kendini değersizleştirdiğinin farkında değil
Vajınadan bu kadar kan gelmesi normal mi ki gercı doktora gideceğim ama burada da sormak istedim onceBozulmamıştır merak etmeyin. Yani hala "bakiresiniz " rahat olun.
Adetıme daha var yok anal eminim ama o sırada farketmemıs de olabilirim bilmiyorum ki sadece eve geldiğim de baya kanama olmus tu ondan şuphelendımAnal ilişki olduğuna emin misin ilişki heyecanından anlamadın belki?
Belki adet oldun bilmeden.
Bir de yaparken acımadı mı acıdı ki kanadı.
Derdin kendi bedenine olan vicdan azabı olsa konuyu öyle açar, sağlığın için endişe ederdin. Konuda gayet "bekaretim bozulmuş mudur, sevgilime söylemeli miyim" demişsiniz.Evlenmeyi düşünmüyorum derdım evlenince ne soyleyecegım de degil ki benim ki vicdan azabı neden yaptım kendime bunu diye hem üzülüyorum hem kızıyorum
İnsan nasıl anlamaz, bence mümkün değil.Anal ilişki olduğuna emin misin ilişki heyecanından anlamadın belki?
Belki adet oldun bilmeden.
Bir de yaparken acımadı mı acıdı ki kanadı.
Oyle yapacağım yinede tesekkur ederim yorumunuz ıcınDerdin kendi bedenine olan vicdan azabı olsa konuyu öyle açar, sağlığın için endişe ederdin. Konuda gayet "bekaretim bozulmuş mudur, sevgilime söylemeli miyim" demişsiniz.
Bence bir doktora görünmekte fayda var. Bir kılcal damar falan catlamistir,ne bileyim bir şey olmustur. İnsan o kadar kanı görüp nasıl günlerce endişe etmeden yaşayabilir ki
O kadar pısmanım kiBen seni kinamak icin asla yazmiyorum yanlis anlama, ama bu kisiyle evlenmeyeceksin sanirim
Cunku oyle olsa ne korkardin, ne de o sana bu şekilde yaklasirdi zaten.
Zevk bile almadigin, sadece canının acidigi bir ilişkiyi neden tercih ettin ki o kıllı herifi tatmin etmek icin
Bir jinekologa git ve muayene ol lutfen, makat bolgende yirtilma olmus olabilir.
Vajina sanıyor olabilir misin? Vajinal ilişki yoksa neden ordan kan gelsin?Vajınadan bu kadar kan gelmesi normal mi ki gercı doktora gideceğim ama burada da sormak istedim once
Sizi ne umursuyoo, ne önemsiyo yalnızca kullanıyo.Cok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?