Sevgilisi yanlışlıkla yanlış yere girmiş olabilir mi diye korkuyor konu sahibiAnal yoldan bakirelik nasil bozulur ki? Ayrica
Regl olmuşsundur muhtemelen.Cok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
Yargılamamıyorum ama karşınızda normal bir erkek yok bunu bilesiniz.Bile isteye bunu yapan erkeklere iğrenerek bakıyorum.Hâlâ daha ilişkiye devam etmekte sizin tercihiniz.O kadar pısmanım ki
Yaradan kapacağı enfeksiyon sebebi ile hastaneye yatışı gerçekleşmezse altına yapacağı günlere biraz var.Arkadaşım anüsünde zar yok, hayvan gibi abanmış parçalamış seni kanama ondan; devam et, altına yaparak gezeceksin ileride, tek derdin kızlık zarın.
Yanlış yer vajina mı oluyor , çıldırıciiim. En yanlış yere izin vermiş zaten.Sevgilisi yanlışlıkla yanlış yere girmiş olabilir mi diye korkuyor konu sahibi
Halbuki bağırsaklarım falan zedelenmiş olabilir mi ya da hemoroid durumları olabilir mi diye kırsa daha mantıklı olur bence
Yok vajınadan gelıyo hala daVajina sanıyor olabilir misin? Vajinal ilişki yoksa neden ordan kan gelsin?
Evet 10 gun filan var adeteAdetinize zaman var mıydı?eğer ki adet olma ihtimaliniz yoksa büyük ihtimalle anal ilişki yaşadığınız için gelmiştir.. ayrıca kızlık zarı zarar gormusmudur diye korkmanizi anlamadım..siz nereye giriyor anlamiyormusunuz?
Regl olabilir o, düzenli ise hep şu sıralar oluyordur zaten, regl takviminden haberin yok mu?Yok vajınadan gelıyo hala da
Adetıme daha var 10 gun kadarRegl olmuşsundur muhtemelen.
Bu cehaletle sevişmeyin gözünüzü seveyim ya.
Vajınadan bu kadar kan gelmesi normal mi ki gercı doktora gideceğim ama burada da sormak istedim once
Bende işin acı kısmına takildim.cidden kadin için acı verici değil mi?kabızlık konusunda haklisinYahu acımıyor mu acaba.Bir sefer kabız olmuştum dünyam sasmisti.Ne cesaret millette .Dini boyuta hiç girmiyorum bile.
Çok tesekkur ederim gideceğim doktoraAdet zamaniniz degilse ve vajinadan gelmisse o kadar kan muhtemelen patlayan kistandir. Bence bir doktora görünün. Gecmis olsun
Hayır 10 gun var regl takvimine baktımRegl olabilir o, düzenli ise hep şu sıralar oluyordur zaten, regl takviminden haberin yok mu?
İşte öyle bir zar ki, sağlıktan bile önemli.Yaradan kapacağı enfeksiyon sebebi ile hastaneye yatışı gerçekleşmezse altına yapacağı günlere biraz var.
Üzgünüm konu sahibi, kendi adıma cevap vereyim. Bir doktor olarak “koruyucu hekimlik” kavramını uygulamam lazım. Bence bu benim görevlerimden biri. Hastalıktan korumak Hastalığı tedavi etmekten önce gelir. O yüzden üzerime düşeni yaptım ve gerekli bilgiyi verdim. Gerisi size kalmış.Siz de neyi kanıtlamaya calısıyorsunuz ben size ters ılıskının zararını
Tesekkur ederimÜzgünüm konu sahibi, kendi adıma cevap vereyim. Bir doktor olarak “koruyucu hekimlik” kavramını uygulamam lazım. Bence bu benim görevlerimden biri. Hastalıktan korumak Hastalığı tedavi etmekten önce gelir. O yüzden üzerime düşeni yaptım ve gerekli bilgiyi verdim. Gerisi size kalmış.
Hahhahha o zihniyete göre yanlış yer vajinaYanlış yer vajina mı oluyor , çıldırıciiim. En yanlış yere izin vermiş zaten.
Ama zar kanaması öyle günlerce sürüyor mu ya ?Adet zamaniniz degilse ve vajinadan gelmisse o kadar kan muhtemelen patlayan kistandir. Bence bir doktora görünün. Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?