Çocuğum konusunda birçok şeyin garantisini veremem ama namus ve ahlak kavramının ne olduğunu bilen dürüst bir evlat yetiştireceğimden emin olabilirsin.
Ooo beddua da geldi süper. Beddua edene kadar normal sex yapmayı öğrenin. Yerlerini karıştırmışsınızKınadıgını yasamadan olmezmıs insan bunu unutmayın sizden cıkmassa cocugunızdan cıkar bu yuzden bence kimseyi kınamayın
Anal seks yapip yapmamaniz size kalmis. Ama boyle bisey yaaprken bari biraz arastirsaydiniz. Kanama olacak kadar sert mi girdiniz iliskiye? Kayganlastirici falan kullansaydiniz bari yara olabilir. Vajinadan kan gelmesi zaten mumkun degil eger erkek arkadasiniz sizden habersiz vajinadan iliskiye girmediyse.
Ha bir şey daha beddua döner dolaşır sahıbini bulur cici kızBende namus ve ahlak kavramını bilen cok guzel bı aile tarafından yetiştim suan kopek gibi pısmanım ama insan hata yapabiliyormus Allah şaşırtmasın bence siz de kendiniz ve coxuklarınız ıcın bunu soyleyın!!
Dediklerini okuyun once lutfen suan psikolojim zaten kotu kendimden tiksiniyorum bir de kimsenin beni kınamasını kaldıramayacağım ben konuyu beni kınayın diye acmadım ki her insan hata yaparOoo beddua da geldi süper. Beddua edene kadar normal sex yapmayı öğrenin. Yerlerini karıştırmışsınız
Kınayan da Kınadıgını yasamadan olmezmıs ama...!!Ha bir şey daha beddua döner dolaşır sahıbini bulur cici kız
Kınayan da Kınadıgını yasamadan olmezmıs ama...!!
Aynen bugun ogrendımKınamak kelimesini bugün mü öğrendin ?
Sagolun namus bekcılerı cok zaten size sıra kalmazKimsenin namusuunun sağlığının bekçisi değilim
Nasıl istiyorsanız öyle sevişin
Eğer vajinaya girmemişse bekaret kanaması değildir
Büyük ihtimalle regl olmuşsunuz
İşin içinede stres girince döngünüz değişmiş olabilir
Şunu belirteyim kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin
İraden dışında olan ve hayatını kötü etkileyen bir durum değil, bile isteye başına getirdiğin bir iş bu, bu yüzden kınayanın başına falan gelmez. Çok beklersin.Kınayan da Kınadıgını yasamadan olmezmıs ama...!!
Vala hiç umrumda değil kimsenin namusuSagolun namus bekcılerı cok zaten size sıra kalmaz
Ne bu insanları kınama meraki sızde illa kınayacagım mi diyorsunuz tamam mutlu oluyorsanız sabaha kadar kınayın olur muİraden dışında olan ve hayatını kötü etkileyen bir durum değil, bile isteye başına getirdiğin bir iş bu, bu yüzden kınayanın başına falan gelmez. Çok beklersin.
O değil de , niye hala acile gitmiyorsun?Ne bu insanları kınama meraki sızde illa kınayacagım mi diyorsunuz tamam mutlu oluyorsanız sabaha kadar kınayın olur mu
O değil de , niye hala acile gitmiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?