Kadın dogum doktoruna gitmem gerekiyor degil mıkonu sahibi neyse ne önemli değil,şu anda kanayan,doku bütünlüğü bozulmuş bir durum var. enfeksiyonlara çok yatkın durumdasınız. eğer doğru tıbbi işlem uygulanmazsa apseleşme meydana gelebilir. o yüzden doktora gidin. enfeksiyon hafife alınacak bir durum değil. lütfen.
Valla bilmem ciddi ciddi günlerdir kanıyorsunuz, problem büyük. Yerinizde olsam o gün hastaneye koşmuştum. Şu an psikolojikman anüsüm acıdı mesela.Hayır 10 gun var regl takvimine baktım
Ama zar kanaması öyle günlerce sürüyor mu ya ?
Maalesef bozulmuştur. Allah yardımcın olsunSöyle erkek arkadaşına ama neden kızlık zarı bozulsun anlamadım
Kalın bagırsak ve vajina girişi arasında baglantı yok.. Adet olmussunuzdur.Cok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
Adetıme 10 gun var amaKalın bagırsak ve vajina girişi arasında baglantı yok.. Adet olmussunuzdur.
Kızlık zarin bozulsa bile günlerce kanama olmaz diye düşünüyorum, bence başka bı sıkıntı var, yoğun mu kanama?Yok vajınadan gelıyo hala da
O zaman acilen bir doktora gidin, burada vakıt kaybetmeyin..Adetıme 10 gun var ama
Erken gelmiş işte. Bunda kabullenemeyecek ne var?Adetıme daha var 10 gun kadar
Insallah oyledırErken gelmiş işte. Bunda kabullenemeyecek ne var?
İki gundur kanama oluyor ilişki yasadıgım ilk gun yogun degıldı sonradan yogunlastıKızlık zarin bozulsa bile günlerce kanama olmaz diye düşünüyorum, bence başka bı sıkıntı var, yoğun mu kanama?
Yanlış yer vajina mı oluyor , çıldırıciiim. En yanlış yere izin vermiş zaten.
Adet değil çünkü.Doktora gitİki gundur kanama oluyor ilişki yasadıgım ilk gun yogun degıldı sonradan yogunlastı
Bence erken gelmiş, mevsim geçişlerinde benim de öne atar.İki gundur kanama oluyor ilişki yasadıgım ilk gun yogun degıldı sonradan yogunlastı
Zar bozulmamış ama g.t gitmiş be abla. Anal fissür olmuştur ameliyat ile düzelir oCok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
Kadın doğuma gidin ilaveten genel cerraha da görünün, makata kadın doğum bakmazKadın dogum doktoruna gitmem gerekiyor degil mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?