Cok korkuyorum

Malum makat dar olduğu için çatlak oluşmuş olabilir (anal fissür) kanamada ondan gerçekleşmiştir muhtemelen. Zedelenmedir yani.

Anal ilişki yaşadım kanama oldu normal mi diye sorsa, ne kadarlık bir kanama oldu doktora git muayene ol deriz. Ama ters ilişki yaşamanın nedeni kızlık zarı bozulmasın veya sırf erkek arkadaş istediği içinse insan uyarma ihtiyacı hissediyor. Gayet net anlaşılıyor ki konu sahibi bile isteye girmemiş ilişkiye. Erkek arkadaşıyla birşeyler paylaşmak istemiş ama daha neyin ne olduğunu bilmiyor. Tek bilmek istediği kızlık zarı bozulmuş mu.
Zar duruyorsa gerisi önemli değil diye düşünüyor. Anal yırtık mı oluştu, böyle ilşkiye devam edersem kaslarım gevşer mi bozulur mu... bunları merak etmiyor.

Konu sahibi kaç yaşındasınız yazmamışsınız. Küçük yerde yaşıyorum duyulur diye bir endişeniz olmasın gidin doktora, en sağlıklı bilgiyi alın.
Size burada herkesin vereceği tavsiye eminim şu olur. İstemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın. Sevişmek istiyorsanız sevişin, ama bir erkeğin sizden istifade etmesine izin vermeyin. Öyle olmuyorsa o zaman böyle yap dedirtmeyin. Bir erkek sevdiği hoşlandığı bir kızdan yapamayacağı bir şeyi yapmasını istemez.
Aileniz ve yetiştirilme tarzınız böyleyse buna saygı duyacak bir erkekle görüşün. Ya da kendi doğrularınızı kendiniz belirleyin.

Haklısınız kesinlikle degmez o kadar pısmanım ki bu kendimden nefret ediyorum
Kendinizden nefret etmeyin. Hayat böyle bir şey. Pişman olmak yapılanın kötü olduğunun farkına varmak demek. Başka bir erkek size bu niyetle yanaşırsa ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Kendinizi ilişkilere kapatmayın. Biliyorum artık numune olarak kaldılar ama var düzgün kaliteli erkek. Yaşınız küçük sandım ama 31'miş doğru okuduysam.

Bu forumda cinsellikle ilgili +18 başka başlık var. Oraya bakın okuyun. Tamam kızıyoruz, kötü yorumlar yapıyoruz ama siz yine de kendi kendinize kuracağınıza buraya yazın. Sağlığınızı ciddiye alın. Benim annem doğumlar nedeniyle yıllarca hemeroid belasıyla uğraştı.

Bozulsa nolur?hangi devirde yaşıyoruz?benimki esnek de geç madem kaldıramıyorsun yaptıklarının sonuçlarını.anal ilişki çok sağlıksız ya düzgün ilişkiye girin yada girmeyin.

Bozulmuştur o evet . Arka ile ön içten bağlantılı ya

Kabızken zıcamıyor insan be...

Vajinadan kan gelmemiş olabilir siz yanlış anlamışsınızdır. Anal seksin Sadece erkek istediği için yapışan bir şey olduğunu düşünüyorum ve cinsellik konusunda herhangi bir şeyi erkek istedi diye yapmak büyük hata. Bunu şimdi görüp bu hatadan dönmek de iyi. Size özel değil Her kadının bundan kurtulması gerek çünkü bu kadar yaygın bir anlayış.

Bekaret önemli ise vajinal seks yapıp evleneceğiniz zaman kızlık zarı tamiri yaptırabilirsiniz. Zaten saf masum bakir bir erkekle evleneceğiniz düşünmüyorum ve erkekler bunu hakediyor.

Her halti yiyip zar derdine duşenleri anlamiyorum. Sevgilinle evlenecegine inamin varsa beraber yaşadiniz ne yaşadinizsa. O da sorun etmez. Analdan olup somra zarin bozuk sana guvenmiyorum mu diyecek? Yok onla gelecegine şupen varsa başka birsey demek istemiyorum.
Başkasiyla evlenince her halde elime erkek eli de degmedi demek için zar bu kadar onemli. Neyse ilişki yaşayacaksaniz saglikli yollardan yaşayin. Tavsiyedir size karişmak degil. Kanama bittiginse kontrol ettirin zari tamsa demek ki hala taze fidan dalisiniz

Hata yapmanin tek iyi tarafi pisman olmaktir..
Eger pismansan bir daha yapma..
Yargilamiyorum hepimiz hata yapiyoruz..
Ama lütfen tekrarlama..
Bence vajinadan gelmiyor.. çünkü makattan gelen kan vajinaya bulasabiliyor.. anlamiyorsun..
Hemoroid gibi ondan da bazen adet döngün yakinsa anlayamıyorsun hangi kanama oldugunu..

ben kimsenin iliskisine karısmam ama madem yazmıssın allah askına duböründen ne istedin yaaa o cıkıs icin yapılmıs alet girsin diye degil yuhhh diyrum ve cıkıyorum hayır bekarete önem veriyosan adam senin her yeribi gördü dübörüne kadar girdi bakire oldun da ne olsu simdi

Daha anal ilişki nasıl onu bile bilmiyorsunuz ki herkes güzel sallamış sartlar uygunsa vajinadan daha zevk veren bir bolge çunkü cok fazla sinir var konu sahibi regl olmussunuz bide istemediğiniz seyleri yapmayın zevk almadan neden insan sevişmek isterki

Ya "anal seks benim için bir tutku, çok keyif alıyorum, severek icra ediyorum" deseniz bir nebze anlayacağım.
Şakır şakır kanamışsınız, kim bilir ne gibi sorunlar var veya olacak ama derdiniz hala olmayan bekaretiniz.
Yaşınız doğruysa 31 yaşındasınız. Kendinize saygınızı hiç mi yitirmiyorsunuz her türlü seksi yapıp hala bekaret peşinde koşarken?
Gidin bir doktora doğru düzgün muayene olun, bir sorun olmadığına emin olun da zarınıza sonra ağlarsınız.

Ne güzel örnek oluyorsun helal olsun valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…