- 21 Ağustos 2014
- 731
- 1.484
- 313
Anal ilişki yaşadım kanama oldu normal mi diye sorsa, ne kadarlık bir kanama oldu doktora git muayene ol deriz. Ama ters ilişki yaşamanın nedeni kızlık zarı bozulmasın veya sırf erkek arkadaş istediği içinse insan uyarma ihtiyacı hissediyor. Gayet net anlaşılıyor ki konu sahibi bile isteye girmemiş ilişkiye. Erkek arkadaşıyla birşeyler paylaşmak istemiş ama daha neyin ne olduğunu bilmiyor. Tek bilmek istediği kızlık zarı bozulmuş mu.Ben size ahlak dersi vermiyorum vermek de haddim değil.
Günah sevap diye de demiyorum , madem sevisiyorsanız bunu olması gerektiği gibi yapın. Yaptığınızında arkasında durun. Sevişmek ayıp birsey değil. Neden kendi sağlığınızı hiçe sayıyorsunuz ki ?
AynenMidemmmm
Kendinizden nefret etmeyin. Hayat böyle bir şey. Pişman olmak yapılanın kötü olduğunun farkına varmak demek. Başka bir erkek size bu niyetle yanaşırsa ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Kendinizi ilişkilere kapatmayın. Biliyorum artık numune olarak kaldılar ama var düzgün kaliteli erkek. Yaşınız küçük sandım ama 31'miş doğru okuduysam.Haklısınız kesinlikle degmez o kadar pısmanım ki bu kendimden nefret ediyorum
Gitimin bakiresiBozulmamıştır merak etmeyin. Yani hala "bakiresiniz " rahat olun.
Bende bu yorumu arıyordum kızımız bakıre degıl artık sonuç olarak bır cınsel ilişkisi olmuş amma yokk o zar varya tamam bakıreymiş yersen.Ters ilişkiye girdikten sonra bakire olsan ne olur olmasan ne olur ?
Ben kimsenin ahlak bekçisi değilim ama seviştikten sonra bakireliğim bozuldu mu diye sorulması da abes oluyor.Bende bu yorumu arıyordum kızımız bakıre degıl artık sonuç olarak bır cınsel ilişkisi olmuş amma yokk o zar varya tamam bakıreymiş yersen.
Kesinlikle zar dese anlıcam bakirelik zaten gitmiş. Yoksa kim kimle sevişirse sevişsin bizene ayol.Ben kimsenin ahlak bekçisi değilim ama seviştikten sonra bakireliğim bozuldu mu diye sorulması da abes oluyor.
Her halti yiyip zar derdine duşenleri anlamiyorum. Sevgilinle evlenecegine inamin varsa beraber yaşadiniz ne yaşadinizsa. O da sorun etmez. Analdan olup somra zarin bozuk sana guvenmiyorum mu diyecek? Yok onla gelecegine şupen varsa başka birsey demek istemiyorum.Cok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
ben kimsenin iliskisine karısmam ama madem yazmıssın allah askına duböründen ne istedin yaaa o cıkıs icin yapılmıs alet girsin diye degil yuhhh diyrum ve cıkıyorum hayır bekarete önem veriyosan adam senin her yeribi gördü dübörüne kadar girdi bakire oldun da ne olsu simdiCok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
Beddua ne zaman gelecek diye bekliyordum cok kisa surmus keske bu kini sevistiginiz adama soyleseydiniz gerci bu sevisme dahi degil amaKınadıgını yasamadan olmezmıs insan bunu unutmayın sizden cıkmassa cocugunızdan cıkar bu yuzden bence kimseyi kınamayın
Ne güzel örnek oluyorsun helal olsun valla.Vajinadan kan gelmemiş olabilir siz yanlış anlamışsınızdır. Anal seksin Sadece erkek istediği için yapışan bir şey olduğunu düşünüyorum ve cinsellik konusunda herhangi bir şeyi erkek istedi diye yapmak büyük hata. Bunu şimdi görüp bu hatadan dönmek de iyi. Size özel değil Her kadının bundan kurtulması gerek çünkü bu kadar yaygın bir anlayış.
Bekaret önemli ise vajinal seks yapıp evleneceğiniz zaman kızlık zarı tamiri yaptırabilirsiniz. Zaten saf masum bakir bir erkekle evleneceğiniz düşünmüyorum ve erkekler bunu hakediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?