Çok kötü ayrıldık unutmak istiyorum

Dünyadaki en önemli şey sizsiniz, herkes için de öyle aslında. Öyle olmasa kendiniz için en değerli, en güzel olanı istemezsiniz..İlave olarak cinsellik hikaye, erkek sevse bunlara bakmıyor, bakıyorsa sevmiyordur..Zaten çok saçma bunlari konuşmak bile.. İsteyen istediğini yaşar, bakire olmayınca da dünyanın en namuslu insanı olunacak diye bir durum yok. Ne bakireler var, herkesi ceplerinden çıkartırlar..

Bu saatten sonra nasıl bittiği önemli değil hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Bu adamdan olmaz.

Bilmiyorum cinsellik yüzünden mi böyle oldu ama en son konuşurken dediğimiz dediğinde hani bir yerde oturup konuştuk dediğimde bir erkek saçma sapan bir insanı da sevebilir iyi veya kötü olmasına gerek yok gibilerinden laf etmiş sanki öyle hatırlıyorum. Onun için sadece cinsellikten dolayı sevmedi demiyorum ama cinsellik yaşadıktan sonra sanki ben yine görüştük yine el ele dolaştık falan ama sanki biraz daha kısıtlandı görüşmemiz gibi düşünüyorum… başlarda da eski3 4yıl önce ayrılmış bildiğim kadarıyla eski sevgilisinden bahsederken işte bakiredi böyle bir şey yaşamak istemedi ben de saygı duydum babasının evinden kırmızı kurdeleyle çıkmak istedi dışarıda da yaşamayan bir sürü insan vardr illa konuşmalarından dolayı ben kendimi kötü hissetmiştim… böyle konuştuğunda da
Bir sürü açıklama yaptım neden nasıl oldu gibilerinden o da sanki eski sevgilimi unutamadım gibi oldu yani alınmamam gerektiğini söylüyor ama masada konuşurken kızlar ilk cinsel deneyimi yaşadığı insanı unutamaz ama erkeklerde öyle bir şey yoktur demesi başka bir mevzudan dolayı demesi bile beni kırdığı için kendim düşürürken masada otururken gözlerim doldu Aslında bu eski sevgilimi falan düşündüğüm için değil bir an yaşadığım için üzüldüm ben çok erken yaşamadım 29 yaşındaydım bazıları ne bileyim lisede yaşar 20 yaşların başında yaşar ben her zaman bekledim yaşadığım insanla da çok pişman oldum o da inanmadı biliyor musun ilk olduğunda kan gelmediği için önceden yaşadığımı sandı ama ilk defa yaşamıştım sonradan Geldiğinde hasta mısın diye sordu hastalığın yaklaşmış demek ki ondandır o da inanmadı ama benim ilk defa olmuştu niye bana inanmıyorlar gerçeği söylediğimde inanmıyorlar

Papağan gibi aynı şeyleri yazıyorsun ya.
Bunların önemi yok.
Adam işsiz. Adam sadece takılmak bedava yatıp kalkmak sıkılınca postalamak istiyor.
Bakireliği bu kadar takıyorsan sevişmeyeceksin.
Daha önceki ilişkinde de ilk olduğu halde yine ezilmiş büzülmüşsün belli ki hep sıkıntılı tipleri seçip sonra da normal değil diye dertleniyorsun
Seçtiğin erkek profili saçma sen de biraz fazla mıyır mıyırsın.
Sen kendinden emin olduktan sonra insanların söylediklerinin ne önemi varmış.
Kırmızı kurdele takmayı yücelten birini hala dırdırdır anlatma derdindesin ya.
Et beyinli bir işsiz için mi tüm bu tatava
Adam çöp.
Değmez bir adam için aynı şeyleri yazıp duruyorsun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…