Çok kötü ayrıldık unutmak istiyorum

Dünyadaki en önemli şey sizsiniz, herkes için de öyle aslında. Öyle olmasa kendiniz için en değerli, en güzel olanı istemezsiniz..İlave olarak cinsellik hikaye, erkek sevse bunlara bakmıyor, bakıyorsa sevmiyordur..Zaten çok saçma bunlari konuşmak bile.. İsteyen istediğini yaşar, bakire olmayınca da dünyanın en namuslu insanı olunacak diye bir durum yok. Ne bakireler var, herkesi ceplerinden çıkartırlar..

Bu saatten sonra nasıl bittiği önemli değil hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Bu adamdan olmaz.

Bilmiyorum cinsellik yüzünden mi böyle oldu ama en son konuşurken dediğimiz dediğinde hani bir yerde oturup konuştuk dediğimde bir erkek saçma sapan bir insanı da sevebilir iyi veya kötü olmasına gerek yok gibilerinden laf etmiş sanki öyle hatırlıyorum. Onun için sadece cinsellikten dolayı sevmedi demiyorum ama cinsellik yaşadıktan sonra sanki ben yine görüştük yine el ele dolaştık falan ama sanki biraz daha kısıtlandı görüşmemiz gibi düşünüyorum… başlarda da eski3 4yıl önce ayrılmış bildiğim kadarıyla eski sevgilisinden bahsederken işte bakiredi böyle bir şey yaşamak istemedi ben de saygı duydum babasının evinden kırmızı kurdeleyle çıkmak istedi dışarıda da yaşamayan bir sürü insan vardr illa konuşmalarından dolayı ben kendimi kötü hissetmiştim… böyle konuştuğunda da
Bir sürü açıklama yaptım neden nasıl oldu gibilerinden o da sanki eski sevgilimi unutamadım gibi oldu yani alınmamam gerektiğini söylüyor ama masada konuşurken kızlar ilk cinsel deneyimi yaşadığı insanı unutamaz ama erkeklerde öyle bir şey yoktur demesi başka bir mevzudan dolayı demesi bile beni kırdığı için kendim düşürürken masada otururken gözlerim doldu Aslında bu eski sevgilimi falan düşündüğüm için değil bir an yaşadığım için üzüldüm ben çok erken yaşamadım 29 yaşındaydım bazıları ne bileyim lisede yaşar 20 yaşların başında yaşar ben her zaman bekledim yaşadığım insanla da çok pişman oldum o da inanmadı biliyor musun ilk olduğunda kan gelmediği için önceden yaşadığımı sandı ama ilk defa yaşamıştım sonradan Geldiğinde hasta mısın diye sordu hastalığın yaklaşmış demek ki ondandır o da inanmadı ama benim ilk defa olmuştu niye bana inanmıyorlar gerçeği söylediğimde inanmıyorlar

Papağan gibi aynı şeyleri yazıyorsun ya.
Bunların önemi yok.
Adam işsiz. Adam sadece takılmak bedava yatıp kalkmak sıkılınca postalamak istiyor.
Bakireliği bu kadar takıyorsan sevişmeyeceksin.
Daha önceki ilişkinde de ilk olduğu halde yine ezilmiş büzülmüşsün belli ki hep sıkıntılı tipleri seçip sonra da normal değil diye dertleniyorsun
Seçtiğin erkek profili saçma sen de biraz fazla mıyır mıyırsın.
Sen kendinden emin olduktan sonra insanların söylediklerinin ne önemi varmış.
Kırmızı kurdele takmayı yücelten birini hala dırdırdır anlatma derdindesin ya.
Et beyinli bir işsiz için mi tüm bu tatava
Adam çöp.
Değmez bir adam için aynı şeyleri yazıp duruyorsun yaaa

Mıyır mıyır ne kız güzel bi tabirmiş ahahha

Değerinizi neden düşürüyorsunuz yahu size kalsa her gün olacakmıs eşimizle bu denli olmuyoruz adam seni cepte görmüş ona öyle lanse etmişsin

Klasik erkek bahanesi işte istediğini almış sonrası malum arkasında duramayacağınız şeyleri hiç yaşamayın. Birlikte olmak istediniz oldunuz ve sizi hayal kırıklığına uğrattı yol verin gitsin bu adam nereden tutsanız elinizde kalır zaten.

Ay hala bu konu açık mı:) Böyle erkekleri ve laflarını, hareketlerini, saçmalıklarını neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki. Biraz boş vermeyi, sallamamayı, herkesi ciddiye almamayı öğrenmeniz lazım. Böyle hayat mı geçer. Hayır bir de ego sorunu olan, ciğeri beş para etmez tipler kendini adam sanıyor ve üstüne de egosunu tatmin ediyor sizlerin bu tavırları yüzünden. Sonra milletin başına dert oluyorlar. Bir kendinize gelin ya, nezaketiniz aptallık gibi anlaşılıyorsa nazik de olmayın şu tiplere.

Teşekkür ederim bu söyledikleriniz tokat gibi yüzüme çarptı yatıp kalktıktan sonra sıkıldığı için postalamayı düşündüyse ben de ona çok güzel bahane verdim. Ama nedense hala öyle düşünmüyorum siz de benim yerimde olsaydınız hareketlerini görseydiniz düşünmezdiniz ama şu var dün arkadaşımla konuştuk kendisi biraz küçük benden erkek arkadaşına bana yaptığı şakaları anlatmış hani sen de erkeksin böyle şakaları yapar mıydın bana gibilerinden o da çok saygısızlık şaka veya değil yani kalkıp da böyle şakalar yapmam ben sevdiğim kıza demiş. Ama 35 yaşındaki adam gülelim diye söylemiştim o şakaları öyle düşünmediğimi biliyorsundemişti o uzun mesaj da yüzüne vurdugum zaman. İçten işte arkadaşımın sevgilisi böyle söyleyince bir aydınlanma yaşadım.. bana saygı duymuyormuş yani…
Kırmızı kurdele olayı da kızın eski sevgilisinin ona söylediği bir şeydi kendisinin söylediği bir şey değildi her neyse.
Bilmiyorum ben de problem var galiba böyle insanları buluyorum ama ilk başta böyle de gözükmüyordu gerçekten gözükmüyordu insanlar kendini belli etmiyorlar belli ettikten sonra iş işten geçmiş oluyor o beni iyi tanımış ama ben onu çok çok iyi tanıdığını iddia edemiyorum hala.

İlk başta böyle olmadığı için takıyorum ciddiye ben de almak istemezdim ama bir şeyler hissetmeye başladıktan sonra çok ciddiye aldım maalesef..
hani bir şey hissetmesem zaten ciddiye almazdım görüşmezdim. Kendim rezil ettiğimle kaldım.
Allah’tan bana ofsaytsın gibi kelimelerden sonra o uzun mesajı yazmışım yoksa biz hala görüşüyor olurduk.. onun kesinlikle amacı ayrılmak değildi çünkü cinsellik yaşanıyordu.
Ben de sallamamak istiyorum ama olmuyor. Seviyorum vs için değil bu.

Biz ilk böyle bir şey yaşandığında yani cinsellik yaşandıktan sonra yine bir ay kadar görüştük vakit geçirdik hani ilk olduktan sonra bir daha görüşmesek dediğiniz doğru o yüzden orada benim kafam karıştı öyle yapsaydı en azından derdim niyeti buymuş diye. Sadece görüşmeler haftada bir ikiye düşmüştü önceden de her gün görüşmüyorduk gerçi. Yine el ele tutuştuk dolaştık dışarıda kahve içtik.. o yüzden ben de ilişkimiz var diye düşündüm. Evet benim için hayal kırıklığıydı sonradan o lafları duymak falan ama onun için de ben hayal kırıklığı olmuşum nasıl olduysa yani ne yaptıysam..

Değerinizi neden düşürüyorsunuz yahu size kalsa her gün olacakmıs eşimizle bu denli olmuyoruz adam seni cepte görmüş ona öyle lanse etmişsin
Yani her gün olmadık sadece görüştüğümüz zamanlar öyle bir şey oldu.. aynen son zamanlar o ne zaman görüşelim derse o zaman görüştük. Ben bunun lafını yaptım 1 2kere hani bir şeyler yaşıyoruz biraz daha yakın olalım gibilerinden ama her gün de konuşuyorduk.. ben cinsellik yaşadığımız için kendim çok bağlandığım için hani bu yüzden biraz daha fazla şeyler istedim bu da onun böyle cepte gözüktüm farkındayım sonradan düşününce gerçekten öyleymiş.
Bahaneydi kendi ellerimle vermiş oldu derin düşünmüyorsun benim sorunlarım var cinsellik yaşıyorsak şöyle olmalı böyle olmalı diye koz olarak kullanıyorsun gibi laflarını yutmak zorunda kaldım en sonunda da

Mıyır mıyır ne kız güzel bi tabirmiş ahahha
Valla hem bu lafa alındım hemde gerçekten öyle yani özeleştiri yaparsam… hep herkese karşı böyle değilim ama karşıdaki insana değer veriyorsam kırmamaya çalışıyorum en son bana hak etmiyorsun dediğimde ya sen hak ediyor musun ya kendine bak işsiz güçsüz sapsız insansın hani gibilerinden konuşmak isterdim ama yapamadım nedenini sorabildim iyi bir ders oldun dedim vs vs kırıcı olur işinden vurmayayım dedim.

Aynı şeyleri yazıp duruyorsun ve virgül , hatta nokta gibi önemli noktalama işaretlerini kullanmıyorsun. Ardı arkası kesilmeyen cümleler silsilesi oluyor bu haliyle. Çoğu üye, cevaplarını okumuyordur eminim.
Takıntı sorunun var sanki, öyle görünüyor verdiğin cevaplardan. Normal hayatında da böyleysen, senden sıkılmış olabilir bu işsiz vatandaş. Sürekli aynı şeyleri tekrar eden, cümleleri gereksiz şekilde uzatan insanlarla konuşmak, gerçekten sıkıntı veriyor. Ee hadi, uzatma, sadede gel dediğim çok olmuştur.
Bu adamı böyle takıntı yapmanı, sürekli konuyu evirip çevirmeni anlamış değilim. Ne düşündüyse düşündü, artık neden böyle oldu sorusu yerine sonuca odaklan daha iyi değil mi? Ayrıldınız artık, ayrılık sürecine gir ve bitir şu ilişkiyi.

Son düzenleme:
Mikrofondan yazıyorum o yüzden noktalama işaretlerine dikkat etmedim. Ona sürekli aynı şeyleri demedim. 1 2 kere bazı konuları açtım o kadar demek ki soğuyası varmış. Bitti zaten ilişki bitirmemek değil benim ki sadece dediğiniz gibi takıntı galiba. Bir şeyleri tamamen kabullensem iyi olacak dediğiniz gibi. Ama işte kendimde de hata arıyorum buluyorum bu da takıntı yapıyor.

32 yasinda bi kadin olarak neden issiz gucsuz birine bu kadar takinti yaptin anlamadim ya. Bence karşındaki insan kadınları eğlenilecek ve evlenilecek olarak ayırmış gibi duruyor. Normal birisi değil, cinsellik hakkında sağlıksız bir görüşü var belli. Cinsellik yaşayan kadını da muhtemelen değersiz olarak görüyor.

Hadi o adam öyle, kendisini zaten belli etmiş. Ben size daha çok şaşırdım. Size değer vermediğini bariz olan insanların peşine neden takılıyorsunuz yahu? Sırf tipi güzel diye mi? Adamın işi yok, ahlakı da yok. Güzel bi huyu, karakteri de yok.

Adam ne ise oymuş. Kendisini belli etmiş ve siz, buna rağmen adama muhtaç gibi peşine takılıp durmuşsunuz. Adam da durup demiştir, "ben bu kadına değer vermiyorum? İşim gücüm yok? Hala benim peşimden geliyo? O zaman ne yaparsam yapayım, ne dersem diyeyim her türlü peşimde" diye düşünmüş.

Biraz hatayı kendinizde aramalısınız.
Bence cinsellik için de erken yaşamanızı önermem. Bunu da şunun için diyorum; belli ki duygusal olarak yaralanmaya ve kısa sürede bağlanmaya meyillisiniz. Cinsellik yaşayınca daha da fazla beklentiye girmişsiniz ama karşı taraf, buna cevap vermedikçe hırslanmışsınız.
Biraz daha zaman tanıyıp güvendikten sonra cinsellik yaşayın bence. Çünkü, "amaan ne olduysa oldu" deyip unutacak kadar umursamaz değilsiniz.

Ay igrenc ya. Son cumleleri gercekten söyledi mi? "Sana da s.ktir git der gibi falan öyle bi sey aklina gelmesin?" Cumlesi kurdu mu?

Ve siz, bu lafın ustune yine onunla bulusmaya devam mı ettiniz?

Yani gerçekten hiç mi ya hiç mi kendinizi değerli bulmuyorsunuz? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz da size böyle aşağılık şekilde konuşan erkeklerin afedersin de g.tünde koşturmaya devam ediyorsunuz ya?

Şaka gibi ya.

Şu mesaja 3 ciltlik cevap yazacak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…