Evet son cümlende haklısın ama şunu unutma seni sevmedi yada sevemedi diye her kadına böyle olmaz. Başka bir kadın gelir tırnağına dokundurmaz ama ona bambaşka yaklaşabilir. Bu sadece seninle ilgili de değil insan ilişkileri karmaşık birine aşık olmanın her zaman bir nedeni olmaz. Adam sadece sana aşık olmamış o kadar. Kadınlığımı sundum deyip kendini ilişkide yüceltiyorsun ama sende olan her kadında var unutmaOnun tarafından bakınca evet öyle yapmış olabilir… benim için öyle değildi. Zaten herkes kendisinden sorumlu değil midir? Her neyse en son oturup konuşurken aslında anlamıştım herşeyi de anlamamazlıktan gelmişim.
Şakaları arkadaşlarıyla tanıştırmak istememesi kendince onlara güvenmiyorum demesi. Ben sandım ki benim hakkım da farklı düşünüyordur belki kendi arkadaşlarımla tanıştırırsam güvenir dalan diye düşünüyordum. Hani hiçbir ortak arkadaşımız olmayınca. Onada demiştim. O da ya senin hakkında kötü bir şey derlerse ona mı inanmalıyım bırak ben kendim tanırım demişti sonra tine bir konu açtı neymiş bir kızdan hoşlanmış zamanında kız bebek gibiymişte kızın arkadaşı bundan hoşlandığı için kızada kötü anlatmış olmamış araları sonra gitmiş maymun kılıklı birini ayarlamışlar falan. Aklı kalmış galiba. Bunu da bana anlatıyor. Allah korumış o kızı. Kim bilir nasıl davranacaktı kıza. En son Bana davrandığı gibi davranmazdı gerçi. Ben sınır koumadığım için hepsini hakkettim….
Uyuyan adamdan nefret var ya işsiz adamlardan da nefretİşsiz adamlarla takılan kadınları anlamam
İşsiz adam şurdan çıkıp gitsin
Ps: çalışkan olup anlık işsiz kalanlar hariç onlar zaten kısa dönemde iş arar bulur ve bırakmazlar
Konu saçmalığı bu cevap ile yarışırDeğerinizi neden düşürüyorsunuz yahu size kalsa her gün olacakmıs eşimizle bu denli olmuyoruz adam seni cepte görmüş ona öyle lanse etmişsin
Öylemi modernlik bu şeyler tabi size göre herkesin fikri kendine özgü cevabimda saçma olan bişey yokKonu saçmalığı bu cevap ile yarışır
Ne modernliğinden bahsediyorsunuz hanımefendi? Yazdığınız mesajda ''kocamızla bile bu kadar olmuyoruz'' demişsiniz. Konu sahibi kaç kere ilişkiye girdiği detayını mı vermiş size? İnsanlar burada cinsel ilişkiye girdiği için laf söylemiyorken sizin ne haddinize? Birde kocanla olan ilişkinle kıyaslamışsın. Kocanla nadiren ilişkiye giriyorsan bu nasıl bizi ilgilendirmiyorsa başkasının yatak ilişkisi de seni ilgilendirmez.Öylemi modernlik bu şeyler tabi size göre herkesin fikri kendine özgü cevabimda saçma olan bişey yok
Modernlik falan değil bu evet herkesle yapılan bir şey de değil yapılmaması gereken bir şey yani herkeste olacak bir şey değil ama bunu kocanızla aranızda olan şeyle kıyaslamanız çok saçma.Öylemi modernlik bu şeyler tabi size göre herkesin fikri kendine özgü cevabimda saçma olan bişey yok
Ben normalde bunu hızlı yaşayan bir insan değilim niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum hani kimseyi yargılamak gibi olmasın yanlış anlamayın gerçekten 29 yaşıma kadar bekledim hiçbir şekilde bu şeyi yaşayacağımı düşünmedim her zaman mesafeliydim iki yıllık ilişkimde bile doğru düzgün olmadı ama bu kadar kısa sürede neden yaptım Bilmiyorum zaten aman yaptım boş ver diyecek bir kafada da değilim ki yazdıklarımdan anlamışsınızdır.İlk bir ay ilişki yaşamayın sabredin karşınızdaki kişinin gerçek niyetini öğrenin hemen evine de gitmeyin çünkü eve gitme=birlikte olmak bu böyle. Adamın gerçek yüzünü görmüşsünüz bu yönden iyi olmuş. Bazı ....... erkekler kendileri her şeyi yaptıkları halde yapmayan kadın ister bazılarının tek derdi ise bel altıdır onu alınca da karşısındaki kadına eskisi gibi ilgi göstermez.
Maalesef amca falan demezlerdi kendisi çok genç durduğu için. Ama keşke bozsaydım. Ya da ben niye bunu hak ettim ki yani böyle davranılmayı neden hak ettim.Siz de bel altı vursaydınız.Hangi 4 kadın,işsiz adam önce bir taneyi geçindirsin deseydiniz.O körpe sana amca diye hitap ederdi heralde deseydiniz.Bozulup trip atmak çok demode.
Ay cidden insanın için fenalık getirirsin. Hal ben bakire kalırdım da geç yaptım da diye izahat yazıyorsunuz tanımadığınız insanlara bile.Ben normalde bunu hızlı yaşayan bir insan değilim niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum hani kimseyi yargılamak gibi olmasın yanlış anlamayın gerçekten 29 yaşıma kadar bekledim hiçbir şekilde bu şeyi yaşayacağımı düşünmedim her zaman mesafeliydim iki yıllık ilişkimde bile doğru düzgün olmadı ama bu kadar kısa sürede neden yaptım Bilmiyorum zaten aman yaptım boş ver diyecek bir kafada da değilim ki yazdıklarımdan anlamışsınızdır.
Kaç tane ilişki yaşadım kaç tane ayrılık yaşadım birinde bile böyle ezik ezik ağlamadım.Maalesef amca falan demezlerdi kendisi çok genç durduğu için. Ama keşke bozsaydım. Ya da ben niye bunu hak ettim ki yani böyle davranılmayı neden hak ettim.burada demişler ben kendime de teşhis koydum aslında kaygılı bir bağlanma stilim var.. nefret ediyorum bu özelliğimden… takmamayı bir insana hemen bağlanmamayı o kadar çok istiyorum ki..
Giden insanlara hiçbir şey olmuyor ama benden bir parça gidiyormuş gibi hissediyorum aslında diyeceksiniz evet iki ay bile olmamış ilişki neden bu kadar bağlandım diye işte bu hastalık demek ki bu yani ben de istemezdim bunu.
Bugün görünce de çok kötü oldum. Bir gün karşılaşacağımızı biliyordum. Ama çok ani oldu kendimi tutamadım sonra da ağladım aslında çok değerli falan diye değil. Bana niye böyle davranıldı diye üzülüyorum ben.
Kendinden soğutmış olabilirim çok verici olmuş olabilirim şey konusunda bana çok tuttum çok fazla duygularımı belli etmemeye çalıştım. Son zamanlarda ne zaman görüşelim dediyse de gittim işte.
Ben kadınlığımı sundum deyip yüceltmedim tabii ki her kadında var bu anlamıyorsunuz ya. Ben bunu hak edecek ne yaptım ne yaptım ben bunu hak edecek o sözleri hak edecek ne yaptım??? Tırnağına dokundurmaz da ona bambaşka olur da ben ne yaptım ya o da istiyormuş gibi hiç ilgi yokken ben kalkıp da kendi kendime gelin güvey olmadım.. aşık olamadıysa tamam o onun sorunu kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama ben bu lafları hak edecek ne yaptım bir insan bu kadar kırılmaz ya benim gibi bir insana bu da yapılmzdı.Evet son cümlende haklısın ama şunu unutma seni sevmedi yada sevemedi diye her kadına böyle olmaz. Başka bir kadın gelir tırnağına dokundurmaz ama ona bambaşka yaklaşabilir. Bu sadece seninle ilgili de değil insan ilişkileri karmaşık birine aşık olmanın her zaman bir nedeni olmaz. Adam sadece sana aşık olmamış o kadar. Kadınlığımı sundum deyip kendini ilişkide yüceltiyorsun ama sende olan her kadında var unutma
Bakın haklısınız ben de bu özelliğini sevmiyorum hayatta her şey tabii ki erkek değil ama bazı insanların duygularını kontrol edemiyor kendini kötü hissediyor hastalık gibi düşünün ya siz öylesiniz evet ben de öyle olmak isterdim ben de böyle ağlamak istemezdim ama herkes aynı değil..Kaç tane ilişki yaşadım kaç tane ayrılık yaşadım birinde bile böyle ezik ezik ağlamadım.
Cidden hayret ediyorum ya ilişkiler erkekler bu kadar mı hayati sizin için.
Kimse için kendimi bu kadar ezdirip ağlamam.
saygı duymaz zaten kimse bu kadar kendini ezen bir insana.
Biliyorum değmezmiş gerçekten anladığıma falan değmez. Burada da söylenmiş belki de başka bir kıza böyle davranmaz diye davranmaya dabilir ama ben bunu niye hak ettim bunu sorguluyorum sadece aglamam bu yüzden. Beni öyle manipüle etmiş ki bazı söylemleri kendimi sorgulamama neden oldu saçma sapan açıklamalar yaparken bugün evet benim ne kadar olduysa oldu onu asla ilgilendirmezdi gerçeği söylediğimde bile inanmamazlık yaptı çok da üstüme gelmedi ama kafasında kurmuştur. Bu yüzden çok açıklama gereği duydum. Neyse ben de böyle hissetmek istemiyorum ama nedense kendimi çok kötü hissediyorum bu durumdan da çıkmak istiyorum artık.Ay cidden insanın için fenalık getirirsin. Hal ben bakire kalırdım da geç yaptım da diye izahat yazıyorsunuz tanımadığınız insanlara bile.
Bu kadar yazılanları anlamaz bir insan.
Bak tane tane anlatıyorum.
Konu senin geçmişin değil. Geçmiş geçmişte kalır. Kimseye kalkıp kaç yaşında kaç kişiyle yaptığını falan anlatma ezik gibi. Sen bir bireysin, senin vücudun senin kararın. Geçmiş ilişkilerin senin özelin.
Bak benim 14 senelik sevgilim 10 senelik kocam kaç yaşında ilk cinsel ilişkime girdim kaç kişi oldu bilmez. Çünkü ona ne.
Biraz dik dur ya.
Ay cidden içim şişti:
İşsiz güçsüz saçma sapan değmeyecek adam için hala bin tane gerekçe açıklama/ ağlıyormuş bi de.
Bitmişse bitmiştir ağlamanın kime ne faydası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?