• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotu.bi anneyim

Cnm gecms olsn. Oncelikle hemen panik yapma her cocuk hasta olur ve bazn biz annelern yapabilexgi fazla bsey yok. Bnm bebegm de su an 5 aylik ve bronsit baslangci demisti dr sesi kisikti aglayamiodu bile. Soguk buhar onerdi dr. Ilkini hqstanede uyguladilar tabi bebegi maskeli gormek korkunc bi his. Snraki uygulamalari nebulizatorle evde uyguladik. Hemen acildi sesi aksama. Kontrole gotrdgmde hcbisiciyi kalmamisti. Bzn cozum cok basit olabilior, sikna canini. Terletme, usutme ve hasta kisilerdn uzak tutmaya calis gerisi kolay. Bronsit olmussa dahi atlatir insallah.
Bu arada bn de daha bi kac gnlukken bronsit olmsm. Ve yillarca da surdu snra astima cevirdi derken birden bire bitti hastalik. Su an cok iim cok sukur.

Zaten yeterince üzgünsün vicdan yapıyorsun ne diye üstüne bide azarlayıp laf ederler anlamam iyice bunalıma gir diye sanırım. Çocuk bu hasta olur güler oynar bünye meselesi , size tavsiyem çocuğunuza her zaman tedbirli davranın. Koca koca adamların menapozlu hanımların sözleriyle hava sıcak çocuğu giydirme hava iyi ne yeleği ne patiği demelerine kulak asmayın eğer böle sözler duyuyorsanız. Çocuğunuzu sizden başka iyi tanıyan olmaz fazlada öptürmeyin herkese . Benim 5 aylık oğlum var bi keresinde kucağıma aldım yüzü tükürük kokuyor gittim yıkadım yıkadığımı gördüklerinde şap şup öpmediler sonra.

Insan bilerek yavrusunu hasta edermi hic
Kendini bos yere suclama canim
Cok ama cokk gecmis olsun..

Öncelikle geçmiş olsun.
Öyle düşünmeyin, bebeğinizi bilerek hasta etmedinizya.

Gunluk sakizi alip aktardan tavada eritin onu pamuga beze sarip ilidiginda gogsune koyun hemen nefesi acilacaktir hicbir zarari yok bebeklere yapilabiliyor bronsite iyi geliyor..
Ama kullandiginiz tavadan cikmiyor sonra bu sakiz
Ve lutfen iyice sarin pamuga kenarlardan akmasin
Gecmis olsun

her cocugu hasta olan anne kotu annemı olurmu oyle sey.bazen sadece mıkrop kaparakda oluyorlar hatta mınıcık bır terlemeden bıle olabılıyorlar hasta.benım oglumda 7 aylıkken oldu bronsıt ufak ufak ıhlamur ıcır ılık.ılaclarını ver zaten doktor antıbıyotık yamıztır muhtemelen tam olarak kulllan aksatmadan 3 gunde hıcbırsey kalmaz ınsallah

nazeli bebek o canım hasta olur tabikide yarın sokakta düşse kafasını kırsa da yine böyle mi olucaksın. İyi bak bu süreçte çocuğa tekrarlamasın bence başka dr gerek yok ama ilaçlarını aksatma bakımını güzelce yap

Bebeğinizin bronşit olması sizin sucumuz değil bronşit bulaşıcı birhadtsliktir ve bi yerden kapmistir
benim oglumda 6aylıkken olmuştu su an 5yasinda iyi baktım atlatti şükür sıkıntı yapmayın iyi bakın gecer

Çocuklar büyürken malesefki olumsuzluklar oluyor bugün büyük oğlum düşüp on dişini kirmisama ne yapalım kaza

eskilerin bir söyleyişi vardır:

çocuk dediğin hastalanarak büyür.

Bir yetişkin olarak çocuğunuz hasta iken ahlanıp vahlanmak yerine sağduyulu bir şekilde doktorun talimatlarını izlemelisiniz. Paniklemeyin. Çok geçmiş olsun.

Allah şifalar versin bebeğinize..
Aynı durumu biz de yaşadık..
Ben de sizin gibi suçladım kendimi tabi..
Hangi anne ister ki çocuğu gözü önünde acı çeksin..
Toparlanmanız gerekiyor ama..
Ben keçiler süt verdiği sürece keçi sütü içirdim çocuğuma. Ama marketten almadım. Gittim köyden aldım.
Ve çok şükür bitti geçti hastalığımız..
Doktorunuzla bir konuşup siz de içirin isterseniz..

canım sana laf saymaya kimsenin hakkı yok öncelikle bir çocuğu annesi kadar hiç kimse düşünemez sevemez
senin canın suan bebeğinden bile daha çok yanıyor belli ki
kronik te olabilir bu hastalıklar kendini suçlama elinden geleni yapmışsın ki böyle hissediyorsun
küçükmüş daha bebeğin inşallah iyileşir

yapma lütfen sen ister misin çocuğun hasta olsun, ama oluyorlar işte sen ne kadar sakınırsan sakın, bu senin kötü anne olduğunu göstermez
annenin dediklerine de aldırış etme
benimkiler de öyle kızımın burnu akmaya başladığında hemen hasta etmişsiniz yine kızı derler eskiden üzülür ağlardım bakamıyorum kızıma diye ama şimdi hııı evet bütün kapı pencereyi açtım ki buz gibi olsun da ev üşütsün diye kızım diyorum
bak ben o kadar sakındım kızımı, işitme kaybı olduğu için, doktoru ama kulak iltihabı kapmasın cihazı kullanamaz dedi diye geçen bütün kış burnunun ucunu çıkarmadım dışarı
yaz geldi her gün dışarıda tabi bi de büyüdü evde durmak da istemiyor inan hemen hemen yazın yarısı hasta geçti
hatta 2 ay önce ciddi mikrobik bişey geçirdi bütün geceyi hastanede geçirdik o kadar korumamıza rağmen
çok uzun yazdım kusura bakma
kıssadan hisse: sen kötü bir anne değilsin, aksine bu kadar vicdan yapabildiğine göre çok çok iyi bir annesin :KK200::anneadayı:
sevgiler

bu kadar canınızı sıkmayın başka dra da gösterin ve ilaç tedavisi ile düzeliyor

sacmalamayin kendinizi suclamayi birakin..Allah daha buyuk dert keder vermesin,ilac tedavisiyle duzelmicek bi hastalik degil ki..
benim oglumda 6 aylikken bronsitin esiginden dondu cok hasta oldu ama 10 gunluk tedaviyle gecti cok sukur.
Allah beterinden saklasin,gecmis olsun

kendinizi yetersiz hissetmeyin öyle .siz ne kadar iyi de baksanız olacagı varsa olur . bebekler cabuk atlatıyo hastalıkları ınsALLAH bır an once duzelır yavrunuz. alınacak önlemleri alın. annenızın de laf saymaya hakkı yok ben cok kızıyorum etraftakılerın herseye konusmasına . anneden daha ıyı kımse dusunemez yavrusunu. canınızı sıkmayın. ALLAH ail sifalar versin yavrunuza.

Back
X