ÇOK KÖTÜ BİR DERDİM VAR LÜTFEN YARDIM EDİN NOLUR :-((((

Yüzünü kapatacağına , ne hakla izinsiz Resmimi çekiyorsun , sen kimsin demen lazımdı

yer degiştirip cekingen tavır sergileyecegine gozlerini kacıracagına sert bir sekilde bakıp sesini yukselterek noluyor hayırdır ne bakıyorsun gibi cumleler soylesen daha iyi olurdu boyle tipler sesini cıkartmıyor bak devam edebilirim kafasında oluyorlar dovesim geliyo ben gordukce

evet ne sanıyolar kendilerini bilmem pataklasan elinde kalıcak ama hic acımam boylelerine birsey olsa

evet ne sanıyolar kendilerini bilmem pataklasan elinde kalıcak ama hic acımam boylelerine birsey olsa

Evet öyle. Ama işte bir iki tepki alsalar , millete rezil olma korkusuyla tekrar edemezler . Bana biri baksa bende dik dik ona bakarım. Bazen kadınlar bakıyo , bir kaç kez sormuştum birine mi benzettin diye

Evet ya çok pişmanım sessiz kaldığıma birdaha olursa ki inşaAllah olmaz, bağırıcam linç etsinler. En büyük amcamdan bile büyüklerdi
Kesinlikle sessiz kalmayin boyle durumlarda bagirin cagirin, etraftakiler de size destek olur. Hele foto cekmek de neymis ne densizlik munasebetsizlik sapiklik yaa! Allah saklasin, dikkatli olun. Isterseniz bi karakola gidip polislerle konusun. Bakalim ne diyecekler.

Korkup saklanma ...arkalara doğru gitme. Güvenlik varsa direk yardım iste. Güvenlik yoksa kalabalikta kal. Çok geçmiş olsun. Yanında biber gazı düdük vb taşıyabilirsin aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…