- 3 Ekim 2015
- 15
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Hatice5461
-
Evet ya çok pişmanım sessiz kaldığıma birdaha olursa ki inşaAllah olmaz, bağırıcam linç etsinler. En büyük amcamdan bile büyüklerdiBunlarin ayni kisi mi farkli kisi mi oldugu meselesini katmazsak, bildigin yurdum tacizcileri, yurdum sapiklari yani.
Keske sesli tepki verseydiniz.
Keşke yapsaydım.Ayyyy. Bi tekme atsaydın keşke yaşlı demeden. Ben yapardım
Ah keşke keşkee hiç yok hemde. Memlekette insan kalmadı insanKeşke adamların yüzüne yüzüne bağırsaydın herkesin içinde rezil etseydin
Korkmakta çok haklısın güvenli bir yer kalmadı artık
Bende öyle düşünüyorum ama inşaAllah bundan sonrası olmaz. Ya anlamıyorum genç olsa beğenmiş der geçerim normal karşılarım takipte etse. Aşık oldum der yine kurtarır ama 20 yaşında kıza 55 60 yaşındaki adam takılınca korku veriyo insanaBundan sonra sessiz kalma herkesin içinde desifre et
Aslında cazgırımdırda ama dilim kitlendi demekki içimde kaldıben olsam ortaligi ayaga kadirirdim rezil et adami sonra korkmazsin
Benimde başıma gelmişti okula gittiğim dönemlerde baya korkmustum şimdiki aklım olsa susmazdm o zaman bilemiyorsun tabi korkmayın dikkatli olun ve susmayınLÜTFEN BİR AKIL VERİNN !!! OKUYUN ÜŞENMEYİN NOLUR :-((((
bundan 6 7 ay önce hat 200 de izmit'ten İstanbul'a gelirken karşımda bir amca oturuyordu. Süreli bakıp bakıp duruyordu işkillendim ve hiç bakmadın ama yinede tam karşımda olduğu için anlıyordum baktığını. Cebinde telefonunu çıkardı ve bana doğru hafif yaklaştırdı dengelemeye çalıştı. Anladım ki resmimi çekmeye çalışıyor bende elimle yüzümü kapattım telefonu indirip bana baktı bende yüzümü ekşitip başka koltuğa gittim saklandım güyya(!) Kalktı beni aradı otobüste gördü ve benim kalmış olduğum yere oturdu. Bende birisiyle konuştum ve metroya kadar onla yürüdüm beni takip etti. Metrodada bekledi bende güvenliğin yanına gittim sonra gitti. O arada gelen hiç bir trene binmedi ve giderken bana kötü kötü baktı. Ben bu olayı henüz atlatabilmişken yine oldu istanbul içi bir otobüste benden sonra binen babamdan büyük amca yine dönüp dönüp bana baktı rahatsız oldum ve arkaya gittim yine saklanmaya çalıştım yine beni aradı göremedi görünce kalktı ve yakınıma oturdu. Taa önden arkaya geldi yani bende hemen sonraki durakta o farketmeden indim psikolojim bozuldu korkuyorum artık dışarı çıkarken. Asıl sorun bu iki amcayı(!) Birbirine benzettim . Bi yorum yapın akıl verin Allah rızası için :-(((((((((
ikisinin aynı olması ktü ya sapık olmasınLÜTFEN BİR AKIL VERİNN !!! OKUYUN ÜŞENMEYİN NOLUR :-((((
bundan 6 7 ay önce hat 200 de izmit'ten İstanbul'a gelirken karşımda bir amca oturuyordu. Süreli bakıp bakıp duruyordu işkillendim ve hiç bakmadın ama yinede tam karşımda olduğu için anlıyordum baktığını. Cebinde telefonunu çıkardı ve bana doğru hafif yaklaştırdı dengelemeye çalıştı. Anladım ki resmimi çekmeye çalışıyor bende elimle yüzümü kapattım telefonu indirip bana baktı bende yüzümü ekşitip başka koltuğa gittim saklandım güyya(!) Kalktı beni aradı otobüste gördü ve benim kalmış olduğum yere oturdu. Bende birisiyle konuştum ve metroya kadar onla yürüdüm beni takip etti. Metrodada bekledi bende güvenliğin yanına gittim sonra gitti. O arada gelen hiç bir trene binmedi ve giderken bana kötü kötü baktı. Ben bu olayı henüz atlatabilmişken yine oldu istanbul içi bir otobüste benden sonra binen babamdan büyük amca yine dönüp dönüp bana baktı rahatsız oldum ve arkaya gittim yine saklanmaya çalıştım yine beni aradı göremedi görünce kalktı ve yakınıma oturdu. Taa önden arkaya geldi yani bende hemen sonraki durakta o farketmeden indim psikolojim bozuldu korkuyorum artık dışarı çıkarken. Asıl sorun bu iki amcayı(!) Birbirine benzettim . Bi yorum yapın akıl verin Allah rızası için :-(((((((((
aynen bence oyle hani bir daha olursa savunmasiz kalirim diyr cekinme cemkir guvenin gelirAslında cazgırımdırda ama dilim kitlendi demekki içimde kaldı
Görmedim yaşadım canlı canlı başrol olarak. Hayal değil keşke öyle olsagördüğüne eminsin dimi yani hayal felan değil bu
Naptınız nasıl kurtuldunuzBenimde başıma gelmişti okula gittiğim dönemlerde baya korkmustum şimdiki aklım olsa susmazdm o zaman bilemiyorsun tabi korkmayın dikkatli olun ve susmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?