ÇOK KÖTÜ BİR DERDİM VAR LÜTFEN YARDIM EDİN NOLUR :-((((

Hatice5461

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
15
3
1
30
LÜTFEN BİR AKIL VERİNN !!! OKUYUN ÜŞENMEYİN NOLUR :-((((
bundan 6 7 ay önce hat 200 de izmit'ten İstanbul'a gelirken karşımda bir amca oturuyordu. Süreli bakıp bakıp duruyordu işkillendim ve hiç bakmadın ama yinede tam karşımda olduğu için anlıyordum baktığını. Cebinde telefonunu çıkardı ve bana doğru hafif yaklaştırdı dengelemeye çalıştı. Anladım ki resmimi çekmeye çalışıyor bende elimle yüzümü kapattım telefonu indirip bana baktı bende yüzümü ekşitip başka koltuğa gittim saklandım güyya(!) Kalktı beni aradı otobüste gördü ve benim kalmış olduğum yere oturdu. Bende birisiyle konuştum ve metroya kadar onla yürüdüm beni takip etti. Metrodada bekledi bende güvenliğin yanına gittim sonra gitti. O arada gelen hiç bir trene binmedi ve giderken bana kötü kötü baktı. Ben bu olayı henüz atlatabilmişken yine oldu istanbul içi bir otobüste benden sonra binen babamdan büyük amca yine dönüp dönüp bana baktı rahatsız oldum ve arkaya gittim yine saklanmaya çalıştım yine beni aradı göremedi görünce kalktı ve yakınıma oturdu. Taa önden arkaya geldi yani bende hemen sonraki durakta o farketmeden indim psikolojim bozuldu korkuyorum artık dışarı çıkarken. Asıl sorun bu iki amcayı(!) Birbirine benzettim . Bi yorum yapın akıl verin Allah rızası için :-(((((((((

Bunlarin ayni kisi mi farkli kisi mi oldugu meselesini katmazsak, bildigin yurdum tacizcileri, yurdum sapiklari yani.
Keske sesli tepki verseydiniz.
Evet ya çok pişmanım sessiz kaldığıma birdaha olursa ki inşaAllah olmaz, bağırıcam linç etsinler. En büyük amcamdan bile büyüklerdi

Keşke adamların yüzüne yüzüne bağırsaydın herkesin içinde rezil etseydin
Korkmakta çok haklısın güvenli bir yer kalmadı artık

Bundan sonra sessiz kalma herkesin içinde desifre et
Bende öyle düşünüyorum ama inşaAllah bundan sonrası olmaz. Ya anlamıyorum genç olsa beğenmiş der geçerim normal karşılarım takipte etse. Aşık oldum der yine kurtarır ama 20 yaşında kıza 55 60 yaşındaki adam takılınca korku veriyo insana

Ben olsam aileme soyleyip onu. Agzin payini verdirirdim cunku boyle sapiklar herseyi hakediyo korkma tatlm aile soyle belliki o pislik takmis kafasina senii

Benimde başıma gelmişti okula gittiğim dönemlerde baya korkmustum şimdiki aklım olsa susmazdm o zaman bilemiyorsun tabi korkmayın dikkatli olun ve susmayın

ikisinin aynı olması ktü ya sapık olmasın

Niye kaçtın ki suçlu gibi?
Özellikle ilkindeki kart zamparaya ne oluyor ulan,sen beni mi takip ediyorsun diye çemkirseydin ya bir?!
merak etme böyle çıkışlarda taşıtlardaki diğer insanlar kadını koruyan bir tavır içinde oluyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…