- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah koptum ama şuanda :)Ben kocanida sordun bisey olurmu diye sandim :) baktim sormamissin :) yazik ki ne yazik
Korkma tatlım sirkeliydi demek ki kireç çözücü Allah korusun bir hemşire arkadaşım anlattı bir otelde adam Müşteriye böyle birşeyle o asit ama kahve yapıyor direk soluk borusu büzülmüş hastaneye getirmişler acile yanı sağ bırakmazdı cnm o etkili birşey olsa ben de annem le ölüyordum bilmiyordum çamaşır suyunu da döktüm sonra iyi olsun diye banyo ya
Çok kötü olduk yani acı verici bir tat değil canım o birşey yapmaz Sen korkma
Dua da edeceğim İnşallah tutunmuştur bebeğin senin gibi şirin çocukların olur .
Bak uyku tutmamış burdasın korkma cnm
Tabi bir dr a git sor canım onu da ihmal etme
Çok sevindim..aklınızda bulunsun koyun limon tuzunu kaynatın tertemiz oluyor kimyasal maddelere hiç gerek yok kireç sökmek için..Oh beeeeeee . Kizlar aradim 114u bitane kadin cikti klavyede cik cik biselere basti anlattim derdimi. Dediki yönlendiriyorum. Doktora bağladı. Doktor dediki bir sorun olcagini düşünmüyorum kusma mide bulantisi varmi? Hayir yok dedim. Tamam oyleyse 22 saat olmus iceli gunluk aktivitelerinizi etkilicek bisey olursa falan doktorunuza basvurun gidin dedi.veri tabaninda bir sorun yok dedi aktif madde acisindna iyonik bilmemne tedavinizi etkilicegini zannetmiyorum dedi sagolun doktor bey tesekkur ederim dedim. Kapadim. Ohhh. :)
Sirkelim bende sık kullanırım,kimyasal ürün barındırmıyor diye biliyorumIyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Dün gece acıktık ve tarhana corbasi yapayım dedim.
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Onun aşılamaya bir zararı olmaz ki hamile olsaydınız bebeğe zararı olabilirdi ama şu an bir sıkıntı göremiyorum üzülmeyinIyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Ketildaki suyu unutup onu döktüm corbayave corba acı oldu. Esimle tarhanaya suc attık. Bu tarhana olmamış neden acı vs hicte anlamadim aklima gelmedi. ben icemedim 4 kaşık falan alıp lavaboya döktüm esim icti
Az evel kahve yapacaktım su aldim ve oyle farkettim su köpürdü kokladimbasimdan asagi kaynar sular döküldü.
Napcam ben agladim deminden beri. Esim bisey olmaz diyor. Ona gore zaten hep bisey olmaz
Sonucta asilama oldum ve boyle bisey ictim farkında olmadan nasil boyle bir hata yaparimnasil ağladım ama simdide esim güldürüyor sebeklik yapip,bisey olmaz diyor ama içim hic rahat degil malesef bisey olurmu off off bebegimi bekliyorum 1 senedir naptim ben ya
Bişey olmaz arkadaşım merak etme.ben hamileyken artık son gunlerimdi üstelik.aciktan aspirin alip pet şişeye koymuştum.onuda şu sanıp içtim.icer içmez istifra etmeye basladim.hemen doktorunuza aradım oda migdeme gidicegini bebeğe gitmeyeceğini bol bol yoğurt ve ayran icmemi söyledi.acilede bir görün dedi.hemen gittik onlarda aynısını söyledi.hic kalbini karartma.zaten üzerinde de zaman geçmiş olsaydı olurduIyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
Öncelikle tesekkur ederim icimi rahatlatıcı bu guzel yorumun icin canim. Allah razi olsun. Size de gecmis olsun. Sirke ve limon icerikli icinde cok fazla kimyasali olmayan bir temizleyici. Aradım 114u doktor bagladilar sorun olmaz dedi. Tedavimde cok iyi gecti cok şükür burada guzel haberi vermek nasip olur insallah :)
Iyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
zehirlenip hastanelik olmadı isen bebeğe birsey olmazIyi geceler hanimlar. Dün yani pazartesi günü 11:30 da aşılama oldum.Cumartesi günüde evde temizlik yaptım,ve ketil su ısıtıcı kirec tutmus diye su ve sirkelim denen bir temizlik maddesi koyup kaynattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?