Çok kötü birsey oldu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkma tatlım sirkeliydi demek ki kireç çözücü Allah korusun bir hemşire arkadaşım anlattı bir otelde adam Müşteriye böyle birşeyle o asit ama kahve yapıyor direk soluk borusu büzülmüş hastaneye getirmişler acile yanı sağ bırakmazdı cnm o etkili birşey olsa ben de annem le ölüyordum bilmiyordum çamaşır suyunu da döktüm sonra iyi olsun diye banyo ya
Çok kötü olduk yani acı verici bir tat değil canım o birşey yapmaz Sen korkma
Dua da edeceğim İnşallah tutunmuştur bebeğin senin gibi şirin çocukların olur .
Bak uyku tutmamış burdasın korkma cnm
Tabi bir dr a git sor canım onu da ihmal etme

Öncelikle tesekkur ederim icimi rahatlatıcı bu guzel yorumun icin canim. Allah razi olsun. Size de gecmis olsun. Sirke ve limon icerikli icinde cok fazla kimyasali olmayan bir temizleyici. Aradım 114u doktor bagladilar sorun olmaz dedi. Tedavimde cok iyi gecti cok şükür burada guzel haberi vermek nasip olur insallah :)

Çok sevindim..aklınızda bulunsun koyun limon tuzunu kaynatın tertemiz oluyor kimyasal maddelere hiç gerek yok kireç sökmek için..

Yani birakin dollenmeyi ben 8 aylik hamileyken disarida yedigim tavuktan zehirlenip hastanelik oldum, ay ne fenaydi ya :/ ama bir sey olmadi cok sukur.. ben size degil de esinize daha cok takildim adam baya icmis cunku yazik.. neyse gecmis olsun :)

Sirkelim bende sık kullanırım,kimyasal ürün barındırmıyor diye biliyorum
Eger kusma ,karın agrısı gibi bir rahatsızlıgınız yoksa dert etmeyin bence
Bebek gelecekse her sekilde geliyo inanın

Size değilde eşinize bir şey olabilir. Çok az içmişsiniz siz, aşılamayı etkileyecek ne olabilir ki? Eşiniz mutlaka gitsin ama.

Sirkelimde sirke ve limon özü var ama ekstra kimyasal var mı bilmiyorum? Hastaneye gidin bence..

Benim arkadaşım denizde düşmüştü, bacağı yarıldı, dikiş atıldı, antibiyotik içti, meğer hamileymiş o sırada, ama çok şükür çok sağlıklı güzeller güzeli bir oğlu oldu, Allah koruyor ama yine de kendi doktorunuza anlatın durumu, onun da yorumunu alın. Ayrıca kireç tutan çaydanlığınızın içerisine limon tuzu atıp suyla kaynatın anında pırıl pırıl oluyor hem de doğal

Safsarisin geçmiş olsun,enişteyi de merak edeydiniz iyiydi ama,asıl o içmiş çorbayı,yazık...
Çaydanlık,kettle gibi eşyalardaki kireç için akşamdan normal sirkeyi koyup bekletin ya da limon tuzunun üzerine biraz su ekleyin.
Sabaha tüm kireç çözülmüş olur,tabaka kalınsa ve çözülmemişse kaynatın.
Başka bir temizlik malzemesine gerek yok.
Sürahilerde bir müddet sonra oluşan yeşil renk (yosun gibi) için de sirke kullanıyorum ben.
Por-çöz,çamaşır suyu vb gıda ile temas eden mutfak eşyalarında kullanılmamalı.

Bostan yere kendini uzme canim. Bisey olsaydi once sana olurdu mide bulamtisi bas donmesi soguk soguk terleme kusma ishal . Bunlar olmadigina gore hersey yolunda cok sukur

Onun aşılamaya bir zararı olmaz ki hamile olsaydınız bebeğe zararı olabilirdi ama şu an bir sıkıntı göremiyorum üzülmeyin

Limon tuzu koyup kaynatarak sökün kireci neden değişik değişik şeyler kullanıyorsunuz öyle

Bişey olmaz arkadaşım merak etme.ben hamileyken artık son gunlerimdi üstelik.aciktan aspirin alip pet şişeye koymuştum.onuda şu sanıp içtim.icer içmez istifra etmeye basladim.hemen doktorunuza aradım oda migdeme gidicegini bebeğe gitmeyeceğini bol bol yoğurt ve ayran icmemi söyledi.acilede bir görün dedi.hemen gittik onlarda aynısını söyledi.hic kalbini karartma.zaten üzerinde de zaman geçmiş olsaydı olurdu

sarışıncığım geçmiş olsun

bir şey olmaz

sen dert etme kafana takma

mümkünse aşılamayı unut biraz

bir de saatinde yat saatinde kalk vücut direncini yüksek tut (TR'de olduğunu varsaydım, yurtdışıdan ve saat farkı varsa bilemeyeceğim))

sağlıkla kucağına alırsın umarım

Krec için kimyasal kullanmayın...
hatta mutfakta hic kimyasal kullanmayın.
Karbonat herşeyin çözümü... korbonat ve limonla -limontuzuyla kirecleri çözebilirsiniz...

Allah korusun zehirlenme falan olsaydı bi kaç saate kusma mide bulantısı yaşardınız eşiniz tamamını içmiş siz ise 4 kaşık.. siZde etki etmeyen bişey daha döllenmeyen bebeğe zarar vermez bence. İçiniz rahat etsin doktora gidin zira ağlayarak üzüntüden bişey olacak yoksa

zehirlenip hastanelik olmadı isen bebeğe birsey olmaz
zaten daha dün olmussun asılama
umarım tutar aşılaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…